Sijoittaminen kryptovaluuttoihin

Kryptovaluutat kukoistavat. Tämä ei ole yllättävää ottaen huomioon sen, että kryptovaluutoilla voi joskus saavuttaa satoja tai tuhansia prosentteja spekuloidaa lyhyessä ajassa. Miten voit aloittaa kaupankäynnin kryptovaluutoilla? Ja mitkä kryptovaluutat ovat fiksuja sijoituskohteita? Tästä artikkelista voit lukea kaiken, mitä sinun on tiedettävä kryptovaluuttoihin sijoittamisesta!

Kuinka voit sijoittaa kryptovaluuttoihin?

Voit halutessasi harjoittaa aktiivista kryptovaluutta kauppaa. Tällä tavoin voit hyödyntää markkinoiden voimakkaita hintavaihteluja. Pitkän aikavälin sijoittaminen kryptovaluuttoihin on myös mahdollista.

Aktiivinen kryptovaluutta kauppa

Kryptovaluutat, kuten Bitcoin ja Ethereum, ovat erittäin epävakaita. Tämä tarkoittaa sitä, että hinnat voivat vaihdella paljon päivän aikana. Voit hyötyä tästä sijoittajana. Itse asiassa on mahdollista hyödyntää sekä alas- että ylöspäin suuntautuvia muutoksia. Tätä varten tarvitset tilin välittäjällä, joka tukee kryptovaluuttoja.

Yksi parhaimmista kryptovaluutta välittäjistä on Plus500. Plus500:lla voit käydä kauppaa kaikilla tunnetuilla CFD kryptovaluutoilla joutumatta maksamaan kiinteää palkkiota. Lisäksi on mahdollista harjoitella sijoittamista niin paljon kuin haluat tämän palveluntarjoajan kanssa ilmaisella demo-tilillä. Plus500 on loistava välittäjä aktiiviseen kaupankäyntiin suosituilla CFD kryptovaluutoilla, kuten Bitcoin ja Ethereum.

  • Harjoittele rajoittamattomasti riskivapaasti ilmaisella demolla
  • Sijoita ilman komissiota
  • Hyödy markkinoiden laskusuuntauksista

Haluatko kokeilla aktiivista sijoittamista? Käytä alla olevaa painiketta avataksesi ilmainen demo-tili Plus500:lla:

80 % piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.

Plus500 cryptocurrency trading

Sijoittaminen kryptovaluuttoihin onnistuu yhdellä hiiren klikkauksella! Havainnollistavat hinnat.

Sijoittaminen kryptovaluuttoihin

Onko sinulla paljon luottoa tiettyihin kryptovaluuttoihin? Sitten voit myös ostaa näitä kryptovaluuttoja pitkällä aikavälillä. Bitvavo on hyvä välittäjä, jonka kautta voit sijoittaa kryptovaluuttoihin. Voit käydä kauppaa kaikilla tunnetuilla kryptovaluutoilla Bitvavo:ssa. Bitvavo:ssa et maksa palkkiota välittäjälle ostamistasi kryptovaluutoista. Jos haluat tutustua lisää Bitvavo tarjoamiin mahdollisuuksiin, käytä alla olevaa painiketta.

Mitä ovat kryptovaluutat?

Ennen kuin aloitat sijoittamisen kryptovaluuttoihin, on tärkeää ymmärtää, mitä ne ovat. Kryptovaluutta on kryptografiian perustuva virtuaalinen valuutta. Se on digitaalinen maksutapa yksityiseltä ihmiseltä toiselle, ilman välikäsiä. Kryptovaluutat voivat täten eliminoida perinteisen rahan haitat, koska niillä käydään ainoastaan kauppaa Internetin välityksellä. Kryptovaluuttaa ei ole fyysisessä muodossa, kuten kolikoina tai seteleinä.

Ainutlaatuista kryptovaluutoissa on niiden kätevyys. Esimerkiksi Bitcoin on täysin hajautettu valuutta. Tämä tarkoittaa sitä, että maksussa ei ole osallisena pankkia tai muuta kolmatta osapuolta. Kun siirrät rahaa toiselle henkilölle, se siirretään suoraan hänelle ilman välikäsiä. Koska kolmatta osapuolta ei enää tarvita kaupankäyntiin, transaktiokustannukset vähenevät ja kaupankäynnistä tulee nopeampaa. Tämä on tietysti erittäin edullista.

Kryptovaluuttojen edut

  • Kryptovaluutat ovat täysin hajautettuja
  • Kaupankäynti on nopeampaa ja halvempaa
  • Transaktioita on usein vaikea tai jopa mahdotonta jäljittää
  • Kryptovaluuttoja käytetään yhä enemmän luotettavana maksutapana

Mihin kryptovaluuttoihin voit sijoittaa?

Fiksusijoittaminen.fi:sta löydät tietoja kaikista tärkeimmistä kryptovaluutoista. Tässä artikkelissa selitetään lyhyesti mikä mikäkin kryptovaluutta tarkalleen on. Jos klikkaat kuvauksen alta löytyvää linkkiä, löydät lisätietoja tästä tietystä kryptovaluutasta. Voit myös nähdä tämän hetkisen hinnan ja aloittaa sijoittamisen kyseiseen valuuttaan.

Miksi sinun kannattaisi sijoittaa kryptovaluuttoihin?

Kryptovaluutta sijoitukset voivat olla erityisen tuottavia markkinoiden epävakauden vuoksi. Alla kaavio, joka osoittaa bitcoin-hintakehityksen ajan myötä.

Plus500 cryptocurrency price development

Kuten kaaviosta näkyy, korkeat huiput säännöllisesti vuorottelevat matalien laskujen kanssa. Vuonna 2018 saavutettiin 18 000 dollarin huippu. Vuonna 2019 alin kohta oli noin 4000 dollaria. Muutaman kuukauden kuluessa hinta nousi kuitenkin jälleen 10 000 dollariin ja laski sitten taas 4 000 dollariin. Edellä mainittu vaihteluvuus on siten selvästi nähtävissä.

Tämä hintakehitys voi epäilyttää monia mahdollisia sijoittajia. Niille, jotka ovat valmiita ottamaan enemmän riskejä, kryptovaluuttakauppa voi osoittautua kannattavaksi. Loppujen lopuksi, jos ostat ja myyt säännöllisesti, voit saada säännöllisiä, hyviä tuottoja.

Sijoittaminen kryptovaluuttoihin ei kuitenkaan sovellu kaikille. Sinun on oltava valmis ottamaan markkinoiden korkeaan vaihteluihin liittyvä riski. Sinun on varauduttava siihen, että saatat kärsiä tappioita matkan varrella. Jos luulet kykeneväsi tähän, kryptovaluuttoihin sijoittaminen saattaa sopia sinulle!

Onnistunut sijoittaminen kryptovaluuttoihin

Haluatko saavuttaa hyviä tuloksia sijoittamalla kryptovaluuttoihin? Näiden vinkkien avulla voit varmistua siitä, että saavutat parempia tuloksia kuin muut.

Tee taustatutkimusta

Monet ihmiset ovat uskaltautuneet kryptovaluuttojen maailmaan tekemättä riittävää taustatutkimusta. Monet näistä ihmisistä lopulta päätyvät menettämään rahaa ja mahdollisesti jättävät pettyneenä sijoitusmaailman.

Käytä järkeäsi ja vältä menettämästä paljon rahaa sijoittaessasi kryptovaluutoihin. Kun aloitat sijoittamisen osakkeisiin, et yksinkertaisesti voi valita osakkeita sattumanvaraisesti. Pidä tämä mielessä, lukiessasi perusteellisesti osakkeista, joihin aiot sijoittaa. Tämä on erityisen tärkeää, kun aiot sijoittaa pitkällä aikavälillä.

Seuraa trendejä

Trendi voi olla paras ystäväsi! Monet ihmiset seuraavat sokeasti kryptovaluutta trendejä ja alkavat ostaa, kun hinnat nousevat kattoon. Luonnollisesti se, mitä muut ihmiset tekevät, ei välttämättä ole sitä, mitä sinun pitäisi tehdä. Kun pidät tämän mielessä, voit hyödyntää tiettyjä kryptovaluuttoja ympäröivää hypeä sijoittamalla älykkäästi.

Jos haluat sijoittaa menestyksekkäästi kryptovaluuttoihin, sinun tulisi selvittää minkälaisia sijoituksia markkinoilla yleisesti tehdään. Monilla kryptovaluuttoihin sijoittavilla ihmisillä ei ole juurikaan ymmärrystä sijoittamisesta yleisellä tasolla. Monet sijoittajat tekevät ratkaisuja tukeutuen tunteisiinsa sen sijaan, että antaisivat tutkimustulosten määrittää sijoituspäätökset.

Tämä tarkoittaa sitä, että media ja uutiset voivat vaikuttaa voimakkaasti kryptovaluutta-arvoihin. Usein kurssi reagoi voimakkaasti epäsuotuisiin uutisiin. Näinä vaikeina aikoina juurikin esiintyy sijoitusmahdollisuuksia. Menestyneet kryptosijoittajat ymmärtävät, että heidän on ymmärrettävä massojen käyttäytymistä taatakseen jatkuvat tuotot.

invest in crypto

Sijoitusten hajauttaminen

Jokainen sijoittaja ymmärtää, että hajauttamalla sijoituksia riskit vähenevät. Kummallista kyllä, tämä periaate unohtuu joskus kryptovaluutoihin sijoittaessa. Monet ihmiset ostavat yhden tai kaksi kryptovaluuttaa ja jättävät asian siihen. Asia on kuitenkin niin, että oppimalla useista kryptovaluutoista ja sijoittamalla niihin oikein, tuotot paranevat.

Sijoittamalla tällä tavalla voit välttyä pääoman menettämiseltä, koska ostamasi kryptovaluutan hinta laskee hurjasti. Lisäksi parannat mahdollisuuksiasi ostaa kryptovaluuttaa, jonka hinta yhtäkkiä nousee huomattavasti. Vaihtelevimmat kryptovaluutat tuottavat usein korkeimman potentiaalisen tuoton.

Niukkuuden käsitteen ymmärtäminen

Kryptovaluutan hinta tai arvo ei kerro sinulle paljoa. Tärkeämpää on tarkastella valuutan markkina-arvoa. Markkina-arvo on kaikkien jäljellä olevien kryptovaluuttojen kokonaisarvo. Ripple on kolikko, jonka arvo on vain noin kaksikymmentä senttiä. Sen markkina-arvo on kuitenkin yli kahdeksan miljardia dollaria, joten se on yksi arvokkaimmista olemassa olevista kryptovaluutoista.

Monet kryptovaluutat ovat rajoitetuissa määrin. Esimerkiksi bitcoinien määrä ei tule koskaan ylittämään 21 miljoonaa. Kun kysyntä kasvaa ja uusia bitcoineja ei lisätä, hinta ei enää todennäköisesti nouse. Sen takia, muista tarkastaa kryptovaluutan tarjonta osana sijoitusta edeltävää tutkimustasi. Näin pystyt paremmin ennustamaan kryptovaluutan kehityskulun.

Päätä kuinka paljon olet valmis menettämään

Ennen kuin sijoitat kryptovaluuttoihin, on tärkeää miettiä, kuinka paljon olet valmis menettämään. Kryptovaluutat ovat erittäin epävakaita ja sinun on kyettävä pitämään hermosi. Siksi onkin tärkeää määrittää, kuinka paljon rahaa olet valmis menettämään. Se on ainoa tapa välttyä joutumasta vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen.

Mihin kryptovaluuttoihin voit sijoittaa?

Löydät tietoa kaikkein tärkeimmistä kryptovaluutoista fiksusijoittaminen.fi-sivustolta. Tästä artikkelista voit lukea lyhyesti mitä jokainen kryptovaluutta sisältää. Kun klikkaat kuvauksen alta löytyvää linkkiä, voit löytää lisätietoja kyseisestä kryptovaluutasta. Voit tarkastella jokaisen yksittäisen kryptovaluutan nykyistä vaihtokurssia ja voit aloittaa sijoittamisen suoraan!

Sijoittaminen Bitcoiniin

Bitcoin logo

Suurin ja tunnetuin kryptovaluutta on edelleen Bitcoin. Bitcoin on jo tehnyt monia ennätyksiä ja sen hinta on noussut tuhansiin euroihin. Bitcoin hyväksytään myös yhä enemmän maksutapana. Nämä kehitykset tekevät Bitcoinista mielenkiintoisen sijoitusvaihtoehdon.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää Bitcoinista »

Sijoittaminen Ethereumiin

Ethereum

Toinen iso kryptovaluutta on Ethereum. Ethereumille on ainutlaatuista se, että kolikkoa voidaan käyttää myös älykkäiden sopimusten toteuttamiseen. Juuri näiden ainutlaatuisten mahdollisuuksien takia Ethereumilla on korkea potentiaali. Sen takia voi olla mielenkiintoista sijoittaa kryptovaluutta Ethereumiin.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää Ethereumista »

Sijoittaminen Litecoiniin

Litecoin

Litecoin on myös yksi kryptovaluutta. Kuten muutkin kryptovaluutat, Litecoin on myös erittäin epävakaa valuutta. Sijoittajana voit hyötyä näistä valtavista vaihteluista myymällä tai ostamalla oikeaan aikaan. Täten voi olla mielenkiintoista käydä kauppaa myös Litecoinilla. Olemme tietysti myös julkaisseet artikkelin Litecoinista.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää Litecoinista »

Sijoittaminen Dashiin

Litecoin

Dash on myös kryptovaluutta, joka eroaa hieman Bitcoinista. Dashin etuna on se, että transaktiot vahvistetaan välittömästi. Lisäksi Dash tarjoaa paremman yksityisyydensuojan ja yhteinen budjetti, jota käytetään erityishankkeiden kehittämiseen. Nämä ominaisuudet tekevät Dashista mielenkiintoisen sijoitusmahdollisuuden.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää Dashiin sijoittamisesta »

Sijoittaminen Rippleen

Ripple

Ripplella on ainutlaatuisia ominaisuuksia kryptovaluutalle: se ei ole täysin hajautettu. Ripple Labs määrittelee kuinka monta Ripple-kolikkoa markkinoille tulee. Keskeistä Ripplessä on ulkomaille suuntautuvien transaktiokustannusten vähentäminen. Tietysti tälle on suuri kysyntä, mikä tekeekin sijoittamisesta Rippleen mielenkiintoista.

Lue lisää Ripplestä »

Sijoittaminen NEO:niin

NEO

NEO saattaa tuoda mieleesi elokuvista tutun klovnikalan. Se on kuitenkin myös kryptovaluutta. Aivan kuten Ethereum:ille, myös NEO:lle ovat keskeistä sopimukset, joissa voidaan käyttää tietokonelogiikkaa. NEO:n kohderyhmänä toimii kuitenkin Aasia, joka voi myötävaikuttaa tämän valuutan lisääntyvään kasvuun. Siksi sijoittaminen NEO:n voi olla kannattavaa.

Lue lisää sijoittamisesta NEO:n »

Sijoittaminen Moneroon

Monero

Monero on uusi digitaalinen valuutta, jonka avulla on mahdollista suorittaa 100%:sti nimettömiä transaktioita. Tämä johtuu siitä, että lähettäjää tai vastaanottajaa koskevia tietoja ei sisällytetä tapahtumaan ollenkaan. Olet sitten rikollinen tai kunnon kansalainen, nimettömyys on viime kädessä hyvä asia. Tästä johtuen Monero voi olla mielenkiintoinen sijoituskohde.

Lue lisää Monerosta »

Bitcoin Cash forkkina

Bitcoin Cash

Bitcoin Cash on Bitcoinin ensimmäinen forkki. Forkkaus on tapahtuma, jossa alkuperäinen kryptokolikko jaetaan. Näin tapahtuu, kun ihmiset eivät pääse yhteisymmärrykseen valuutan tietystä toiminnallisuudesta. Bitcoin Cash on jo saavuttanut suosiota, ja siksi voi olla mielenkiintoista sijoittaa siihen.

Lue lisää Bitcoin Cashista artikkelista »

Bitcoin Gold forkkina

Bitcoin Gold

Bitcoin Gold on myös alkuperäisen Bitcoinin forkki. Bitcoin Gold päämäärä on, että valuutan louhinta tulee hajauttaa uudelleen. Bitcoinin hankkiminen nykyisessä järjestelmässä vaatisi liikaa laskentatehoa. Bitcoin Gold pyrkii tekemään järjestelmästä jälleen oikeudenmukaisen.

Lue lisää Bitcoin Goldiin sijoittamisesta »

Ole varovainen sijoittaessasi kryptovaluuttoihin

Kun päätät sijoittaa kryptovaluuttoihin, on tärkeää pysyä tarkkana. Älä mene massan mukana ja osta kaikenlaisia kolikoita paljon vain siksi, että muut tekevät niin. Pitkällä aikavälillä jotkut kolikot todennäköisesti kaatuvat, ja on mahdollista menettää paljon rahaa kaatumisen yhteydessä. Tee tarpeeksi tutkimusta eri kolikoista ja sijoita vain rahalla, joka sinun on vara menettää.

Miten ostaa NIO-osakkeita?
Augurin ostaminen – miten sijoittaa Auguriin tai REP:iin?
Mikä on louhinta ja miten voit louhia bitcoineja?
Tetherin (USDT) ostaminen: miten sijoittaa Tetheriin?
StormX:n ostaminen: miten sijoittaa StormX:ään?
Statuksen (SNT) ostaminen: miten sijoittaa Statukseen?
Reserve Rightsin ostaminen: miten sijoittaa RSR:ään?
Request Networkin ostaminen: miten sijoittaa Request Networkiin?
Origin Protocolin ostaminen: miten sijoittaa OGN:ään?
Numerairen ostaminen: miten sijoittaa Numeraireen (NMR)?
Komodon ostaminen: miten sijoittaa Komodoon?
Holon ostaminen: miten sijoittaa Holoon?
Gnosiksen ostaminen: miten sijoittaa Gnosikseen (GNO)?
Ethereum Classicin ostaminen: miten sijoittaa ETC:hen?
Enjinin ostaminen: miten sijoittaa Enjiniin?
DigiByten ostaminen: miten sijoittaa DigiByteen?
Decredin ostaminen: miten sijoittaa Decrediin?
Dain ostaminen: miten sijoittaa Daihin?
Chilizin ostaminen: miten sijoittaa Chiliziin (CHZ)?
Chainlinkin ostaminen: miten sijoittaa Chainlinkiin?
Basic Attention Tokenin ostaminen: miten sijoittaa?
Arkin ostaminen: miten sijoittaa Arkiin?
Aragonin ostaminen (ANT): miten sijoittaa Aragoniin?
0x:n ostaminen: miten sijoittaa 0x:ään?
IOST:n ostaminen: miten sijoittaa IOST:hen?
Stratiksen ostaminen: miten sijoittaa Stratikseen?
ICON:in ostaminen: miten sijoittaa ICON:iin?
Mikä on lohkoketju?
Mitkä kryptovaluutat ovat anonyymejä?
Mitä riskejä kryptovaluuttojen sijoittamiseen liittyy?
Mitä ovat altcoinit? – kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää
Älysopimusten selitys: mitä ovat älysopimukset?
VeChain Thorin ostaminen: miten sijoittaa VeChain Thoriin?
NEM:n (XEM) ostaminen: miten sijoittaa NEM:iin?
Loopringin ostaminen: Miten sijoittaa Loopringiin?
Varo kryptovaluuttahuijauksia kuten Bitcoin Code
Ontology Gasin ostaminen: miten sijoittaa Ontology Gasiin?
Aelfin ostaminen: miten sijoittaa Aelfiin?
Cyber Milesin ostaminen: Cyber Milesiin sijoittaminen
GAS:n ostaminen: miten sijoittaa GAS:iin?
Nanon ostaminen: miten sijoittaa Nanoon?
Ontologyn ostaminen: miten sijoittaa Ontologyyn?
Steemin ostaminen: miten sijoittaa Steemiin?
Tezosin ostaminen: miten sijoittaa Tezosiin?
Vergen ostaminen: Miten sijoittaa Vergeen?
Vertcoinin ostaminen: miten sijoittaa Vertcoiniin?
Waltonchainin ostaminen: miten sijoittaa Waltonchainiin?
Wavesin ostaminen: miten sijoittaa Wavesiin?
Zilliqan ostaminen: miten sijoittaa Zilliqaan?
VeThorin ostaminen: miten sijoittaa VeThoriin?
Sijoita Ethereumiin tai Etheriin
Treidaa bitcoineja: Miten sijoittaa Bitcoineihin?
Treidaus Litecoineilla: miten sijoitat Litecoiniin?
Sijoittaminen Dashiin: miten ansaita rahaa treidaamalla Dashia?
Sijoittaminen Bitcoin Cashiin
Miten voi sijoittaa NEO:n?
Sijoittaminen Bitcoin Goldiin: ostaako vai ei?
Sijoittaminen Rippleen tai XPR:hen: kuinka ostaa sitä?
Sijoita Moneroon: Kuinka käydä kauppaa XMR:llä?