IOST:n ostaminen: miten sijoittaa IOST:hen?

Viime vuosina lohkoketjuteknologian nousu on ollut ennennäkemätöntä. Tästä trendistä on noussut IOST. IOST on lohkoketju, joka on onnistunut yhdistämään laitteita hajautetun verkon kautta. Tällä tavoin voidaan kehittää esimerkiksi älykoti. Tämä teknologia näyttää hyvin lupaavalta.

IOST on yhteydessä myös IOST token -nimiseen kryptovaluuttaan. Tässä artikkelissa vilkaisemme IOST:ia paremmin. Katsomme krypton alkuperää, kehitystä, ominaisuuksia sekä ostamista ja myymistä. Lopuksi keskustelemme, onko IOST:hen sijoittaminen järkevää.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa IOST?

IOST haluaa tehdä IoS:lle (Internet of Services) saatavilla olevan alustan. Hudsien avulla tietoa voidaan säilyttää turvallisesti, ja dAppsit eli hajautetut sovellukset ja älysopimukset mahdollistavat palvelujen ja tuotteiden luomisen alustalla. IOST:n suuri etu on, että lohkoketjuteknologia on skaalattava, mikä on suuri ongelma Bitcoinille. Siksi IOST:hen sijoittaminen voi toimia hyvin.

Voit käydä kauppaa kryptolla IOST kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla IOST:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon IOST sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse IOST.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa IOST.
  5. Napsauta osta-painiketta.

IOST ostetaan tilillesi!

Mikä on IOST?

IOST on hajautettu lohkoketjuverkko, joka mahdollistaa etälaitteiden yhdistämisen ja hallinnan. Tämä on hajautettu tapa toteuttaa älykoti. Siihen voidaan yhdistää esimerkiksi astianpesukone, jääkaappi, pesukone tai kahvinkeitin.

Kaikkia näitä laitteita voidaan ohjata etänä sovelluksen kautta. Lisäksi IOST-tekniikka on konfiguroitu optimaaliseen käyttöön. Se tekee tämän analysoimalla käyttäjätietoja. Se on IoT:stä (Internet of Things eli Esineiden internet) kehittynyt järjestelmä, joka mahdollistaa IoS:n (Internet of Services). IoS tekee lohkoketjuteknologian käyttämisestä palvelun muodossa realistista.

IOST:hen sijoittaminen

Miten IOST luotiin?

IOST luotiin ensimmäisten blockchain-teknologioiden rajoituksien seurauksena. Nämä rajoitukset olivat suurimmaksi osaksi siksi, ettei lohkoketjuja voitu skaalata. Tämä piti transaktiokustannukset korkeina. Siitä hetkestä lähtien, kun lohkoketju on skaalattavissa, voidaan käsitellä suurempia määriä nopeita transaktioita. Tämä määrä ja nopeus pienentävät transaktiokustannuksia. Tämä voi tehdä IOST-sijoituksesta houkuttelevampaa.

IOST:n mukaan skaalattavuusongelma piilee lokissa, joka sisältää kaikki transaktiot. Sen jälkeen sitä on ylläpidettävä ja päivitettävä jatkuvasti. Jokaisen lohkoketjujärjestelmän elimen on osallistuttava konsensuksen kautta. Näiden kahden toiminnon yhdistelmä tekee perinteisistä lohkoketjuista skaalautumattomia.

Mitkä ovat IOST:n tavoitteet?

IOST:n tavoitteet keskittyvät ratkaisemaan skaalattavuusongelman, joita perinteiset lohkoketjut kohtaavat. IOST:n tarjoama ratkaisu perustuu tuotteiden ja palvelujen hajautettuun vaihtoon. IOST hyödyntää järjestelmää nimeltään ‘Efficient Distributed Sharding’ (EDS).

Tämä tarkoittaa, että elimet, joiden täytyy tarjota konsensus, jaetaan pienempiin ryhmiin pienemmän verkoston luomiseksi. Tällä tavoin koko verkkoa ei kuormiteta transaktiolla, ja saavutetaan skaalattavuus. EDS:n lisäksi IOST on myös kehittänyt Believable First Consensus (BFC) -ominaisuuden. Tässä transaktion hallintoelimet luokitellaan “luotettaviksi” ja “normaaleiksi” solmuiksi, jotka luodaan lohkoketjun vahvistusprosessin aikana. Konsensus syntyy luotettavien ja normaalien solmujen yhdistelmällä, jotka antavat konsensuksen. Tällä tavoin voidaan toteuttaa jopa 100 000 transaktiota, mikä on monta kertaa korkeampi kuin mitä lohkoketjut voivat tällä hetkellä käsitellä.

Parempi skaalattavuus tekee IOST:sta laajemmin käytettävän, mikä voi olla hyvä syy sijoittaa kryptovaluuttaan.

Mitä ovat IOST:n edut?

  • Skaalattavuus: Yllä mainitut EDS- ja BFC-kehitykset mahdollistavat lohkoketjuteknologian skaalattavuuden.
  • Turvallinen ja luotettava: perinteisten lohkoketjujen lisäkehitys mahdollistaa verkon, joka on yhtä luotettava ja skaalattava. Tällä tavoin yhä useampia transaktioita voidaan toteuttaa sekunnissa alhaiseen hintaan.
  • Globaalit transaktiot: IOST-teknologia tekee globaaleista hajautetuista transaktioista suoraviivaisia. Siksi älykodin luomisen käytännöllisyys on houkuttelevaa usealle kuluttajalle.

Mitä ovat IOST:n haittapuolet?

Vaikka IOST tarjoaa useita etuja, olemassa on myös haittapuoli. EDS ja BFC lisäävät transaktiomäärää, mutta jossain määrin hallinnan kustannuksella. Perinteisissä lohkoketjuissa jokaisen verkon osallistujan on annettava konsensus, mutta IOST:ssa tämä ei päde skaalattavuusongelmien vuoksi. Järjestelmästä tulee myös enemmän altis petoksille.

IOST:n ostaminen

Voit helposti ostaa IOST-kryptoa (IOSToken) online-pörssin kautta. IOSTokenia omistetaan laitteisto- tai ohjelmistolompakossa. Kun olet luonut tilin kryptopörssiin, voit tallettaa rahaa. Kun olet päivittänyt tilin, voit aloittaa IOSTokenin treidaamisen.

Mihin kiinnittää huomiota IOST:hen sijoittaessa?

Kun sijoitat IOST:hen, suosittelemme pitämään sitä lompakossa, koska tämä on turvallisin tapa omistaa kryptoa. Riskialttein vaihtoehto on pitää kryptoa pörssissä, koska se voi joutua esimerkiksi kyberhyökkäyksen kohteeksi.

Kryptokolikot voivat kadota, eikä varoja vakuuteta. Tämä on haittapuoli tavallisiin pankkeihin verrattuna.

Selvitä siis, haluatko käyttää ohjelmisto- vai laitteistolompakkoa. Laitteistolompakko tarjoaa parasta tietoturvaa. Se on fyysinen laite, jossa kryptoa voidaan säilyttää, treidata tai hallita.

Sijoittaako IOST:hen vai ei?

IOST:hen sijoittaminen voi olla erittäin mielenkiintoista tulevaisuutta ajatellen. Viime vuosina lohkoketjuteknologia on tehnyt suuria hyppyjä ja IOST:sta saattaa hyvinkin tulla seuraava trendi. Jos tästä teknologiasta tulee käytännöllinen suuressa mittakaavassa, IOST:n arvo luultavasti nousee merkittävästi. Emme koskaan tee väitöksiä taloudellisen yksikön mahdollisesta tulevasta arvosta.

IOST näyttää paljon potentiaalia, joten tee tutkimustyösi tähän teknologiaan ennen siihen sijoittamista. Lohkoketjuteknologian kehitys mahdollistaa tuhansien transaktioiden toteuttamisen sekunnissa. Tällä tavoin tulevaisuudessa voidaan jakaa paljon enemmän tietoja.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *