Ontology Gasin ostaminen: miten sijoittaa Ontology Gasiin?

Jos haluat sijoittaa kryptovaluuttoihin, pidä mielessä, että kolikoita on useita. Yksi kolikoista, jonka voit valita, on Ontology Gas. Mietitkö, onko Ontology Gasiin sijoittaminen järkevää? Haluatko tietää, mikä yhteys Ontology Gasilla ja Ontologylla on? Jatka sitten lukemista, koska tästä artikkelista voit lukea sen kaiken!

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Ontology Gas?

Voit käydä kauppaa kryptolla Ontology Gas kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Ontology Gas:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Ontology Gas sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Ontology Gas.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Ontology Gas.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Ontology Gas ostetaan tilillesi!

Ontology-alusta

Ontology Gasin toiminnan ymmärtämiseksi on tärkeää ymmärtää itse Ontology. Ontology on alusta, joka on tunnetun kiinalaisen kryptovaluutan NEO:n luojilta. Ontology-alustan avulla tiimi toivoo voivansa tarjota lohkoketjuteknologiaa kaikenlaisille yrityksille. Rohkaisemalla yrityksiä määrittämään lohkoketjun ja luomaan tokeneita yrityksen tavoitteena on saavuttaa mittavaa käyttöönottoa.

Ontology mahdollistaa tietojen lähettämisen nimettömästi kolmansille osapuolille julkisen lohkoketjun kautta. Tämä lohkoketju takaa, ettei kaikenlaisten tietojen lähettäminen enää ole tarpeellista. Eräänlainen digitaalinen allekirjoitus riittää transaktioiden vahvistamiseen tai älysopimusten toteuttamiseen. Toisessa artikkelissamme kerromme enemmän siitä, miten erityinen Ontology-alusta toimii.

Mikä on Ontology Gas – projektin tavoitteet

Ontology hyödyntää niin kutsuttua Dual tokenia. Tätä kutsutaan myös ONT- tai ONG-malliksi. ONT on token, jota voidaan käyttää konsensuksen saavuttamiseen. ONG puolestaan on erityinen tunnus, jota käytetään on-chain-palveluissa. Ontology MainNet julkaistiin 20. kesäkuuta 2018, jonka jälkeen MainNet ONT on julkaissut ONG-tokeneita säännöllisesti.

Kun Ontology MainNet on täysin aktiivinen, ONT jakaa ONG-tokeneita säännöllisesti. Tämän tokenin pääasiallinen toiminta on palkita ja motivoida alustan käyttäjiä. Tämä ei ole kuitenkaan sen ainoa aktiviteetti, sillä tokenia käytetään myös ”ketjun valuuttana”. Mitä enemmän ONT-tokeneita omistat, sitä enemmän siis saat ONG:tä. Jos sinulla on virallinen ONT-lompakko, saat ONG:tä joka päivä tiettyyn aikaan. Jos pidät niitä pörssissä, saat palkkion kuukausittain.

Käyttäjien palkitseminen

ONG-tokenia voidaan siis pitää eräänlaisena palkkiona käyttäjien työstä. Kun yritys tuo alustalle uuden lohkoketjun, Ontology palkitsee sitä ONG:n muodossa. Tämä varmistaa, että käyttäjät ovat motivoituneita yhteistyön jatkamiseen. Alusta hyväksyy sekä yksityisiä että julkisia lohkoketjuja. Mitä enemmän lohkoketjuja alustalle lisätään, sitä korkeampi palkinto on.

Tällä alustalla on kolme keskeistä protokollaa. Ensimmäinen on ONT ID, joka on hajautettu identiteettikehys. Toinen prosessi on ONT Data, joka on erityinen prosessi tiedonsiirtoon ja älysopimusten hallintaan. Lopuksi on ONT Score luottoarviointiin ja logistiikkaan. Nämä prosessit takaavat alustan sujuvan toiminnan. ONG on tietynlainen voiteluaine, joka pitää tämän alustan toiminnassa, joten se on tiukasti sidoksessa itse Ontologyyn.

ONT:n ja ONG:n jakaminen

ONT:n enimmäismäärä on 1 000 000 000, ja kukin niistä on jakamaton. Vastaavasti ONG:n enimmäismäärä on 1 000 000 000, joka on jaettavissa yhdeksään desimaaliin. Käytettävissä olevan ONG:n määrä määritetään aikavälin ja hallussa olevan ONT:n lukumäärän mukaan. ONG:n maksamiseen ja vapauttamiseen liittyy tärkeä sääntö. Tämä on seuraava: 1 ONG vapautetaan joka sekunti, kun uusi lohko luodaan.

Kaikki ONG:t vapautetaan noin 18 vuoden kuluttua, eikä niitä enää lasketa liikkeeseen sen jälkeen. Kun kaikki kolikot on vapautettu, alkaa eräänlainen pula. Tämä pula on erittäin hyödyllinen tilanne sijoituksillesi. Kun yhä useammat ihmiset alkavat käyttää ONG:tä, hinta nousee entisestään. Tämä voi tuoda korkeaa tuottoa, mutta kysymys on, voidaanko kaikki tavoitteet saavuttaa.

Ontology Gas säilytettynä erityisessä lompakossa

Tämä on tietenkin hyvä ratkaisu, jos haluat myydä ne nopeasti, mutta pitkäaikaiseen sijoitukseen tarvitaan jotain muuta. On olemassa se riski, että pörssi voidaan aina hakkeroida, mitä on valitettavasti tapahtunut ennenkin. Tästä syystä on aina järkevää laittaa kolikot lompakkoon.

Jos haluat varmistaa Ontology Gas -tokeneiden turvallisuuden, on suositeltavaa valita joko laitteisto- tai ohjelmistolompakko. Nämä ovat edelleen turvallisimpia vaihtoehtoja. Käyttämällä Ledgerin kaltaista laitteistolompakkoa saat paremman hallinnan, mutta tämä maksaa. Toisaalta ohjelmistolompakko voidaan asentaa helposti tietokoneelle, ja useimmat niistä ovat ilmaisia.

Päätelmä – pitäisikö sinun sijoittaa Ontology Gasiin?

Tämän artikkelin tiedot ovat antaneet sinulle paremman käsityksen siitä, kannattaako Ontology Gasiin sijoittaminen. Sijoituspäätös on kuitenkin täysin sinun. Jos uskot, että Ontology suoriutuu hyvin, on loogista investoida Ontology Gasiin. Jos taas luulet, että toinen projekti onnistuu viemään potin kotiin, on parempi valita muu markkinan kryptovaluutta.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *