Vertaa välittäjiä: mikä on paras osake välittäjä?

Haluatko löytää parhaimman osake välittäjän sinulle? Tästä kattavasta välittäjien vertailu artikkelista löydät välittömästi sinulle parhaiten sopivan osake välittäjän. Voit avata ilmaisen demo-tilin tai lukea kattavan katsauksen eri välittäjistä. Vertailemalla osakevälittäjiä saat selville, mikä treidaus osapuoli sopii sinulle parhaiten!

Mitkä ovat parhaat välittäjät aktiiviseen osakekauppaan?

Nämä osake välittäjät ovat parhaita aktiiviseen kaupankäyntiin. Näiden välittäjien kanssa käydään kauppaa CFD:llä osakkeilla, hyödykkeillä ja Forexilla. Nämä välittäjät soveltuvat erityisen hyvin lyhytaikaiseen spekulointiin. Voit aina kokeilla mahdollisuuksia ilmaiseksi demolla.

eToroLogo 130x43

eToro: eTorossa voit seurata muita sijoittajia ilmaiseksi sosiaalisen kaupankäynnin kautta. Voit myös ostaa osakkeita ilmaiseksi. CFD-kaupankäynnissä 75% sijoittajista menettää rahaa tämän osapuolen kanssa.

100,000 dollarin demo

0% provisio

Pääomasi on vaarassa. Muita kustannuksia sovelletaan. Käy osoitteessa :etoro.com/fi/trading/fees/

Plus500: Plus500 tarjoaa kaikkein käyttäjäystävällisimmän ohjelmiston. Voit kokeilla mahdollisuuksia ilmaiseksi 40,000 dollarin esittelyllä.

40,000 dollarin demo

0% provisio

Mitkä ovat parhaat välittäjät osakkeiden ostamiseen?

Haluatko sijoittaa pitkällä aikavälillä ostamalla osakkeita tai osuuksia sijoitusrahastoihin? Nämä osake välittäjät ovat parhaita pitkäaikaisiin sijoituksiin:

eToroLogo 130x43

eToro: haluatko sijoittaa ilman transaktiokustannuksia? eTorossa se on mahdollista! Ilman piilokustannuksia voit sijoittaa mihin tahansa tällä välittäjällä!

Tilaus 1000: 0 dollaria

Tilaus 10,000: 0 dollaria

Pääomasi on vaarassa. Muita kustannuksia sovelletaan. Käy osoitteessa :etoro.com/fi/trading/fees/

Degiro: Yksi halvimmista osakevälittäjistä Euroopassa. Kaupat erittäin alhaisilla hinnoilla. Välittäjä on säännöllisesti voittanut palkintoja.

Tilaus 1000: 2,30 dollaria

Tilaus 10,000: 5 dollaria

Vertaa välittäjiä aktiiviseen kaupankäyntiin

Tästä osiosta löydät lisätietoja välittäjistä, joilla voit käydä aktiivista kauppaa markkinoilla CFD:llä.

eToro: ilmainen sijoittaminen ja sosiaalinen kaupankäynti

eTorossa voit sijoittaa osakkeisiin ilman transaktiokustannuksia. Tämä on erityisen mielenkiintoista niille, jotka haluavat sijoittaa vain pienen määrän rahaa. Näin voit jopa saada mukavan, pienen voiton sijoittamalla vain yhteen osakkeeseen. Toinen vaihtoehto on sijoittaa käyttämällä vipua CFD:n kanssa. Tämä mahdollistaa suurempien kauppa positioiden avaamisen.

Toinen mielenkiintoinen eToro-toiminnallisuus on sosiaalinen kaupankäynti tai sosiaalinen sijoittaminen. eToro-alustan avulla voit seurata muita käyttäjiä. Avaako seuraamasi sijoittaja uuden position? Sitten voit kopioida hänen kauppansa automaattisesti! Tämä antaa mahdollisuuden hyötyä suoraan jonkun muun tiedosta ja kokemuksista. Voit kokeilla kaikkia näitä mahdollisuuksia riskittömästi demolla. Napsauta tätä avataksesi ilmaisen demo-tilin eTorossa >>

eToro compare brokers

Plus500: helppokäyttöinen ja kattava

Plus500 on yksi suosituimmista välittäjistä Internetissä – ja hyvästä syystä! Plus500 erottaa itsensä kilpailusta helppokäyttöisellä ohjelmistolla, jota voidaan käyttää sekä online- että offline-tilassa. Plus500-ohjelmiston avulla voit avata positioita nouseville ja laskeville valuuttakursseille. Käyttämällä heidän ilmaista rajoittamatonta demoaan voit harjoitella ennen kuin aloitat kaupankäynnin oikealla rahalla.

Miksi Plus500? Todella käyttäjäystävällinen ohjelmisto kattava valikoima arvopapereita Ilmainen demo-tili Plus500 ilmainen demo-tili kattaa $40.000.

Kiitos innovatiivisen Plus500 demo alustan, voit kokeilla sijoittamisen mahdollisuuksia ilman riskiä. Avaa tili nyt >>>

Plus500 trading software

Suosituimman välittäjän, Plus500:n, ohjelmisto.

Välittäjävertailu: valitse sinulle sopiva välittäjä

Oikean välittäjän valinta on henkilökohtainen asia. On kuitenkin tiettyjä asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon verrattaessa välittäjiä. Esimerkiksi osake välittäjät voivat vaihdella suuresti käyttäjäystävällisyyden, palkkioiden ja toiminnallisuuden suhteen. Parhaan päätöksen tekemiseksi on siksi tärkeää ottaa huomioon arvot, joita haluat osake välittäjäsi edustavan.

Kun olet määrittänyt etsimäsi arvot, voi olla viisasta tehdä vertailutaulukko. Voit jopa määrittää suhteelliset painotukset kullekin arvolle sen mukaan, kuinka tärkeitä ne sinulle ovat. Voit pisteyttää osake välittäjät eri ominaisuuksissa ja selvittää, mikä osapuoli sopii sinulle parhaiten.

Mitkä ovat merkkejä korkealaatuisesta välittäjästä?

  • Palkkio: Onko osake välittäjä halpa? Varmista, että saat tuoton sijoituksestasi!
  • Mahdollisuudet: Onko sinulla riittävästi analyysi vaihtoehtoja, jotka sopivat sijoitus tyyliisi?
  • Tarjonta: Onko tulevalla välittäjälläsi riittävästi arvopapereita verrattuna muihin välittäjiin?
  • Käyttäjäystävällisyys: Onko ohjelmisto helppokäyttöinen?
  • Tuki: Voitko ottaa yhteyttä välittäjään apua tarvitessasi?

Loppujen lopuksi on järkevää kokeilla erilaisia välittäjiä. Luo ilmaisia demo-tilejä eri osake välittäjille ja selvitä mikä välittäjä sopii sinulle parhaiten!

Vertaa välittäjiä ominaisuuksien perusteella

Jos etsit osake välittäjää, joka menestyy tietyllä alueella, tutustu tähän tarkistuslistaan. Laadimme luettelon parhaista välittäjistä kullekin osa-alueelle.

Missä voit sijoittaa pieniä palkkioita vastaan?

Kun haluat sijoittaa älykkäästi, on järkevää valita osake välittäjä, jolla on alhaiset palkkiot. Kun haluat käydä aktiivista kauppaa, kannattaa valita Plus500 tai eToro. eToro on halvin vaihtoehto, kun haluat ostaa osakkeita suoraan.

”Haluan käyttäjäystävällisen ohjelmiston”

Jos arvostat helppokäyttöisiä, käyttäjäystävällisiä ohjelmistoja, valitse välittäjä sen mukaan. Jos haluat käydä aktiivista kauppaa, kannattaa valita Plus500. Kun haluat ostaa osakkeita suoraan, eToro on käyttäjäystävällisin vaihtoehto.

”Haluan hyvää asiakaspalvelua”

Kun haluat pystyä puhumaan suoraa työntekijän kanssa, Degiro on oikea valinta sinulle. Jos live-chat riittää sinulle, sekä Plus500 että eToro sopivat sinulle.

”Haluan ammattitaitoisen ohjelmiston”

Kun haluat tehdä paljon analyyseja, on tärkeää käyttää kattavaa ohjelmistoa. Kun käydään aktiivista kauppaa, Plus500:n ohjelmisto on vahva ja kattava vaihtoehto kenelle tahansa. Jos haluat ostaa osakkeita pitkällä aikavälillä, eToron ohjelmisto on parempi valinta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *