Waltonchainin ostaminen: miten sijoittaa Waltonchainiin?

On todennäköistä, että haluat sijoittaa kryptovaluuttoihin, koska olet päätynyt tälle sivulle syystä. Jos olet kiinnostunut altcoineista, on järkevää harkita Waltonchainia. Kaikki eivät tietenkään voi tietää, mikä Waltonchain on ja mitkä sen tärkeimmät edut ovat, joten on aika tarkastella asiaa tarkemmin. Kerromme kaiken tarvittavan Waltonchainiin sijoittamisesta!

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Waltonchain?

Waltonchain on kryptovaluutta, joka sopii hyvin logistiikkareittien seurantaan. Waltonchain mahdollistaa tuottajien seurata tuotteitaan pitäen tietojen säilytyksen hajautettuna ja turvallisena. Tämä tekee Waltonchainista erinomaisen työkalun väärennettyjen tuotteiden torjumiseen.

Voit käydä kauppaa kryptolla Waltonchain kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Waltonchain:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Waltonchain sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Waltonchain.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Waltonchain.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Waltonchain ostetaan tilillesi!

Mikä on Waltonchain – projektin tavoite

Ennen kuin vilkaisemme Waltonchainin hyötyjä, on parasta keskittyä ensin itse projektiin. Waltonchain yhdistää lohkoketjun erityiseen RFID:hen luodakseen toimitusketjujen hallintajärjestelmän. Projekti on saanut nimensä RFID-tekniikan keksijältä Charlie Waltonilta. Waltonchain käyttää RFID-tunnistustekniikkaa tuotteiden seuraamiseen kaikissa tuotannon ja jakelun vaiheissa. Kunkin tuotteen tiedot tallennetaan kiinteään lohkoketjuun, joka seuraa kaikkea.

Waltoncoin (WTC) on Walton-ekojärjestelmän päävaluutta. Liikkeeseen on laskettu 100 miljoonaa WTC:tä ja kuten Bitcoinin kohdalla, uutta WTC:tä ei luoda. WTC:tä käytetään transaktiovaluuttana aktiviteettien toteuttamiseksi pääketjun ulkopuolella tavumaksujen kautta. Tämä edistää alaketjujen toimintaa.

Value Internet of Things

Waltonchainista on noussut erityisen suureksi ilmestymäksi sen erityisen konseptin (Value Internet of Things) ansiosta. Tätä käsitettä käytetään kuvaamaan omia RFID-siruja erityisellä lohkoketjuteknologialla. RFID-tunnisteiden avulla lohkoketjut voivat nyt tallentaa fyysisiä esineitä (tai vähintäänkin niiden tietoja) ketjussa. RFID-tunnisteet (radiotaajuinen etätunnistus) käyttävät sähkömagneettisia kenttiä esineiden tunnistamiseen. Niitä käytetään laajalti esineiden inventaariossa.

Waltonchain mahdollistaa kaiken tarvitsemasi tiedon kartoittamista yksinkertaisella RFID-sirulla. Tämä sisältää tietoa siitä, missä tuote on, missä se on ollut, kuka sitä on käsitellyt sekä muuta tärkeää tietoa. Kaikki tiedot tallennetaan lohkoketjuun, eikä sitä voi väärentää. Tämä tekee siitä turvallisemman kuin tavalliset inventaariomenetelmät.

Waltonchain-saarto

Kattava Walton-ekojärjestelmä

On tärkeää tarkastella Walton-ekojärjestelmää. Waltonchain on Walton-ekojärjestelmän emoketjun nimi. Tämä ketju valvoo muun muassa Waltoncoin (WTC) transaktioita, hallitsee aliketjuja ja toteuttaa älysopimuksia. Kuka tahansa Waltonchain-teknologiaa käyttävä voi luoda oman aliketjunsa saadakseen käyttöönsä omia tokeneita. Lisäksi he voivat valita pääketjusta poikkeavan konsensusalgoritmin.

Verkon hajottaminen kattavaksi Waltonchainiksi ja aliketjuiksi tarjoaa useita etuja. Ensimmäinen etu on, että jokainen teknologiaa käyttävä yritys voi mukauttaa lohkoketjun omiin tarpeisiinsa. Ne eivät ole sidoksissa protokollaan tai lohkoketjun verkkotoimintoihin. Lisäksi tämä auttaa parantamaan suorituskykyä, kuten verkon skaalaamista. Koska suurin osa tiedoista on yrityksen aliketjussa, sen toiminta ei hidasta koko verkkoa.

Onko Waltonchainiin sijoittaminen järkevää?

Moni miettii, onko Waltonchainiin sijoittaminen järkevää. On tärkeää tietää, että Waltonchainia pidetään tällä hetkellä ERC20-tokenina. Tämä kuitenkin muuttuu pian. Esimerkiksi voit nyt säilyttää WTC:tä missä tahansa lompakossa, joka tukee ERC20-tokeneita. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, ettei Waltonchainia aina oteta vakavasti, koska se on riippuvainen projekti.

Lisäksi on kyseenalaista, onnistuuko Waltonchain. Vaikka sen idea on vahva, sen toteuttaminen ei ole erityisen helppoa. On myös totta, etteivät kaikki kuluttajat etsi suurta lohkoketjua, joka sisältää kaikki tuotetiedot. Muut voisivat käyttää lohkoketjua näkemään, mitä tuotteita olet ostanut, mikä olisi haitallista käyttäjien yksityisyydelle.

Säilytä Waltonchainia erityisessä lompakossa

Waltonchainiin sijoittaminen voi olla järkevää. Jos olet ostanut Waltonchain-tokeneita ja haluat huolehtia niiden turvallisuudesta, on hyvä luoda lompakko, koska ilman sitä et voi hallita kolikoitasi. Kaiken kaikkiaan nämä ovat pörssin verkkosivustolla. Vain hyvän lompakon avulla voit olla varma, että suojelet omaisuuttasi hakkereilta ja muilta ihmisiltä, jotka havittelevat rahojasi.

Mitä lompakkoja siis on olemassa? Helpoin tapa on asentaa ohjelmistolompakko tietokoneelle. Tämän offline-lompakon avulla voit varmistaa, etteivät ihmiset pääse varastamaan kolikoitasi. Jos haluat parasta mahdollista suojaa ja olet sijoittanut suuremman summan, on hyvä valita laitteistolompakko. Nämä lompakot muistuttavat USB-tikkua ja ne säilyttävät kolikkojasi täysin offline-tilassa. Hyvin tunnettuja laitteistolompakkoja ovat muun muassa Ledger ja Tezos. Varmista, että lompakko tukee ERC-20-tokeneita.

Päätelmä – tulisiko sinun sijoittaa Waltonchainiin?

Tässä artikkelissa kerroimme, mikä Waltonchain on ja mihin sitä voi käyttää. Kuitenkin se, onko Waltonchainiin sijoittaminen järkevää, riippuu kryptomarkkinan tulevaisuuden näkymästäsi. Jos uskot, että Waltonchain tarjoaa useita etuja, on tietenkin järkevää sisällyttää altcoinia osakesalkkuun. Jos kuitenkin ajattelet, että tiimin visio on liian vaikea saavuttaa, on parempi jättää tämä kryptovaluutta huomiotta.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *