Chilizin ostaminen: miten sijoittaa Chiliziin (CHZ)?

Jos haluat saada korkeita spekuloidaja sijoituksestasi, yksi markkina voi olla luonnollisesti mielenkiintoinen vaihtoehto. Puhumme tietenkin kryptomarkkinoista. Tämä markkina tunnetaan valtavasta kasvustaan. Tämän seurauksena joukkoon on liittynyt useita uusia sijoittajia viime kuukausina. Chiliz on yksi vähemmän tunnetuista projekteista, vaikkakin hyödyllinen. Jos haluat lukea siitä, millainen digitaalinen valuutta Chiliz on ja onko siihen sijoittaminen kannattavaa, jatka lukemista. Tässä artikkelissa selitämme asiaa erittäin helpolla kielellä.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Chiliz?

Chiliz on urheilumaailman kryptovaluutta. Tämän kryptovaluutan avulla urheilujärjestöt voivat vahvistaa sidettään faneihin: näin ne voivat antaa fanien äänestää tärkeistä päätöksistä. Lisäksi fanit voivat saada palkkion kauppatavaroiden, kuten jalkapallopaitojen, muodossa. Haluatko sijoittaa tähän mielenkiintoiseen kryptovaluuttaan? Se onnistuu internetin välityksellä!

Voit käydä kauppaa kryptolla Chiliz kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Chiliz:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Chiliz sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Chiliz.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Chiliz.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Chiliz ostetaan tilillesi!

Mikä on Chiliz – projektin tavoite?

Katsotaan ensinnäkin tärkeintä kysymystä: mikä Chiliz todellisuudessa on? Chiliz on digitaalinen valuutta, jota käytetään urheilun maailmassa, varsinkin viihdesektorilla. Valuuttaa löytyy myös lyhenteellä CHZ. Koska tällä hetkellä seurojen ja fanikannan välillä ei juurikaan ole paljoa vuorovaikutusta, Chilizin luojat päättivät muuttaa asian. Chiliz perustettiin Maltalla vuonna 2012. Chilizin tavoitteena on antaa miljoonille urheilun faneille kolikko, jolla he voivat ostaa äänioikeuksia suosikkijalkapalloseuroihinsa. Tällä tavoin fanit voivat vaikuttaa suosikkiseuraansa hieman enemmän.

Chiliz on siis sitoutunut maksimoimaan fanien sitoutuneisuutta kaikenlaisten tiimien kanssa. Kolikolla voit tukea suosikkitiimiäsi ja vaikuttaa tiettyihin päätöksiin. Voit esimerkiksi ajatella ehdotuksia ostaa uusia pelaajia tai remontoida stadionia. Kunkin seuran CHZ-tokenit ovat rajoitettu digitaalinen omaisuus, joka antaa sinulle äänestysoikeuden. Tiedustelujen aiheet määrittävät seurat itse, vaikka mahdollisuudet ovat käytännössä loputtomat. Hakemalla fanien mielipidettä fanikannan ja seurojen välinen silta on paljon pienempi kuin ennen.

Chiliz osta

Äänioikeus Chilizillä

Chilizin lohkoketjua käytetään antamaan käyttäjille äänioikeus. Se ei ole paljon muuta, vaikka se on varmasti mukava projekti. Mitä enemmän ääniä fanit antavat, sitä korkeammalle he sijoittuvat alustalla. Tämä mahdollistaa tiettyjä etuja. Näitä ovat ainutlaatuiset palkinnot, kuten eksklusiiviset joukkuepaidat. Tämä varmistaa, että käyttäjiä kannustetaan todella osallistumaan äänestykseen.

Jos Chiliz-alustaa käytetään laajasti, se voi aiheuttaa suuria muutoksia urheilumaailmassa. Tästä syystä monet sijoittajat päättävät sijoittaa Chiliziin.

Socios.comin ilmestyminen

Chiliz on kehittänyt verkkosivuston, joka on tällä hetkellä erittäin suosittu. Socios.com on maailman ensimmäinen palkintoalusta, joka antaa urheilijoille mahdollisuuden käyttää erityistä lohkoketjuteknologiaa. Socios.com toimii kokonaan Chiliz-tokenilla ($CHZ). Tämä on valuutta, jota käytetään Ethereum-lohkoketjussa. Fan-tokenit ovat joukkueelle tai seuralle ominaisia. Ne ovat itse asiassa tokeneita, joita käytetään digitaalisena omaisuutena. Näiden digitaalisten omaisuuksien avulla käyttäjät voivat hankkia jäsenoikeudet. Erityisalusta käyttää Fan-tokeneita ja toimii erillisessä sivuketjussa. Tämä on eräänlainen haara normaalista lohkoketjusta.

Fan-tokeneita on rajoitettu määrä. Tämä tarkoittaa, että niiden omistus on vaihdettavissa ja niiden hinta määräytyy markkinoiden mukaan. Juuri siksi, että kyseessä on niukka tuote, hinta voi nousta huomattavasti, jos monet ihmiset päättävät ostaa kolikkoa. Sivusto on saanut inspiraationsa joidenkin suurten jalkapalloseurojen fanijohtoisista hallintorakenteista tai ”yhteiskunnista”. Socios 2.0 -alusta on tämän hallintamallin viimeisin digitalisointi. Silti on epätavallista nähdä, että Chiliz on ensimmäinen, joka todella reagoi urheilumaailmaan.

Chiliziin sijoittaminen pörssin kautta

Jokaisen, joka päättää sijoittaa Chiliziin, tulisi etsiä pörssiä, josta ostaa valuuttaa. Pörssejä kutsutaan myös kryptopörsseiksi. Täällä voit ostaa erilaisia ​​digitaalisia valuuttoja. Valitsemalla luotettavan ja tunnetun pörssin, kuten Bitvavon, voit aina turvallisesti sijoittaa mihin tahansa kryptoprojektiin, mukaan lukien Chiliziin. Voit halutessasi siirtää kolikoita lompakkoosi. On myös mahdollista jättää tokenisi itse pörssiin. Näin sinun ei tarvitse siirtää kaikkea itse.

Päätelmä – pitäisikö sinun sijoittaa Chiliziin?

Tällä hetkellä Chiliz on ehdottomasti yksi projekteista, joita sinun pitäisi harkita. Projektin kasvavan suosion vuoksi hinta saattaa nousta lähitulevaisuudessa. Jos projekti on monien yritysten ja organisaatioiden käytössä, hinta voi nousta pilviin.

Tietenkin juuri nyt jää nähtäväksi, onnistuuko tiimi saavuttamaan tavoitteensa. Emme voi vastata, kannattaako Chiliziin sijoittaa, koska se on henkilökohtainen valinta. Tarjoamme sinulle kuitenkin hyödyllistä tietoa, joka helpottaa sijoituspäätöstäsi

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *