Plus500-arvostelu: onko Plus500 hyvä välittäjä?

Plus500 on yksi suosituimmista online välittäjistä. Käyttäjäystävällisellä ohjelmistolla ja laajalla kaupankäynti mahdollisuuksilla on keskeinen rooli kasvavassa suosiossa. Tässä laajassa katsauksessa tutkimme, onko viisasta aloittaa kaupankäynti Plus500:ssa. Lue Plus500 kokemuksestani ja selvitä voiko tästä välittäjästä tulla sinulle oikea kumppani kaupankäyntiin.

Yhteenveto katsauksesta

Kaiken kaikkiaan olen iloisesti ja positiivisesti yllättynyt Plus500:sta. Käyttäjäystävällisen ohjelmiston ja laajojen CFD-mahdollisuuksien ansiosta sijoittajilla on kaikki tarvittava Plus500:ssa, jotta he voivat aloittaa aktiivisen kaupankäynnin. Hinnat ovat suotuisat ja kaupankäynti mahdollisuudet ovat laajat. Älä kuitenkaan odota siltä laajaa tukea tai opetusmateriaalia. Plus500 on ykkösvalinta, kun etsit pääasiassa välittäjää aktiiviseen kaupankäyntiin markkinoilla.

Napsauta tästä, jos haluat rekisteröityä ja vastaanottaa $40.000 demon!

Lyhyesti: plussat

 • + Laaja valikoima CFD-osakkeita
 • + Käyttäjäystävällinen ja nopea ohjelmisto
 • + 40 000 dollarin ilmainen demo uusille asiakkaille
 • + Luotettava välittäjä, joka on valvonnan alaisena

Lyhyesti: miinukset

 • – Ei asiakastukea puhelimitse
 • – Ei opetusmateriaalia / tukea asiakkaille
 • – Ei sovellu pitkäaikaisiin sijoituksiin

Vinkki:Haluatko tietää enemmän Plus500-kaupasta? Voit vapaasti lukea ilmaisen Plus500-oppaan.

Plus500-arvostelu

Haluatko selata välittömästi tietyn osion tästä Plus500-artikkelista? Käytä alla olevaa luetteloa löytääksesi tarvitsemasi tiedot.

Millainen välittäjä on Plus500?

Plus500 on ns. CFD-välittäjä. Toisin kuin osakkeiden kanssa, joita ostetaan suoraan normaalilta välittäjältä, CFD-välittäjä tarjoaa alustan aktiiviseen spekulointiin. Kun ostat CFD:n, olet spekuloinut kyseisen osakkeen hinnan nousuihin tai hinnan laskuihin. Kun positio avataan, hintavaihtelut määräävät tuloksesi.

Plus500 mahdollistaa sijoitukset sekä hinnankorotuksiin että hintojen laskuihin, ja on siksi oikea valinta, kun haluat reagoida nopeasti markkinatilanteeseen ja muutoksiin. Haluatko tietää enemmän sijoittamisesta CFD:hen? Lue tämä artikkeli.

Ohjelmisto katsaus

Välittäjän ohjelmistot ovat äärimmäisen tärkeitä. Rahoitusmarkkinat edellyttävät pikaisia ​​vastauksia, toimia ja tilausten tekemistä. Tässä osassa keskustellaan Plus500-alustasta sen selvittämiseksi, onko kyseessä korkealaatuinen ohjelmisto. Keskustelemme tilin avaamisesta, alustan laadusta, tilausten käytöstä, analyyttisistä ominaisuuksista, demotilistä ja mobiili ohjelmistosta.

Tilin avaaminen

Plus500-tilin avaaminen on lasten leikkiä. Se voidaan tehdä verkkosivuston kautta. Plus500-ohjelmisto käyttää selainta ja sivusto sallii puhelimen käytönkin sijoitustoimissa. Haluatko avata tilin Plus500:ssa? Klikkaa tästä!
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Plus500 register

Plus500:lla tilin avaaminen muutamalla askeleella.

Plus500:n iso etu on se, että voit käyttää heidän ilmaista 40 000 euron arvoista demoa. Tämän demon avulla jokainen uusi asiakas voi kokeilla laajasti kaikkia mahdollisuuksia ja toimintoja. Plus500-ohjelmisto on erittäin käyttäjäystävällinen. Tämä tekee ihmisille, joilla on vähän tietokonetaitoja, avata ja sulkea kaupankäynti positioita.

Kaupankäyntialusta kokemuksemme

Jotta voisimme julkaista kunnollisen ja hyödyllisen katsauksen, olemme kokeilleet laajasti kaikkia Plus500:n sijoitustoimia ja mahdollisuuksia. Plus500-alustan suuri etu on se, että se on erittäin käyttäjäystävällinen. Vähäinen tekninen tietämys ei ole este arvopapereiden kaupan aloittamiselle, ja jokainen asiakas voi aloittaa sijoittamisen sujuvasti.

Etsitkö tiettyä arvopaperia? Siinä tapauksessa klikkaa haku tai luettelo-toimintoa. Arvopaperin löytäminen näitä toimintoja käyttämällä on kuin mikä. Kun olet valmis avaamaan position, voit valita oston (hinnankorotuksesta spekuloinnin) tai myymisen (hinnan laskuun spekuloinnin).

Vasemmalta puolelta löydät valikon. Valikko sisältää seuraavat vaihtoehdot:

 • Valikko: katso täydellinen valikoima eri vaihtoehdoista.
 • Kauppa: paikka jonne mennä, kun haluat avata välittömästi uuden position.
 • Avoimet positiot: yleiskatsaus aktiivisista kaupoista.
 • Tilaukset: yleiskatsaus kaikista avoimista tilauksistasi Plus500:lla.
 • Suljetut positiot: yleiskatsaus kaikista suljetuista positioista.
 • Oikea raha: tällä painikkeella voidaan vaihtaa kaupankäyntiin oikealla rahalla.

Ruudun yläreunasta löydät yleiskatsauksen tilisi taloudellisesta tilanteesta. Se näyttää, kuinka paljon rahaa on vielä käytettävissäsi. Se kertoo myös, pystytkö avaamaan muita positioita. Pidä tarkasti silmällä taloudellista tasapainoa. Negatiivinen tilin saldo voi johtaa kaikkien sijoitusten menetykseen.

Plus500 -ohjelmiston tarkastelu

Plus500-ohjelmistolla voit vaihtaa oikeaan rahaan. Havainnollistavat hinnat.

Tilausten käyttäminen

Plus500-ohjelmistossa voit myös käyttää tilauksia. Tilausten avulla voit avata position automaattisesti, kun tietty hinta on saavutettu. Älä unohda käyttää stop lossia. Stop lossin käyttö ei ole pakollista, mutta se on erittäin suositeltavaa. Stop lossia käyttämällä voit sulkea positiosi automaattisesti saavuttaessasi tietyn tappion.

Plus500 avoin asento

Plus500:ssa position. Havainnollistavat hinnat.

Kun positio avataan, sitä voidaan hallita avoimien positioiden valikossa. Avoimet positiot-valikossa on reaaliaikainen näkymä sijoituksesi voitoista tai tappioista.

Analyyttiset ominaisuudet Plus500

Plus500-ohjelmiston sisällä voit myös hyödyntää erilaisia ​​analyyttisiä ominaisuuksia ja työkaluja. Näitä ominaisuuksia voidaan käyttää tukemaan ja perustelemaan päätöksiäsi. Katsauksessamme kuitenkin todetaan, että nämä ominaisuudet ja toiminnot ovat melko perustavanlaatuisia. Muut kehittyneemmät ohjelmat ja työkalut tarjoavat usein yksityiskohtaisemman ja vahvemman kuvan. Haluatko tulla ammattimaiseksi päiväkauppiaaksi? Siinä tapauksessa MetaTraderin kaltainen ohjelma voi olla kätevä työkalu monimutkaisempien analyysien suorittamiseen.

Plus500-alustalla voit käyttää erilaisia ​​teknisiä indikaattoreita kaaviossa. Tekniset indikaattorit voivat auttaa sinua määrittämään oikeat osto- ja myyntihetket.

Tekniset indikaattorit Plus500

Plus500-ohjelmiston hyödyllinen ominaisuus on mahdollisuus piirtää omat viivat ja analyysit kaavioon. Sen avulla voit esimerkiksi piirtää vaakatasoja, joille hinta usein nousee tai laskee. Analyysien tekeminen ja suorittaminen useissa kaavioissa ohjelmiston sisällä ei kuitenkaan lisää yleistä selkeyttä. Näin on, koska analyysejä on melko vaikea tallentaa oikein.

Demotilin laatu

Tässä katsauksessa demo tili on Plus500-alustan vahva ominaisuus. Olin tyytyväinen demotiliin. Voit kokeilla kaikkia mahdollisuuksia fiktiivisellä rahalla. Demon tulokset ovat täysin linjassa todellisen tilin tulosten kanssa. Siksi demotili on täydellinen opetellessa Plus500:n kaikkien ominaisuuksien, toimintojen ja mahdollisuuksien yksityiskohdat. Heti kun olet tutustunut kaikkiin mahdollisuuksiin, voit vain hiiren napsautuksella siirtyä oikean rahan tilille.

Mobiili sijoittaminen Plus500:ssa

Plus500 on kehittänyt sovelluksen, jonka avulla voit sijoittaa mihin tahansa, minne tahansa ja milloin tahansa. Mobiilisovellus on tietysti rajoitettu versio työpöytä ohjelmistosta. Mobiilisovelluksessa ei ole esimerkiksi teknisen analyysin mahdollisuutta.

Siksi Plus500-mobiilisovellus on ihanteellinen seurataksesi nykyisiä positioitasi. Lisäksi mobiilisovelluksen avulla voit nopeasti reagoida ainutlaatuisiin markkinatilanteisiin ja uusimpaan kehitykseen. Mobiilisovellus on kätevä lisäosa, jolla pääset nopeasti tilillesi, ja se tulee ilmaiseksi, kun päätät aloittaa sijoittamisen Plus500:lla.

Plus500 arvioi mobiilialustan

Mobiilisovellus saa hyvät arvosanat

Kaupankäynti vaihtoehdot ja ohjeet

Kaupankäynnin vaihtoehdot ja -edellytykset ovat tärkeä osa tätä Plus500-tarkastelua. Tarkastelemme Plus500:n erilaisia ​​sijoitusvaihtoehtoja. Lisäksi tarkastelemme myös, onko ohjausta riittävästi. Lopuksi kerromme, kuinka voit tallettaa ja nostaa rahaa Plus500:lla.

Mitkä ovat Plus500:n sijoitusvaihtoehdot?

Plus500-välittäjän vahvuus on laajat kaupankäynti vaihtoehdot. Tämä välittäjä tarjoaa laajan valikoiman kaupankäynti mahdollisuuksia: osakkeiden, hyödykkeiden ja indeksien CFD:stä optioihin ja Forexiin. Sijoitettavien osakkeiden määrä on valtava. Kaikkia tunnettuja Ison-Britannian, Amerikan ja Australian osakkeita voidaan vaihtaa CFD:nä Plus500:lla. Se on niin yksinkertaista.

Mutta älä aloita sijoittamista satunnaisesti. Kiinnitä huomiota sen arvopaperin ehtoihin, johon haluat sijoittaa. CFD-ehdot saat näkyviin napsauttamalla tieto kuvaketta. Yleiskatsaus kertoo muun muassa, onko CFD vanhentunut. Kun CFD vanhenee, sijainti sulkeutuu automaattisesti tietyn ajan kuluttua. Lisäksi voit myös tarkistaa maksun, joka sinun on maksettava positiojesi pitämisestä avoimena.

Plus500 -osakkeen tiedot

Tutustu aina kaupankäynnin kohteena olevien arvopapereiden ehtoihin.

Ohjaus ja koulutus

Plus500:n ohjeistus on melko rajallista. Voit käyttää talous kalenteria, joka ilmoittaa, mitkä tapahtumat saattavat vaikuttaa hintaan. Lisäksi voit käyttää teknistä analyysia lisäämällä indikaattoreita kaavioon. Tämä on kuitenkin kaikki mitä Plus500 tarjoaa ohjeistukseen liittyen. Plus500 ei tarjoa yleensä tietoa kaupankäynnistä. Tämä on selvästi yksi tämän katsauksen heikoimmista kohdista.

Rahan tallettaminen Plus500:ssa

Keskeinen osa jokaista katsausta on epäilemättä käyttäjäystävällisyys. Siksi monet teistä ovat iloisia kuullessanne, että rahan tallettaminen on helppoa. Rahan tallettaminen voidaan tehdä silmänräpäyksessä Plus500-ohjelmiston avulla. Kun vaihdat oikean rahan tilille ensimmäisen kerran, sinun on annettava joitakin lisätietoja. Yksi asioista, jotka sinun on täytettävä, on luettelo kysymyksistä sen selvittämiseksi, onko sinulla riittävästi sijoitustietoa. Sinun on myös ladattava kopio henkilötodistuksestasi.

Miksi sinun on suoritettava nämä lisä vaiheet? Plus500 on velvollinen suorittamaan nämä lisä vaiheet. Tämä valvontavaihe on otettu käyttöön estämään epäluotettavia ihmisiä aloittamasta sijoittamista Plus500:lla. Jokaisen rahoituslaitoksen on lain mukaan vaadittava henkilöllisyytesi vahvistaminen. Eikö välittäjäsi pyydä näitä tietoja? Ole sitten varovainen! On suuri mahdollisuus, että olet tekemisissä epäluotettavan osapuolen kanssa.

Tunnistus osan valmistuttua rahan tallettaminen on helppoa. Rahaa voidaan tallettaa tilillesi luottokortin ja PayPalin kautta. Plus500 hyväksyy sijoitukset alkaen 100 eurosta. Pankkisiirto on toinen hyväksytty maksutapa rahan tallettamiseen. Ota huomioon, että rahan tallettaminen pankkisiirrolla voi viedä muutaman päivän. Rahan tallettaminen Plus500:n on helppoa ja siksi tämä Plus500-arvostelun osa saa korkeat pisteet.

Tallettaa rahaa Plus500

Rahan tallettaminen Plus500-tilillesi voidaan suorittaa kaikilla tunnetuilla maksutavoilla.

Rahan nostaminen Plus500:ssa

Sijoittaminen kulkee tietysti käsi kädessä voiton tavoittelun kanssa! Entä rahan nostaminen Plus500:ssa? Plus500:lla maksupyyntö voidaan maksaa alkaen 100 eurosta pankkisiirrolla. Jos haluat nostaa rahaa Paypalin tai Skrillin kautta, vähimmäissumma alkaa 50 eurosta. Vähimmäismäärät ovat mielestäni kohtuulliset ja reilut. Jos tilisi saldo on liian alhainen, mutta haluat silti nostaa rahaa, voit tehdä yksinkertaisen tempun. Talleta vain ylimääräistä rahaa ja nosta sitten koko summa Plus500-tililtäsi.

nostaa rahaa Plus500

Rahan nostaminen Plus500:ssa on täysin ilmaista. Tämä on tietysti iso plussa tässä arvostelussa. Jotkut välittäjät kehtaavat periä suuria transaktiokustannuksia rahan nostamisesta. Lisäksi peruutuspyynnöt käsitellään nopeasti. Erityisessä tilanteessa jonka kohtasin, nostopyynnön käsittely kesti noin 1 päivää ja päivää myöhemmin rahat talletettiin pankkitililleni. Rahan nostaminen Plus500:ssa on kätevää kuin mikä!

Plus500 sijoituskustannukset

Plus500:n suuri etu on, että sinun ei tarvitse maksaa kiinteää palkkiota. Ja ilman kiinteää maksua pientenkin summien sijoittaminen voi olla mahdollista. Itse asiassa ei ole vähimmäismäärää, joka tarvitaan sijoittamiseen tällä välittäjällä. Mutta entä välittäjän spekuloida? Plus500 tuottaa edelleen spekuloidaa kahdella tavalla. Muut kulut, kuten: Valuutanmuuntomaksu, Yön ylirahoitus, Taattu pysäytysmääräys ja Ei-aktiivisuusmaksu.

Plus500-hinnat ovat yleensä suotuisia. Kun aiot ostaa osakkeita pitkällä aikavälillä, DEGIRO on parempi valinta. Muista, että voit aktiivisesti käydä kauppaa CFD:n avulla vain Plus500:lla.

Spread Plus500:lla

Ensimmäinen tapa, jolla Plus500 ansaitsee rahaa, on laskemalla spreadin. Kun ostat arvopaperia, myynti- ja ostohinnan välillä on aina ero. Nämä ovat transaktiokustannukset, jotka maksat Plus500:lla. Koska nämä kustannukset ovat aina suhteellisia kustannuksia, on mahdollista saavuttaa oikeudenmukaiset ja suotuisat tulokset tekemällä vain pienen sijoituksen.

Levitä Plus500

Spread on ero osto- ja myyntihinnan välillä.

Tarkastellaan näitä transaktiokustannuksia Plus500:lla; EUR / USD-spread on dynaaminen. Tämä tarkoittaa, että spread voi kasvaa tai laskea markkinoista riippuen. Kirjoitushetkellä EUR / USD-ero on vain 0,6 pipsiä, mikä vastaa 0,00006 senttiä. Tämä on paljon halvempaa verrattuna yhteen sen suurimmista kilpailijoista, nimittäin eToroon. Kirjoitushetkellä eToron sijoittajat maksavat 3 pipsiä eli 0,0003 senttiä.

Alankomaiden Philips-osakkeella maksat nykyään 5 sentin spreadin. eToro on hiukan halvempi ja veloittaa vain 4,7 sentin spreadin. Spread on kuitenkin vähäinen. Toinen esimerkki on Google-osake. Plus500:lla maksat 1,25 dollarin spreadin osaketta kohden. eTorossa tämä spread on tällä hetkellä yli 3 dollaria. Näyttää siltä, ​​että Plus500 on useimmissa tapauksissa halvempi osakekauppaan kuin sen pääkilpailija.

Kustannukset Plus500 -arvostelu

Yllä näet Google-osakkeen kiinteän spreadin Plus500:lla. Havainnollistavat luvut.

Katsotaan lopuksi Saksa 30-spreadia. Plus500 käyttää dynaamista spreadia, joka kirjoituksen aikana on 3,24 euroa. eToro-korko on paljon korkeampi, koska he veloittavat lähes 7 euron spreadin. Transaktiokustannusten osalta Plus500 on siis selvästi parempi vaihtoehto. Pienet Plus500-transaktiokustannukset saattavat johtaa suurempaan sijoitetun pääoman tuottoon, mikäli asiakkaan kauppa osoittautuu kannattavaksi.

Yön yli maksu tai rahoituskustannukset

Toinen keino jolla Plus500 ansaitsee rahaa on veloittaa ns. Yön yli maksuja. CFD-kaupankäynnissä välittäjä lainaa sinulle väliaikaisesti rahaa sijoituksellesi. Yön yli maksu per päivä ilmoitetaan aina selvästi, kun valitset CFD:n, jolla käydä kauppaa. Nämä maksut on maksettava päivittäin. Position sulkeminen ennen päivän loppua tarkoittaa, että sinun ei tarvitse maksaa rahoituskustannuksia tai yön yli maksua.

Verrataan vielä kerran Plus500:n kustannuksia eToron kustannuksiin. EUR / USD: n yön yli maksu, joka on maksettava position pitämiseksi yön yli, on 0,0087% Plus500:lla. eToro puolestaan ​​veloittaa 0,009%.

rahoituskorko Plus500

Havainnollinen esimerkki, maksut voivat muuttua, ota yhteyttä Plus500-verkkosivustoon saadaksesi lisätietoja.

Alankomaiden Philips-osakkeen yön yli maksu on tällä hetkellä 0,0232%. Samasta osakkeesta eTorossa maksat 0,0165%:n rahoituskorkoa. Googlen yön yli maksu on 0,0288% Plus500:lla ja 0,0215% eTorolla.

Yön yli maksuista puhuttaessa nämä kustannukset näyttävät olevan eTorossa alhaisemmat kuin Plus500:ssa. Haluatko pitää position auki pitkällä aikavälillä? Siinä tapauksessa eToro on edullisin vaihtoehto. Haluatko pikemminkin spekuloida lyhyellä aikavälillä? Tällöin pienemmät transaktiokustannukset tekevät Plus500:sta parhaan vaihtoehdon.

Otat lyhyen position, kun spekuloit osakkeen hinnan laskua. Joskus saat palkkion lyhyistä positioistasi. Tässä tapauksessa tämä ilmoitetaan positiivisella luvulla yön yli maksussa – myy.

Mikä on pienin sijoitussumma?

Plus500:n vähimmäistalletus on 100 dollaria. Tämä ei tietenkään tarkoita, että voit sijoittaa kaikkiin mahdollisiin sijoitus vaihtoehtoihin. Jokaiselle Plus500-ohjelmiston kohteelle on asetettu minimaalinen sijoitus hinta. Plus500-ohjelmisto viittaa tähän hintaan ns. yhtenäisyyden summana. Otetaan esimerkkinä Bitcoin. Kirjoitushetkellä Bitcoinin yhtenäisyyden summa vastaa 0,02 sopimusta, mikä tarkoittaa 1/50 yhden Bitcoinin arvosta. Toisessa esimerkissä, ING-osakkeessa, se vastaa tällä hetkellä 50 osaketta.

Tällä hetkellä 50 ING-osaketta maksaa noin 250 euroa. Voit kuitenkin käyttää 1-5-vipua. Tämä tarkoittaa, että tarvitset vähintään 50 euroa avataksesi CFD-sijoituksen ING-osakkeeseen.

Luotettavuus ja tuki

Tämän tarkastelun viimeisessä osassa keskustellaan tämän välittäjän luotettavuudesta. Plus500 on luotettava välittäjä, joka on toiminut jo monta vuotta. Ensin keskustelemme ja perustelemme sen, miksi Plus500:sta on niin paljon negatiivisia netti arvosteluja. Seuraavaksi kerromme sinulle kaiken siitä kuinka käyttää vipua ja milloin sitä käytetään, ja sukellamme myös perusteellisesti Plus500-lisensseihin. Lopuksi tarkistamme myös, onko rahasi turvassa, ja tarkistamme Plus500-asiakaspalvelun.

Negatiiviset arvostelut

Jotkin Plus500.ta käyttäneet sijoittajat ovat kirjoittaneet negatiivisia arvosteluja Internetiin. Tärkein syy tähän negatiivisuuteen on se, että monet ihmiset eivät todellakaan ymmärrä, mistä CFD-sijoittamisessa on kyse. Alla on selkeä esimerkki negatiivisesta arvostelusta, jossa asiakas menetti rahaa käyttämällä Plus500:a:

negatiivinen tarkastelu Plus500

Sijoittaessa voit menettää rahaa … Ei temppuja, valheita, ei vääriä lupauksia … vain paljas todellisuus. Ihmisillä, jotka alkavat sijoittaa ilman kokemusta tai ilman asianmukaisia valmisteluja, on suuri uhka menettää osa sijoituksestaan. Siksi on erittäin tärkeää harjoitella ymmärtääkseen kaikki CFD-sijoittamisesta. Harjoittelu on avain menestykseen, ja se voidaan tehdä käyttämällä Plus500-ohjelmistoa.

Kaikki vivusta

Monet sijoittajat eivät tee spekuloidaa Plus500:lla, koska he eivät ymmärrä velkavipua. Sijoituksillesi voidaan käyttää vipua. Etuna velkavivun käyttämisestä sijoituksellesi on se, että tarvitset vain pienen määrän rahaa ottaaksesi suuremman position. Kun talletat 1 000 euroa ja käytät 1–10-vipuvaikutusta, voit käydä kauppaa 10 000 euron CFD-osakkeilla. Tällöin sekä spekuloidasi että tappiosi liikkuvat nopeammin:

 • 1 euron sijoitus tarkoittaa 10 euron spekuloidaa, kun hinta nousee.
 • 1 euron sijoitus tarkoittaa 10 euron tappiota, kun hinta laskee.

1–10-vivulla menetät koko sijoituksesi, jos hinta laskee 10%. Kun tililtäsi on loppunut rahat, tätä kutsutaan marginaalipuheluksi. Siinä tapauksessa positiosi suljetaan automaattisesti. Huonon tuloksen tekeminen ei tietenkään ole välittäjän vika. Onneksi voimme auttaa sinua välttämään tällaisia ​​tilanteita mahdollisimman paljon. Käytä seuraavia vinkkejä parempien sijoitus tulosten saavuttamiseksi Plus500:ssa:

 • Harjoittele ensin demolla, kunnes saat täydellisen kuvan sijoittamisesta.
 • Harjoittele lukemalla sijoittamisesta ja varmista, että ymmärrät, kuinka CFD tarkalleen toimii.
 • Ole varovainen, kun käytät vipua.
 • Käytä aina stop lossia ja tarvittaessa ‘ota spekuloidaa’.
 • Ajattele aina kahdesti ennen position avaamista.

Plus500-lisenssi

Luotettavilla välittäjillä on aina vaaditut lisenssit. Plus500:lla on myös lisenssi. Lisenssi on osoitus siitä, että välittäjä noudattaa kaikkia tärkeitä sääntöjä ja määräyksiä.

Plus500UK:ta säätelee British Financial Conduct Authority. Se on yksi tiukimmista valvojista. FCA:n ensisijainen tehtävä on suojata asiakkaita epäluotettavilta rahoitusyhtiöiltä.

Plus500 on kansainvälisesti toimiva yritys. Siksi useat osapuolet varmistavat, että Plus500 noudattaa aina sääntöjä. Alla on yleiskatsaus kaikista osapuolista, jotka seuraavat tarkasti Plus500:n luotettavuutta:

 • Plus500UK Ltd on FCA:n hyväksymä ja säätämä (#509909).
 • Plus500CY Ltd on CySEC:n hyväksymä ja valvoma (#250/14).
 • Plus500SG Pte Ltd, MAS:n (#CMS100648-1) ja IE Singaporen (# PLUS / CBL / 2018) lisenssi.
 • Plus500AU Pty Ltd (ACN 153301681), lisenssin myöntäjä: ASIC Australiassa, AFSL #417727, FMA Uudessa-Seelannissa, FSP #486026; toimilupa Etelä-Afrikassa, FSP #47546

Plus500 on myös julkinen yritys. Plus500 on listattu Englannin pörssissä. Tämä on toinen indikaattori, joka osoittaa Plus500:n olevan luotettava välittäjä. Haluatko tietää enemmän Plus500:n luotettavuudesta? Lue tämä artikkeli!

Onko rahasi turvassa Plus500:ssa?

Turvallisuus ja luotettavuus ovat kaksi kriittistä näkökohtaa finanssimaailmassa. Arvostelumme osoittaa selvästi, että Plus500 suhtautuu vahvasti näihin kahteen näkökohtaan. Luotettavuus ja turvallisuus ovat kaksi keskeistä periaatetta, koska Plus500:n on noudatettava valvojien tiukkoja sääntöjä ja määräyksiä.

Kun teet talletuksen Plus500:lla, rahat talletetaan eri tileille. Plus500 ei koskaan spekuloi asiakkaiden rahoilla. Plus500CY osallistuu sijoittajien korvausrahaston järjestelmään.

Asiakkaan varojen suojaaminen

Plus500:n asiakaspalvelu

Plus500-tuki saa kohtuullisen arvosanan. Kun sinulla on ongelma, se ratkaistaan ​​aina … tämä on hyvä asia. Valitettavasti Plus500 tarjoaa vain sähköposti tai live-chat-tukea. Puhuminen jonkun kanssa henkilökohtaisesti puhelimessa olisi joskus mukavaa. Tämän osalta Plus500 voisi siis parantaa toimintaansa.

Olemme tietysti tarkistaneet, vastaako asiakastuki kysymyksiin. Live-chat on todella nopea. Kestää vain muutaman sekunnin, ennen kuin joku vastaa kysymykseesi. Sähköpostin lähettäminen on vähemmän tehokasta. Voi kestää joskus muutaman päivän, ennen kuin saat vastauksen. On sanomattakin selvää, että tässä tapauksessa kärsivällisyys on selvästi hyve.

Plus500 live -chat -arvostelu

Plus500 live chat on nopea vastaamaan.

Johtopäätös Plus500 arvostelu

Plus500 on hyvä välittäjä aktiiviseen kauppaan esimerkiksi osakkeilla. Varsinkin kun markkinat ovat erittäin epävakaat, Plus500 on oikea paikka aktiiviselle kaupankäynnille. Mitkä ovat tämän välittäjän vahvuudet?

 • Plus500 tarjoaa käyttäjäystävällisen alustan.
 • Plus500CY Ltd on CySEC:in valvoma
 • Asiakkaan rahat säilötään erillisillä tileillä.
 • Plus500-demo on maksutonta.
 • Voit käydä kauppaa yli 2000 osakkeella ”CFD-palvelu”.

Siksi suosittelemme Plus500:ta tämän katsauksen perusteella. Haluatko kokeilla kaikkia mahdollisuuksia 100% riskittömästi demolla? Käytä alla olevaa painiketta ja avaa tili:

80 % prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä.80 % prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Kannattaakin miettiä, onko sinulla varaa ottaa suuri riski rahojesi menettämisestä.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *