Sijoittaminen Rippleen tai XPR:hen: kuinka ostaa sitä?

Kryptovaluutat kukoistavat! Useimmat ihmiset tietävät tarkalleen, mikä Bitcoin on, mutta muut digitaaliset valuutat, kuten Ripple, jätetään usein huomiotta. Harmi! Varsinkin kun otetaan huomioon, että sijoittamalla useisiin kryptovaluuttoihin voit hajauttaa mahdollisuuksiasi. Tässä artikkelissa tarkastellaan, miten voit sijoittaa Rippleen, ja mitä mahdollisuuksia tämä digitaalinen valuutta tarjoaa.

Mikä on Ripple?

Niin kuin Bitcoin tai Ethereum, Ripple on myös kryptovaluutta. Niiden välillä on kuitenkin joitakin tärkeitä eroja. Esimerkiksi Ripple ei ole täysin hajautettu: on olemassa osapuoli, joka määrittää, kuinka monta Ripple-valuuttaa on tulossa markkinoille. Tällä hetkellä kuukausittain julkaistaan miljardi Rippleä tai XPR:ää. Escrow-tilille varataan 55 miljardia XRP:tä. Jos äskettäin julkaistuja Ripple-tuotteita ei myydä, ne palaavat tähän turva tiliin.

Mutta mikä on Ripplessä ainutlaatuista sen lisäksi, että tätä valuuttaa hallitaan keskitetysti? No, Ripplen tavoite on ainutlaatuinen. XPR:llä yritetään rakentaa siltoja eri fyysisten ja ei-fyysisten valuuttojen välille. Tämä on mahdollista, koska Ripplen avulla pystytään siirtämään transaktio välittömästi toiseen maahan erittäin alhaisilla transaktiokustannuksilla, kuten tuhannesosa sentistä!

Sijoittaminen Rippleen

Yksi parhaista tavoista sijoittaa Rippleen on sijoittaa lyhyellä aikavälillä. Teet tämän välittäjän kanssa. Tämän jälkeen voit nopeasti ostaa tai myydä XPR:itä, mikä tarkoittaa, että voit myös hyödyntää lyhyt kestoisempia markkinoiden liikkeitä. Ripple on melko epävakaa, joten sillä on mahdollisuuksia tehdä voittoa.

Binance on yksi harvoista sopivista välittäjistä XPR-CFD-kauppaa varten. Binance avulla voit käydä kauppaa XPR:llä ilman palkkioita ostamalla tai myymällä Ripplen oikeaan aikaan. Tämän palveluntarjoajan lisäetu on, että voit kokeilla rajattomia mahdollisuuksia esittely tilillä. Siksi on viisasta avata ilmainen tili heti. Napsauta tätä avataksesi tilin >>

Ripple investing

Kuinka suuri Ripple on?

Ripple on vähemmän tunnettu kuin Bitcoin. Tätä valuuttaa ei kuitenkaan koskaan saa aliarvioida. Liikkeessä on paljon enemmän XPR:itä kuin Bitcoineja. Yksittäisen Ripplen hinta on selvästi alhaisempi, mutta kokonaismarkkina-arvo on paljon korkeampi. Siksi Ripple on yksi markkinoiden suurimmista digitaalisista valuutoista.

Ripplen menestykseen vaikuttaa edelleen se, että monet suuret pankit tukevat Ripple-verkkoa. Mahdollisuus lähettää rahaa lähes ilmaiseksi kansainvälisesti on tietysti erittäin houkuttelevaa suurille kansainvälisille pankeille. Tämä voi lisätä Ripplen kannattavuutta pitkällä aikavälillä.

Miksi ostaa Rippleä?

Jos sinulla on jo bitcoineja, saatat ihmetellä, miksi sinun pitäisi ostaa XPR:itä. No, vastaus on yksinkertainen! Ripple ja Bitcoin täydentävät toisiaan! Ripplellä on useita etuja verrattuna Bitcoiniin. Peer-to-peer-transaktio on mahdollista suorittaa suoraan, mikä mahdollistaisi pankkitilin linkittämisen Ripple-verkkoon.

Lisäksi Ripple-verkon sisäiset tapahtumat vahvistetaan ja suoritetaan melkein välittömästi, jotta pankit voivat nopeasti hyväksyä tapahtuman. Tämä tietysti lisää sen käyttäjäystävällisyyttä.

Se, että valuutta lasketaan liikkeeseen keskitetysti, tarjoaa myös etuja. Tämä tarkoittaa sitä, että toimenpiteisiin voidaan ryhtyä nopeammin ongelmiin törmättäessä. Bitcoin-verkon sisällä tarvitaan 95 prosentin yksimielisyys ennen kuin toimia voidaan toteuttaa. Tämä tekee tämän takana olevan algoritmin kehittämisen vaikeaksi. Ripplen kanssa näitä ongelmia ei ole, koska valuuttaa hallitaan keskitetysti.

Kaikki nämä Ripplen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät XPR:n ostamisesta kannattavaa. Voit myös hyötyä tämän valuutan vaihteluista sen volatiliteetin vuoksi.

Ripplen hinta

Alla näet Ripplen tämän hetkisen hinnan. On myös mahdollista ostaa tai myydä Ripple suoraan painamalla yhtä kaavion painikkeista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *