Zilliqan ostaminen: miten sijoittaa Zilliqaan?

Harkitsetko Zilliqan ostamista? Tämä on ehdottomasti mielenkiintoinen valinta. Zilliqa on itse asiassa ensimmäinen lohkoketjun kryptovaluutta, joka hyödyntää sharding-tekniikkaa. Sen skaalattavuus tekee siitä vastustamattoman ja houkuttelevan kryptoprojektin. Haluatko tietää, mikä Zilliqa tarkalleen on, mitä toimintoja se tarjoaa ja mitkä ovat sen edut ja haitat? Tässä artikkelissa saat vastaukset näihin kysymyksiin!

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Zilliqa?

Voit käydä kauppaa kryptolla Zilliqa kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Zilliqa:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Zilliqa sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

 1. Avaa tili ja vahvista se.
 2. Talleta rahaa tilillesi.
 3. Valitse Zilliqa.
 4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Zilliqa.
 5. Napsauta osta-painiketta.

Zilliqa ostetaan tilillesi!

Mikä on Zilliqa?

Zilliqa on julkinen luvaton lohkoketjualusta, joka keskittyy lohkoketjun skaalattavuuteen ja nopeuteen. Kryptokolikon tavoitteena on tarjota korkeaa suorituskykyä ja kyky käsitellä tuhansia transaktioita sekunnissa. Zilliqalla on paljon parempi skaalattavuus kuin esimerkiksi Ethereumilla.

Zilliqalla on potentiaalia tarjota suurinta tiedonsiirtokapasiteettia olemassa olevista lohkoketjuista. Tämä tarkoittaa, että Zilliqa-verkko on aina nopea, luotettava ja edullinen riippumatta siitä, kuinka moni ihminen käyttää sitä. Tärkeintä on, ettei tämä tapahdu hajauttamisen kustannuksella. Alusta tarjoaa lukemattomia hajautettuja sovelluksia.

Mistä Zilliqa-kryptokolikko sai alkunsa?

Zilliqa sai alkunsa sharding-ideasta. Sharding-tekniikkaa kehitettiin edelleen, mikä lopulta johti Zilliqan ICO:hon. Tämä keräsi 22 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Virallisesti Zilliqa julkaistiin vuoden 2017 kesäkuussa. Testiverkko julkaistiin noin vuotta myöhemmin vuoden maaliskuussa 2018. Vuotta ja muutamaa kuukautta myöhemmin alusta julkaisi pääverkon kesäkuussa 2019.

Mitkä ovat Zilliqan tavoitteet?

Zilliqa pyrkii tekemään lohkoketjusta skaalattavan “sharding-tekniikan” avulla. Sharding-tekniikassa kaikki solmut eivät tee työtä yksilöllisesti, vaan ryhmissä. Solmu on itsenäinen tietokone, joka osallistuu lohkoketjuverkkoon ja joka tarkistaa transaktion luotettavuuden. Tämä mahdollistaa maksut ja tekee kryptovaluutasta nimettömän ja turvallisen.

Miten sharding toimii?

Kuvittele verkko, joka koostuu 600 eri solmusta ja neljästä transaktiosta. Perinteisessä lohkoketjussa jokainen solmu (yhteensä 600) tarkistaa kaikki neljä transaktiota. Sharding-tekniikassa tämä työ jaetaan.

Voi olla, että ensimmäiset 150 solmua tarkistavat ensimmäisen transaktion, toiset 150 toisen, kolmas ryhmä kolmannen transaktion ja niin edelleen. Tässä tapauksessa verkko on jaettu neljään “shards”-sirpaleeseen. Kaikki tapahtuu siis neljä kertaa nopeammin.

Aina kun shard on vahvistanut transaktion, se pakataan lohkoon. Tämä lohko lisätään lohkoketjuun protokollan kautta. Lohkoketjun kasvaessa lisätään enemmän solmuja ja ryhmiä. Zilliqa-lohkoketjun kasvaessa myös transaktionopeudet kasvavat. Mitä enemmän ryhmiä, sitä parempi transaktiokapasiteetti on.

Sharding on mielenkiintoinen tekniikka, joka tekee Zilliqasta erittäin kiinnostavan sijoituksen. Ennen Zilliqaan sijoittamista tutki tämän kryptovaluutan plussia & miinuksia.

Mitä etuja Zilliqa-kryptokolikko tarjoaa?

Zilliqalla on useita etuja, minkä vuoksi siihen sijoittaminen voi olla järkevää. Olemme luetteloineet pääedut alle.

 • Zilliqasta tekee ainutlaatuisen se, että lohkoketju käyttää uutta protokollaa nimeltään “Sharding”.
 • Mitä enemmän solmuja verkossa käytetään, sitä nopeammat transaktiot ovat.
 • Skaalattavuus ei tapahdu täyden hajautuksen kustannuksella.
 • Tällä hetkellä se on nopein ja skaalattavin lohkoketju.
 • Lineaarinen skaalautuvuus takaa jatkuvat ja vähäenergiset kustannukset.
 • Zilliqa tarjoaa avoimuutta, turvallisuutta, muuttumattomuutta ja kohtuuhintaisuutta optimaalisella nopeudella.

Mitä haittapuolia Zilliqaan liittyy?

 • Vahvuus heikkoutena: Jos tarkastelemme Zilliqan vahvuutta (tällä hetkellä nopein ja skaalattavin lohkoketju), se voi tulla myös heikkous. Tämä johtuu siitä, että se on aiheuttanut valtavia mainepaineita. Kun parempi vaihtoehto tulee markkinoille, Zilliqan suosio voi hiipua nopeasti.
 • Hyvien markkinoijien puute: nykyinen johtoryhmä koostuu ihmisistä, joilla on erinomainen koodausosaaminen. Erinomaisista markkinoijista on kuitenkin edelleen pulaa. Voi olla, että teknologia myy itsensä. Tämä oli esimerkiksi NANO:n tilanne. Siitäkin huolimatta nykyisellä kryptomarkkinalla, jossa on useita innovatiivisia ja lupaavia projekteja, on tärkeää saada äänesi kuuluviin.
 • Ethereumin suunnittelema sharding-teknologian käyttöönotto: Kun tämä tapahtuu, Zilliqa ei enää ole ainoa osapuoli, joka on keskittynyt skaalattavuusongelman ratkaisemiseen.

Mitä ottaa huomioon Zilliqaan sijoitettaessa?

Julkaisunsa jälkeen kesäkuussa 2018 Zilliqan hinta on vaihdellut huomattavasti. Kun hinta tasaantui, se nousi jopa 200 % 30 päivässä vuonna 2020. Voimakkaiden vaihtelujen vuoksi kryptovaluuttaa on hyvä seurata. Hinta on edelleen epävakaa.

Jos haluat sijoittaa Zilliqaan, on hyvä tietää, että se on hyvä vaihtoehto pitkäaikaisille sijoituksille. Jos haluat sijoittaa kolikkoon lyhytaikaisesti ja saada spekuloidaja hintavaihteluista, voit tehdä niin keinottelemalla hinnan nousulla tai laskulla.

Sijoittaako Zilliqaan vai ei?

Zilliqaan sijoittaminen on varmasti mielenkiintoista, ja se monipuolistaa osakesalkkuasi. Zilliqan ainutlaatuiset toiminnot voivat saada hinnan nousemaan lisää tulevaisuudessa. Mutta kuten missä tahansa sijoituksessa, sijoittamiseen liittyy riskejä.

On parasta ensin tutustua bitcoinin hintakehitykseen ja tehdä hyvä hinta-analyysi. Lisäksi kannattaa laatia sijoitusstrategia, kuten perinteisen sijoituksenkin kanssa. Tällä tavoin voit maksimoida potentiaaliset hinnan nousut ja vähentää sijoitusriskiäsi.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *