Enjinin ostaminen: miten sijoittaa Enjiniin?

On olemassa mahdollisuus, että haluat sijoittaa kryptovaluuttoihin, koska on olemassa syy siihen, miksi artikkelimme kiinnitti huomiosi. Jos olet kiinnostunut altcoineista, on järkevää sisällyttää Enjiniä krypto-osakesalkkuun. Jokainen ei kuitenkaan tiedä, mikä Enjin on ja mitä sillä voi tehdä. On aika muuttaa asia. Tässä artikkelissa kerromme kaiken, mitä sinun täytyy tietää Enjiniin sijoittamisesta. Jos luet sen tarkasti, et kohtaa yllätyksiä, kun aloitat sijoittamisen Enjiniin.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Enjin?

Pelaaminen on yhä suositumpaa ja Enjin-kryptovaluutta hyödyntää tätä parhaalla mahdollisella tavalla. Enjinin avulla pelaajat voivat ostaa pelin sisäisiä esineitä ja omistaa niitä. Näitä esineitä on sitten mahdollista käyttää muissa peleissä. Fortniten kaltainen peli näyttää, että pelin sisäisten esineiden myyminen voi tuottaa paljon rahaa. Sijoittaminen Enjiniin voi siis olla erittäin järkevää.

Voit käydä kauppaa kryptolla Enjin kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Enjin:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Enjin sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Enjin.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Enjin.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Enjin ostetaan tilillesi!

Mikä on Enjin? – projektin tavoite

Katsotaan ensinnäkin sitä, mikä Enjin todellisuudessa on. Enjin voidaan luokitella blockchain-pelialustaksi. Tämä alusta keskittyy pelin sisäisten esineiden keräämiseen, jolloin omistajuus siirtyy täysin käyttäjälle. Alusta tarjoaa lukuisia tapoja luoda digitaalisia omaisuuksia käytettäväksi useissa videopeleissä. Yksi esimerkki on palkinnon kerääminen itse pelissä.

Blockchain-pelaaminen sallii pelaajien omistaa pelinsisäisiä esineitä. He voivat sitten vaihtaa ne rahaksi tai joksikin muuksi. Enjin-alusta käyttää lohkoketjuteknologiaa siis hyvin älykkäästi. Tämä tarjoaa seuraavat edut:

  • Pelinsisäisten esineiden omistajuus – suurin etu on, että käyttäjät saavat täyden omistusoikeuden joko ostetuista tai peleistä tienatuista esineistä. Tämä tapahtuu täysin transaktioilla, joita ei voi sensuroida ja jotka perustuvat Ethereum-lohkoketjuun.
  • Arvon kätevä vaihto – digitaalisia esineitä voidaan vaihtaa tai myydä. Tämä on tietenkin ihanteellista pelimaailmassa, koska se tekee pelinsisäisten esineiden myymisestä paljon helpompaa. Enjin-lompakon avulla käyttäjät voivat käyttää hajautettuja pörssejä, kuten Kyber Network ja Changelly. Näissä pörsseissä käyttäjät voivat myydä tokeneita rahasta tai muiden tyyppisistä kryptovaluutoista.
  • Yksi lompakko kaikille esineille – Enjin-lompakon käyttäjät voivat säilyttää digitaalista omaisuuttaan yhdessä paikassa. Tämä poistaa tarpeen luoda erillistä lompakkoa, koska tämän projektin avulla on helppo seurata kaikkea.

Lohkoketjupelaamisen tärkeys

Yksi lohkoketjun ainutlaatuisista eduista on kyky luoda esineitä, joita voidaan käyttää eri peleissä eri kehittäjiltä. Tämä tarkoittaa, että pelaajat voivat käyttää esineitä ikään kuin kaikki tapahtuisi yhdessä maailmassa (tunnetaan myös nimellä Multiverse).

Multiverse-esineet ovat mahdollisia, koska niitä säilytetään hajautetussa blockchainissa, jotta itsenäiset kehittäjät saavat ne käyttöönsä. Kannustaakseen pelien välistä kehitystä Enjin esitteli uusimman omaisuutensa, Stormwall. Tämä on esimerkki siitä, mitä voimme odottaa tämänkaltaisilta projekteilta.

Stormwall on kilpi, joka liikkuu Enjinin pelien Multiversen välillä. Alla olevassa videossa näemme Stormwallin pelattavana esineenä 32 eri pelissä, mukaan lukien 9Lives Arena, Age of Rust, Cats in Mechs ja muut. Koska pelaamisen suosio kasvaa jatkuvasti, Enjiniin sijoittaminen voi olla erittäin järkevää.

ENJ-tokenin käyttö

Enjin-projekti hyödyntää erityistä Enjin-tokenia, joka tunnetaan myös nimellä ENJ. Tätä tokenia on tärkeä säilyttää lompakossa. Tokenit lukitaan, kun esineitä luodaan ja julkaistaan, kun esineitä tuhotaan. Esineet sisältävät tietyn määrän ENJ:tä. Pelin sisäisten esineiden ENJ voidaan vapauttaa vain tuhoamalla esine.

Tämä luo tilanteen, jossa useampaa ENJ:tä lukitaan. Tuloksena kokonaisosake vähenee, kun enemmän pelejä käytetään. Tämä johtaa siihen, että kolikosta tulee arvokkaampi pulan vuoksi. Voit pitää sitä eräänlaisena ”digitaalisena kultana”, kuten esimerkiksi Bitcoin. Lisääntyvä pula voi olla hyvä syy sijoittaa Enjiniin.

Enjinin yhteistyöt

Enjin tekee yhteistyötä muiden projektien ja yritysten, kuten esimerkiksi Blockchain Gaming -yhteisön puheenjohtajan kanssa. Sillä on myös yhteistyösopimus tunnetun tarjoajan Unityn kanssa. Lisäksi sillä on yhteistyösopimus älypuhelinvalmistajan Samsung Electronicsin kanssa teknologiatarjoajana. Enjin-lompakko toimii siis täysin Samsungin Keystore-lohkoketjussa. Samsung suunnittelee tukevansa Enjin-tokeneita, mikä on hyvä uutinen kryptovaluutan tulevaisuudelle.

Enjin

Enjiniin sijoittaminen pörssin kautta

Ihmisten, jotka haluavat sijoittaa Enjiniin, tulisi etsiä pörssiä. Kuten saatat tietää, pörssi on paikka, josta voit ostaa kaikenlaisia kryptovaluuttoja. On tärkeää valita luotettava tarjoaja, jos haluat treidata ja säilyttää kolikkoja turvallisesti. Tunnetut tarjoajat, kuten Bitvavo tai Bitvavo mahdollistavat kolikkojen helpon ostamisen aloittelijana. Treidaamalla CFD-tuotteita sinun ei edes tarvitse siirtää kolikkoja erityiseen lompakkoon.

Päätelmä – pitäisikö sinun sijoittaa Enjiniin?

Tämän artikkelin tiedot ovat mahdollistaneet oppimisen Enjinin eduista ja siihen sijoittamisesta. Se, pitäisikö sinun sijoittaa siihen, riippuu kuitenkin henkilökohtaisesta suhtautumisestasi digitaalisen valuutan tulevaisuuteen. Jos luulet Enjinin suoriutuvan hyvin, on loogisesti järkevää sijoittaa projektiin. Jos luulet toisen projektin suoriutuvan paremmin, voit valita useasta muusta kolikosta.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *