VeThorin ostaminen: miten sijoittaa VeThoriin?

Kun termi “kryptovaluutta” tulee esiin, useimmat ihmiset ajattelevat heti Bitcoinia. Olemassa on kuitenkin useita muita kryptovaluuttoja. Yksi näistä yksiköistä on VeThor. Tässä artikkelissa tarkastelemme tätä kolikkoa tarkemmin. Selitämme, mitä VeThor-token sisältää, mitkä ovat sen ominaisuudet sekä luetteloimme sen etuja ja haittapuolia. Näin voit itse päättää, onko VeThoriin sijoittaminen järkevää.

Miten ostaa VeThoria?

Haluatko ostaa VeThor-kryptovaluuttaa? Voit tehdä niin helposti verkossa! Bitvavolla voit ostaa VeThoria erittäin alhaiseen hintaan: et koskaan maksa yli 0,1 % transaktiokustannuksia ostaessasi kryptovaluuttoja Bitvavolla. Avaa tili Bitvavolla napsauttamalla alla olevaa painiketta:

Miten sijoittaa VeThoriin aktiivisesti?

Haluatko sijoittaa VeThoriin aktiivisesti? Tämä on mahdollista online-välittäjällä! Online-välittäjällä voit sijoittaa kolikon laskeviin ja nouseviin hintoihin. eTorolla voit kokeilla CFD-treidaamista täysin ilmaiseksi ja riskittä demolla. Napsauta alla olevaa painiketta ja avaa tili eTorolle:

Pääomasi on vaarassa. Muita kustannuksia sovelletaan. Käy osoitteessa :etoro.com/fi/trading/fees/

Mikä on VeThor-token?

VeThor-token (VET) toimii niin sanottuna VeChain Thor (VTHO) -lohkoketjun polttoaineena. Jokainen VTHO-lohkoketjussa tapahtuva transaktio koostuu osittain lisätyistä transaktiokustannuksista. VeThor-token kattaa nämä kustannukset. Mieti esimerkiksi maksujen tekemisestä tai tietojen jakamisesta aiheutuneita kuluja.

VeChain uskoo, että lohkoketjuteknologia on osa tulevien IT-sukupolvien perustaa. AR, AI, VR ja 5G ovat myös osa tätä perustaa. VeThor-tokenien avulla yritys toivoo tehostavansa tiedonvaihdon tehokkuutta ja autenttisuutta. Tällä tavoin tuotteita ja tietoa voidaan vaihtaa luotettavammin.

Esimerkki: suuret yritykset menettävät miljoonia, koska toisella markkinalla myydään väärennettyjä tuotteita. VeChain pyrkii estämään tätä ongelmaa antamalla tuotteille ainutlaatuisen sirun. Tällä tavoin esimerkiksi Gucci-laukun ostaja voi skannata koodin ja nähdä, onko laukku aito vai väärennetty.

Mistä VeThor sai alkunsa?

VeThor-token on osa VeChainia, ja se takaa tuotteiden aitouden lohkoketjussa. Alustan on perustanut Sunny Lu. Lu ei kestänyt sitä, että tuotannossa ja myynnissä on useita väärennettyjä tuotteita. Yritys, jonka tuotteita väärennetään, periaatteessa menettää rahaa, eivätkä nämä tuotteet ole hyväksi yrityksen imagolle. Sunny Lu päätti tehdä jotain asialle ehkäistäkseen tätä globaalia ongelmaa. Hän keksi arvokkaan ratkaisun.

VeChain on perustettu vuonna 2015. Perustamisestaan lähtien sen tavoitteena on rakentaa arvokas yritys. Valitettavasti VeThorin hinta on alhaisempi kuin VeChainin maine. Tämä on normaalia valuutalle, jota käytetään transaktioiden helpottamiseen.

VeThor-token: miten se toimii?

Voit hallita VeThor-tokeneita mistä tahansa haluat, mutta Bitvavon kautta saat kuukausittaisia maksuja VeThor-tokeneista. Summa lasketaan seuraavalla kaavalla:

  • Päivittäin tarkistetaan, kuinka monta VeChain Thoria kukin Bitvavon käyttäjä omistaa. Päivittäiset summat lisätään yhteen kuukauden lopussa.
  • Jokaisen kuukauden lopussa määritetään, miten monta VeThor-tokenia on tuotettu.
  • Tuotetut VeThor-tokenit jaetaan tasaisesti Bitvavo-käyttäjien kesken, jotka omistavat VeChain Thoria.

VeThor-tokenin jakaminen tapahtuu kuukauden ensimmäisenä tiistaina. Ne hyvitetään suoraan Bitvavo-tilillesi.

Mitä ottaa huomioon VeThoriin sijoitettaessa?

Tässä artikkelissa olet lukenut, mitä VeChain tarkoittaa ja mitä se tekee. Mitä suuremmaksi VeChain kasvaa, sitä parempi se on VeThor-tokenille. Siksi on hyödyllistä seurata VeChainin suoriutumista kansainvälisillä markkinoilla. Pääsyn myöntäminen suureen verkkoon voi tarkoittaa, voisi tarkoittaa, että suuret asiakkaat voivat lähestyä VeChainia. Tässä tapauksessa se olisi edullista kryptovaluutan hinnan kannalta.

Kryptovaluutan ostamisen mahdollinen hyöty (ja mahdollisesti haitta) on, ettei kukaan tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. On hyvä ensin ottaa huomioon, ettei hinnan ennustaminen ole eksaktia tiedettä. Tee siis kattavaa alustavaa tutkimusta ennen VeThoriin sijoittamista (sama koskee myös VeChainia).

Sijoittaako VeThoriin vai ei?

VeChain, VeThor-tokenin kehittäjä, on aktiivinen useilla markkinoilla. Se on myös julkaissut Dapp-alustan, jonka tavoitteena on päihittää superyrityksiä, kuten Ethereumia ja NEO:a. Useiden markkinoiden suorituskyky vaikuttaa VeThor-tunnukseen. Tämä voi olla sekä positiivista että negatiivista. Mutta tällä hetkellä näkemys on positiivinen, ja VeThor todistaa itseään yhä enemmän. Esimerkiksi Kiinan hallitus on valinnut VeChainin teknologiakumppanikseen.

Lyhyesti sanottuna potentiaalia on paljon, mukaan lukien hyvä kasvupotentiaali. Jos yritykset käyttävät VeThoria tuotantolinjassaan, arvo voi nousta. Lähivuosien ennustukset vaihtelevat edelleen, mutta näkymä on positiivinen.

Suosittelemme tutkimaan ensin VeThorin hintakehitystä ja tekemään hyvän hinta-analyysin. VeThoriin sijoittaminen on hyvä tilaisuus nykyisen osakesalkkusi monipuolistamiseen. Varmista, että salkussasi on myös kuitenkin perinteisiä sijoituksia. Näin voit maksimoida potentiaalista hintatuottoa ja vähentää sijoitusriskejä.

Tekijä

Avatar
Over Felli

Hello dear reader! My name is Oliver and I am here to share my knowledge about trading world. Please always be aware that trading involves risk of losing money and make sure you are investing with a money that you can afford to lose!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *