VeThorin ostaminen: miten sijoittaa VeThoriin?

Kun termi “kryptovaluutta” tulee esiin, useimmat ihmiset ajattelevat heti Bitcoinia. Olemassa on kuitenkin useita muita kryptovaluuttoja. Yksi näistä yksiköistä on VeThor. Tässä artikkelissa tarkastelemme tätä kolikkoa tarkemmin. Selitämme, mitä VeThor-token sisältää, mitkä ovat sen ominaisuudet sekä luetteloimme sen etuja ja haittapuolia. Näin voit itse päättää, onko VeThoriin sijoittaminen järkevää.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa VeThorin?

Voit käydä kauppaa kryptolla VeThorin kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla VeThorin:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon VeThorin sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse VeThorin.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa VeThorin.
  5. Napsauta osta-painiketta.

VeThorin ostetaan tilillesi!

Mikä on VeThor-token?

VeThor-token (VET) toimii niin sanottuna VeChain Thor (VTHO) -lohkoketjun polttoaineena. Jokainen VTHO-lohkoketjussa tapahtuva transaktio koostuu osittain lisätyistä transaktiokustannuksista. VeThor-token kattaa nämä kustannukset. Mieti esimerkiksi maksujen tekemisestä tai tietojen jakamisesta aiheutuneita kuluja.

VeChain uskoo, että lohkoketjuteknologia on osa tulevien IT-sukupolvien perustaa. AR, AI, VR ja 5G ovat myös osa tätä perustaa. VeThor-tokenien avulla yritys toivoo tehostavansa tiedonvaihdon tehokkuutta ja autenttisuutta. Tällä tavoin tuotteita ja tietoa voidaan vaihtaa luotettavammin.

Esimerkki: suuret yritykset menettävät miljoonia, koska toisella markkinalla myydään väärennettyjä tuotteita. VeChain pyrkii estämään tätä ongelmaa antamalla tuotteille ainutlaatuisen sirun. Tällä tavoin esimerkiksi Gucci-laukun ostaja voi skannata koodin ja nähdä, onko laukku aito vai väärennetty.

Mistä VeThor sai alkunsa?

VeThor-token on osa VeChainia, ja se takaa tuotteiden aitouden lohkoketjussa. Alustan on perustanut Sunny Lu. Lu ei kestänyt sitä, että tuotannossa ja myynnissä on useita väärennettyjä tuotteita. Yritys, jonka tuotteita väärennetään, periaatteessa menettää rahaa, eivätkä nämä tuotteet ole hyväksi yrityksen imagolle. Sunny Lu päätti tehdä jotain asialle ehkäistäkseen tätä globaalia ongelmaa. Hän keksi arvokkaan ratkaisun.

VeChain on perustettu vuonna 2015. Perustamisestaan lähtien sen tavoitteena on rakentaa arvokas yritys. Valitettavasti VeThorin hinta on alhaisempi kuin VeChainin maine. Tämä on normaalia valuutalle, jota käytetään transaktioiden helpottamiseen.

VeThor-token: miten se toimii?

Voit hallita VeThor-tokeneita mistä tahansa haluat, mutta Bitvavon kautta saat kuukausittaisia maksuja VeThor-tokeneista. Summa lasketaan seuraavalla kaavalla:

  • Päivittäin tarkistetaan, kuinka monta VeChain Thoria kukin Bitvavon käyttäjä omistaa. Päivittäiset summat lisätään yhteen kuukauden lopussa.
  • Jokaisen kuukauden lopussa määritetään, miten monta VeThor-tokenia on tuotettu.
  • Tuotetut VeThor-tokenit jaetaan tasaisesti Bitvavo-käyttäjien kesken, jotka omistavat VeChain Thoria.

VeThor-tokenin jakaminen tapahtuu kuukauden ensimmäisenä tiistaina. Ne hyvitetään suoraan Bitvavo-tilillesi.

Mitä ottaa huomioon VeThoriin sijoitettaessa?

Tässä artikkelissa olet lukenut, mitä VeChain tarkoittaa ja mitä se tekee. Mitä suuremmaksi VeChain kasvaa, sitä parempi se on VeThor-tokenille. Siksi on hyödyllistä seurata VeChainin suoriutumista kansainvälisillä markkinoilla. Pääsyn myöntäminen suureen verkkoon voi tarkoittaa, voisi tarkoittaa, että suuret asiakkaat voivat lähestyä VeChainia. Tässä tapauksessa se olisi edullista kryptovaluutan hinnan kannalta.

Kryptovaluutan ostamisen mahdollinen hyöty (ja mahdollisesti haitta) on, ettei kukaan tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. On hyvä ensin ottaa huomioon, ettei hinnan ennustaminen ole eksaktia tiedettä. Tee siis kattavaa alustavaa tutkimusta ennen VeThoriin sijoittamista (sama koskee myös VeChainia).

Sijoittaako VeThoriin vai ei?

VeChain, VeThor-tokenin kehittäjä, on aktiivinen useilla markkinoilla. Se on myös julkaissut Dapp-alustan, jonka tavoitteena on päihittää superyrityksiä, kuten Ethereumia ja NEO:a. Useiden markkinoiden suorituskyky vaikuttaa VeThor-tunnukseen. Tämä voi olla sekä positiivista että negatiivista. Mutta tällä hetkellä näkemys on positiivinen, ja VeThor todistaa itseään yhä enemmän. Esimerkiksi Kiinan hallitus on valinnut VeChainin teknologiakumppanikseen.

Lyhyesti sanottuna potentiaalia on paljon, mukaan lukien hyvä kasvupotentiaali. Jos yritykset käyttävät VeThoria tuotantolinjassaan, arvo voi nousta. Lähivuosien ennustukset vaihtelevat edelleen, mutta näkymä on positiivinen.

Suosittelemme tutkimaan ensin VeThorin hintakehitystä ja tekemään hyvän hinta-analyysin. VeThoriin sijoittaminen on hyvä tilaisuus nykyisen osakesalkkusi monipuolistamiseen. Varmista, että salkussasi on myös kuitenkin perinteisiä sijoituksia. Näin voit maksimoida potentiaalista hintatuottoa ja vähentää sijoitusriskejä.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *