Cyber Milesin ostaminen: Cyber Milesiin sijoittaminen

Osakkeisiin ja joukkovelkakirjalainoihin sijoittamisen lisäksi kryptovaluutat ovat äärimmäisen suosittuja. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että tämä markkina on tunnettu ennennäkemättömistä korkeista tuotoistaan. Yksi projekteista, joihin useat ihmiset sijoittavat, on Cyber Miles. Haluatko tietää, mitä Cyber Miles tekee ja onko siihen sijoittaminen järkevää? Lue sitten tämä artikkeli, koska tänään keskustelemme kaikesta tarvittavasta!

Miten ostaa CyberMilesia?

CyberMilesin ostaminen voi olla hyvinkin järkevää. Lohkoketjulla on useita mielenkiintoisia käyttötarkoituksia ja CyberMiles täydentää kaiken, mitä bitcoinilta jää puuttumaan. CyberMilesin avulla voit toteuttaa kymmeniä tuhansia transaktioita sekunnissa ja sen useat älysopimukset voivat auttaa verkkokauppayrityksiä hajauttamaan liiketoimintaansa.

Haluatko ostaa CyberMiles-kryptovaluuttaa? Voit tehdä niin nopeasti verkossa! Bitvavolla voit ostaa CyberMilesia edulliseen hintaan: et koskaan maksa yli 0,1 % transaktiokustannuksia ostaessasi kryptovaluuttaa Bitvavolla. Napsauta alla olevaa painiketta avataksesi tilin Bitvavolle:

Miten sijoittaa CyberMilesiin aktiivisesti?

Haluatko sijoittaa aktiivisesti CyberMilesiin? Voit tehdä niin online-välittäjällä! Online-välittäjän avulla voit käyttää CFD:tä sijoittamaan nousevaan ja laskevaan CyberMiles-hintaan. eTorolla voit kokeilla CFD-kryptovaluutan kaupankäyntiä demolla täysin riskittä. Napsauta alla olevaa painiketta ja avaa tili eTorolle välittömästi;

Pääomasi on vaarassa. Muita kustannuksia sovelletaan. Käy osoitteessa :etoro.com/fi/trading/fees/

Mikä on Cyber Miles? – projektin tavoitteet

On hyvä idea keskittyä ensin siihen, mikä CyberMiles-projekti tarkalleen on. Se on erityinen lohkoketjuun perustuva ohjelmisto, joka on suunniteltu helpottamaan nopeita verkkokauppatransaktioita. Tämä on 5miles-projekti, joka on hyvin tunnettu verkkokauppayritys Yhdysvalloissa. CyberMilesin avulla 5miles toivoo voivansa luoda protokollia ja älysopimusten kirjastoja edistääkseen verkkokaupan tulevaisuutta. Yritys tavoittelee tätä käyttämällä todiste panosprotokollasta -konsensusta, joka on ainutlaatuinen tekniikka.

Ainutlaatuinen delegoitu todiste panosprotokollastal

CyberMiles käyttää delegoitua todiste painoprotokollasta -tekniikkaa. Tämä tekee siitä erityisen projektin muihin verrattuna. Käyttäjät saavat tietyn määrän CMT:tä vakuudeksi kyvystä vahvistaa transaktioita uudessa CyberMiles-lohkoketjun lohkossa. EOS on esimerkki projektista, joka käyttää samaa protokollaa. Usealla tapaa Cyber Miles on siis EOS:n kilpailija.

Delegoidulla todiste panosprotokolla -tekniikan avulla verkko määrittää useita “todistajasolmuja” osapuoliksi, mikä auttaa tekemään tiettyjä korkean tason päätöksiä nopeammin kysymättä asiasta koko verkolta. Vaikka tähän tapaan liittyy hieman enemmän keskittämistä, todistetusti EOS:n kaltaiset lohkoketjut pystyvät käsittelemään 50 000 transaktiota sekunnissa testitilassa. Tämä tarkoittaa, että Cyber Miles on paljon nopeampi kuin esimerkiksi Bitcoin. Tässä projekti yrittää erottua joukosta.

Älysopimusten kirjasto

Yksi lohkoketjun kautta pyöritettävän verkkokaupan suurimmista ongelmista on sen monimutkaisuus. Itse asiassa älysopimusten laatimisen ei tarvitse olla niin haastavaa. On kuitenkin useita verkkokauppamarkkinoita, jotka vaikeuttavat asioita liiakseen. Tämän CyberMiles haluaa estää. CyberMilesin ratkaisu on älysopimusten kirjasto, joka kattaa verkkokauppalohkoketjun kaikki osa-alueet. Tämä on erityinen kirjasto, joka yksinkertaisesti yhdistää kaikki älysopimukset nopeamman käsittelyn varmistamiseksi.

Monet näistä sopimuksista tehdään suoraan käyttäjien kesken. On kuitenkin olemassa suuri alue, jota CyberMiles kutsuu nimellä ”väliohjelmisto”. Tämä kerää kaiken tiedon ja mahdollistaa eri koodinpätkien kommunikoida keskenään. Modulaaristen älysopimusten standardisointi ja jakaminen jokaiselle verkkokaupan osa-alueelle on yksi CyberMilesin päätavoitteista. Tämä on suuri tehtävä, joka vaatii paljon työtä. Jos tiimi kuitenkin onnistuu tehtävässään, CyberMilesista voi hyvinkin tulla suuri toimija verkkokauppamarkkinoilla.

CMT-tunnuksen käyttö

Kuten useat muutkin kryptoprojektit, CyberMilesilla on erityinen tunnus. CMT on yrityksen tärkein tunnus. Kuten Bitcoin ja Ethereum, tämä valuutta maksetaan niille, jotka tukevat verkkoa vahvistamalla transaktioita. CMT:n ansaitsemiseksi verkkoon osallistujien on suoritettava tietty toiminto. Tämä voi olla yksi seuraavista:

  • Ostosten tekeminen tai lainan ottaminen
  • Maksun tekeminen alustan kautta
  • Verkon älysopimusten vahvistaminen ja toteuttaminen

Verkkokauppayritykset voivat käyttää CyberMilesin älysopimusinfrastruktuuria käynnistääkseen omat ainutlaatuiset tunnukset alustalla. Usealla tapaa tämä on verrattavissa tunnettuihin ERC-20-tunnuksiin Ethereum-alustalla. Tämän jälkeen verkkokauppasivustojen luomia erityisiä tunnuksia voidaan käyttää ostamaan tuotteita alustalta. Jos haluat sijoittaa CyberMilesiin itse, sinun on aina sijoitettava CMT-tunnukseen.

Miksi sijoittaminen CyberMilesiin voi olla mielenkiintoista?

CyberMiles-kryptovaluuttaan sijoittaminen voi olla hyvin mielenkiintoista. Lohkoketjulla on monia hyödyllisiä käyttötarkoituksia verkkokaupankäyntiin: lohkoketju mahdollistaa liiketoimien toteuttamisen tuntemattomien henkilöiden kanssa. Nykyisen lohkoketjuteknologian ongelma on kuitenkin sen skaalattavuus: pieni transaktioiden määrä sekunnissa tarkoittaa, ettei tekniikkaa voida käyttää optimaalisesti verkkokaupankäynnissä.

CyberMiles tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan, koska kolikko voi käsitellä kymmeniä tuhansia transaktioita sekunnissa. Lisäksi älysopimukset olisivat laajalti käyttöönotettavissa, mikä tekisi CyberMilesista ihanteellisen ratkaisun verkkokaupoille. Uskotko CyberMilesin tulevaisuuteen? Siinä tapauksessa voi olla mielenkiintoista sijoittaa CyberMilesiin ostamalla kryptovaluuttaa.

Säilytä CyberMilesia erityisessä lompakossa

Jos luettuasi yllä mainitut seikat näet CyberMilesissa mahdollisuuden, ei ole ollenkaan huono idea harkita siihen sijoittamista. Jos olet ostanut kolikoita pörssistä, suosittelemme siirtämään kolikot erityiseen lompakkoon mahdollisimman pian. Tämä on ainoa tapa olla turvassa online-hakkereilta, jotka haluavat päästä käsiksi rahaasi.

Paras tapa suojata CyberMiles-sijoitustasi on käyttää Ledgerin kaltaista laitteistolompakkoa. Tätä laitteistolompakkoa voi kantaa mukana, ja se näyttää USB-tikulta. Koska tätä lompakkoa ei yhdistetä internetiin, rahasi ovat aina turvassa. Voit myös valita ohjelmistolompakon, joka asennetaan tietokoneellesi. Nämä lompakot tarjoavat enemmän suojaa kuin pörssi.

Päätelmä – pitäisikö sinun sijoittaa CyberMilesiin?

Jos uskomme CyberMilesin kannattajiin, kryptovaluutta voisi olla valituin lohkoketju verkkokaupan alalla. Tietenkin kysymys kuuluu, onko tämä liian optimistista. Vaikka tiimillä on kunnianhimoinen tavoite, jää nähtäväksi, onnistuuko se todella. Jos uskot, että tämä projekti voi jatkaa kasvuaan, on järkevää muuntaa pieni osa pääomastasi CyberMilesiin. Kuka tietää, millaista kasvua se saavuttaa!

Tekijä

Avatar
Over Felli

Hello dear reader! My name is Oliver and I am here to share my knowledge about trading world. Please always be aware that trading involves risk of losing money and make sure you are investing with a money that you can afford to lose!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *