Kuinka voit ostaa Facebook-osakkeita?

Kaikki tietävät Facebook in. Tämä suuri sosiaalinen verkosto kasvaa edelleen ja tuottaa ämpäreittäin rahaa laajan mainonta verkkonsa ansiosta. Mutta miten voit sijoittaa Facebookiin? Ja onko viisasta ostaa tai myydä Facebook-osakkeita? Tästä kattavasta erikois artikkelista voit lukea kaiken tarvittavan!

Kuinka voit sijoittaa Facebookiin?

Voit sijoittaa Facebookiin kahdella tavalla. Voit ostaa tai myydä osakkeita itse. Vaihtoehtoisesti voit käyttää moderneja välittäjiä hyötyäksesi pienimmistä lyhytaikaisista hinta vaihteluista. Parhaat tavat sijoittaa Facebookiin ovat:

Mistä voit ostaa Facebook-osakkeita?

Voit myös ostaa Facebook-osakkeita. Tämä on järkevää, jos uskot Facebookin tulojen kasvavan entisestään tulevaisuudessa. Yhä useammat ihmiset ovat aktiivisia sosiaalisessa mediassa. Tämä voi lisätä mainostuloja. Haluatko ostaa Facebook -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Facebook -osakkeilla yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen Facebook osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen Facebook osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen Facebook osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Mikä on Facebookin nykyinen osakekurssi?

Oletko utelias tietämään Facebook-osakkeen nykyisen hinnan? Alta näet, mihin hintaan voit ostaa Facebookin CFD-osakkeita:

Osakkeen Facebook yritystiedot

Alta näet osakkeen Facebook tärkeimmät yritystiedot.

Facebook-analyysi

Ennen kuin päätät ostaa tai myydä osakkeen Facebook, on tärkeää analysoida osaketta oikein. Alla
olevasta yhteenvedosta näet, miten Facebook on kehittynyt.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen Facebook osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Miten osakkeen Facebook hinta kehittyy vuonna 2024?

Mietitkö, mitä analyytikot osakkeen Facebook kehittyvät vuonna 2024 ja sen jälkeen? Olemme
yhdistäneet analyytikkojen ennusteet Alpha Vantage -tietojen avulla. Pidä mielessä, että nämä
numerot ovat vain ennuste osakkeen Facebook hintatrendistä eikä se välttämättä toteudu. Tee siis aina
oma tutkimustyösi!

Kuinka voit ostaa Facebook-osakkeita?

Haluatko ostaa Facebook-osakkeita, mutta etkö tiedä miten se tehdään? Älä huoli! Tässä etenemissuunnitelmassa kerromme tarkalleen, mitä sinun on tehtävä ennen kuin voit käydä kauppaa Facebookin osakkeilla.

Vaihe 1: Avaa tili välittäjällä

Ostat osakkeita välittäjän avulla. On tärkeää valita välittäjä, jolla voit ostaa Yhdysvaltain osakkeita halvalla. Näin säästät paljon rahaa ostaessasi Facebook-osakkeita.

Haluatko tietää, kuka olisi luotettava osapuoli sijoittaa tähän osakkeeseen? Katso välittäjä luettelomme ja selvitä, kuka on paras välittäjä:

Seuraavaksi on tärkeää, että talletat rahaa tilillesi. Valitse summa, jolla haluat ostaa Facebook-osakkeita, ja tallenna tämä summa tilillesi.

Vaihe 2: Analysoi osaketta

Ei ole viisasta ostaa Facebook-osaketta ilman asianmukaista suunnitelmaa. Osakekurssi on hyvin epävakaa ja se on käynyt läpi useita kehityksiä. Siksi on tärkeää ensin määrittää hyvä aika osakkeiden ostamiseen. Voit käyttää kahden tyyppisiä analyyseja.

Fundamenttianalyysin avulla voit nähdä, kuinka yrityksellä menee taloudellisesti. Lukujen perusteella voit tutkia, onko yrityksellä hyvä spekuloidapotentiaali tulevaisuudessa. Voit myös käyttää teknistä analyysiä. Siinä käytetään hinta malleja selvittämään se, onko houkutteleva aika ostaa Facebook-osakkeita.

Kun olet päättänyt, että on todellakin järkevää ostaa Facebook-osakkeita, sinun on silti määritettävä vankka lähtökohta. Tätä varten voit tarkastella historiallista kurssia. Kun hinta on korkealla ja huomaat, että se laskee usein tällä hintatasolla, sinun pitää todennäköisesti odottaa jonkin aikaa. Voit myös ostaa osakkeen porrastetusti. Esimerkiksi ostat muutaman Facebook-osakkeen kuukaudessa.

Buy Facebook shares

Vaihe 3: sinetöi kauppa

Välittäjätililläsi voit tehdä tilauksen osakkeen ostamiseksi. Voit käyttää markkina tilausta tai rajoitettua toimeksiantoa. Markkina tilauksella ostat osakkeen nykyiseen hintaan. Rajoitetulla tilauksella ostat osakkeen vain, kun hinta on pudonnut tietylle tasolle.

Määritä strategiasi aina etukäteen. Ajattele millä hinnalla haluat ostaa ja mihin hintaan haluat jälleen myydä. Joskus voi olla jopa viisasta asettaa stop loss. Stop lossin avulla otat tappion automaattisesti, kun osakekurssi on pudonnut liikaa.

Kuinka Facebook ansaitsee rahaa?

Ennen kuin aloitat sijoittamisen Facebookiin, on tärkeää ymmärtää, miten yritys tuottaa spekuloidaa. Ensi silmäyksellä Facebook ei näytä olevan (potentiaalisesti) kannattava yritys. Onhan se kuitenkin yritys, joka tarjoaa kaikenlaisia ​​palveluja ilmaiseksi. Silloin, kun et maksa rahaa tuotteesta, päädyt usein itse tuotteeksi.

Facebook ansaitsee paljon rahaa mainosten myymisellä. Sosiaalinen verkosto on erittäin suosittu yritysten keskuudessa. Tämä johtuu siitä, että mainonta on mahdollista kohdistaa käyttäjäkohtaisesti. Tämän avulla yritykset voivat tarkentaa, ketkä näkevät heidän mainoksensa.

Facebook on myös hyödyntänyt uusia tulo malleja. Esimerkiksi vuonna 2012 Facebook osti Instagramin, jossa on nyt myös mahdollista mainostaa. Vuonna 2019 Instagram tuotti jo 20 miljardin dollarin tulot.

Kaksi vuotta myöhemmin Facebook osti myös WhatsAppin 19 miljardilla dollarilla. He ansaitsevat rahaa jo WhatsApp Businessin kautta ja Facebook aikoo ottaa käyttöön mainokset sovelluksessa. Yli 2 miljardin käyttäjän ansiosta tämä tuo vain lisää rahaa.

Trade Facebook shares

Suurin riski: yksityisyys

Se, että Facebook on potentiaalinen yritys on ilmeistä. Silti Facebookin tulevaan menestykseen liittyy myös suuri riski: yksityisyys. Facebook on päässyt otsikoihin useilla skandaaleilla. Cambridge Analytica skandaali sai kaikista eniten huomiota. Tämä virasto sai tietoja kymmeniltä miljoonilta Facebook-käyttäjiltä. Yritys muun muassa käytti näitä tietoja auttaakseen Trumpia hänen presidentti kampanjassaan.

Useat Yhdysvaltain sääntelyviranomaiset eivät olleet tyytyväisiä Facebookiin. Yhdysvaltain liittovaltion kauppakomissio eli FTC määräsi Facebookille 5 miljardin dollarin sakot. Tämä oli tietysti huonoksi Facebookin kannattavuudelle ja aiheutti osakekurssin voimakkaan laskun.

Tämän tyyppisten mega-sakkojen välttämiseksi tulevaisuudessa Facebookin on palkattava enemmän ihmisiä suojelemaan käyttäjien yksityisyyttä ja turvallisuutta. Esimerkki tästä on heidän palkkaamansa suuri tiimi, jonka tehtävänä on pysäyttää vale uutisten leviäminen.

Jos kaikki tämä toimii niin kuin pitää, uuden mojovan sakon mahdollisuus pienenee. Samanaikaisesti tämän tyyppiset toimenpiteet heikentävät yhtiön kannattavuutta. Lisäksi yritykset mainostavat Facebookissa lähinnä siksi, että he pääsevät käsiksi suureen määrään tietoa. Jos Facebook rajoittaa tiedonkeruuta liian paljon, siitä saattaa tulla vähemmän houkuttelevampi käyttäjille.

Mitä mieltä sinä olet? Onko lisääntynyt yksityisyyden tarve uhka Facebookille vai eikö sillä ole mitään vaikutusta?

Kuinka Facebook toimii?

Facebookilla on melko suhdanneherkkä osakekanta. Kun taloudella menee huonosti, huomaat, että yritykset käyttävät usein vähemmän mainoksiin. Kun yritykset käyttävät vähemmän mainoksiin, Facebook ansaitsee vähemmän rahaa.

Esimerkiksi korona kriisin aikana Facebook ilmoitti ansaitsevansa huomattavasti vähemmän. Yrityksen taseessa on kuitenkin yli 50 miljardia dollaria käteistä. Tämän ansiosta on helppo selviytyä vaikeista ajoista.

Kaiken kaikkiaan yritys kehittyy edelleen hyvin. Käyttäjien määrä kasvaa ja myös Facebookin tulot kasvavat. Luuletko, että Facebook kasvaa entisestään tulevaisuudessa? Sitten voi olla kannattavaa ostaa sen osakkeita.

Onko viisasta ostaa Facebook-osakkeita nyt?

Facebookin pitkän aikavälin ennuste ei näytä olevan huono. Yhtiöllä on suuri määrä likviditeettiä (yli 50 miljardia dollaria) ja yhä enemmän käyttäjiä. Yhtiön kannattavuus kasvaa, ja käyttämällä Instagramia ja WhatsAppia se voi kasvattaa tuloja tulevaisuudessa.

Facebookin vahvuus on tietysti käyttäjien suuri määrä. Tammikuuhun 2012 mennessä Facebookilla oli jo 900 miljoonaa käyttäjää. Nykypäivänä käyttäjiä on huomattavat 2,5 miljardia! Jopa ihmiset, jotka eivät käytä Facebookia, tietävät mikä se on. Tätä valtavaa yleisöä voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Epävarmuustekijöitä on kuitenkin myös paljon. Yksityisyys skandaalit voivat vahingoittaa brändiä. Lisäksi on aina olemassa vaara toisen sosiaalisen verkoston tulemisesta suositummaksi. Joten valitse oikea aika Facebookiin sijoittamiseen, ja seuraa tarkasti tulevaa kehitystä.

Jää kysymys: onko Facebook vain hype?

Meidän on pidettävä mielessä, että Facebook voi olla vain väliaikainen hype. Kuka vielä muistaa vuosikymmen sitten valtavan suositun sosiaalisen verkoston Myspacen? Vaikka Facebookilla saattaa olla pidempi käyttöikä kansainvälisen vetovoiman takia, on edelleen epävarmaa, pysyykö yritys kilpailijoitaan edellä tulevaisuudessa.

Saattaa hyvinkin olla, että Facebookilla on sama kohtalo kuin muilla dot com -yrityksillä ja Myspacen tavoin siitä tulee pieni toimija markkinoilla. Facebook yrittää estää tämän ostamalla kaikenlaisia samantyyppisiä yrityksiä. Esimerkki suuresta yrityksestä, jonka Facebook osti, on suosittu WhatsApp, jota melkein kaikki käyttävät. Instagram on myös sinisen jättiläisen omistama näinä päivinä.

Facebookin kasvu

Tällä hetkellä Facebookilla menee kuitenkin hyvin. Aktiivisten käyttäjien määrä kasvaa ja myös verkkosivustolla vietettyjen tuntien määrä kasvaa. Niin kauan kuin tämä suuntaus jatkuu eikä yritys tee mitään hullua, myös osakekanta todennäköisesti kasvaa.

Facebook users

Aktiivisten käyttäjien määrä on edelleen kasvussa

Kannattaisiko sinun myydä Facebook-osakkeita?

Facebookin osakekurssi on aina ollut melko epävakaa. Heti lanseerauksen jälkeen tapahtui valtava hinnan lasku, jota seurasi suuri nousu. Tosiasia on, että monet aloittelevat sijoittajat ostavat Facebook-osakkeita, koska he käyttävät Facebookia ja näin ollen yritys on heille tuttu.

Verkkosivusto, jota käyttää suuri osa maailman väestöstä, on tietysti erittäin mielenkiintoinen itsessään. Ainoa kysymys on se, pystyykö Facebook käsittelemään tällaisen henkilötietoja sisältävän tietokannan potentiaalia ilman yksityisyyden valvojien ja hallitusten sekaantumista asiaan.

Älykkään sijoittajan ei kuitenkaan tarvitse miettiä tätä. Käyttämällä online välittäjiä voit spekuloida sekä lyhytaikaisilla hinnanlaskuilla että hinnankorotuksilla! Shorttaus on strategia, jota voit käyttää hyötyäksesi laskevista markkinoista. Lyhyellä positiolla saat positiivisen tuloksen, kun hinta laskee.

Osakekurssin kehitys

Osakekannan julkaisemisen jälkeen hinta on noussut 38 dollarista reilusti yli 200 dollariin. Tämä voi johtua osittain siitä, että Facebook on erittäin tunnettu yritys. Ihmiset, jotka tietävät vähän osakkeista, ostavat todennäköisemmin Facebook-osakkeita, koska he tietävät sen.

Voitot ovat kuitenkin kasvaneet jyrkästi; Vuonna 2018 Facebook saavutti yli 5 miljardin dollarin nettotuloksen ja 15 miljardin dollarin liikevaihdon. Niin kauan kuin Facebook onnistuu pitämään kiinni käyttäjistään, osakkeen arvo todennäköisesti kasvaa.

Paras tapa käydä kauppaa Facebook-osakkeilla

Kannattavin tapa käydä kauppaa Facebook-osakkeilla on ostaa ja myydä niitä lyhyellä aikavälillä. Tämän avulla voit myös hyödyntää pienempiä hinta liikkeitä. Sosiaalisen verkoston osakkeet näyttävät reagoivan voimakkaasti uutis raportteihin: siksi on suositeltavaa seurata uutisia tarkkaan. Ostamalla Facebook-osakkeita oikeaan aikaan voit saavuttaa korkean tuoton.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *