ICON:in ostaminen: miten sijoittaa ICON:iin?

Tuloksena kasvavaan krypton mielenkiintoon Bitcoin on usein ollut uutisten kohteena. Esimerkiksi ICON on innovatiivinen lohkoketjuteknologia, joka on astumassa markkinoille. ICON (ICX) on ICON-projektin kryptovaluutta. Sen tavoitteena on saavuttaa hajautettu lohkoketjujärjestelmä, joka toteuttaa transaktioita ilman välikättä. Kuka tahansa voi rakentaa oman blockchain-projektinsa ja toteuttaa transaktioita suoraan. Tällä tavoin tuloksena on uusi rahoitusekosysteemi.

Tässä artikkelissa tarkastelemme lähemmin ICON-projektia ja ICX:ää. Katsomme sen kehitystä, toimintoja sekä etuja ja haittapuolia. Määritämme myös parhaan tavan ostaa ICON-kryptovaluuttaa. Lopuksi päättelemme, pitäisikö sinun kannattaako ICON:iin (ICX) sijoittaminen.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa ICON?

ICON-kryptovaluutan tavoite on yhdistää kaikki lohkoketjut. Tällä tavoin esimerkiksi sairaaloiden ja pankkien järjestelmät voivat toimia yhdessä. Tiedot jaetaan automaattisesti ilman välikättä ja se on 100 % turvallinen. Tämä antaa ICON:lle potentiaalia: siksi ICON:in ostaminen voi olla mielenkiintoista.

Voit käydä kauppaa kryptolla ICON kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla ICON:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon ICON sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse ICON.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa ICON.
  5. Napsauta osta-painiketta.

ICON ostetaan tilillesi!

Mikä on ICON?

ICON (ICX) on kryptovaluutta, joka on osa ICON-projektia. ICON-projekti on hajautettu lohkoketju, jonka pohjalle voidaan rakentaa itsenäisiä lohkoketjuja. Näiden lohkoketjujen kautta voidaan toteuttaa transaktioita. Tämä mahdollistaa rahan tai tietojen vaihdon lähettäjän ja vastaanottajan välillä. Tämä toteutuu ilman pankkia tai hallitusta, joka olisi tämän transaktion välissä kolmantena osapuolena.

ICON-projekti tarjoaa useita etuja nykyiseen pankkijärjestelmään verrattuna. Esimerkiksi transaktioiden kustannukset ovat alhaisemmat. Tämä maksu tekee järjestelmästä omavaraisen. Lisäksi hajautettu järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden tehdä lohkoketjusta skaalattavan. Tämä antaa useille ihmisille mahdollisuuden käyttää tekniikkaa, mikä vähentää transaktiokustannuksia entisestään.

ICON

Miten ICON luotiin?

Lohkoketjujärjestelmien kasvun ja bitcoinin lisääntyvän arvon myötä hajautetun lohkoketjuteknologian kysyntä on kasvanut. Tavoitteena oli kehittää teknologia, joka tarjoaa luotettavuutta ja turvallisuutta, mutta joka on samalla skaalattava ja käyttökelpoinen suuremmassa mittakaavassa.

Mieti esimerkiksi sairaalaa, joka on yksi ICON:in mahdollisista käyttötavoista. Tässä tapauksessa sairaala voi rakentaa lohkoketjun käyttämällä ICON-projektin tietoja. Siihen voidaan sitten tallentaa kaikki potilaiden tiedot turvallisesti. Jos fysioterapeutti tarvitsee käyttöönsä tietyn potilaan tiedot, tämä voidaan tehdä hankkimalla tiedot suoraan sairaalalta fysiolohkoketjun kautta, joka on myös rakennettu ICON-projektiin. Tämä tekee koko prosessista nopeamman ja helpomman. Sairaala käyttäisi vähemmän aikaa tietojen löytämiseen ja lähettämiseen ja fysioterapeutti voi aloittaa tarvittavan hoidon nopeammin.

Mitkä ovat ICON:in toiminnot?

ICON:in toiminnot keskittyvät transaktioiden tai tietojen vaihtoon turvallisessa hajautetussa lohkoketjussa. Näitä transaktioita voivat tehdä kuka tahansa, joka on rakentanut lohkoketjunsa ICON-projektiin. Ei ole väliä, onko kyseessä maksu vai tieto kuvan, videon tai asiakirjan muodossa. Tämä tietojen tai maksujen transaktio toteutetaan kahden elimen kesken lohkoketjussa. Olemassa ei siis ole hallitusta, pankkia tai muuta finanssilaitosta, joka hyväksyy tai hylkää transaktion.

Tämä lisää transaktioiden tietosuojaa ja varmistaa turvallisuuden. Lisäksi kokonaisuuksien rakentaminen lohkoketjussa on tärkeä ICON:in ja ICON-projektin toiminto. Tällä tavalla järjestelmiä voidaan rakentaa suuressa mittakaavassa. Toisin sanottuna se on uusi ekojärjestelmä kokonaisuuksille, jotka voivat viestiä keskenään. Nämä uudet toiminnot tekevät ICON-kryptovaluuttaan sijoittamisesta mielenkiintoista.

Mitä etuja ICON tarjoaa?

  • Soveltuvuus: ICON-projektin lohkoketjujärjestelmä on jo laajasti pankkien, sairaaloiden ja yliopistojen käytössä maailmanlaajuisesti. Integroimalla ICON-projektiin ne voivat taata, että ne voivat viestiä tietoja ja transaktioita keskenään ilman ulkopuolista vaikutusta.
  • Skaalattavuus: Rakentamalla ICON-projektiin useammat ihmiset voivat nauttia lohkoketjujärjestelmän eduista tiedonsiirron suhteen. Tämä on tärkeä ero Bitcoinin ekosysteemiin verrattuna, joka ei ole skaalattavissa.
  • Tietoturva: Hajautetun lohkoketjujärjestelmän ansiosta transaktiot toteutetaan sujuvasti. Se on vilpitön loki, jossa lähettäjä ja vastaanottajat voivat nähdä tehtyjen transaktioiden luonteen. Loki seuraa siis sitä, mitä järjestelmässä tapahtuu.

Mitkä ovat ICON:in haittapuolet?

  • Ei kuluttajasuojaa: normaalisti kuluttajia suojataan transaktioita tehtäessä rahoituslaitosten kautta. Kuvitellaan, että ostat television verkosta ja maksat Visalla tai Mastercardilla. Näin voit kääntyä yrityksen puoleen, jos tuotteen toimituksessa on ongelmia. Tämä suoja varmistaa, ettei kuluttajasta tule esimerkiksi rahoitushuijauksien uhri.
  • Yksityisyys: koska olemassa ei ole välikättä, voit odottaa optimaalista tietosuojaa. Mutta tämä myös houkuttelee rikollista toimintaa. On tutkittu, että 44 % lohkoketjussa tehdyistä transaktioista liittyy rikolliseen toimintaan. Tämä tahraa lohkoketjujärjestelmien nimeä sekä hajautettujen transaktioiden toteuttamisen etuja. Markkinoilla ei ole hallitusta tai säätelijää.

Osta ICON:ia

ICON:in ostaminen on helppoa useimmilla online-kryptovälittäjillä. Tammikuussa 2021 ICON-osakkeen (tai ICX-kolikko) arvo oli 0,73 $. Tämä laittaa ICX:n nykyisen arvon 431 miljoonaan dollariin, mikä on paljon pienempi tammikuuhun 2018 verrattuna, kun yksi ICX-kolikko oli 9,21 €. Tätä kryptovaluuttaa voidaan säilyttää online-lompakossa, joko ohjelmisto- tai laitteistolompakossa. Tämä on turvallisin tapa säilyttää kryptoa.

Mihin kiinnittää huomiota ICON:iin sijoittaessa?

Kun sijoitat ICON:iin, kiinnitä huomiota epävakauteen. Koska krypto on saanut hyvää mainetta, yhä useammat päiväkauppaajat astuvat markkinoille. Päivätreidaajat voivat hyödyntää korkeaa epävakautta saadakseen korkeita tuottoja nopeasti. He tekevät niin olematta kiinnostuneita ICON:n teknologiasta. Tämä näkyy ICX:n hinnassa, ICON:in kryptokolikossa ja ICON-projektissa. Tästä syystä on yleistä nähdä suuria vaihteluja krypton hinnassa.

Sijoittaako ICON:iin vai ei?

Se, onko ICON:iin sijoittaminen viisasta, riippuu siitä, tarjoaako ICON lisäarvoa. Onko tämä uusi tapa toteuttaa taloudellisia tai tietotransaktioita tulevaisuudessa? Jos näin on, ICON-kolikko on erittäin mielenkiintoinen sijoitus. Viime vuosina järjestelmä on näyttänyt, että sitä voidaan käyttää tämän päivän yhteiskunnassa. Se siis lupaa suurta potentiaalia lähitulevaisuuteen. Tee oma tutkimuksesi ICON:iin, ICON-projektiin ja ICX-kolikkoon ennen sijoittamista. Kuten mainitsimme aikaisemmin, kryptovaluuttoihin liittyy korkeaa epävakautta.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *