Nanon ostaminen: miten sijoittaa Nanoon?

Kryptomarkkina houkuttelee tällä hetkellä useita uusia sijoittajia, joista kaikki haluavat palasen suurista mahdollisista tuotoista. Nano on yksi nopeasti kasvavista projekteista. Jos harkitset Nanon lisäämistä osakesalkkuun, mutta et ole varma, millainen kolikko se on, älä huoli. Tässä artikkelissa kerromme kaiken tarvittavan Nanoon sijoittamisesta!

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Nano?

Nano voi olla lupaava sijoitus. Tämä kolikko ratkaisee bitcoinin tunnetut ongelmat: transaktioita toteutetaan nopeammin ja edullisemmin, jonka lisäksi järjestelmä on myös skaalattava. Jos Nano onnistuu kaappaamaan suurimman osan markkinoista tulevaisuudessa, voi olla järkevää ostaa Nanoa.

Voit käydä kauppaa kryptolla Nano kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Nano:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Nano sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Nano.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Nano.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Nano ostetaan tilillesi!

Mikä on Nano – projektin tavoite

Ensimmäinen harkittava asia on Nanon toiminta. Nanoa (NANO) voidaan kuvailla digitaalisena valuuttana, joka on suunniteltu mahdollistamaan transaktioita ilmaiseksi. Projekti lupaa tarjota korkean skaalattavuusasteen toisin kuin esimerkiksi Bitcoin. Projektin nimi oli alun perin RaiBlocks (XRB). Kryptovaluutta on nimetty uudelleen Nanoksi, jotta se olisi helpommin saatavilla sijoittajille.

Nanon tiimi yrittää saavuttaa tavoitteensa yhdistämällä erityisen lohkoketjun ainutlaatuiseen asykliseen kaaviotekniikkaan. Tämä tekniikka määrittää jokaiselle tilille oman lohkoketjun. Tuloksena Nanolla on useita seuraajia, jotka ajattelevat, että Nanoon sijoittaminen ei ole tällä hetkellä oikea ratkaisu.

Nanon luominen – alkuperäinen visio

Nanon kehitti alun perin Colin LeMahieu. Hän on hyvin tunnettu koodari, joka on työskennellyt tunnetuissa yrityksissä, kuten Dell ja AMD. Hän perusti RaiBlocksin vuonna 2014, julkaisi kolikon vuonna 2015 ja on ollut tiimin tukena koko tämän ajan. Yrityksen white paper kertoi kolmen Bitcoinin suuren ongelman ratkaisemisesta:

  • Huono skaalattavuus ja erittäin korkeat transaktiokustannukset
  • Korkea latenssi, jonka keskimääräinen vahvistusaika on 164 minuuttia
  • Energiatehokkuus, jossa kestävyys jää jälkeen

Tämä white paper oli hyvin suosittu. Tästä syystä useat ihmiset alkoivat sijoittaa Nanoon siinä toivossa, että se kokisi paljon kasvua. Tämän kirjoittamisen aikana LeMahieu on edelleen Nanon pääkehittäjä. Hän on keskittynyt erityisesti kolikon ydinprotokollan kehittämiseen. Tietysti myös tiimi on kasvanut suuresti vuosien aikana.

NANO-sijoittaminen

Miten Nano-lohkoketju toimii

Nano yhdistää useita lohkoketjun elementtejä DAG:n tai suunnatun asyklisen kaavioalgoritmin kautta. Tällä rakenteella jokaisella Nano-tilillä on lohkoketju, joka tallentaa transaktion ja saldohistorian. Tätä kutsutaan myös tiliketjuksi. Vain tilinhaltijalla on täysi määräysvalta. Jokainen tiliketju voidaan päivittää asynkronisesti muusta Nano-verkosta. Tätä korkeaa hallintatasoa ei muista projekteista löydy.

Kun tilinhaltija lähettää määrän Nano-tunnuksia, tiliketjuun lisätään “lähettävä lohko”. Saldo päivitetään sen jälkeen. Vastaanottava tili lisää sitten tiliketjuun “vastaanottavan lohkon” saldon päivittämiseksi. Minkä tahansa ketjun viimeisin lohko sisältää tämän tilin nykyisen saldon. Tämä takaa, että Nano-järjestelmä voi saavuttaa nopeasti parempia käsittelynopeuksia muihin digitaalisiin valuuttoihin verrattuna. Tämä on tietysti edistänyt Nanon suosiota vuosien saatossa.

Nano-sijoittamiseen liittyvät riskit

Nanoon sijoittamiseen ei liity monia riskejä. Suurin riski, joka sijoittajien tulisi kuitenkin ottaa huomioon, on se, että lopulta Nano ei välttämättä saavuta tavoitteitaan. Nyt kun tiimi saavuttaa huimaa edistystä, riski siihen on hyvin alhainen, mutta koskaan ei voi tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. On myös mahdollista, että toinen projekti onkin lopulta parempi. On tärkeää muistaa, että Nanoon sijoittaminen on aina riskialtista. Tämä koskee myös muita kryptovaluuttoja, koska kryptomarkkina on hyvin epävakaa.

Investoimalla aktiivisesti Nanon osakekurssin kehitykseen voit tehokkaasti ennustaa viimeisimpiä markkinaolosuhteita.

Mitä etuja Nanoon sijoittamiseen liittyy?

Nanoon sijoittamiseen liittyy useita etuja. Suurin Nano-kryptokolikon etu on sen nopeat transaktiot. Koska kolikko käyttää suunnattu syklitön verkko(DAG) -tekniikkaa, muut tilit eivät hidasta transaktioiden käsittelyä on a löysässä ketjussa.

(Lähes) ilmaiset transaktiot ovat myös hyvä syy ostaa Nanoa. Tämä johtuu jälleen tavasta, jolla transaktioita käsitellään Nano-kryptovaluutassa: tähän tarvitaan vain lähettäjä ja vastaanottaja, mikä tarkoittaa, että kunkin transaktion kustannukset ovat 0,000035 $.

Kolikon pitäisi olla myös riittävän skaalattavissa: luojien mukaan 7 000 transaktiota sekunnissa ei ole ongelma. Koska kolikko ratkaisee bitcoinin ongelmat, se voisi olla hyvä korvike. Uskotko Nanon tulevaisuuteen? Silloin voi olla järkevää ostaa Nano-kryptovaluuttaa.

Säilytä Nanoa erityisessä lompakossa

Luettuasi yllä olevat tiedot saatat haluta sijoittaa Nanoon itse. Jos ostat kolikoita yhdestä useasta verkkopörssistä, on parasta siirtää kolikot lompakkoon. Toisin kuin pörssissä, omistat lompakossa olevat NEM-tunnukset. Tämä takaa, että hakkeroinnin riski on alhaisempi, mitä tietenkin haluat välttää.

Voit valita useasta eri lompakosta. Paras vaihtoehto on laitteistolompakko, kuten Ledger. Nämä lompakot ovat turvallisimpia, koska niitä ei koskaan yhdistetä internetiin. Nämä lompakot voivat kuitenkin maksaa paljon. Jos et osta paljon Nanoa, mutta haluat säilyttää kolikoita turvallisesti, voit aina valita ohjelmistolompakon, jonka voit helposti asentaa tietokoneellesi.

Päätelmä: pitäisikö sinun sijoittaa Nanoon?

Näemme, että yhteisö uskoo vakaasti, että Nanolla voi olla valoisa tulevaisuus. Tämä voi tarkoittaa, että Nanoon sijoittaminen on hyvä idea. Jotkut kriitikot kuitenkin uskovat, ettei Nano onnistu täyttämään lupauksiaan. Onko siis järkevää ostaa Nanoa? Se on henkilökohtainen päätös. Kaikki riippuu siitä, uskotko Nanon saavuttavan tavoitteensa ja kasvunopeutensa. Oli miten oli, tämän artikkelin tiedot auttavat ymmärtämään kolikkoa paremmin.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *