Steemin ostaminen: miten sijoittaa Steemiin?

Kun ihmiset ajattelevat kryptovaluuttoja, usein mieleen tulee ensin Bitcoin tai Ethereum, mutta olemassa on useita muitakin. Steem on yksi niistä, ja tässä selitämme tarkalleen, miten kolikko toimii. Keskustelemme kryptokolikon toiminnasta, eduista ja haittapuolista sekä sen tulevaisuudesta. Näin voit itse päättää, onko Steemiin sijoittaminen mielenkiintoista.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Steem?

Toisin kuin useat muut kryptovaluutat, Steem-kolikosta ei ole pulaa: uusia kolikkoja lisätään loputtomiin asti. Kolikko liittyy sosiaaliseen verkkoon, jossa käyttäjät saavat palkkioita laadukkaan sisällön jakamisesta. Kun sosiaalisen median alustat yleistyvät, Steemin kaltaiseen kolikkoon sijoittaminen voi olla hyväkin asia.

Voit käydä kauppaa kryptolla Steem kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Steem:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Steem sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Steem.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Steem.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Steem ostetaan tilillesi!

Mikä on Steem?

Steem on verkossa toimiva hajautettu alusta, jossa sisältöä jakavat käyttävät palkitaan. Kaikki kirjoittajat eivät kuitenkaan saa Steem-kolikoita päivittäin, vaan palkkio perustuu lukijoiden arvosteluihin ja jaetun sisällön suosioon. Tällä tavoin käyttäjät vihdoin saavat palkkion merkittävän sisällön jakamisesta.

Maksettu palkkio on kryptovaluutan muodossa. Alusta käyttää lohkoketjutekniikkaa ja useita sen tarjoamia etuja. Suurin etu on hajautettu kryptovaluuttojen treidaaminen.

Miten Steem sai alkunsa?

Viime vuosikymmeninä sosiaalisen median alustat ovat ansainneet paljon rahaa pitämällä sisältönsä relevanttina. Kun mielenkiintoista ja suosittua sisältöä jaetaan, alusta pysyy suosittuna käyttäjien keskuudessa. Tämä houkuttele mainostajia, joka on myös tapa, jolla sosiaalisen median yritys takoo rahaa.

Sitä vastoin sisältöä jakavat käyttäjät eivät saa palkkiota, jonka tuloksena luotiin Steem. Steem takaa, että tekijöille maksetaan muiden käyttäjien arvioiden perusteella. Tämä johtaa laadulliseen ja objektiiviseen sisältöön.

Steem: miten se toimii?

Kryptovaluuttaa, jonka ympärille Steem on rakennettu, treidataan julkisesti. Siksi sen hintaa voidaan verrata muihin kryptovaluuttoihin. Koska lohkoketju luo jatkuvasti uusia kolikoita, Steemin hinnalla on suuri inflaatio. Tarjottujen Steem-kolikoiden määrä kaksinkertaistuu joka vuosi. Tämä johtaa kolikon arvon suureen inflaatioon. Näitä kolikoita käytetään sisällöntuottajien palkitsemiseen SP:n ja SMD:n muodossa.

Steemin erilaiset arvot

Steemit-alustalla on kolme valuuttaa, Steem (STEEM), Steem Power (SP) ja Steem Dollar (SMD). Tämä kuulostaa monimutkaiselta, mutta se on yksinkertaisempaa ja loogisempaa kuin miltä se kuulostaa. Alusta, jolla Steem-kryptovaluuttaa treidataan, on nimeltään STEEM. Sisällöntuottajia palkitaan seuraavasti: 50 % SP ja 50 % SMD.

Steem

Kuten muutkin kryptovaluutat, tätä valuuttaa voidaan ostaa ja myydä erilaisissa kryptopörsseissä. Koska yhä useampia uusia tokeneita lisätään, tämän valuutan hinta voi lopulta laskea. Alustan suosion ansiosta hinta on kuitenkin äskettäin noussut.

SP

SP eli Steem Power luo arvoa Steemit-alustalle, ja alustan käyttäjiä arvioidaan hallussa olevan SP:n mukaan. SP:n omistajana saat paitsi äänioikeutta Steemit-alustalla myös osinkoa. Esimerkiksi jokainen lohkoketjun luoma Steem-tokeni maksaa 9 STEEM:n osingon kaikille SP:n omistajille. Pitkällä aikavälillä sinut siis palkitaan SP:n omistamisesta alustalla.

Sinun on omistettava SP:tä vähintään 13 viikon ajan, mikä tekee siitä pitkäaikaisen sijoituksen. Steem Powerin pitkäaikaisen hallussapidon etuna on, että mitä enemmän omistat tätä valuuttaa, sitä enemmän vaikutusvaltaa sinulla on Steemit-alustalla. Äänestyksen osalta äänelläsi on enemmän valtaa ja sinua palkitaan paremmin.

SMD

SMD eli Steem Dollar on osa valuutasta, joka edustaa vain arvoa Steemit-alustalla. 1 SMD vastaa aina yhtä 1 Yhdysvaltain dollaria. Steem-tokenin arvosta riippumatta suhde pysyy samana. Korkoa maksetaan vuosittain, joka on 10 % omistetun SMD:n arvosta. Näin käyttäjiä palkitaan likviditeetin ylläpitämisestä alustalla.

Steemiin sijoittaminen

Kuten kaikki taloudelliset arvot, STEEM:n arvo perustuu kysyntään ja tarjontaan. Siksi mielenkiinto teknologiaan ja Steemit-alustan käyttö yhdistettynä yllä mainittuihin SMD:hen ja SP:hen ovat hinnan perusta. STEEM:n määrä kaksinkertaistuu joka vuosi, minkä vuoksi tokenin arvolla on suuri inflaatio. Siksi kolikon arvo laskee jopa 0,2 %:lla päivässä ostovoiman muodossa.

Siksi suosittelemme muuntamaan SMD:ksi heti STEEM:iä ostettaessa hyödyntääksesi tätä suhteellisen vakaata dollarin vaihtokurssia. Täten 1 SMD vastaa aina 1 Yhdysvaltain dollaria. Jos haluat sijoittaa STEEM:iin pitkällä aikavälillä, suosittelemme omistamaan SP:tä. Näin voit varmistaa, että Steemit-alusta edistää online-sisällön luomista tulevaisuudessa.

Jos haluat monipuolistaa osakesalkkuasi edelleen, kryptovaluuttojen omistaminen on hyvä valinta. Viime vuosikymmeninä sosiaalinen media on näyttänyt olevan merkittävä tulonlähde, ja siksi siihen liittyvä token on hyvin mielenkiintoinen tulevaisuudessa.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *