Treidaa bitcoineja: Miten sijoittaa Bitcoineihin?

Bitcoin tunnetaan valtavista hintavaihteluistaan. Nämä vaihtelut tekevät bitcoinista täydellisen hyödykkeen treidaukselle. Mutta miten ja missä voi sijoittaa bitcoineihin? Tutustu missä voit sijoittaa bitcoineihin ja lue tämä lyhyt opas, jotta voit aloittaa heti treidauksen bitcoineilla!

Käy kauppaa Bitcoineilla kolmella vaiheella

1 – Valitse kryptopörssi: voit ostaa Bitcoinia suoraan kryptopörssistä.
2 – Talleta rahaa: Voit tallettaa rahaa suoraan lähes kaikilta tunnetuilta pankeilta.
3 – Osta Bitcoineja: Voit sitten vaihtaa rahasi Bitcoineiksi.

Haluatko aloittaa Bitcoin-kaupankäynnin? Napsauta sitten painiketta & aloita heti!

Missä voi sijoittaa Bitcoineihin?

On kaksi tapaa sijoittaa bitcoineihin. Voit valita aktiivisen treidauksen bitcoineilla tai ostaa bitcoineja pitkällä aikavälillä.

Kuinka treidata aktiivisesti bitcoineilla?

Toinen sijoitus vaihtoehto on ostaa fyysisesti bitcoineja. Kun teet tämän itse, sinun on luotava ns. lompakko. Tämä voi olla melko vaikeaa niille, joilla on vähän tai ei lainkaan teknistä tietoa. Onneksi bitcoineja voi myös ostaa helposti välittäjien kautta. Binance on yksi tunnetuimmista osapuolista bitcoinien ja muiden kryptovaluuttojen ostamiseen. Käytä alla olevaa painiketta avataksesi ilmaisen tilin:

Ennen kuin sukellamme syvemmälle yksityiskohtiin ja analysoimme tarkemmin bitcoin-aiheita, tutustumme ensin paikkoihin, joissa voi sijoittaa bitcoineihin. On olemassa yksi luotettava välittäjä, jolla voit vaihtaa välittömästi bitcoineja. Välittäjällä eToro voit ostaa ja myydä CFD-bitcoineja ja voit hyödyntää voimakkaita hinta vaihteluita ottamalla oikean position oikeaan aikaan.

Suuri etu bitcoinien treidauksella eToro:lla on mahdollisuus ostaa tietty määrä bitcoineja lyhyemmäksi ajaksi. Bitcoinit ovat melko epävakaita, mutta sijoittamalla bitcoineihin oikeaan aikaan ja oikealla tavalla voit hyödyntää tätä epävakautta. Teet tämän ottamalla lyhyen position, kun hinta on laskussa. Tässä tapauksessa spekuloit Bitcoinin hinnanlaskua.

Bitcoineihin sijoittamista voi kokeilla ilmaiseksi rajoittamattomalla demolla. Käytä alla olevaa painiketta avataksesi heti ilmainen ja riskitön demotili eToro:ssa:

Pääomasi on vaarassa. Muita kustannuksia sovelletaan. Käy osoitteessa :etoro.com/fi/trading/fees/

Miten sijoittaa bitcoineihin tuotteliaasti?

Bitcoinin hinta on erittäin epävakaa. Vaikka perinteiset valuutat liikkuvat vain vähän, bitcoinin hinta on tehnyt valtavia hyppyjä. Tämä arvaamaton ja impulsiivinen hintakehitys tarjoaa mahdollisuuden ansaita valtavia määriä rahaa bitcoinien treidauksessa. Rahaa voidaan ansaita sekä laskevilla että nousevilla hinnoilla.

Bitcoinin hinta muuttuu keskimäärin useita prosentteja päivässä, joten voit saavuttaa hyviä tuloksia päivittäin. Mutta miten varmistat, että hyödynnät maksimaalisesti tämän bitcoinin hinta vaihtelun?

Suurin hyöty voidaan saavuttaa sijoittamalla tehokkaasti bitcoineihin:

  1. Osta bitcoineja, kun oletat hinnan nousevan.
  2. Myy bitcoineja, kun oletat hinnan laskevan.

Trade bitcoins

Lyhyt opas bitcoineilla treidaukseen

Tämä lyhyt opas treidaukseen bitcoineilla kattaa kaiken mitä sinun tarvitsee tietää treidataksesi bitcoineilla.

Kuinka treidata bitcoineilla?

On melko helppoa sijoittaa bitcoineihin online-välittäjällä. Kun ostat tai myyt bitcoineja välittäjällä, sinulla on useita vaihtoehtoja treidauksen toteuttamiseen. Kun teet tilauksen, voit käyttää näitä vaihtoehtoja:

  1. Osta: paina tätä nappia, kun oletat hinnan nousevan
  2. Myy: paina tätä nappia, kun oletat hinnan laskevan
  3. Tilaa: syötä summa, jolla haluat automaattisesti avata kaupan
  4. Stop loss: syötä summa, jolla haluat automaattisesti kerätä tappion
  5. Ota voitto: syötä summa, jolla haluat automaattisesti kerätä voiton

On suositeltavaa aina käyttää stop lossia. Tällä tavoin vältät odottamattomat tappiot, jos joudut esimerkiksi lähtemään hetkeksi.

Buy bitcoin

Havainnolliset hinnat. Katso täältä miten voit tehdä tilauksen CFD-bitcoinille.

Milloin ostaa bitcoineja?

On viisasta ostaa bitcoineja, kun oletat hinnan nousevan. Bitcoinin hinta nousee normaalisti, kun positiivisia uutisia julkaistaan. Median huomio kiinnittää myös bitcoin-hinnan korkeammalle hintatasolle. Haippi vakuuttaa sijoittajat ostamaan lisää bitcoineja, mikä johtaa suurempaan hinnankorotukseen. Nämä ovat siis ihanteellisia hetkiä sijoittaa bitcoineihin.

Alla on esimerkki uutisesta, joka vaikuttaa bitcoinin hinnankorotukseen. Lukemalla tämän uutisen saat tietää, jos on hyvä hetki ostaa bitcoineja. Koska bitcoinit ovat nyt treidattavissa myös futuureina, myös suuremmat rahoituslaitokset voivat hyötyä digitaalisesta valuutasta. Kohdatessasi positiivisen uutisen on viisasta ostaa.

Reuters positive Bitcoin news

Positiiviset uutiset usein johtavat bitcoinin hinnan nousuun. Source: Reuters.com.

Milloin myydä bitcoineja?

Jotta saat kaiken irti bitcoin-sijoituksistasi, ei ole kyse vain bitcoinien ostamisesta, vaan myös myymisestä oikeaan aikaan. Monet online-välittäjät tarjoavat sinulle mahdollisuuden ottaa lyhyen position. Kun otat lyhyen position, hyödyt hintojen laskusta. Jokainen bitcoinin hinnan lasku merkitsee voittoa sinulle! Tämä antaa mahdollisuuden hyötyä mahdollisista hinnan laskuista. Siksi myös negatiiviset uutiset saattavat olla merkki aloittaa treidaus bitcoineilla.

Alla on esimerkki uutisesta, joka voi vaikuttaa bitcoinin hinnan laskuun. On erittäin tärkeää lukea aina huolellisesti viestin sisältö. Se, että Kiina aikoo estää uusien digitaalisten kolikoiden liikkeeseenlaskun, on selvästi erittäin negatiivinen signaali. Kiina on erittäin suuri maa, ja kun kolikot kielletään tässä osassa maailmaa, se voi johtaa bitcoinin merkittävään hinnan laskuun. Tässä tapauksessa voi olla parasta ottaa lyhyt positio.

China ban Bitcoin

Negatiiviset uutiset usein johtavat bitcoinin hinnan laskuun. Lähde: theverge.com.

Mitä bitcoinit tarkalleen ovat?

Ennen sijoittamista bitcoineihin on tärkeää, että ymmärrät mitä bitcoinit ovat. Bitcoin voidaan nähdä uutena digitaalisena kolikkona. Näitä digitaalisia kolikoita kutsutaan myös kryptovaluutoiksi. Normaaleihin valuuttoihin verrattuna bitcoin on melko outo. Bitcoinia ei säännellä, eikä mikään keskuspankki tai hallitus vaikuta siihen.

Bitcoin on mahtavan mastermind hakkerin keksintö, joka tunnetaan salanimellä Satoshi Nakamoto. Bitcoineja louhitaan tietokoneiden avulla, jotka laskevat ja löytävät hyvin monimutkaiset lukujärjestykset. Mutta miten digitaalisella kolikolla voi olla arvoa? Ja miten voit hankkia bitcoineja itse? Keskustelemme tästä seuraavaksi:

Bitcoin romahdus 2017

Uskomattoman bitcoin hypen jälkeen vuonna 2017 tapahtui vakava hintaromahdus. Menettikö kolikko kaiken arvonsa? Asia ei ole näin lyhytnäköistä. Kaupankäyntimäärät ovat edelleen suuremmat kuin kesällä 2017. Lisäksi taustalla olevalla tekniikalla on vielä paljon potentiaalia. Hinnan ongelma on kuitenkin se, että se harvemmin heijastaa taustalla olevaa arvoa: arvon luovat pääasiassa spekuloijat.

Älykkäät sijoittajat eivät kuitenkaan näe tätä ongelmana. Jopa nyt, bitcoin-hinta on edelleen hyvin epävakaa. Voit hyötyä tästä epävakaudesta käyttämällä tilauksia ja surffaamalla ja tarttumalla kaikkeen aalloilla ylhäällä ja alhaalla. Aktiivinen bitcoin-kauppa vuoden 2018 jälkeen on siis edelleen erittäin merkityksellistä!

Päivitys 2020: Bitcoinin hinta nousi taivaaseen vuoden 2020 alussa ja saavutti 10 000 dollarin arvon. Koronavirus on kuitenkin aiheuttanut jälleen hinnan kaatumisen. Aktiivisena sijoittajana on kuitenkin useita tapoja hyötyä bitcoin sijoituksista.

Muut kryptovaluutat

Bitcoin on tunnetuin kryptovaluutta. On kuitenkin olemassa satoja vaihtoehtoisia kryptovaluuttoja, joilla voidaan myös treidata. Kaikilla näillä kryptokolikoilla on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät niistä mielenkiintoisia yksinäänkin. On suuri mahdollisuus, että bitcoinin lopulta ohittaa toinen valuutta, jolla voi olla enemmän potentiaalia.

Bitcoinin dominoiva asema on kuitenkin nykyäänkin vielä havaittavissa. Bitcoinin ja altcoinien, kuten Ethereum ja NEO, hintojen välillä on vahva korrelaatio. Joillakin sivustoilla tarvitset jopa bitcoineja ostaaksesi muita kryptovaluuttoja. Artikkelista, joka koskee sijoittamista kryptovaluuttoihin, löydät lisätietoja tunnetuimmista kryptovaluutoista, joita voidaan treidata nykyään.

trading cryptocurrencies

Bitcoin-kaupan riskit

Koska bitcoineja ei säännellä keskuspankissa, on erittäin vaikeaa soveltaa minkäänlaista sääntelyä tämäntyyppiseen valuuttaan. Lisäksi, koska bitcoinien lähde on melko epäselvä, välittäjät voivat pelata likaista ​​peliä, koska lähteen jäljittäminen on vaikeaa. Lisäksi bitcoineja voidaan käyttää rahanpesuun, koska niitä on niin vaikea jäljittää. Siksi, jos et ole varovainen, sijoittaminen bitcoineihin voi olla melko vaarallista!

Kun päätät sijoittaa bitcoineihin, on tärkeää muistaa, että bitcoinilla ei ole taustalla olevaa arvoa. Kun ostat osakkeita, olet yrityksen omistaja. Kuitenkaan kukaan ei hallinnoi bitcoinia, eikä taustalla ole fyysistä omaisuutta, mikä lisää bitcoinin epävarmuutta tulevaisuudessa.

Sinun on myös varmistettava riittävä turvallisuus. Esimerkiksi, kun käydään aktiivista kauppaa bitcoineilla Plus500:lla, sinua ei voida ryöstää, koska käytät johdannaisia ​​bitcoinin kaupankäyntiin. Kun ostat fyysisesti bitcoinia, lompakkosi voi vaarantua ja sinut voidaan ryöstää. Tämä ei olisi ensimmäinen kerta, nimittäin sijoittajat menettävät tuhansien, jopa kymmenen tuhannen dollarin arvosta bitcoineja.

Lopuksi on tärkeää muistaa, että kryptovaluutat ovat monimutkaisia. Välittäjien käyttäjäystävällisen ohjelmiston ansiosta on helppo ostaa tai myydä bitcoinin kaltaisia kryptoja silmänräpäyksessä. Huomioi kuitenkin, että taustalla oleva bitcoin-tekniikka on hyvin monimutkainen. Tee asianmukainen tutkimus ja vertaa etuja riskeihin huolellisesti ennen position avaamista.

Kaiken kaikkiaan bitcoinit ovat erittäin mielenkiintoinen mutta myös hyvin spekulatiivinen sijoitusmahdollisuus. Voi olla hauskaa pelata tämän tyyppisillä arvopapereilla, mutta emme suosittele laittamaan liikaa rahaa likoon bitcoin-kauppaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *