NEM:n (XEM) ostaminen: miten sijoittaa NEM:iin?

Kuten saatatkin jo tietää, voit sijoittaa useisiin kryptovaluuttoihin. Tämä monipuolisuus vaikeuttaa päätöksentekoa. Mikä valuutta kannattaa valita? NEM on yksi merkittävää kasvua saavuttaneista projekteista. Tässä artikkelissa selitämme, millainen digitaalinen valuutta NEM on, mitä sillä voi tehdä ja onko siihen sijoittaminen järkevää tällä hetkellä.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa NEM?

NEM:iä (XEM) voidaan käyttää linkkinä yksityisten ja julkisten lohkoketjun välillä. Tämän kryptovaluutan avulla yritykset voivat muodostaa yhteyden verkkoihin helpommin. Jos yritys voi toteuttaa visionsa, NEM-sijoitus voi olla hyvä ratkaisu.

Voit käydä kauppaa kryptolla NEM kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla NEM:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon NEM sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse NEM.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa NEM.
  5. Napsauta osta-painiketta.

NEM ostetaan tilillesi!

Mikä on NEM – projektin tavoite

Ennen kuin sijoitat NEM:iin, saatat haluta oppia siitä lisää. NEM tulee sanoista “New Economy Movement” ja sen tavoitteena on tarjota yrittäjille tehokkaampi tapa hallita ja siirtää lohkoketjutietoja. Yhdistämällä nämä kaksi verkkoa yritys muodostaa eräänlaisen puuttuvan palasen yksityisten ja julkisten lohkoketjujen välillä. Näiden verkkojen yhdistäminen tekee lohkoketjusta tehokkaamman. Vaikka jää nähtäväksi, onnistuuko projekti, sen visio on lupaava.

Suuryritykset kehuvat NEM:iä, koska ne ovat huomanneet kaikki NEM:n tuomat edut. NEM:n asiakkaat voivat helposti hallita omaisuutta ja tietoa tehokkaammin käyttämällä täysin uudelleen suunniteltua lohkoketjua. On tärkeää muistaa, että NEM on rakennettu tyhjästä ja sen suunnittelussa on otettu huomioon suuret yritykset. Tämä halu vastata kysyntään on antanut sille lempinimen “Smart Asset Blockchain”.

NEM-sijoittaminen

Switch for business

Miksi NEM:iin sijoittaminen on siis niin järkevää? NEM saattaisi ratkaista kryptomarkkinan suuria ongelmia. Yksi alustan päätavoitteista on parantaa yksityisten lohkoketjuverkkojen yhteentoimivuutta. Julkisten ja yksityisten lohkoketjusektoreiden välillä on tällä hetkellä liikaa kaaosta, minkä vuoksi yritykset etsivät jotain uutta. Tämänhetkinen ongelma on se, että kaikki lohkoketjut ovat erillään toisistaan, eivätkä ne voi kommunikoida keskenään digitaalisten omaisuuksien kautta.

Tämä erityinen protokolla varmistaa kaiken digitaalisen omaisuuden paremman siirron yrityksen sisällä. Näitä voivat olla tunnukset, sopimukset tai tiedostot. Lisäksi NEM-lohkoketju on suunniteltu siten, että se voi lähettää tietoja yksityiseltä sisäiseltä yritysverkolta toiselle yritykselle julkisen lohkoketjun kautta. Jos ymmärrät tämän, luultavasti ymmärrät myös sen, miksi useat ihmiset suhtautuvat projektiin niin myönteisesti.

NEM-lohkoketjun edut

NEM tarjoaa useita etuja kryptomarkkinalle. Alusta on tärkeä valtavirran käyttöönotolle, koska se tuo yhteen maailman parhaita lohkoketjuja. Lisäksi yrityksen keskittyminen suuryhtiöihin tekee siitä keskeisen toimijan institutionaalisille sijoittajille. Kehittäjät ymmärtävät, että alustan on pysyttävä kysynnän perässä saavuttaakseen lisäkasvua markkinoilla.

NEM-käyttäjät voivat mukauttaa, miten he sallivat NEM:n pääsyn ja käytön. Mikä parasta, nämä tehtävät suoritetaan avoimessa ja itseskaalautuvassa kehikossa. Järjestelmän avulla kehittäjät voivat helposti luoda, jakaa ja treidata kryptovaluuttoja ja tunnuksia NEM-lohkoketjussa. Näiden etujen ansiosta tästä projektista voisi tulevina kuukausina tulla erittäin suuri. Uskotko tähän? Sitten voi olla järkevää sijoittaa NEM:iin ostamalla kryptovaluuttaa.

XEM-tunnuksen käyttö

XEM:iä voidaan pitää NEM-lohkoketjussa käytettävänä tunnuksena. XEM:llä on useita tärkeitä tehtäviä NEM-ekojärjestelmässä. Ensinnäkin käyttäjät saavat äänioikeuden sekä erityisen hyväksymisoikeuden omistaessaan tunnuksia. Lisäksi nopeana valuuttana XEM:llä on erittäin nopeat transaktioajat.

Päätavoitteena on helpottaa älysopimuksia. Voit verrata Etherin toimintaa Ethereum-verkossa. XEM:n hinta on tietenkin sidoksissa protokollan ja lohkoketjun menestykseen.

Mitä etuja NEM:iin liittyy?

Ennen NEM:iin sijoittamista on järkevää tutkia, ovatko kryptovaluutan edut riittävän vahvat. NEM:n selvä etu on sen alhaiset transaktiokustannukset: nämä eivät ole koskaan korkeammat kuin 0,01 %. Kun vertailet näitä transaktiokustannuksia luottokorttiin, päätös on selkeä. Lisäksi NEM-verkon transaktiot toteutetaan nopeasti: noin kuudessa sekunnissa.

NEM:n mahdollinen ongelma on sen rajoitettu skaalattavuus. Rajoitettu määrä tapahtumia voidaan suorittaa samanaikaisesti, mutta tulevat päivitykset voivat parantaa tätä aspektia. NEM-järjestelmää ei ole tarkoitettu transaktioiden käsittelemiseen, vaan kryptovaluuttaa käytetään vain esimerkiksi asiakirjojen lähettämiseen. XEM-tunnusta käytetään sitten transaktiokustannusten maksamiseen.

NEM on ainutlaatuinen siinä mielessä, että transaktiot ovat jäljitettävissä. Useat ihmiset käyttävät kryptovaluuttoja siksi, että transaktiot ovat hyvin piilossa. NEM-luojien mukaan jäljitettävät transaktiot voivat oikeastaan edistää turvallisuutta esimerkiksi ostajan ja myyjän suojauksen kautta. Jos uskot näin olevan, NEM-kryptovaluuttaan sijoittaminen voi olla mielenkiintoista.

Viimeinen NEM:n hyöty on se, että kryptokolikko on ympäristöystävällisempi. NEM-algoritmi käyttää vain 1 % Bitcoinin tehosta saavuttaakseen täsmälleen saman tuloksen.

Säilytä NEM:iä erityisessä lompakossa

Jos päätät sijoittaa NEM:iin, on tärkeää, että siirrät kolikot lompakkoon. Tämä on ainoa tapa, jolla voit todella suojella kolikkojasi. Kun jätät kolikot pörssitilille, aina on olemassa riski, että se hakkeroidaan. Tämän estämiseksi lompakko on ainoa vaihtoehto.

Vaikka voit valita paperisen lompakon, on kätevämpää käyttää ohjelmisto- tai laitteistolompakkoa. Kuten nimestäkin voi päätellä, laitteistolompakko on pieni fyysinen laite. Se näyttää hieman USB-muistitikulta ja se voidaan liittää tietokoneeseen. Ohjelmistolompakko on täysin digitaalinen lompakko, joka asennetaan tietokoneelle. Ohjelmistolompakot ovat ilmaisia, kun taas laitteistolompakot maksavat rahaa.

Päätelmä – sijoittaako NEM:iin vai ei?

Toivomme, että tämän artikkelit tiedot antoivat sinulle paremman käsityksen NEM:iin sijoittamisesta. Se, onko se hyvä investointiprojekti, riippuu siitä, tuetko tiimin visiota. Monet NEM-lohkoketjun hyödyt tekevät siitä ainutlaatuisen, vaikka on vielä epäselvää, tuleeko siitä tulevaisuudessa käytetyin kryptomarkkinan lohkoketju. Siksi on tärkeää pysyä valppaana, kun sijoitat NEM:iin.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *