Vertcoinin ostaminen: miten sijoittaa Vertcoiniin?

Kryptovaluutta on täällä jäädäkseen. Markkinan ennennäkemätön kasvu on näyttänyt, että useat sijoittajat ovat kiinnostuneita erityyppisistä kolikoista. Yksi kolikko, joka ei välttämättä ole sinulle tuttu, on Vertcoin. Koska tämä projekti on erittäin lupaava, on hyvä tarkastella sitä hieman lähemmin. Lukemalla tämän artikkelin ymmärrät, onko Vertcoiniin sijoittaminen sinulle.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Vertcoin?

Vertcoin haluaa tehdä louhinnasta mielenkiintoista myös yksilöille. Koska käytössä ei ole kalliita ASIC-prosessoreja, jokainen voi hyötyä kolikkojen louhinnasta. Lisäksi Vertcoin voi toteuttaa transaktioita nopeammin verrattuna Bitcoiniin.

Voit käydä kauppaa kryptolla Vertcoin kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Vertcoin:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Vertcoin sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Vertcoin.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Vertcoin.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Vertcoin ostetaan tilillesi!

Mikä on Vertcoin? – projektin tavoite

Vertcoinista tuli treidattava valuutta vuonna 2014. Projekti luotiin kilpailemaan edellisten lohkoketjujen, kuten Bitcoinin kanssa. Tämän kryptovaluutan avulla ihmiset voivat lähettää ja vastaanottaa kolikoita ilman kolmatta osapuolta, joka vahvistaisi transaktiot. Suurin ero Bitcoiniin on, että Vertcoin vahvistaa transaktiot vain 2,5 minuutissa, kun taas Bitcoinilla kestää helposti 10 minuuttia.

Verrattuna Bitcoinin kaltaisiin valuuttoihin Vertcoinilla on yhä enemmän eroja. Toisin kuin Bitcoinilla, ASIC-laitteistoja ei ole enää mahdollista käyttää louhintaan. Sen sijaan tämä antaa ihmisille mahdollisuuden käyttää näytönohjaimia ja täten osallistua projektiin paremmin. Normaalisti ASIC-laitteiden omistajat saavat eniten rahaa kryptovaluuttojen louhinnasta. Vertcoin pyrkii muuttamaan tämän.

ASIC-suojaus – miten se toimii?

Algoritmi on suunniteltu erityisesti estämään suuria yrityksiä käyttämästä minkäänlaista ASIC-laitteistoa lohkoketjun hallintaan. Tämä tarkoittaa, että louhijat voivat kilpailla reilusti ja transaktiot vahvistetaan tarkasti hajautetun verkon kautta. Tämä on myös Vertcoinin suurin etu. Tiimi on julkisesti ilmoittanut, että algoritmi muuttuu haarukaksi, jos asiat menevät huonosti, eikä se koskaan salli ASIC:n käyttöä.

Erityinen Vertcoin 1-Click Miner

ASIC-resistanssin lisäksi Vertcoinilla on useita muita etuja muihin projekteihin verrattuna. Yksi tärkeimmistä eduista on Vertcoinin 1-Click Miner. Tämä sovellus antaa käytännössä kenen tahansa lähteä mukaan Vertcoin-louhintaan ja luoda Vertcoinia itse. Sovellus voidaan asentaa suoraan Vertcoinin virallisesta GitHub-säilöstä. Asennettuasi sovelluksen sinun tarvitsee vain syöttää lompakon osoite, johon louhintapalkkiot voidaan siirtää. Vertcoin-osoite alkaa V:llä ja sisältää 26–36 aakkosnumeerista merkkiä. Prosessin loppuosa on yksinkertainen.

Sinun täytyy vain liittyä kaivospooliin ja valita, käytätkö louhintaan näytönohjainta vai suoritinta. Jos haluat louhia Vertcoinia itse, asenna sovellus. MobileCash ja Unitus ovat kaksi kolikkoa, jotka voidaan yhdistää Vertcoiniin. Tämän ominaisuuden avulla louhijat voivat louhia useampaa lohkoketjua kerralla. Itse asiassa kukin kaivoksen lähettämä hash edistää molempien valuuttojen kokonaishash-arvoa.

Vertcoin-sijoittaminen

Valuutan hinta – onko Vertcoiniin sijoittaminen järkevää?

Kun VTC-kolikko saapui markkinoille toukokuussa 2014, hinta lähti nousuun ja saavutti 5 $ hinnan per kolikko. Seuraavan kolmen kuukauden aikana se kuitenkin laski 0,091 $:iin. Viime vuosina hinta on pysynyt melko tasaisena, eikä oikeastaan vaihtele kovinkaan paljoa. Poikkeuksena on vuosi 2017, jolloin härkämarkkinan aikana hinta nousi tilapäisesti 10 $:iin.

Vaikka koko kryptovaluuttateollisuus kokee valtavia hintavaihteluja, Vertcoin näyttää kokeneen suurta epävakautta. Tämä tekee siitä vaikeasti sijoitettavan kolikon. Se on totta, mutta nykyinen alhainen hinta tarkoittaa, että voit ostaa suuria määriä Vertcoinia suhteellisen alhaiseen hintaan. Vielä ei kuitenkaan ole selvää, nouseeko kolikon hinta uudelleen vai pysyykö se ennallaan lähitulevaisuudessa.

Pidätkö keinottelusta hinnan nousuilla ja laskuilla? Silloin Vertcoiniin sijoittaminen on mielenkiintoinen valinta!

Vertcoinin säilyttäminen omassa lompakossa

Vertcoiniin sijoittaminen on yksi asia, kolikoiden säilyttäminen on toinen. Vastoin yleistä käsitystä, Vertcoin-tokeneita ei ole järkevää jättää pörssitileille, koska tämä on paljon vaarallisempaa kuin saattaisit luulla. Valitettavasti pörssejä voidaan hakkeroida. Jos näin tapahtuu, on olemassa suuri riski, että menetät kolikkosi pysyvästi, koska pörssi ei aina palauta niitä.

Varmistaaksesi, että Vertcoin-kolikkosi ovat turvassa, on hyvä valita lompakko. Laitteistolompakko, kuten Ledger, on turvallisin vaihtoehto. Vaikka nämä lompakot ovat kalliita, ne tarjoavat optimaalista suojausta. Jos budjettisi ei riitä tähän, voit aina valita ohjelmistolompakon. Tämä on erityinen lompakko, jonka voit helposti asentaa tietokoneellesi. Näin kolikkojasi säilytetään offline-tilassa.

Päätelmä – sijoittaako Vertcoiniin vai ei

Jos näet kryptovaluutan louhinnassa tulevaisuuden, Vertcoin on projekti, jota voisit harkita. Erityisen ASIC-suojauksensa ansiosta se on ainutlaatuinen valuutta esimerkiksi Bitcoiniin verrattuna. Kysymys kuuluu kuitenkin, tarvitaanko louhintaa edelleen tulevaisuudessa vai tekevätkö tulevat projektit tästä tarpeetonta. Siksi Vertcoiniin sijoittaminen riippuu siitä, miltä kuvittelet tulevaisuuden kryptomarkkinan näyttävän.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *