Sijoittaminen Dashiin: miten ansaita rahaa treidaamalla Dashia?

Aivan kuten Bitcoin, Dash on ns. Kryptovaluutta. Dash voi olla vähemmän tunnettu kuin Bitcoin, mutta tämä ei välttämättä tarkoita, että tämä digitaalinen valuutta ei olisi yhtä mielenkiintoinen. Dashilla on useita ainutlaatuisia etuja verrattuna Bitcoiniin. Lisäksi Dash on  erittäin epävakaa, ja sijoittajana voit hyötyä tästä suuresti. Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, miten voit sijoittaa Dashiin joko ostamalla kryptovaluutan tai käymällä sillä aktiivista kauppaa.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Dash?

Voit käydä kauppaa kryptolla Dash kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Dash:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Dash sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Dash.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Dash.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Dash ostetaan tilillesi!

Dash investing

Mikä erottaa Dashin Bitcoinista?

Joskus on vaikeaa nähdä eroja kryptovaluuttojen välillä. Siksi keskustelemme lyhyesti Dashin suurimmista eduista verrattuna Bitcoiniin. Dashin suurin etu on se, että tapahtuman vahvistus tapahtuu InstaSend-maksujärjestelmän kautta ja se hyväksytään muutamassa sekunnissa. Bitcoinin kanssa tämä voi joskus kestää useita tunteja.

On myös tärkeää mainita, että Dash tarjoaa paremman yksityisyyden suojan kuin Bitcoin. PrivateSend varmistaa, että koko historiasi pysyy yksityisenä. Seurauksena on, että Dash voi olla vieläkin parempi kryptovaluutta, joka pitää liiketoimet turvassa ja salassa.

Lisäksi on mielenkiintoista, että Dash käyttää masternodeja. Tämä varmistaa, että muutkin kuin kryptovaluutan löytäjät palkitaan. Näin ollen muut virastot, jotka huolehtivat valuutan säilyttämisestä ja vahvistamisesta palkitaan.

On myös mielenkiintoista huomata, että 10% transaktio kustannuksista menee yleiseen pottiin. Tätä pottia kutsutaan nimellä Dash Treasury. Tämän potin rahat käytetään uusien Dash-projektien kehittämiseen, mikä tarkoittaa, että Dashin kehitys on vähemmän yhteydessä vapaaehtoisten haluun työstää sitä. Kaikki nämä syyt tekevät Dashista ehkä vielä mielenkiintoisemman sijoitus kohteen kuin Bitcoin.

Dashin tulevaisuus

Kun haluat päättää, ostatko vai myytkö Dashin, kiinnitä huomio yleisen markkina-aseman tarkkailemiseen. Vuonna 2017 krypto kolikoiden hinta nousi valtavasti ja sitä seurasi suuri romahdus. Romahduksen jälkeen on näyttänyt siltä, että Dashilla menee taas hyvin.

Kysymys onkin, jatkuuko tämä suuntaus vuonna 2020. Ajoittaessasi sopivasti sijoituksesi voit saavuttaa hyviä spekuloidaja. Loppujen lopuksi kryptovaluutan hinta on erittäin epävakaa ja ostamalla Dashin oikeaan aikaan voit saavuttaa hyviä spekuloidaja. Lue lisää krypto valuuttoihin sijoittamisesta tästä artikkelista.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *