Sijoittaminen Dashiin: miten ansaita rahaa treidaamalla Dashia?

Aivan kuten Bitcoin, Dash on ns. Kryptovaluutta. Dash voi olla vähemmän tunnettu kuin Bitcoin, mutta tämä ei välttämättä tarkoita, että tämä digitaalinen valuutta ei olisi yhtä mielenkiintoinen. Dashilla on useita ainutlaatuisia etuja verrattuna Bitcoiniin. Lisäksi Dash on  erittäin epävakaa, ja sijoittajana voit hyötyä tästä suuresti. Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, miten voit sijoittaa Dashiin joko ostamalla kryptovaluutan tai käymällä sillä aktiivista kauppaa.

Sijoittaminen Dashiin

Dashiin voi sijoittaa kahdella tavalla. Voit valita aktiivisen kaupan Dashilla lyhyellä aikavälillä. Toinen vaihtoehto on fyysisesti ostaa Dash. Alta voit lukea lisää näistä kahdesta sijoitus menetelmästä.

Dashin ostaminen pitkällä aikavälillä

Pitkällä aikavälillä kryptovaluutat voivat olla hyvä sijoitus. Ottaen huomioon jyrkät hinnanlaskut vuonna 2017, sinun on kuitenkin oltava varovainen. Siksi osta vain rajoitettu määrä Dashia ja varmista, että harkitset huolellisesti sopivan ajan kryptovaluutan ostamiseen.

Yhä useammat ihmiset näkevät kryptovaluutat hyvänä pitkäaikaisena sijoituksena. Jotkut ihmiset jopa ilmoittavat pitävänsä uusia digitaalisia valuuttoja, kuten Bitcoinia ja Dashia, uutena kultana. Loppujen lopuksi nämä digitaaliset valuutat ovat usein keskuspankin suoran valvonnan ulkopuolella, ja niillä on myös tarvittavat yksityisyyden edut. Tämä tekee digitaalisista valuutoista entistä houkuttelevampia takaajia.

Dashin ostaminen pitkällä aikavälillä on suhteellisen helppoa. Internetissä on useita välittäjiä, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden ostaa Dashia pitkällä aikavälillä. Täydellinen esimerkki tällaisesta luotettavasta välittäjästä on Binance. Hiiren napsautuksella voit ostaa Dashin Binance. Et tarvitse lompakkoa ja voit maksaa omalla valuutallasi.

Käytä alla olevaa painiketta avataksesi tilin Binance välittömästi:

Dashin treidaus: maksimaalinen tuotto lyhyellä aikavälillä

Saat parhaat tulokset Dashilla lyhyellä aikavälillä. Kryptovaluutta Dash ei ole vakaa valuutta. Toisin kuin eräät valuutat, kuten euro tai dollari, Dashin hinta muuttuu paljon. Treidaamalla Dash CFD:llä voit tehdä tilauksia erilaisille lyhyen aikavälin muutoksille. Voit tehdä tämän online-välittäjän kautta.

Yksi parhaista Dashiin sijoittavista online-välittäjistä on eToro. eToro avulla voit tehdä tilauksia helposti sekä nouseville että laskeville hinnoille. Tämän välittäjän avulla voit myös myydä lyhyeksi Dashilla. Kun myyt lyhyeksi, spekuloit Dashin laskevaan hintaan. Spekuloimalla Dashia tällä tavalla voit myös käsitellä laskuja siten, että sinulla on enemmän mahdollisuuksia saada hyvä tulos.

Voit kokeilla tämäntyyppistä sijoitusta ilman riskiä demo-tilillä. Klikkaa painiketta avataksesi ilmaisen demo-tilin:

Pääomasi on vaarassa. Muita kustannuksia sovelletaan. Käy osoitteessa :etoro.com/fi/trading/fees/

Dash investing

Mikä erottaa Dashin Bitcoinista?

Joskus on vaikeaa nähdä eroja kryptovaluuttojen välillä. Siksi keskustelemme lyhyesti Dashin suurimmista eduista verrattuna Bitcoiniin. Dashin suurin etu on se, että tapahtuman vahvistus tapahtuu InstaSend-maksujärjestelmän kautta ja se hyväksytään muutamassa sekunnissa. Bitcoinin kanssa tämä voi joskus kestää useita tunteja.

On myös tärkeää mainita, että Dash tarjoaa paremman yksityisyyden suojan kuin Bitcoin. PrivateSend varmistaa, että koko historiasi pysyy yksityisenä. Seurauksena on, että Dash voi olla vieläkin parempi kryptovaluutta, joka pitää liiketoimet turvassa ja salassa.

Lisäksi on mielenkiintoista, että Dash käyttää masternodeja. Tämä varmistaa, että muutkin kuin kryptovaluutan löytäjät palkitaan. Näin ollen muut virastot, jotka huolehtivat valuutan säilyttämisestä ja vahvistamisesta palkitaan.

On myös mielenkiintoista huomata, että 10% transaktio kustannuksista menee yleiseen pottiin. Tätä pottia kutsutaan nimellä Dash Treasury. Tämän potin rahat käytetään uusien Dash-projektien kehittämiseen, mikä tarkoittaa, että Dashin kehitys on vähemmän yhteydessä vapaaehtoisten haluun työstää sitä. Kaikki nämä syyt tekevät Dashista ehkä vielä mielenkiintoisemman sijoitus kohteen kuin Bitcoin.

Dashin tulevaisuus

Kun haluat päättää, ostatko vai myytkö Dashin, kiinnitä huomio yleisen markkina-aseman tarkkailemiseen. Vuonna 2017 krypto kolikoiden hinta nousi valtavasti ja sitä seurasi suuri romahdus. Romahduksen jälkeen on näyttänyt siltä, että Dashilla menee taas hyvin.

Kysymys onkin, jatkuuko tämä suuntaus vuonna 2020. Ajoittaessasi sopivasti sijoituksesi voit saavuttaa hyviä voittoja. Loppujen lopuksi kryptovaluutan hinta on erittäin epävakaa ja ostamalla Dashin oikeaan aikaan voit saavuttaa hyviä voittoja. Lue lisää krypto valuuttoihin sijoittamisesta tästä artikkelista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *