Wavesin ostaminen: miten sijoittaa Wavesiin?

Waves on kryptovaluutta, jonka on luonut Alexander Ivanov. ICO:n aikana, jonka tavoitteena oli esitellä tämä kryptovaluutta markkinoille, kerättiin 30 000 BTC:tä (bitcoinia). Projektin saama mielenkiinto ja itsevarmuus oli siis suurta alusta alkaen. ICO:n aikana kerätty summa tarkoitti noin 15 miljoonaa dollaria. Luuletko, että Waves-kryptovaluutta toimii hyvin tulevaisuudessakin? Siinä tapauksessa voi olla järkevää sijoittaa Wavesiin ostamalla kolikkoa.

Miten ostaa Wavesia?

Waves on kryptovaluutta, jolla on paljon potentiaalia. Waves voisi itse asiassa olla hyvä korvaava tuote useantyyppisille johdannaisille. Jos esimerkiksi haluat käydä kauppaa bitcoinista alustalla, saat niin sanotun wbitcoinin, joka seuraa bitcoinin arvoa tarkasti. Haluatko sijoittaa Wavesiin? Tässä keskustelemme siitä, se tapahtuu tehokkaimmin.

Haluatko ostaa Waves-kryptovaluuttaa? Voit tehdä niin nopeasti verkossa! Bitvavolla voit ostaa Wavesia erittäin alhaiseen hintaan: et koskaan maksa yli 0,1 % transaktiokustannuksia ostaessasi kryptovaluuttaa Bitvavolla. Napsauta alla olevaa painiketta ja avaa tili Bitvavolle:

Miten sijoittaa Wavesiin aktiivisesti?

Haluatko sijoittaa Wavesiin aktiivisesti? Tämä on mahdollista online-välittäjällä! Online-välittäjällä voit sijoittaa Waves-hintojen laskuihin ja nousuihin CFD:llä. eTorolla voit kokeilla CFD-kryptovaluuttojen treidaamista ilmaiseksi ja riskittä demolla. Napsauta alla olevaa painiketta ja avaa tili eTorolle:

Pääomasi on vaarassa. Muita kustannuksia sovelletaan. Käy osoitteessa :etoro.com/fi/trading/fees/

Ei vain mikä tahansa kryptovaluutta

Wavesin arvo vähenee, jos kutsuisimme sitä pelkäksi kryptovaluutaksi. Itse asiassa se on pääasiassa hajautettu alusta kehittäjille. Tällä alustalla voidaan käydä kauppaa tokeneilla ja kryptovaluutoilla. Lisäksi Waves on pörssi, jolla on hajautettu luonne. Näin se erottaa itsensä muusta kryptomarkkinasta.

Käyttääksesi hajautettu pörssiä “Waves DEX Platform”, sinun täytyy tietenkin ensin omistaa WAVES-tokenia tai muuta kryptovaluuttaa.

wavesiin sijoittaminen

Hyödyllinen alusta ICO:lle

Waves on laajalti tunnettu keskittymisestään luoda mielenkiintoinen ympäristö ICO:lle. ICO tai ‘Initial Coin Offering’ on tärkeä vaihe mille tahansa lohkoketjusovellukselle ja kryptovaluutalle. Järjestämällä ICO:n varoja voidaan kerätä sovelluksen kehityksen ja tuen laajentamiseksi. Lisäksi näitä varoja voidaan käyttää markkinointiin.

Waves ei tietenkään ole ainoa alusta ICO:n määrittämiseen. Tunnetuin alusta tällä alalla on Ethereum. Miksi siis sijoittaisit Wavesiin? Koska tämä alusta mahdollistaa ICO:n määrityksen paljon edullisemmin. Tämä tekee alustasta erittäin käytettävän mille tahansa kehittäjälle. ICO:n korkeiden kustannusten vuoksi monet ihmiset, joilla on hyvä käsitys lohkoketjuprojekteista tai kryptovaluutoista, eivät koskaan toteuta sitä. Waves-alusta muuttaa tämän kaiken.

Hajautettu pörssi WavesDex

WavesDex on yksi Wavesin kahdesta komponentista. Se on hajautettu pörssi, joka toimii Waves-lompakossa. Tällä pörssillä on mahdollista treidata WAVES:ia ja mitä tahansa muuta alustan tukemaa tokenia. Näitä ovat muun muassa:

Yllä mainittujen kryptovaluuttojen lisäksi alusta tukee myös niin kutsuttuja fiat-transaktioita. Tämä tarkoittaa, että voit käydä kauppaa kryptovaluutoista esimerkiksi Yhdysvaltain dollarilla ja Englannin punnalla. Tämän hajautetun pörssin erityinen toiminto on yli 12 500 000 markkinan olemassaolo. Lisäksi alustan julkaisemisen jälkeen on lisätty yli 5 000 erilaista tokenia.

Treidaaminen erittäin alhaisin transaktiokustannuksin

Miksi tarkalleen käyttäisit WavesDex-pörssiä? Ei vain siksi, että saatavilla on laaja valikoima markkinoita, vaan myös alhaisten kustannusten vuoksi. Useimpien markkinan pörssien veloittama transaktiokustannus on noin 1 % kaupan arvosta. WavesDex veloittaa kustakin kaupasta 0,003 WAVES:ia. Tämä on (vaihtokurssista riippuen) hyödyllisempää ja sen avulla voit säästää paljon rahaa.

Waves-NG

Toinen Wavesin komponentti on nimeltään Waves-NG, joka on niin sanottu konsensusalgoritmi. Se perustuu Bitcoin-NG:n ehdotukseen, jonka teki Emin Gun Sirer. Tämä järjestelmä luotiin erityisesti lisäämään Bitcoin-transaktioiden nopeutta.

Bitcoinin kohtaamat rajoitukset eivät ole ainutlaatuisia vain tälle kryptovaluutalle. Muut suuret kryptomarkkinan nimet, kuten Litecoin ja Ethereum kärsivät myös samasta ongelmasta. Waves käyttää Bitcoin-NG-protokollaa, jonka avulla se pystyy käsittelemään enemmän transaktioita.

Bitcoin-NG-lähestymistavan toteuttaminen yhdistettynä Wavesin PoS-malliin tarkoittaa teoriassa sitä, että sekunnissa voidaan käsitellä satoja transaktioita. Tämä tekee Wavesista ostamisen arvoisen.

Mitä etuja Waves tarjoaa?

Wavesiin sijoittaminen varmistaa, että saat monia etuja. Waves-alustaa kehitetään jatkuvasti, mikä tarkoittaa, että edut voivat parantua tulevaisuudessa. Joitakin etuja, joita löydät sijoittajana Wavesiin, ovat:

  • Kaupat voidaan toteuttaa erittäin edullisesti hintaan 0,03 WAVES;
  • Wavesilla on valittavana 12 500 000 markkinaa, joten se on erittäin monipuolinen ja tehokas pörssi;
  • Wavesin käyttämä konsensusalgoritmi takaa, että voit toteuttaa useita transaktioita sekunnissa.
  • Waves-kryptovaluutta on harvinainen: tarjolla ei ole koskaan enemmän kuin 100 000 000 kolikkoa.

Ovatko nämä edut mielestäsi mielenkiintoisia? Sitten Wavesiin sijoittaminen voi olla kiintoisaa.

Mitä haittapuolia Wavesilla on?

Tietenkään Wavesiin liittyy myös haittoja. Tämän artikkelin kirjoittamisen aikana projekti vaatii vielä lisää työtä. Erityisesti lohkon intervalli ei vielä näytä riittävän suurelta. Tämä kuitenkin tarjoaa tarvittavaa potentiaalia. Jos Wavesin tiimi onnistuu ratkaisemaan tämän ongelman tulevaisuudessa, se voi luoda lisäarvoa. Tämä voisi olla hyvä syy sijoittaa Waves-kryptovaluuttaan.

Auteur

Avatar
Over Felli

Hello dear reader! My name is Oliver and I am here to share my knowledge about trading world. Please always be aware that trading involves risk of losing money and make sure you are investing with a money that you can afford to lose!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *