Vergen ostaminen: Miten sijoittaa Vergeen?

Vaikka kuullessaan termin kryptovaluutta useimmat ihmiset ajattelevat Bitcoinia, olemassa on tietenkin myös useita muita kryptokolikkoja. Yksi tunnetuimmista kryptovaluutoista, jolla on lupaava tulevaisuus, on Verge. Erinomaisten tuottojensa ansiosta Vergeen sijoittaminen ei ole ollenkaan huono idea. Mietitkö, miksi Vergen ostaminen voi olla hyvä idea? Entä tiedätkö, millainen projekti Verge on? Jatka sitten lukemista, koska kerromme kaiken tässä artikkelissa!

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Verge?

Voit käydä kauppaa kryptolla Verge kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Verge:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Verge sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Verge.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Verge.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Verge ostetaan tilillesi!

Mikä on Verge – millainen valuutta se on?

Vergestä on tullut tunnettu kryptovaluutta, joka on omistautunut maksimoimaan online-nimettömyyttä. Projekti toimii avoimen lähteen lohkoketjussa, ja se on verrattavissa Bitcoinin lohkoketjuun. Lohkoketju on eräänlainen tilikirja, johon kaikki transaktiot tallennetaan. Tämä tilikirja tekee petoksista käytännössä mahdottomia ja pankeista tarpeettomia.

Vaikka Verge toimii samanlaisella lohkoketjulla, sillä itsellään on joitain yhtäläisyyksiä Bitcoinin kanssa. Kuten Bitcoin, Verge on digitaalinen valuutta, jota voidaan käyttää maksamaan verkossa. Vergestä tekee kuitenkin erityisen se, että IP-osoitteet vaihtuvat joka kerta, kun transaktio tehdään. Tämän tuloksena kukaan ei näe, kuka transaktion takana on, ja olet täysin nimetön.

Vergen tarkoitus

Vergen tavoitteena on luoda lohkoketju, joka toimii Bitcoinin konseption mukaisesti, mutta joka lisää käyttäjien yksityisyyttä. Se voi kuitenkin tehdä muutakin. Itse asiassa Verge käyttää myös älysopimusalustaa nimeltään Rootstock. Tämä alusta mahdollistaa yli 400 transaktiota sekunnissa. Vaikka tämä alusta ei vielä ole aktiivinen, se otetaan käyttöön tulevaisuudessa.

Ennen kuin Verge tunnettiin tällä nimellä, sitä kutsuttiin termillä DogecoinDark. Tämä nimi viittaa tunnettuun Dogecoin-kryptovaluuttaan, joka on erityisen tunnettu tiimin satiirisesta lähestymistavasta. Vuonna 2016 luojat päättivät nimetä kolikon Vergeksi. Nykyään kolikkoa voi ostaa koodilla XVG, ja Vergestä voidaan käydä kauppaa tunnetuissa pörsseissä.

Erityinen Wraith-protokolla

Yksi elementeistä, joka tekee Vergeen sijoittamisesta niin mielenkiintoista, on se, että Verge käyttää Wraith-protokollaa. Tämän protokollan avulla käyttäjät voivat valita, haluavatko he avoimen transaktion vai eivät. Toisin sanottuna, jos käyttäjä ei halua tulla tunnetuksi, heidän ei tarvitse. Jos käyttäjä haluaa pysyttäytyä nimettömänä, yksityinen tilikirja takaa, että kaikki henkilötiedot on suojattu.

Lohkoketju näyttää tällöin vain, miten suuri summa on siirretty, ei sitä, kenelle. Julkisissa transaktioissa henkilötiedot ovat kuitenkin tiedossa. Erityistä on se, että käyttäjänä voit helposti ja nopeasti ilmoittaa, haluatko käyttää Wraith-protokollaa. Tämä lisäominaisuus voi tehdä Vergeen sijoittamisesta entistäkin mielenkiintoisempaa.

Vergeen sijoittaminen – järkevää vai ei?

Verge on kokenut vakaata kasvua viime kuukausien aikana. Tämä kasvu on varmistanut, että useat ihmiset haluavat sijoittaa Vergeen. Erikoista Vergessä on, että sillä on suuri potentiaali päihittää 10 parasta kryptovaluuttaa. Tällä hetkellä Vergeä pidetään yhtenä parhaista yksityisistä kolikoista.

Tämä on saanut hinnan nousemaan merkittävästi. Kun kolikko julkaistiin ensimmäistä kertaa, sen hinta oli 0,00003 senttiä. Muutaman vuoden kuluttua tämä oli jo 0,20 senttiä, mikä oli suuri tuotto joihinkin muihin kryptoprojekteihin verrattuna. Vaikka nykyinen hinta on suhteellisen vakaa, on olemassa hyvä mahdollisuus, että se jatkaa nousuaan.

Vergeen sijoittamiseen liittyvät riskit

On tärkeää ottaa huomioon, että Vergeen sijoittamiseen liittyy riskejä. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että Vergen kaltainen yksityinen kolikko on altis hallituksen säännöksille. Hallitus ei pidä siitä, että kuka tahansa voi toteuttaa transaktioita nimettömästi internetin välityksellä.

Syynä tähän on tietysti se, että se voi kannustaa laittomia transaktioita. Vaikka hallitukset suhtautuvat kryptovaluuttoihin tällä hetkellä melko avoimesti, näin ei välttämättä ole ikuisesti. Jos suuri hallitus, kuten Yhdysvallat, päättää kieltää yksityiset kolikot, tällä voi olla suuri vaikutus hintaan.

Säilytä Vergeä erityisessä lompakossa

Jos päätät sijoittaa Vergeen, on tärkeää suojella kolikoita. Paras tapa hallita kolikkoja on luoda lompakko. Tällä hetkellä saatavilla on neljä erilaista lompakkoa. Voit valita tavanomaisen paperilompakon, mutta nämä ovat alttiimpia.

Siksi on parempi valita ohjelmisto- tai laitteistolompakko. Suosittelemme, ettet jätä kolikoita pörssilompakkoon. Tämä on järkevää, koska valitettavasti pörssejä hakkeroidaan aika ajoin. Kun näin tapahtuu, monissa tapauksissa voit unohtaa rahasi. Jos pidät edelleen kolikkojasi pörssissä, voit helposti siirtää ne ohjelmistolompakkoon. Bitvavon kaltaisella sivustolla voit myös säilyttää Verge-kryptokolikkoja turvassa käyttämällä lisäturvavaihtoehtoja.

Päätelmä – pitäisikö sinun sijoittaa Vergeen?

Se, kannattaako Vergeen sijoittaminen, riippuu täysin riskeistä, jotka haluat ottaa ja näkemyksestäsi tulevaisuuden markkinoilta. Jos siis uskot, että yksityisillä kolikoilla on tärkeä tehtävä kansainvälisissä transaktioissa, sijoittaminen Vergeen ei ole ollenkaan huono idea. Jos kuitenkin luulet, että hallitus rajoittaa kolikoita jossain välissä, on luultavasti parempi sijoittaa vähemmän riskialttiiseen valuuttaan, kuten Bitcoiniin.

On tärkeää hajauttaa sijoitukset useaan altcoiniin: tällä tavoin et menetä niin suurta osaa sijoituksestasi, jos Verge ei onnistukaan suoriutumaan niin hyvin.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *