eToro-arvostelu: välittäjän edut ja haitat

eToro on moderni välittäjä, jonka avulla voit sijoittaa osakkeisiin monin tavoin. eToro on paikka, josta voit ostaa osakkeesi palkkioitta ja käydä aktiivista kauppaa CFD:n avulla. Mutta onko eToro luotettava välittäjä? Tämä laaja arvostelu listaa kokemuksemme välittäjä eToron kanssa yksityiskohtaisesti.

Yhteenveto katsauksesta

eToro on välittäjä, joka tarjoaa laajan valikoiman mahdollisuuksia: sinun ei tarvitse maksaa palkkioita osakkeista ja voit käydä aktiivista kauppaa CFD:n avulla. Heidän käyttäjäystävällisen ohjelmistonsa avulla voit myös seurata muita sijoittajia. eToro on täydellinen valinta sijoittajalle, joka etsii sosiaalista ja täydellisen arvopaperi valikoiman tarjoavaa välittäjää.

Pääomasi on vaarassa. Muita kustannuksia sovelletaan. Käy osoitteessa :etoro.com/fi/trading/fees/

Lyhyesti: edut

 • + Ei kiinteitä kustannuksia fyysisistä osakkeista
 • + Käyttäjäystävällinen ja ammattimainen ohjelmisto
 • + Voit seurata muiden sijoittajien toimia
 • + Luotettava ja säännelty osapuoli

Lyhyesti: haitat

 • – tilit ovat vain dollareissa
 • – rahan nostamisen kulut

eToro ekstensiivinen arvostelu

Haluatko heti tietää enemmän tietystä eToron ominaisuudesta? Käytä alla olevia linkkejä siirtyäksesi tiettyyn kohtaan eToro-arvostelussa:

Mitä sijoitusmahdollisuuksia sinulla on eTorossa?

eToro sallii kaksi tapaa sijoittaa. Käsittelemme molemmat menetelmät tässä kattavassa arvostelussa.

Fyysiset osakkeet ja kryptojen ostaminen

eTorolla voit ostaa fyysisesti esimerkiksi osakkeita ja kryptoja. Tässä tapauksessa et käytä velkavipua ja sinusta tulee arvopaperin todellinen omistaja. Tämän sijoitusmenetelmän suuri etu on se, ettet maksa palkkioita ostaessasi osakkeita. Toisin kuin monilla muilla osapuolilla, voit sijoittaa esimerkiksi osakkeisiin ilman lisäkustannuksia.

IMG[400][497][https://trading.info/images/eToro_open_account.jpg][eToro avaa tili

Haluatko sijoittaa oikeaa rahaa? Sitten on aika vaihtaa oikeaan tiliin.

Rahojen tallettaminen eToroon

Ennen kuin sijoitat oikealla rahalla eTorossa, sinun on annettava itsestäsi lisätietoja. Jokainen luotettava välittäjä pyytää vahvistamaan henkilöllisyytesi. Henkilöllisyyden vahvistus vaaditaan sääntöjen ja määräysten noudattamiseksi, ja se varmistaa, että ihmiset eivät esimerkiksi käytä tiliänsä rahanpesuun.

{#eToro-alusta}eToro-ohjelmisto{/#eToro-alusta}</h2> <h2>Tärkeä osa jokaista arvostelua on välittäjän ohjelmisto. Luonnollisesti olemme testanneet laajasti kaikki erilaiset mahdollisuudet auttaaksemme sinua selvittämään, onko eTorolla sijoittaminen sinun juttusi.</h2> <h3>Käyttäjäystävällinen ohjelmisto</h3> <p>eToro-ohjelmisto on erittäin käyttäjäystävällinen. eToron kehittäjät ovat selvästi antaneet parhaansa kehittääkseen mahdollisimman käyttäjäystävällisen ohjelmiston. Kaikki arvopaperit löytyvät helposti ohjelmistosta hakutoiminnon avulla. Kuvakkeet luovat hyvin visuaalisen alustan, jotka näyttävät heti, mihin sijoitat.</p> <p>Voit avata kaupankäynti position käyttämällä käyttäjäystävällistä online ohjelmistoa. Etsit vain haluamasi osakkeen, painat ‘osta’ ja olet avannut position kuin vettä vaan. Kaiken kaikkiaan eToro-ohjelmisto on erittäin käyttäjäystävällinen!</p> <p>[IMG[580][232][https://trading.info/images/invest_with_eToro.jpg][sijoittaa kanssa eToro

Sosiaalinen verkosto: sosiaalinen kaupankäynti

Toinen erittäin mielenkiintoinen piirre, jota en ole koskaan ennen nähnyt, on sosiaalisen kaupankäynnin mahdollisuus. eToro-ohjelmisto on vähän kuin Facebook. Voit aloittaa keskustelun osakkeista, joista haluat puhua, ja huomaat, että monet ihmiset antavat kommenttinsa asiasta. Näin saat arvokasta palautetta, joka voi auttaa sinua päätöksissäsi.

IMG[580][223][https://trading.info/images/eToro_copy_people.jpg][eToro kopioida ihmisiä

Aikaisempi menestys ei ole takuu tulevista voitoista.

CopyPortfoliot

Sijoitusten hajauttaminen on tärkeää sijoitusmaailmassa. Hajauttamalla sijoituksesi viisaasti, sijoituksiin liittyvät riskit vähenevät merkittävästi. eToron avulla voit seurata salkkuja. Salkku voi koostua esimerkiksi tietyn sektorin osakkeista. Muut salkut koostuvat useista sijoittajista, jotka noudattavat tiettyä strategiaa.

CopyPortfolio on toinen eToro-toiminto, joka automatisoi sijoituksesi. Uskomme vahvasti filosofiaan ”mitä enemmän vaihtoehtoja, sitä parempi”, ja siksi tämä laaja valikoima vaihtoehtoja saa korkean arvosanan tässä eToro-katsauksessa.

IMG[580][330][https://trading.info/images/Technical-indicator-eToro.jpg][Tekninen indikaattori eToro

Taustatiedot

Toinen asia, joka saa korkean arvosanan tässä arvostelussa on se, että voit pyytää paljon taustatietoja. Monien jaettujen kauppojen mukana on kirjallinen analyysi. Voit myös tutustua tärkeisiin tietoihin yrityksestä. Lisäksi voit lukea eToron yleisen fiiliksen ja mielipiteen yrityksestä ja saada käsityksen osakkeenostajien tai myyjien lukumäärästä. Kaikkia näitä taustatietoja voidaan käyttää omien sijoituspäätöstesi tekemiseen.

eTorossa sijoittamisen kustannukset

Jokaisen yrityksen on tehtävä voittoa. eToro ei ole poikkeus sääntöön. Mutta kuinka eToro ansaitsee rahaa ja ovatko eToron käyttämät hinnat kohtuulliset? Tässä katsauksen luvussa kustannuksista kerromme kaikki eToroon sijoittamiseen liittyvät kustannukset.

Fyysisten osakkeiden ostamisesta aiheutuvat kustannukset

Fyysisten osakkeiden ostaminen tapahtuu täysin ilman provisioita. Tämä on varsin poikkeuksellista: useimmat välittäjät veloittavat kiinteitä kauppa kustannuksia osaketta kohti. Osakkeiden ostaminen ilman palkkiota voi siis olla varsin houkuttelevaa ihmisille, jotka haluavat avata position sijoittamalla vain pienen määrän rahaa. Tämä on strategia, joka on usein mahdoton monilla perinteisillä välittäjillä, koska transaktiokustannukset vievät suuren osan tuotostasi.

Maksat niin sanotun spreadin. Spread on osto- ja myyntihinnan ero. Jokainen välittäjä veloittaa spreadin, joten sitä ei voida välttää. Spread voi kuitenkin vaihdella välittäjittäin. Kokemuksemme mukaan eToron spread on hieman korkeampi verrattuna joihinkin muihin välittäjiin. Palkkioton kaupankäynti tekee kuitenkin osakkeiden ostamisesta eToron välityksellä silti halvempaa. Vain silloin, kun harkitset osakkeiden ostamista huomattavilla rahamäärillä, toinen välittäjä voi olla parempi valinta.

Kaiken kaikkiaan osakkeiden ostokustannukset eTorossa ovat suotuisat. Tämä suotuisa asema saavutetaan kiinteiden kustannusten puuttumisen takia. Tämä on suuri ja tärkeä plussa tässä arvostelussa.

Osakekaupan kustannukset

Jos päätät käyttää velkavipua sijoittamisen aikana tai jos shorttaat osakkeita, sinun on otettava huomioon lisäkustannukset. Tässä nimenomaisessa tapauksessa lainat rahaa välittäjältä. Samoin kuin lainatessa rahaa pankista, joudut maksamaan transaktiokustannukset. eTorossa nämä transaktiokustannukset ovat 0,09%.

Sinun on myös käsiteltävä rahoituskustannuksia. Jos positiosi on auki yön yli, maksat siitä korkoa. Voit laskea rahoituskustannukset jakamalla koron 365:llä. Tästä huolimatta päivässä maksettava absoluuttinen arvo on usein edelleen hyväksyttävä. On kuitenkin tärkeää muistaa, että vivulla sijoittaminen tulee pitkällä aikavälillä kalliiksi. Siksi käytä vipua vain lyhytaikaisiin sijoituksiin.

Valuutanvaihto kustannukset

eToro tilit näytetään dollareissa ja on valitettavasti mahdotonta avata tilin toisessa valuutassa. Sekä nostaessasi että tallettaessasi eToro veloittaa kustannukset muiden valuuttojen vaihtamisesta dollareiksi. Vaihtokustannukset ovat 50 pipsiä tai 0,0005 senttiä valuuttaa kohden. Kun talletat ja nostat saman summan uudelleen, kustannukset ovat noin prosentti.

Tämä on varma miinus kohta katsauksessamme. Menetät heti rahaa vaihtokustannusten vuoksi. Menetys, joka olisi voitu estää. Jotkut muut online välittäjät, kuten Plus500 tai Markets, eivät veloita näitä kustannuksia, nimittäin niillä voit avata tilin ulkomaan valuutassa. Jos kuitenkin aiot käydä kauppaa dollareilla, tämä ei tietenkään ole ongelma.

Dollari tili voi olla hyvä asia, vaikka maassasi käytettäisiin toista valuuttaa. Tämä pätee erityisesti silloin, kun aiot käydä kauppaa amerikkalaisilla osakkeilla. Näin ollen sinun ei tarvitse vaihtaa dollareita euroiksi kerta toisensa jälkeen, mikä säästää huomattavan määrän rahaa, jonka voit käyttää sijoittamiseen. Joten pakollisen dollari tilin avaaminen ei välttämättä ole pahasta. Se onko tämä loppujen lopuksi haitallista, riippuu arvopapereista, joihin aiot sijoittaa.

Muut kustannukset

Arvostelussamme huono puoli on se, että eToro veloittaa sinulta ylimääräisiä kuluja nostaessasi rahaa. eToro on ainoa välittäjä, joka soveltaa tätä käytäntöä. Huolimatta siitä, minkä summan nostat, maksat aina 5 dollarin maksun eTorossa. Kun sijoitat vain 50 dollaria, tämä on tietysti valtava lisäkustannus. Siksi toivomme, että eToro poistaa nämä naurettavan korkeat kustannukset ennemmin kuin myöhemmin.

Kuinka luotettava eToro on?

Keskeinen piirre puhuttaessa välittäjistä on tietysti heidän luotettavuutensa. Tässä luvussa käsittelemme sitä, onko rahasi tallettaminen eToro-tilille turvallista.

Tietoja yrityksestä

eToro on suuri ja tunnettu israelilainen välittäjä, joka on perustettu vuonna 2007. eToro palvelee asiakkaita ympäri maailmaa. Se on jopa yksi harvoista välittäjistä, joka hyväksyy amerikkalaiset asiakkaat. Nykyään yrityksellä on noin 10 miljoonaa asiakasta. Kun otetaan huomioon yrityksen koko, on todennäköistä, että eToro on olemassa vielä pitkään.

Onko rahojen tallettaminen eToro-tilille turvallista?

Kokemuksemme mukaan rahan tallettaminen eToro-tilille on turvallista. Koska asiakkaiden rahat säilötään erillisille tileille, rahasi ovat turvassa jopa konkurssin sattuessa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että eToron ihmiset eivät käytä talletettua rahaa sijoittamiseen. Lisäksi olemme molemmat testanneet rahojen nostamista ja tallettamista, eikä kummassakaan tapauksessa eTorossa tapahtunut mitään epänormaalia tai epäilyttävää.

IMG[445][542][https://trading.info/images/orders_eToro.jpg][tilaukset eToro

1 ostaminen tai myyminen

Voit valita arvopaperin oston tai myynnin. Kun ostat arvopaperin, odotat hinnankorotusta ja saavutat positiivisen tuloksen, kun hinta todella nousee. Kun myyt arvopaperin, odotat hinnan laskua ja saavutat positiivisen tuloksen, kun hinta todella laskee.

2 summa

Tämä on paikka, jossa ilmoitat summan, jonka haluat käyttää osakkeiden ostamiseen tai myymiseen. Kun valitset summan, joka on suurempi kuin tililläsi oleva summa, käytät vipua. Kun et tee tätä, ostat arvopaperin fyysisesti käyttämättä CFD:tä.

3 stop loss

Stop stop on hintataso, jolla päätät ostaa tai myydä arvopaperin automaattisesti. Suosittelemme ihmisiä aina käyttämään stop lossia. Tällä tavoin estät menettämästä kokonaista sijoitustasi yhdellä sijoituksella.

4 velkavipu

Voit muokata käyttämääsi velkavipua täältä. Kun et käytä vipua, ostat fyysisesti osakkeen tai kryptovaluutan. Kun käytät vipua, käytät CFD:tä.

5 treidaus tai tilaus

Täällä voit valita tilauksen tekemisen suoraan kaupankäynnin sijaan. Tilauksen avulla voit avata position automaattisesti tietyllä hinnalla. Tällä tavoin voit automatisoida sijoitus strategiasi eikä sinun tarvitse jatkuvasti tuijottaa tietokoneen näyttöä.

eToro-club: uskollisuus palkitaan

Kun talletat suuren summan, saat lisäetuja. eToro-klubia voidaan jossain määrin verrata suosikki lentoyhtiösi kanta-asiakasohjelmaan. Palkinto tasoja on 5, jolloin ensimmäiset edut saadaan 5000 dollarin talletuksista alkaen. Edut ja oikeudet lisääntyvät huomattavasti. Korkeimmat tasot antavat esimerkiksi pääsyn ekskluusivisiin urheilu- ja gaalatapahtumiin. Alemmilla tasoilla saat merkittäviä alennuksia valuutanvaihdosta.

eTorossa sijoittamisen riski varoitukset

eTorossa voit sijoittaa moniin erilaisiin arvopapereihin, kuten osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin. On myös mahdollista käydä kauppaa CFD:llä.

CFD:t ovat monimutkaisia ja niihin liittyy velkavivun vuoksi suuri rahan menettämisen riski. 71% yksityisistä sijoittajista menettää rahaa, kun käydään kauppaa CFD:llä tämän tarjoajan kanssa. Varmista, että ymmärrät miten CFD:t toimivat ja harkitse huolellisesti, onko sinulla varaa ottaa suurta riskiä.

Aikaisempi sijoitetun pääoman tuotto ei takaa tulevia tuloksia.

Erittäin epävakaa sääntelemätön sijoitustuote (CFD). Ei EU:n suojaa sijoittajille.

Tämä sisältö on saatavilla vain koulutustarkoituksiin eikä sijoitusneuvonnan tarjoamiseksi.

eToron tärkeimmät edut

 • Sosiaalinen foorumi tarjoaa ylimääräisiä, ainutlaatuisia mahdollisuuksia
 • eToro mahdollistaa sijoittamisen moniin osakkeisiin
 • Maksuton vaihtoehto kopioida muita sijoittajia
 • eToro-ohjelmisto on erittäin käyttäjäystävällinen
 • eToro on säännelty ja luotettava osapuoli
 • Reagoiva ja avulias asiakaspalvelu
 • Voit ostaa osakkeita maksamatta palkkiota.

Napsauta tästä avataksesi välittömästi ilmaisen (demo) tilin >>

eToro riskivaroitus

eToro on monen arvopaperin alusta, joka tarjoaa sijoittamista sekä osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin että kaupankäynnin CFD:llä.

Huomaa, että CFD:t ovat monimutkaisia ​​instrumentteja ja niihin liittyy suuri riski menettää rahaa nopeasti vivun vuoksi. 71% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun käydään kauppaa CFD:llä tämän tarjoajan kanssa. Sinun tulisi miettiä, ymmärrätkö CFD:n toiminnan ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski.

Aiempi kehitys ei takaa tulevia tuloksia.

Kryptovaluutat ovat epävakaita kohteita, jotka voivat vaihdella suuresti hyvin lyhyessä ajassa ja eivät siksi sovellu kaikille sijoittajille. Muiden kuin CFD:n avulla kryptovaluuttojen kaupankäynti on sääntelemätöntä, joten mikään EU:n sääntelyjärjestelmä ei valvo sitä.

Tekijä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *