Miten ostaa EasyJet-osakkeita?

Kukoistavan markkinan ansiosta EasyJetin kaltaiseen lentoyhtiöön sijoittaminen voi olla mielenkiintoista. Mutta mikä on paras tapa ostaa EasyJetin osakkeita? Ja mikä on EasyJetin tämänhetkinen pörssikurssi? Tältä sivulta löydät kaikki tarvittavat tiedot EasyJetin osakkeisiin sijoittamiseen!

Mistä ostaa EasyJet-osakkeita?

Uskotko hintataistelijaan EasyJetiin? Luuletko, että edulliset lennot ja hyvä palvelu voivat jatkaa olemassaoloaan maailmassa, jossa lentohäpeällä on yhä merkittävämpi rooli? Haluatko ostaa EasyJet -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan EasyJet -osakkeilla yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen EasyJet osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen EasyJet osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen EasyJet osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Mikä on EasyJetin tämänhetkinen pörssikurssi?

On myös tärkeää pitää silmällä EasyJetin tämänhetkistä osakekurssia. Alla on EasyJetin viimeisin hinnanerosopimuksen hinta. Voit myös halutessasi avata position suoraan osakkeeseen.

Osakkeen EasyJet yritystiedot

Alta näet osakkeen EasyJet tärkeimmät yritystiedot.

EasyJet-analyysi

Ennen kuin päätät ostaa tai myydä osakkeen EasyJet, on tärkeää analysoida osaketta oikein. Alla
olevasta yhteenvedosta näet, miten EasyJet on kehittynyt.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen EasyJet osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Miten osakkeen EasyJet hinta kehittyy vuonna 2024?

Mietitkö, mitä analyytikot osakkeen EasyJet kehittyvät vuonna 2024 ja sen jälkeen? Olemme
yhdistäneet analyytikkojen ennusteet Alpha Vantage -tietojen avulla. Pidä mielessä, että nämä
numerot ovat vain ennuste osakkeen EasyJet hintatrendistä eikä se välttämättä toteudu. Tee siis aina
oma tutkimustyösi!

Onko järkevää investoida EasyJetiin?

EasyJetiin sijoittamisen kannattavuus riippuu suurelta osin taloudellisesta tilanteesta. Kun talous on taantumassa, ihmiset yleensä rajoittavat ylellisyystuotteiden kulutusta.

Tästä huolimatta yritys näyttää kestävän talouskriisiä: koronakriisin aikana suurin osa EasyJetin lentokoneista olivat lentokiellossa. Yrityksen hyvä taloudellinen asema sallii EasyJetin pysyä pinnalla. Voit kuitenkin nähdä, että huonon suoriutumisen ajanjaksot vaikuttavat tuloksiin negatiivisesti. Voi kestää kauan, ennen kuin lentoyhtiö tuottaa positiivisia tuloksia.

EasyJet on kuitenkin hyvässä asemassa. Lentoyhtiö myy istuinpaikkoja halvemmalla kuin useat sen kilpailijat. Kuluttajat etsivät halvempia vaihtoehtoja, varsinkin taloudellisesti epävarmassa tilanteessa: EasyJet on sitkeämpi ja voi palautua taloudellisesta kriisistä nopeammin kuin muut lentoyhtiöt. Siksi verrattuna muihin lentokoneteollisuuden yrityksiin EasyJetiin sijoittaminen on vähemmän riskialtista.

Tietoa EasyJetistä

EasyJet on edullinen Euroopassa toimiva lentoyhtiö. Yritys etsii tapoja pitää kustannukset minimissään tarjotakseen lisäarvoa asiakkailleen. EasyJet tekee kuitenkin kaiken tämän vähentämättä asiakaspalvelua. Matkustamisesta tulee helppoa ja edullista, mikä takaa kasvun. Uskotko EasyJetin kasvavan edelleen? Silloin voi olla hyvä ratkaisu ostaa EasyJet-osakkeita.

EasyJet

EasyJetin menestys

Yrityksen menestys riippuu useasta tekijästä. EasyJetillä on hyvä pääoma, ja sen markkina-arvo oli neljä miljardia vuonna 2020. Myös yrityksen käteispositio on hyvä. Luottoluokituksen perusteella voimme nähdä, että yritys on yksi ilmailuteollisuuden parhaista.

EasyJet käyttää modernia Airbus A329 -lentokonetta, johon mahtuu 186 matkustajaa. Tämä on lentokone, jota voidaan huoltaa hyvin, ja se on ihanteellinen ratkaisu asiakkaille.

EasyJet työllistää yli 10 000 työntekijää. Noin neljännes on lentäjiä ja loput matkustamohenkilökuntaa. He ovat sitoutuneita ihmisiä ja rakastavat työtään EasyJetillä.

Teknologia, oivalluskyky ja asiakkaiden uskollisuus

EasyJet käyttää useita tekniikoita tulojen ja asiakasuskollisuuden kasvattamiseksi. Hyödyntämällä käytettävissä olevaa tietoa yritys voi rakentaa hyvän pitkäaikaisen suhteen asiakkaan kanssa. Luuletko, että älykäs tietojen käyttö voi edistää EasyJetin tuloksia? Silloin voi olla järkevää ostaa EasyJetin osakkeita.

Vahva positio Euroopan lentokentillä

EasyJet kehittää ja parantaa aktiivisesti vahvaa asemaansa Euroopan lentokentillä. Tämä voidaan saavuttaa muun muassa lisäämällä lentojen tiheyttä. Yritys kilpailee tällä hetkellä perinteisten lentoyhtiöiden kanssa. Yrityksen kustannushyödyn perusteella se toivoo houkuttelevansa lisää asiakkaita.

Asiakkaiden kustannusedut

EasyJet konfiguroi lentokoneensa siten, että suurempi määrä ihmisiä voivat matkustaa niissä. Yrityksellä on uudempi kalusto kuin kilpailijoilla, mikä tarkoittaa pienempiä ylläpitokustannuksia. EasyJet on myös tunnettu tuotemerkki ja sillä on hyvä tase, joka voi kasvaa tulevaisuudessa.

Teollisuuden uhat

Näemme kaikenlaisia vaaroja teollisuudessa. Esimerkiksi tämän artikkelin kirjoitushetkellä koronaviruksella on suuri vaikutus matkustamiseen. On kuitenkin muitakin tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa muutoksia teollisuuteen. Näitä ovat muun muassa mahdolliset lentokoneonnettomuudet ja terroristi-iskut. Nämä ovat vakavia asioita, jotka sinun tulisi ottaa huomioon ennen lentoyhtiön osakkeiden ostamista.

Aktiivisena treidaajana voit vastata tällaisiin tapahtumiin. Esimerkiksi World Trade Centeriin kohdistuneen hyökkäyksen aikana usean lentoyhtiön osakkeet putosivat jyrkästi. Tällaisissa tapauksissa voit avata lyhyen position. Kun otat lyhyen position, tienaat rahaa hintojen laskusta.

Kun aloitat aktiivisen EasyJet-osakkeiden kaupankäynnin, muista pitää viimeisimpiä kehityksiä silmällä. Niillä voi olla merkittävä vaikutus pörssikurssiin.

Lyhytaikainen horisontti

Tällä hetkellä EasyJet käyttää Thomas Cookin konkurssitilaa hyväkseen. Lentoyhtiö on onnistuneesti ottanut haltuunsa useita lentoja, ja myös asiakkaat ovat valinneet EasyJetin. Kun yritys tarjoaa laadukasta palvelua, on se tietysti hyvä tulevaisuuden takuu. Tällä tavoin se voi tarjota palveluja useammalle asiakkaalle kotimaanmarkkinoilla ja muissa Euroopan maissa. Hyvän käteisposition ansiosta yrityksellä on kasvumahdollisuuksia. Varsinkin nyt, kun markkinoilla on aukko, joka on täytettävä nopeasti.

Kun investoit lentoyhtiöihin, on tärkeää analysoida kilpailua. Miten kilpailija menestyy kapasiteetin hyödyntämisessä? Ja miten keskiverto kilpailija tekee spekuloidaa? Vasta sitten, kun ajattelet EasyJetin menestyvän kilpailijoihinsa verrattuna, on älykästä ostaa osakkeita.

EasyJet-shares

Tilaisuudet ja riskit

Sijoittaminen EasyJetin kaltaisiin lentoyhtiöihin voi toimia hyvin. Tulevaisuudessa ihmiset todennäköisesti lentävät enemmän. Globaali vauraus kasvaa ja sen mukana EasyJetin kaltaisten yritysten markkinat. Tämä voi olla hyvä syy ostaa EasyJet-osakkeita.

Samaan aikaan olemme myös nähneet niin sanotun ”lentohäpeän” yleistyvän. Nykyään ihmiset ovat hyvin tietoisia lentämisen ympäristövaikutuksesta. Siksi tietoiset asiakkaat etsivät vaihtoehtoista kuljetustapaa. Myös hallitukset voivat määrätä uusia lakeja, jotka ovat epäsuotuisia lentoyhtiöille. Kaikki tämä voi painostaa EasyJetiä ja muita lentokoneosakkeita.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *