Miten ostaa EasyJet-osakkeita?

Kukoistavan markkinan ansiosta EasyJetin kaltaiseen lentoyhtiöön sijoittaminen voi olla mielenkiintoista. Mutta mikä on paras tapa ostaa EasyJetin osakkeita? Ja mikä on EasyJetin tämänhetkinen pörssikurssi? Tältä sivulta löydät kaikki tarvittavat tiedot EasyJetin osakkeisiin sijoittamiseen!

Mistä ostaa EasyJet-osakkeita?

Uskotko hintataistelijaan EasyJetiin? Luuletko, että edulliset lennot ja hyvä palvelu voivat jatkaa olemassaoloaan maailmassa, jossa lentohäpeällä on yhä merkittävämpi rooli? Haluatko ostaa EasyJet -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan EasyJet -osakkeilla yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetLisätiedotRekisteröidy
eToro0 € kustannus osaketta kohden. Vähimmäistalletus alle 50 USD/EURO.
Degiro2,50 € transaktiota kohden

Miten sijoittaa EasyJetiin aktiivisesti?

Voit sijoittaa aktiivisesti EasyJet-osakkeisiin. Tämän etuna on, että voit tehokkaasti reagoida uutisten viimeisimpiin kehityksiin. Lento-onnettomuudet tai lentokonehäiriöt voivat painostaa EasyJetin osakkeita. Mutta miten voit sijoittaa aktiivisesti EasyJetin osakkeisiin?

Hyvä tapa treidata EasyJet-osakkeita on käyttää Plus500:tä. Plus500 on online-välittäjä, jonka avulla voit käydä kauppaa suoraan EasyJetin hinnanerosopimuksista käyttäjäystävällisen ohjelmiston kautta. Toimeksiantojen avulla voit suunnitella sijoituksiasi mahdollisimman paljon. Haluatko kokeilla eri mahdollisuuksia ilmaisella demolla? Napsauta alla olevaa painiketta:

86% piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.

easyjet

Mikä on EasyJetin tämänhetkinen pörssikurssi?

On myös tärkeää pitää silmällä EasyJetin tämänhetkistä osakekurssia. Alla on EasyJetin viimeisin hinnanerosopimuksen hinta. Voit myös halutessasi avata position suoraan osakkeeseen.

Onko järkevää investoida EasyJetiin?

EasyJetiin sijoittamisen kannattavuus riippuu suurelta osin taloudellisesta tilanteesta. Kun talous on taantumassa, ihmiset yleensä rajoittavat ylellisyystuotteiden kulutusta.

Tästä huolimatta yritys näyttää kestävän talouskriisiä: koronakriisin aikana suurin osa EasyJetin lentokoneista olivat lentokiellossa. Yrityksen hyvä taloudellinen asema sallii EasyJetin pysyä pinnalla. Voit kuitenkin nähdä, että huonon suoriutumisen ajanjaksot vaikuttavat tuloksiin negatiivisesti. Voi kestää kauan, ennen kuin lentoyhtiö tuottaa positiivisia tuloksia.

EasyJet on kuitenkin hyvässä asemassa. Lentoyhtiö myy istuinpaikkoja halvemmalla kuin useat sen kilpailijat. Kuluttajat etsivät halvempia vaihtoehtoja, varsinkin taloudellisesti epävarmassa tilanteessa: EasyJet on sitkeämpi ja voi palautua taloudellisesta kriisistä nopeammin kuin muut lentoyhtiöt. Siksi verrattuna muihin lentokoneteollisuuden yrityksiin EasyJetiin sijoittaminen on vähemmän riskialtista.

Tietoa EasyJetistä

EasyJet on edullinen Euroopassa toimiva lentoyhtiö. Yritys etsii tapoja pitää kustannukset minimissään tarjotakseen lisäarvoa asiakkailleen. EasyJet tekee kuitenkin kaiken tämän vähentämättä asiakaspalvelua. Matkustamisesta tulee helppoa ja edullista, mikä takaa kasvun. Uskotko EasyJetin kasvavan edelleen? Silloin voi olla hyvä ratkaisu ostaa EasyJet-osakkeita.

EasyJetin menestys

Yrityksen menestys riippuu useasta tekijästä. EasyJetillä on hyvä pääoma, ja sen markkina-arvo oli neljä miljardia vuonna 2020. Myös yrityksen käteispositio on hyvä. Luottoluokituksen perusteella voimme nähdä, että yritys on yksi ilmailuteollisuuden parhaista.

EasyJet käyttää modernia Airbus A329 -lentokonetta, johon mahtuu 186 matkustajaa. Tämä on lentokone, jota voidaan huoltaa hyvin, ja se on ihanteellinen ratkaisu asiakkaille.

EasyJet työllistää yli 10 000 työntekijää. Noin neljännes on lentäjiä ja loput matkustamohenkilökuntaa. He ovat sitoutuneita ihmisiä ja rakastavat työtään EasyJetillä.

Teknologia, oivalluskyky ja asiakkaiden uskollisuus

EasyJet käyttää useita tekniikoita tulojen ja asiakasuskollisuuden kasvattamiseksi. Hyödyntämällä käytettävissä olevaa tietoa yritys voi rakentaa hyvän pitkäaikaisen suhteen asiakkaan kanssa. Luuletko, että älykäs tietojen käyttö voi edistää EasyJetin tuloksia? Silloin voi olla järkevää ostaa EasyJetin osakkeita.

Vahva positio Euroopan lentokentillä

EasyJet kehittää ja parantaa aktiivisesti vahvaa asemaansa Euroopan lentokentillä. Tämä voidaan saavuttaa muun muassa lisäämällä lentojen tiheyttä. Yritys kilpailee tällä hetkellä perinteisten lentoyhtiöiden kanssa. Yrityksen kustannushyödyn perusteella se toivoo houkuttelevansa lisää asiakkaita.

Asiakkaiden kustannusedut

EasyJet konfiguroi lentokoneensa siten, että suurempi määrä ihmisiä voivat matkustaa niissä. Yrityksellä on uudempi kalusto kuin kilpailijoilla, mikä tarkoittaa pienempiä ylläpitokustannuksia. EasyJet on myös tunnettu tuotemerkki ja sillä on hyvä tase, joka voi kasvaa tulevaisuudessa.

Teollisuuden uhat

Näemme kaikenlaisia vaaroja teollisuudessa. Esimerkiksi tämän artikkelin kirjoitushetkellä koronaviruksella on suuri vaikutus matkustamiseen. On kuitenkin muitakin tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa muutoksia teollisuuteen. Näitä ovat muun muassa mahdolliset lentokoneonnettomuudet ja terroristi-iskut. Nämä ovat vakavia asioita, jotka sinun tulisi ottaa huomioon ennen lentoyhtiön osakkeiden ostamista.

Aktiivisena treidaajana voit vastata tällaisiin tapahtumiin. Esimerkiksi World Trade Centeriin kohdistuneen hyökkäyksen aikana usean lentoyhtiön osakkeet putosivat jyrkästi. Tällaisissa tapauksissa voit avata lyhyen position. Kun otat lyhyen position, tienaat rahaa hintojen laskusta.

Kun aloitat aktiivisen EasyJet-osakkeiden kaupankäynnin, muista pitää viimeisimpiä kehityksiä silmällä. Niillä voi olla merkittävä vaikutus pörssikurssiin.

Lyhytaikainen horisontti

Tällä hetkellä EasyJet käyttää Thomas Cookin konkurssitilaa hyväkseen. Lentoyhtiö on onnistuneesti ottanut haltuunsa useita lentoja, ja myös asiakkaat ovat valinneet EasyJetin. Kun yritys tarjoaa laadukasta palvelua, on se tietysti hyvä tulevaisuuden takuu. Tällä tavoin se voi tarjota palveluja useammalle asiakkaalle kotimaanmarkkinoilla ja muissa Euroopan maissa. Hyvän käteisposition ansiosta yrityksellä on kasvumahdollisuuksia. Varsinkin nyt, kun markkinoilla on aukko, joka on täytettävä nopeasti.

Kun investoit lentoyhtiöihin, on tärkeää analysoida kilpailua. Miten kilpailija menestyy kapasiteetin hyödyntämisessä? Ja miten keskiverto kilpailija tekee voittoa? Vasta sitten, kun ajattelet EasyJetin menestyvän kilpailijoihinsa verrattuna, on älykästä ostaa osakkeita.

Tilaisuudet ja riskit

Sijoittaminen EasyJetin kaltaisiin lentoyhtiöihin voi toimia hyvin. Tulevaisuudessa ihmiset todennäköisesti lentävät enemmän. Globaali vauraus kasvaa ja sen mukana EasyJetin kaltaisten yritysten markkinat. Tämä voi olla hyvä syy ostaa EasyJet-osakkeita.

Samaan aikaan olemme myös nähneet niin sanotun ”lentohäpeän” yleistyvän. Nykyään ihmiset ovat hyvin tietoisia lentämisen ympäristövaikutuksesta. Siksi tietoiset asiakkaat etsivät vaihtoehtoista kuljetustapaa. Myös hallitukset voivat määrätä uusia lakeja, jotka ovat epäsuotuisia lentoyhtiöille. Kaikki tämä voi painostaa EasyJetiä ja muita lentokoneosakkeita.

Tekijä

Avatar
Over Felli

Hello dear reader! My name is Oliver and I am here to share my knowledge about trading world. Please always be aware that trading involves risk of losing money and make sure you are investing with a money that you can afford to lose!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *