Kuinka ostat Teslan osakkeita?

Tesla (tunnetaan myös nimellä Tesla Motors) on tärkeämpi kuin koskaan ennen. Nyt kun jäätiköt sulavat, vetovoima sähköajoneuvoihin kasvaa uskomattoman nopeasti. Haluatko sijoittaa tulevaisuuteen? Sitten Teslan osakkeiden ostaminen voi olla sinulle. Älä kuitenkaan tee tätä tekemättä laajaa tutkimusta. Etsi vastaus seuraavaan kysymykseen: onko sijoittaminen Teslaan niin hienoa kuin miltä se kuulostaa?

Mistä voin ostaa Teslan osakkeita?

Luuletko myös, että Teslalla on avain tulevaisuuteen kaikkien innovatiivisten ratkaisujensa ansiosta? Tällöin Teslan osakkeiden ostaminen voi olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto! On kuitenkin erittäin suositeltavaa, että teet tämän halvan välittäjän kanssa. Kun et pidä kustannuksia mahdollisimman pieninä, heität periaatteessa osan tuotostasi pois.

Haluatko ostaa Teska -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Tesla -osakkeilla yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen Tesla osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen Tesla osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen Tesla osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Teslan osakekurssi

Oletko utelias tietämään Teslan nykyisen osakekurssin arvon? Teslan osakkeiden hinta vaihtelee melko vähän. Tämä on erittäin mielenkiintoista aktiivisille kauppiaille. Alla voit tarkistaa Teslan nykyisen CFD-koron. Voit myös tehdä tilauksen milloin haluat.

Osakkeen Tesla yritystiedot

Alta näet osakkeen Tesla tärkeimmät yritystiedot.

Tesla-analyysi

Ennen kuin päätät ostaa tai myydä osakkeen Tesla, on tärkeää analysoida osaketta oikein. Alla
olevasta yhteenvedosta näet, miten Tesla on kehittynyt.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen Tesla osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Miten osakkeen Tesla hinta kehittyy vuonna 2024?

Mietitkö, mitä analyytikot osakkeen Tesla kehittyvät vuonna 2024 ja sen jälkeen? Olemme
yhdistäneet analyytikkojen ennusteet Alpha Vantage -tietojen avulla. Pidä mielessä, että nämä
numerot ovat vain ennuste osakkeen Tesla hintatrendistä eikä se välttämättä toteudu. Tee siis aina
oma tutkimustyösi!

Tietoja Teslasta

Tesla on aivan uusi automerkki. Tesla ei ole ollut olemassa niin kauan kuin vakiintuneet tuotemerkit. He tekevät kaiken eri tavalla ja tuottavat vain sähköajoneuvoja. Pari vuotta sitten ihmiset epäilivät valmistajaa, joka tuottaa vain sähköajoneuvoja. Nykyään on aivan selvää, että uuden auton tulisi olla sähköauto.

Tesla uskoo vakaasti, että fossiiliset polttoaineet ovat haitallisia maailmalle. Ne aiheuttavat paljon hiilidioksidipäästöjä. Sen lisäksi fossiiliset polttoaineet ovat rajallisia. Jonain päivänä ei ole enää mahdollista ajaa bensiinikäyttöisillä ajoneuvoilla.

investing in Tesla

Teslan osakkeiden ostaminen vain muutamassa vaiheessa

Ennen kuin sijoitat Teslaan, on viisasta pitää mielessä, että osakkeet nousevat ja laskevat kuin vuoristorata. Osakekurssi on hyvin epävakaa. Osakkeet liikkuvat voimakkaasti, kun yhtiön toimitusjohtaja Elon Musk antaa uusia merkittäviä lausuntoja.

Vaihe 1: Tutki osaketta

Tesla on tällä hetkellä suosituin auto osake. Olemme huomanneet, että monet ihmiset ostavat Teslan osakkeita, koska he yksinkertaisesti pitävät yrityksestä. Tämä ei ole hyvä sijoitusstrategia. On tärkeää ostaa osakkeita vain, jos olet tehnyt laajaa tutkimusta ja kun olet varma, että yrityksellä on kasvupotentiaalia.

Jos haluat tietää, onko Teslan osakkeet ostamisen arvoisia, sinun on tarkasteltava taloudellisia lukuja. Tämän tyyppinen tutkimus tunnetaan myös fundamenttianalyysinä. On suositeltavaa tarkastella yrityksen pääoma-asemaa. Voisit myös tutkia Teslan tulevaisuuden visiota: luuletko, että yritys pystyy pysymään mukana kehityksessä tulevaisuudessa? Osta osakkeita vain, jos tiedät varmasti, että osake sopii salkkuusi.

Vaihe 2: hyvän välittäjän valitseminen

Voit ostaa osakkeet verkko välittäjällä. On tärkeää, että valitset välittäjän, joka veloittaa alhaiset palkkiot. Jos valitset korkeapalkkaisen välittäjän, menetät suuren osan tuotostasi hetkessä.

Haluatko tietää, keitä välittäjiä kannattaa käyttää Teslaan sijoitettaessa? Jos napsautat seuraavaa painiketta, voit verrata välittömästi useita välittäjiä toisiinsa:

Vaihe 3: Ajoita sijoituksesi

Jos olet päättänyt ostaa Teslan osakkeita, sinun täytyy sitten vielä päättää, milloin aiot tehdä tämän. Jotkut sijoittajat päättävät ostaa osakkeensa mahdollisimman pian. Tätä kutsutaan myös markkina tilaukseksi. Tämä on loistava strategia sijoittajille, jotka haluavat pitää osakkeitaan pidemmän aikaa ja uskovat yrityksen tulevaisuuteen.

Oletko aktiivinen kauppias? Jos olet, on viisasta käyttää rajallista tilausta. Raja tilauksen avulla ostat osakkeen vasta, kun se saavuttaa tietyn hinnan. Käyttämällä tämän tyyppistä tilausta voit tutkia osakkeen hinta liikettä ja osallistua hauskanpitoon juuri sinulle sopivalla hetkellä.

Voit myös päättää ostaa osakkeita määräajoin. Jos päätät tehdä tämän, sinun on valittava kuukausittainen summa, jonka haluat sijoittaa Teslaan. Tämä on loistava strategia, jos haluat estää liittymisen silloin, kun osakkeilla on korkein arvo. Sinulla on kuitenkin oltava melko paljon rahaa voidaksesi noudattaa tätä strategiaa.

Artikkelissamme osakkeiden ostamisesta voit oppia lisää osakkeiden osto prosessista.

Vaihe 4: Päätä kuinka monta osaketta ostat

On tärkeää päättää, kuinka monta Teslan osaketta haluat ostaa. Kun sijoitat, on viisasta jakaa pääomasi muutamalle sijoitus tuotteelle. Sinun tulisi välttää sijoittamasta koko pääomaa Teslaan. Määritä, minkä prosenttiosuuden rahoistasi haluat käyttää Teslan osakkeisiin, jotta voit määrittää otettavan position koon.

Ensimmäisen Teslaan sijoituksen jälkeen sinulla on vielä töitä. Sinun on jatkettava sijoitustesi analysointia voidaksesi määrittää parhaan poistumis hetken. On järkevää miettiä irtautumis hetkesi ajankohta ennen Tesla-osakkeiden ostamista.

Buy Tesla shares

Mitkä ovat Teslaan sijoittamisen riskit?

Teslaan sijoittaminen ei tule ilman riskejä. Kun yritys jatkaa kasvuaan, voi tulla pulaa paristoista. Tällä hetkellä tuotanto rajoittuu tulevaisuuden ennustettujen tarpeiden täyttämiseen. Tesla tarvitsee mittavia investointeja voidakseen jatkaa autojen toimittamista.

Alhaiset bensiinihinnat ovat suuri riski Teslalle. Teslan suurimmat kilpailijat ovat tavanomaisten bensiinikäyttöisten ”perinteisten automerkkien” ajoneuvot. Kun bensiinikäyttöisen auton omistaminen on suhteellisesti halvempaa, on vähemmän todennäköistä, että ihmiset haluavat ostaa Tesla-auton.

Teslan osakekanta saattaa laskea lisääntyneen kilpailun vuoksi. Nykyään sähköajoneuvot ovat nousussa. Siksi Chevrolet kehitti Boltin ja Nissan Leafin. Suuret teknologiayritykset, kuten Apple ja Google, voivat vähentää Teslan markkinaosuutta tulevaisuudessa.

Toinen riski on korkeat pääomakustannukset. Yhtiö käyttää paljon rahaa tehtaiden rakentamiseen ja tuotantoprosesseihin. Tämä tuottaa vain pieniä tuloja. Monet sijoittajat saattavat miettiä, maksetaanko kustannukset takaisin.

Kolmas suuri riski Teslan osakkeille on riippuvuus Elon Muskista. Elon Musk on julkkis, ja jotkut ihmiset pitävät häntä inspiraationa. Hän työskentelee kuitenkin monissa yrityksissä samanaikaisesti, joten kun hän menettää kiinnostuksensa Teslaan ​​tulevaisuudessa, se vaikuttaa negatiivisesti osakekurssiin. Jos harkitset sijoittamista Teslaan, kannattaa pitää silmällä kaikkia näitä riskejä.

Elon Musk uutisissa

Sähköajoneuvot ovat tulevaisuus. Mutta tämä ei ole ainoa syy siihen, että osakkeet ovat usein uutisissa. Tesla herättää paljon median huomiota eksentrisen toimitusjohtajan Elon Muskin ansiosta. Osakekurssit riippuvat suuresti toimitusjohtajan lausunnoista ja toiminnasta.

Toiminta, joka osoittaa toimitusjohtajan teknisen kapasiteetin, vaikuttaa osakekurssiin positiivisesti. Ajattele hänen avaruus yhtiönsä SpaceX:n onnistuneita laukaisuja.

Muut Elon Muskin lausunnot ja toimet vaikuttavat osakekurssiin negatiivisesti. Hän kutsui esimerkiksi miestä, joka kritisoi häntä, pedofiiliksi. Tämän lisäksi hänet haastettiin oikeuteen 420 miljoonan dollarin hankinnan toteuttamatta jättämisestä, vaikka hän ilmoitti, että tämä tapahtuisi. Hän ja yritys molemmat joutuivat maksamaan 20 miljoonan dollarin sakon.

Siitä huolimatta toimitusjohtaja uskoo, että tämä ei vaikuttanut yritykseen negatiivisesti. Päivän lopussa huono PR on edelleen PRää, ja Musk onnistuu edelleen saamaan Teslan valokeilaan. Toimitusjohtajan lausunnoilla voidaan spekuloida Teslan osakkeista. Hänen toimillaan on suuri vaikutus osakekursseihin.

Luotatko Teslan toimitusjohtajaan? Sitten voi olla mielenkiintoista ostaa Teslan osakkeita.

Elon Musk Tesla

Kuinka yrityksen arvo määritetään?

On erittäin suositeltavaa tutkia kaikki luvut ennen Teslan osakkeiden ostamista. Tesla näyttää aluksi hieman kalliilta. Osakekurssit ovat tällä hetkellä (vuonna 2020) suhteellisen korkeat verrattuna muihin autonvalmistajiin. Fordin tuotto on huomattavasti suurempi, mutta markkina-arvo on melkein sama kuin Teslan.

Teslan osakkeet arvotetaan niin korkealle, koska sijoittajat luottavat yrityksen tulevaisuuden näkymiin. On selvää, että yritys on paljon vallankumouksellisempi kuin keskimääräinen autonvalmistaja. Tesla jatkaa kasvamistaan maailmassa, jossa kestävää kehitystä arvostetaan päivä päivältä enemmän.

Siitä huolimatta yritys tarvitsee edelleen paljon rahaa. Yritys ei ole pystynyt olemaan kovin tuottoisa. Pitkällä aikavälillä Teslan on parannettava liiketoimintaansa. Luuletko Teslan pystyvän tekemään tämän? Sitten sinun kannattaa harkita sijoittamista Teslaan.

Tesla purchase stocks

Teslan osakkeiden hinta

Teslan osakkeet ovat melko epävakaat. Tämä johtuu siitä, että osakkeet arvioidaan pääasiassa Teslan potentiaalin perusteella. Potentiaalia on kuitenkin vaikea mitata. Teslan osakekurssit muodostuvat miljoonien sijoittajien mielipiteistä. Siksi Tesla-osakkeen hinta voi muuttua nopeasti, kun hyviä tai huonoja uutisia julkaistaan.

Voit vastata hintamuutoksiin käymällä aktiivista kauppaa osakekurssilla. Alla voit tutustua Teslan hinta liikkeiden historiaan.

Tesla stock price

Teslan strategia

On aina viisasta sijoittaa yrityksiin, joilla on selkeä näkemys tulevaisuudesta. On tärkeää tutkia liiketoimintastrategiaa ennen kuin ostat yrityksen osakkeita.

Tesla on rakentanut suuren tehtaan Kiinaan vasta äskettäin. He toivovat, että tämä lisää heidän tuotantokapasiteettiaan.

Teslalla on melko kallis imago. Heidän autojaan ostaa lähinnä ympäristötietoinen eliitti. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että Tesla haluaa muuttaa tätä kuvaa. He kehittävät tällä hetkellä edullista versiota autostaan. Tesla-autot eivät vieläkään ole markkinoiden halvimmat autot, mutta niistä on tulossa edullisempia.

Jos Tesla onnistuu laskemaan hintojaan, he voivat asettaa itsensä kokonaan uusille markkinoille. Tämä olisi suotuisaa yhtiön tulevalle kasvulle.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että autonvalmistajat ovat hyvin riippuvaisia ​​taloudesta. Teslan osakkeet ovat syklisiä. Kun talous on huono, ihmiset eivät todennäköisesti osta uutta autoa. Joten kun taloudella ei mene hyvin, voit harkita Teslan osakkeiden ostamista.

Tesla car factory

Mitä Tesla työstää?

Innovaatiot ovat erittäin tärkeitä Teslan kaltaisessa yrityksessä. Kerromme sinulle, mitä yritys tekee tällä hetkellä.

Edistyneitä tekniikoita

Roadster kehitettiin vuonna 2008. Melko pian sen jälkeen he suunnittelivat Teslan Model S-mallin. Se on tehokas, turvallinen ja valmis tälle vuosisadalle. Tämä erityinen auto on jo kääntänyt kaikkien maailman ylösalaisin. Aina välillä suoritetaan langaton päivitys ja auto paranee paranemistaan. Se on ainutlaatuinen auto ja myös melko edullinen. Sähköautojen lisäksi he työstävät myös sähkökuorma-autojen tuomista markkinoille. Ne pystyvät säästämään paljon bensiini kustannuksissa.

Luuletko myös, että sähköautoilla on edessään valoisa tulevaisuus? Luuletko Teslan pystyvän pelaamaan markkinoiden kanssa? Jos näin on, voi olla erittäin houkutteleva ostaa Teslan osakkeita.

Uusiutuvat energiatuotteet

Henkilö- ja kuorma-autojen lisäksi Tesla työskentelee uusiutuvien energia tuotteiden parissa. Esimerkiksi Powerwall:in, Powerpack:in ja aurinkokaton kehittämisessä . Nämä tuotteet ovat kaikki ratkaisuja täyden ekosysteemin kehittämiseksi uusiutuvaa energiaa varten. Nämä tuotteet ovat ihanteellisia asunnon omistajille, yrityksille ja laitoksille. Ne keskittyvät kehittämään kestävää tapaa tuottaa, varastoida ja käyttää uusiutuvaa energiaa.

Yllättävä esitys

Tesla on esitellyt toisen maastoauto mallinsa. Monille ihmisille se näyttää yksinkertaisesti paisutetulta Model 3:lta. Esityksen osa vahvoista ikkunoista ​​ei ollut niin täydellinen kuin he todennäköisesti toivoivat, mutta se sai paljon mediahuomiota. Tilausten määrä on noussut sen jälkeen.

Monet ihmiset ovat tehneet vitsejä ja meemejä autosta, uudesta mallista ja esityksen epäonnistumisesta. Kuitenkin monet ihmiset ovat tilanneet auton. Apple-tyylinen esitys antoi yritykselle mahdollisuuden onnistua. Uusi malli tulee tuotantoon kesällä 2020.

Teslan tulokset: odotettua enemmän myyntiä

Yhtiö myi enemmän sähköautoja vuonna 2019 kuin osattiin odottaa. Osakkeet ovat nousseet ennätyskorkealle, kun he ilmoittivat myyvänsä 112 000 autoa ennustetun 105 000 auton sijaan.

Alla näet Tesla-yhtiön tulokset vuosien varrella. Teslan kaltaisen yrityksen tuotto ja spekuloida vaihtelevat melko vähän. Kun spekuloida on odotettua suurempi, osakekurssit nousevat. Tämä johtuu siitä, että osakekurssit perustuvat kysynnän ja tarjonnan lakiin. Kun ihmiset ovat iloisesti yllättyneitä, heillä on tapana ostaa uusia osakkeita.

Tesla financial results

Teslan historia

Teslan historia ulottuu vuoteen 2003, jolloin Martin Eberhard ja Marx Tarpenning perustivat yrityksen. Miehet halusivat tuoda markkinoille sähköisen urheiluauton. Tänä aikana yritystä johti edelleen yksi PayPalin perustajista.

Hieman myöhemmin Tesla Motors herätti Elon Muskin kiinnostuksen. Hän investoi yritykseen ja onnistui luomaan jonkinlaisen budjetin uudelle tutkimukselle. Lopulta Tesla Motors kehittyi yritykseksi, jonka me kaikki tunnemme ja jota rakastamme.

Teslan tulevaisuus

On selvää, että herra Muskilla on selkeä visio yrityksensä tulevaisuudesta. Vaikka hän saa melko paljon negatiivista mediahuomiota Twitter-käyttäytymisensä vuoksi, hän silti nostaa yrityksensä uusille korkeuksille. Yhtiön markkina-arvo on noussut yli 100 miljardiin dollariin, eikä loppua näy. Kuinka korkealle Teslan osake nousee?

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *