Statuksen (SNT) ostaminen: miten sijoittaa Statukseen?

Nykyään kryptomarkkina on erittäin suosittu. Yksi nykyisten markkinoiden kryptovaluutoista on Status. Status on mobiilisovellus, joka otettiin käyttöön vuonna 2017. Tämän sovelluksen avulla voidaan hallita lohkoketjussa pyöritettäviä projekteja. Statuksen digitaalinen valuutta on Status Network Token. Heti kun aloitat sijoittamisen Status Network Tokenin kaltaisiin kryptovaluuttoihin ja teet sen oikein, voit ansaita paljon rahaa.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Status?

Status on Ethereum-pohjainen mobiilisovellus, jota voidaan verrata Google Payhin tai Apple Storeen. Alustaa voidaan käyttää sovellusten käyttämiseen tai keskustelemaan muiden käyttäjien kanssa. Uskotko Status-kryptovaluutan tulevaisuuteen? Siinä tapauksessa voi olla mielenkiintoista ostaa Statusta.

Voit käydä kauppaa kryptolla Status kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Status:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Status sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Status.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Status.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Status ostetaan tilillesi!

Mikä on Status?

Status (SNT) on Ethereum-verkon mobiilisovellus. Ethereum-verkko käyttää lohkoketjuteknologiaa. Status antaa käyttäjille pääsyn hajautettuihin sovelluksiin, jotka on rakennettu Ethereumin lohkoketjuverkkoon. Statuksen avulla voit kirjoittaa esimerkiksi tekstejä. Myöhemmin on myös mahdollista lähettää valokuvia ja videoita.

Statuksella on myös oma kryptovaluuttansa nimeltään Status Network Token (SNT). Status-kryptovaluuttaa voidaan käyttää Ethereum-lohkoketjuteknologiassa pyöritettävien sovellusten käyttämiseen. Tämän kryptovaluutan vaihtokurssi ja Status-verkon on täydessä kehityksessä.

Statuksen luojat

Statuksen perustajat ovat kaksi sveitsiläistä miestä, Carl Bennets ja Jarrad Hope. He käynnistivät Status ICO:n kesäkuussa 2017. Status on siis vasta äskettäin julkaistu, joten verkkoa kehitetään edelleen. Samaan aikaan entinen Googlen johtaja Nabil Nahdy on myös liittynyt tiimiin, joka työskentelee kulissien takana Statuksen ja sen kryptovaluutan Status Network Tokenin (SNT) parissa. Nabil Nahdyn kokemus edistää merkittävästi tämän digitaalisen valuutan kehittämistä. Hän vastaa itse tuotteen vision, etenemissuunnitelman ja jatkokehityksen luomisesta.

Statukseen sijoittaminen

Mitä eri käyttötarkoituksia Statuksella (SNT) on?

Status-sovelluksen ja vastaavan kryptovaluutan hinta ovat edelleen täysin kehitteillä. Siksi tällä sovelluksella ei ole vielä kaikkia toimintoja. Tällä hetkellä on käytettävissä seuraavat toiminnot ovat:

  • Ensinnäkin Status tekee hajautettuja push-ilmoituksia. Käyttäjät voivat itse päättää, mitkä verkon tarjoajat voivat lähettää heille ilmoituksia. Jos haluat käyttää tätä ominaisuutta, sinun on kuitenkin maksettava siitä. Tämä maksu voidaan suorittaa Statuksen digitaalisella valuutalla: Status Network Tokenilla.
  • Jos omistat Status-kryptokolikkoja, sinulla on oikeus äänestää projektin tulevaisuudesta. Näin voit vaikuttaa Status-verkoston muutoksiin tai muihin tärkeisiin päätöksiin. Tämä äänestys ei tapahdu omistamasi digitaalisen valuutan määrän kustannuksella. Kun sinulla on Status Network -tunnus, saat ns. ”Decision Tokeneita” ilmaiseksi. Tätä tunnusta voidaan käyttää äänestämiseen.
  • Jos omistat Status Network Token -kryptovaluuttaa, voit ilmoittaa, onko sovelluksessa näkyvä sisältö hyödyllistä. Tällä tavoin vain paras sisältö näytetään.
  • Jotta monet ihmiset eivät tarpeettomasti vaatisi sinulta huomiota Status-yhteisön kautta, voit asettaa niin sanotun ”tribuutin”. Tämä on kryptokolikkojen vähimmäismäärä, jotka jonkun on maksettava ennen kuin hän voi lähettää viestin sidosryhmälle. Sidosryhmä saa tämän määrän kolikoita vasta, kun hän vastaa viestiin.

Statuksen odotettu tulevaisuus

Status-sovelluksen kehittäjät haluavat laajentaa tätä sovellusta edelleen tulevaisuudessa. He haluavat lisätä useita käteviä toimintoja sekä luoda vastaavan sovelluksen, jonka avulla haltijat voivat vaihtaa fiat-valuuttaa digitaaliseksi valuutaksi. Status haluaa myös perustaa hakemiston, jonka avulla hajautetut sovellukset voidaan suunnitella. Lopuksi Statuksen tavoitteena on myös lisätä käyttäjien hyväksyntää ja vuorovaikutusta. Tällä tavoin Status ja sen kryptovaluutat voivat olla suositumpia.

Miten ostaa Status Network Tokenia?

Kun aiot sijoittaa Status Network Tokeniin, sinun on tietysti hankittava tätä tokenia. Statuksen digitaalinen valuutta, Status Network Token, on saatavilla online-alustojen kautta. On monia alustoja, joilta voit ostaa kryptovaluuttaa. On viisasta verrata eri alustoja etukäteen ja tutkia niiden luotettavuutta. Alustojen transaktiokustannukset voivat vaihdella riippuen siitä, kuinka paljon kryptokolikoita haluat ostaa.

Säilytä Status Network Tokenia

Jos olet ostanut Status Network Tokenia, haluat säilyttää niitä turvallisesti. Sijoittaessasi on myös tärkeää säilyttää kryptovaluuttaasi, koska et aina myy sitä heti. Saatavilla on kahdenlaisia lompakoita, joihin voit tallentaa Status Network Tokeneita. Voit säilyttää digitaalisia kolikkoja laitteistolompakossa tai digitaalisessa lompakossa. On tärkeää ottaa huomioon molempien edut ja haitat lompakkoa valittaessa.

Digitaalinen lompakko

Digitaalista lompakkoa kutsutaan myös verkkolompakoksi. Tämä johtuu siitä, että tämä lompakko seuraa verkossa hallussasi olevia kryptovaluuttoja verkossa. Verkkolompakon suuri etu on, että voit pitää sitä mukanasi ja avata sen eri laitteilla. Lompakon ja digitaalisten kolikoiden hallinta on mahdollista esimerkiksi puhelimella tai kannettavalla tietokoneella. Niin kauan kuin laitteella on Internet-yhteys, hallinta on mahdollista. Verkkolompakko on vähemmän turvallinen, koska se on alttiimpi verkkorikollisille.

Laitteistolompakko

Laitteistolompakkoa kutsutaan myös offline-lompakoksi. Kun käytät laitteistolompakkoa, säilytät ja kryptorahaasi ulkoisessa laitteessa, kuten USB-tikussa. Laitteistolompakon etuna on, että se on vähemmän herkkä hakkereille. Loppujen lopuksi lompakkoasi ei tallenneta pilveen. Offline-lompakon haittana on, että se ei ole aina käytettävissä. Heti kun sinulla ei ole USB-tikkua tai muuta ulkoista laitteistoa mukanasi, et voi käyttää lompakkoasi ja kryptovaluuttojasi.

Statukseen sijoittaminen

Kun lompakossasi on Status Network Tokeneita, voit aloittaa sijoittamisen Statukseen. Jos aiot sijoittaa kryptoon, ostat sitä odottaen, että tietyn ajan kuluessa voit ansaita tuottoa. Kun päätät sijoittaa kryptovaluuttoihin, oletat, että kryptovaluuttojen arvo nousee. Haluatko aloittaa sijoittamisen Statukseen? Silloin sinun on tehtävä etukäteen riittävästi tutkimusta Status Network Tokenin hinnan kehityksestä.

Sijoittamisstrategiat

Lyhyesti sanottuna kryptomarkkinoilla käytetään yleisesti kahta strategiaa. Ensimmäistä strategiaa kutsutaan lyhyen aikavälin strategiaksi ja toista pitkän aikavälin strategiaksi. Yksi strategia ei ole parempi kuin toinen. Sijoittajana sinun on valittava sinulle sopiva strategia, joka seuraa myös digitaalisen valuutan hintakehitystä, tässä tapauksessa Status Network Tokenia.

Lyhytaikainen strategia

Lyhyen aikavälin strategia tarkoittaa, että käyt kauppaa aktiivisesti. Pidät silmällä päivittäisiä hintoja ja näiden hintojen perusteella päätät, myytkö kryptosi vai odotatko, kunnes arvo nousee. Tätä strategiaa käyttämällä myyt digitaalista valuuttaasi lyhyellä varoitusajalla ja tietysti silloin, kun luulet kryptovaluutan tuottavan spekuloidaa.

Pitkäaikainen strategia

Pitkän aikavälin strategia on lyhyen aikavälin strategian vastakohta. Tässä strategiassa ostat kryptovaluuttoja ja pidät niitä lompakossasi pidempään. Kun aiot sijoittaa Statukseen ja käytät tätä strategiaa, tarkastelet hinnankehitystä pitkällä aikavälillä. Tietysti myös myyt kryptovaluuttasi sillä hetkellä, kun se antaa eniten spekuloidaa.

Päätelmä: onko Statukseen sijoittaminen järkevää?

Status on mobiilisovellus, jota kehitetään hyvin paljon. Tämän vuoksi myös Status Network Tokenin hinta vaihtelee edelleen paljon. Kaikista näistä epävarmuustekijöistä huolimatta tämän digitaalisen valuutan luojien tavoitteet ovat selvät. Jos nämä tavoitteet saavutetaan, Statuksella on edessään valoisa tulevaisuus. Kun kuitenkin päätät sijoittaa Statukseen, sinun on oltava tietoinen näistä tekijöistä. On viisasta tehdä hyvää ja perusteellista tutkimusta Statuksesta ja laatia asianmukainen strategia investoinneillesi.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *