Chainlinkin ostaminen: miten sijoittaa Chainlinkiin?

Kryptomarkkina kohtaa tällä hetkellä suurta kasvua. Tämä johtuu pääasiassa uusien sijoittajien tulvasta, jotka haluavat saada hyvää tuottoa sijoituksistaan, koska rahan jättäminen pankkiin ei tuota yhtään mitään. Yksi projekteista, joka on saanut paljon kasvua, on Chainlink. Jos mietit lisääväsi Chainlinkiä osakesalkkuun, mutta et tunne tätä kryptovaluuttaa vielä, älä huoli. Tässä artikkelissa kerromme kaiken tarvittavan Chainlinkiin sijoittamisesta.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Chainlink?

Chainlink on kryptovaluutta, jonka tavoitteena on tehdä älysopimuksista helpommin käytettäviä. Ne yrittävät tavoittaa tämän tekemään niistä toimimaan hajautetulla tavalla. Tällä tavoin voit olla varma, että tiedot, joilla sopimukset toimivat, luodaan oikealla tavalla. Tämä vähentää älysopimuksen purkamista, mikä tekee niistä käytettävämmät. Chainlinkiin sijoittaminen voi siis olla mielenkiintoista.

Voit käydä kauppaa kryptolla Chainlink kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Chainlink:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Chainlink sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Chainlink.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Chainlink.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Chainlink ostetaan tilillesi!

Mikä on Chainlink? – projektin tavoite

Ensinnäkin meidän tulisi tarkastella Chainlinkin projektia. Chainlink tunnetaan älykkäisiin sopimuksiin liittyvien oraakkeliongelmien ratkaisemisesta. Nämä ”älysopimukset” ovat muuttumattomia ja ne voivat toimia täysin itsenäisesti. Tämä tekee niistä erinomaisen transaktioiden automatisointiin.

Nämä älysopimukset saavat tietonsa ”oraakkeleilta”, mikä vain synnyttää ongelmia. Älysopimukset ovat vain yhtä ”älykkäitä” kuin oraakkeleiden syöttämät tiedot. Jos täytät älysopimuksen huonolla koodilla, se voi johtaa virheelliseen transaktioon. Tätä kutsutaan myös oraakkeliongelmaksi.

Tilanne muuttui vasta, kun Chainlink oppi keräämään oraakkeleiden antamia tietoja ongelmitta. Se onnistui luomaan erityisen hajautetun lohkoketjun, joka rakentaa sillan älysopimusten ja oraakkeleiden välille. Järjestelmä on rakennettu yksilöllisten solmujen rinnalle, jotka toimivat itsenäisesti kerätäkseen tietoja. Lähteeseen luottamisen sijaan älysopimukset voivat nyt käyttää lähteitä, jotka antavat oikeita tietoja. Tämä takaa, että älysopimuksissa mikään ei voi mennä vikaan.

Miten Chainlink toimii?

Nyt kun tiedät lisää Chainlinkin ainutlaatuisesta määrityksestä, on aika katsoa, miten se oikeastaan toimii. Tekniikka alkaa, kun älysopimus tarvitsee tietoa. Älysopimus tekee sitten tietopyynnön. Chainlink-protokolla rekisteröi tämän pyynnön ja luo vastaavan älysopimuksen. Tämä tapahtuu lohkoketjussa kaikkien tietojen saamiseksi. Chainlink SLA -sopimus luo kolme alisopimusta: Chainlink Reputation Contract, Chainlink Order-Matching Contract ja Chainlink Aggregating Contract. Olemme listanneet nämä sopimukset alla:

  • Chainlink Reputation Contract – Chainlink Reputation Contract tarkistaa oraakkelitarjoajan rekisteristä sen autenttisuuden ja suoritushistorian. Tämän jälkeen se arvioi ja poistaa epäluotettavat solmut. Periaatteessa tämä siis takaa, ettei älysopimuksiin pääse väärää koodia.
  • Chainlink Order-Matching Contract – Chainlink Order-Matching Contract toimittaa pyytävän sopimuksen pyynnön Chainlink-solmuihin ja hankkii pyynnölle tarjouksia. Se valitsee sitten asianmukaisen summan ja tyypin pyynnön toteuttamiseksi. Sinulla on oltava oikeat solmut toteuttaaksesi transaktioita alustalla.
  • Chainlink Aggregating Contract – Chainlink Aggregating Contract ottaa kaikki tiedot valituilta oraakkeleilta ja vahvistaa ne tarkan tuloksen saamiseksi. Tämä on niin sanottu lopullinen tarkastus. Yhteistyö näiden eri sopimusten välillä takaa, että kaikki transaktiot käsitellään aina oikein. Tämä tekee Chainlinkin ostamisesta mielenkiintoista.

Chainlinkin erityinen token

Chainlink on erityinen projekti. Mutta yllä mainitut tavoitteet eivät ole ainoita, joihin Chainlink on keskittynyt. On myös totta, että Chainlinkillä on oma digitaalinen valuuttansa. Tätä valuuttaa kutsutaan myös nimellä $LINK token. Tämä valuutta kuuluu Ethereum-verkkoon. Se on siis hieman kuin ERC-20-tokenit, joita alustalta löytyy, kuten NEO:lta.

$LINK-tokenia käytetään osakkeena tapaamisissa ja käytetään muutosten tekemiseen. Jos haluat sijoittaa Chainlinkiin, voit ostaa tätä kolikkoa aivan kuin Etheriä tai Ethereumia.

Chainlink

Sijoittaminen Chainlinkiin pörssin kautta

Kuvitellaan siis, että päätät sijoittaa Chainlinkiin itse. Missä se tapahtuu? Kun on kyse sijoittamisesta, päädyt aina pörssiin. Pörssi on paikka, josta voit ostaa kolikoita. On tärkeää aina valita pörssi, jolla on luotettava nimi. Haluat aina olla varma, että voit sijoittaa turvallisesti ja luotettavasti.

Jos valitset Bitvavon kaltaisen pörssin, voit ostaa kolikoita turvallisesti. Ostamisen jälkeen voit siirtää ne lompakkoon tai jättää ne itse pörssiin.

Päätelmä – pitäisikö sinun sijoittaa Chainlinkiin?

Jos uskotaan yhteisöön, se on vakuuttunut, että Chainlinkistä tulee yksi suurimmista projekteista tulevaisuudessa. Tämä voi tarkoittaa, että Chainlinkiin sijoittaminen on hyvä idea. Olemassa on kuitenkin myös ihmisiä, jotka ajattelevat, ettei Chainlink onnistu. Pitäisikö sinun siis sijoittaa Chainlinkiin? Tämä on henkilökohtainen valinta. Se riippuu siitä, mitä ajattelet tiimistä ja projektista.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *