Numerairen ostaminen: miten sijoittaa Numeraireen (NMR)?

Kuten jo varmasti tiedät, kryptovaluutat ovat erittäin suosittuja sijoittajien keskuudessa. Siksi monet pitävät niitä hyvänä sijoituskohteena. Tämä johtuu erityisesti siitä, että useat projektit tarjoavat korkeita tuottoja. Yksi vähemmän tunnetuista projekteista tällä hetkellä on Numeraire. Tämän projektin potentiaalin vuoksi yhä useammat sijoittajat sijoittavat tähän digitaaliseen valuuttaan. Mietitkö, mikä Numeraire on ja onko siihen sijoittaminen hyödyllistä? Lue tämä artikkeli, koska alta löydät tärkeintä tietoa.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Numeraire?

Numeraire on lupaava kryptovaluutta, jolla on omaperäinen lähestymistapa. Kolikon avulla tarjotaan tieteellisiä rahoitusmalleja. Kryptovaluutan tavoitteena on kannustaa tieteilijöitä jakamaan löydöksensä, koska he voivat saada siitä rahallista palkkiota. Mutta miten voit sijoittaa Numeraireen itse?

Voit käydä kauppaa kryptolla Numeraire kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Numeraire:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Numeraire sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Numeraire.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Numeraire.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Numeraire ostetaan tilillesi!

Mikä on Numeraire? – projektin tavoite

Ennen kuin voit aloittaa sijoittamisen, sinun on tiedettävä, mihin laitat rahasi. Siksi on tärkeää ymmärtää Numeraire-projektin tavoite. Numeraire on erityinen digitaalinen valuutta, jonka on luonut tunnettu hedgerahasto Numeraire. Tämä projekti luotiin kannustamaan tutkijoita ennustamaan rahoitusmalleja heille annetuilla salatuilla tiedoilla. Yritys käyttää datatieteen, koneoppimisen, keinoälyn ja kryptografian yhdistelmää tavoitteen saavuttamiseksi. Tämä on yksi muutamasta projektista, joka todella ottaa tieteen tosissaan.

Numerairen avulla tutkijat voivat salata tietoja milloin tahansa, mikä lisää toiselta laitteelta ladattavan tiedon turvallisuutta. Tutkijat käyttävät sitten tietoja luomaan malleja, jotka ennustavat markkinoiden liikkeitä. Malleja luodaan koneoppimisalgoritmien ja keinoälyn yhdistelmällä. Numeraire maksaa tutkijoille Bitcoinilla huippumalleista. Se maksaa kuitenkin myös natiivilla ERC20-tokenilla Numerairella (NMR). Tätä valuuttaa käytetään alustalla. Tutkijat käyttävät NMR:ää mallien muodostamiseen. Täten NMR-tokenilla on kaksi eri toimintoa.

Projektin perustaminen

Erikoista tässä projektissa on, että sen perusti hedgerahastoyritys. Projektin keksijä on toimitusjohtaja Richard Craib. Hän on osa projektin hallitusta yhdessä Georey Bradwayn ja Xander Dunnin kanssa. Kryptovaluutta julkaistiin noin vuosi hedgerahaston jälkeen. Tavoitteena oli ylittää kaikki haasteet, joita projekti koki toimiessaan Bitcoin-verkossa.

Craib keksi idean toimiessaan varainhoitajana Etelä-Afrikassa. Hän huomasi, kuinka yritysten tietojen salassapito vaikuttaa niiden tuottamiin rahoitusmalleihin. Hän halusi luoda hedgerahaston, joka kalaa tietoja käyttäjille, jotka käyttävät sitä luomaan eri malleja. Näiden mallien avulla yritys voi laatia parhaita sijoitusstrategioita.

Miten Numeraire toimii?

Numerairen projekti voi todellakin saavuttaa kasvua, jos se onnistuu auttamaan eri tyyppisiä hedgerahastoja luomaan strategioita. Mutta miten tarkalleen Numeraire toimii? Numeraire järjestää kilpailuja viikoittain, jossa tutkijat saavat käyttöönsä päivitettyjä tietoja. He voivat sitten käyttää tätä luomaan rahoitusmalleja ja lataamaan niitä alustalle. Näitä malleja testataan sitten oikean maailman markkinoilla kolmen viikon ajan. Tutkijat, jotka ovat tehneet parasta työtä, saavat palkinnon palveluistaan. Koska heille maksetaan Bitcoineilla, tämä voi helposti lisääntyä.

Tutkijoiden odotetaan steikkaavan tietyn määrän Numerical-tokeneita (NMR) malleihinsa, jotta kukaan ei voi epäreilusti viedä heidän palkintoaan. Menestyneitä malleja luoneet tutkijat saavat NMR-tokeneidensa lisäksi Bitcoin-maksun. Tätä voidaan siis pitää tietynlaisena vakuutena kilpailuun osallistumisesta. Tappiollisiin malleihin asetetut Numeraire-tokenit poltetaan. Koska olemassa on vain rajallinen määrä Numeraire-tokeneita, hintaa nousee, kun näitä kolikkoja poltetaan. Näin voit saada hyvän tuoton Numeraire-sijoituksistasi.

Numeraireen sijoittaminen pörssin kautta

Jos haluat sijoittaa Numeraireen, aloittelijana tämä on todellakin mahdollista. Saatat hyvinkin saada hyvän tuoton. Missä voit sijoittaa Numeraireen? Helpoin tapa sijoittaa Numeraireen on kryptopörssin kautta. Tämä on paikka, jota voidaan verrata tavanomaiseen osakepörssiin, mutta jossa käydään kauppaa vain kryptovaluutoilla. Sitä voidaan pitää paikkana, jossa kysyntä ja tarjonta yhdistyvät.

Tällä hetkellä on useita kryptopörssejä. Jos valitset hyvin tunnetun pörssin, kuten Bitvavon, voit sijoittaa turvallisesti. Oston jälkeen voit säilyttää tokeneita pörssissä tai siirtää niitä lompakkoosi.

Päätelmä – pitäisikö sinun sijoittaa Numeraireen?

Jos tämän artikkelin lukemisen jälkeen luulet Numerairen saavan paljon kasvua, voi olla hyvä idea sijoittaa projektiin itse. Erityistekniikka tekee seuraamisen arvoisen.

Nyt kun useat asiantuntijat luulevat, että Numerairella voi olla tärkeä rooli, se on todellakin hyvä valinta. Tietenkin se, kannattaako sinun ostaa Numeroiteta, riippuu täysin omasta kryptomarkkinan tulevaisuuden näkymästä. Joka tapauksessa tämän artikkelin tiedot ovat antaneet sinulle paremman idean Numerairen tarjoamista eduista.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *