Dain ostaminen: miten sijoittaa Daihin?

Voit tietysti sijoittaa kultaan, osakkeisiin tai joukkovelkakirjoihin. Olemassa on kuitenkin vaihtoehtoinen sijoitus, jota yhä useammat ihmiset valitsevat. Tarkoitamme tietenkin kryptovaluuttoja eli digitaalisia valuuttoja, jotka ovat erittäin suosittuja tällä hetkellä. Suosio johtuu suurelta osin korkeasta tuotosta. Yksi useiden ihmisten sijoittamista projekteista on Dai. Haluatko tietää, mitä voit odottaa Dai-projektilta ja onko siihen sijoittaminen järkevää? Lue sitten tämä artikkeli, koska kerromme kaiken tarvittavan tästä erityisestä projektista!

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Dai?

Dai on niin sanottu “vakaa valuutta”. Usean kryptovaluutan haittana on niiden korkea epävakaisuus: jos omistat bitcoineja, arvo voi laskea kymmenellä prosentilla päivässä. Jos haluat maksaa ja sijoittaa kryptovaluutoilla, voit ostaa Dai-valuuttaa. Tämä valuutta liikkuu dollarin vaihtokurssin mukana, joten et kohtaa ikäviä yllätyksiä.

Voit käydä kauppaa kryptolla Dai kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Dai:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Dai sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Dai.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Dai.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Dai ostetaan tilillesi!

Mikä on Dai – projektin tavoite

Ensinnäkin meidän on harkittava sitä, mikä Dai itse asiassa on. Dai on erityinen valuutta, jota Ethereumin alusta tukee. Tämä kryptovaluutta on hyvin vakaa Yhdysvaltain dollariin verrattuna. Tämä tarkoittaa, että valuutan hinta vastaa aina yhtä dollaria. Dai reagoi muuttuviin markkinaolosuhteisiin ja mahdollistaa erityyppisten kryptovaluuttojen ostamisen.

Tätä kolikkoa käyttävät pääasiassa marginaalikauppaa käyvät henkilöt. Dai eroaa muista suosituista dollariin sidotuista kryptovaluutoista, koska sitä tukevat julkisesti saatavilla olevat Ethereum-lohkoketjun kryptovaluutat.

Miten Dai toimii?

Saatat miettiä, miten Dai takaa, että hinta pysyy aina samana. Tapa, jolla Dai ylläpitää vakaata arvoaan ilman keskusosapuolen vaikutusta on erityinen, muttei kovin yksinkertainen. Kolikko liikkuu markkinamuutosten mukana, mikä sallii sen ylläpitää vakaata hintaa muihin kryptovaluuttoihin verrattuna. Siksi ei enää tarvita keskitettyä viranomaista, joka valvoo kryptovaluuttoja, kuten Tether (USDT). Dai perustuu täysin Ethereum-lohkoketjuun ja älysopimuksiin. Tämä takaa, ettei kolikkoa voida sulkea tai sensuroida tuosta noin vain.

Vakaan kolikon tärkeys

Dai on vakaa kolikko, ja siksi tällaisten kolikkojen tärkeys on hyvä ottaa huomioon. Stablecoinit ovat kryptovaluuttoja, joiden arvo on sidottu esimerkiksi fiat-valuuttoihin tai jalometalleihin, jotka ovat vähemmän epävakaita. Jotkut stablecoin-projektit yrittävät käyttää algoritmeja vakaan arvon määrittämiseksi. Näiden kolikkojen tavoitteena on luoda kryptovaluutta, johon äärimmäinen epävakaus ei vaikuta. Dain (DAI) lisäksi muita suosittuja stablecoineja ovat muun muassa Tether (USDT), Paxos Standard Token (PAX), USD Coin (USDC), Gemini Dollar (GUSD) ja TrueUSD (TUSD).

Stablecoinit ovat tärkeitä kryptovaluuttaekojärjestelmälle, koska niiden avulla voit tehdä useita asioita. Voit ylläpitää vakaata sijoitussalkkua silloin, kun markkina on epävakaa. Näiden kolikkojen avulla voit myös helposti toteuttaa globaaleja valuuttatransaktioita. Viimein on mahdollista lähettää sensuroimattomia transaktioita kelle tahansa, jolla on lompakko ja internet-yhteys. Tämä tekee Dain kaltaisesta projektista välttämättömän kryptomarkkinoilla.

Luotatko Daihin vakaana kolikkona? Siinä tapauksessa voi olla järkevää sijoittaa Daihin ostamalla kryptovaluuttaa.

Dain Makerin toiminto

Maker (MKR) on hajautettu autonominen organisaatio (DAO), joka on rakennettu täysin Ethereum-lohkoketjun pohjalle. Se on myös kryptovaluutta ja hallintotoken. Tämä tarkoittaa, että äänivaltaiset jäsenet voivat käyttää sitä vaikuttamaan tietynlaiseen projektiin. Tämä erityinen organisaatio on vastuussa kahdesta tokenista: Makercoinista (MKR) ja Daista (DAI). Molempia lasketaan liikkeeseen Ethereumissa ERC-20-standardin mukaisesti.

Makerin tavoitteena on luoda hajautettuja digitaalisia kolikkoja, joiden arvo on sidoksissa kultaan tai dollariin. Tämä organisaatio on yksi ensimmäisistä Ethereum-pohjaisista yrityksistä, jotka työskentelevät teknologian parissa jo ennen Ethereumin luomista. Tämä näyttää, että yrityksellä on runsaasti tietämystä ja kokemusta.

Maker-omistajat ovat vastuussa Maker-järjestelmän riskienhallinnasta. Jokainen MKR:n omistaja voi äänestää alustaan ​​liittyvistä tärkeistä päätöksistä. Jos joku haluaa ottaa lainaa Dain muodossa, Maker-tokenia käytetään maksamaan “vakausmaksu”. MKR-tokeneita ei voida luoda ja ne poltetaan selvitysprosessin aikana. Tämä tekee siitä hyvin erilaisen kolikon Bitcoiniin verrattuna. Näitä luovat louhijat. Yleisesti ottaen Dai ei ole ensisijainen valuutta, johon sijoittaa.

Sijoittaminen Daihin pörssin kautta

Daihin sijoittaminen on järkevää, jos haluat pitää rahaa tallessa romahduksen aikana. Jos haluat sijoittaa Dain kaltaiseen projektiin, sinun täytyy etsiä pörssiä, josta voit ostaa kolikot. Jos valitset hyvän pörssin, kuten Bitvavon tai Bitvavo:n, voit sijoittaa Dain CFD-tuotteisiin. Tämä takaa, ettei sinun enää tarvitse itse säilyttää kolikkoja lompakossa, vaan voit jättää ne itse pörssiin. Tämä tekee Daihin sijoittamisesta paljon helpompaa.

Päätelmä – pitäisikö sinun sijoittaa Daihin?

Jos uskomme pelkästään yhteisöön, Dailla on potentiaali tulla suureksi toimijaksi kryptomarkkinoilla. Useat spesialistit näkevät siis hyvän tulevaisuuden tässä erityisessä projektissa. Kysymys kuuluu tietenkin se, onnistutaanko kaikki tavoitteet saavuttamaan. Vaikka tiimillä on paljon tietämystä ja kokemusta, jää nähtäväksi, toimivatko asiat. Jos luulet, että projekti voi kasvaa suureksi, voit pitää rahaasi Daina. Tämä mahdollistaa kryptovaluuttojen nopean ostamisen.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *