Sijoita Moneroon: Kuinka käydä kauppaa XMR:llä?

Jotkut ihmiset ovat sanoneet, että kryptovaluuttojen määrän vuoksi he ovat menettäneet selkeän yleiskuvan markkinoista. Ymmärrettävää! Kryptovaluuttoja, joihin voi sijoittaa, on todellakin yhä enemmän ja enemmän. Yksi kryptovaluutoista, joka saattaa olla mielenkiintoinen sijoituskohde, on Monero. Moneron etuna on se, että liiketoimet ovat 100% yksityisiä, eikä niitä voida jäljittää lohkoketjussa. Tästä artikkelista voit lukea, kuinka voit ansaita rahaa sijoittamalla Moneroon.

Kuinka voit sijoittaa Moneroon?

Moneroon voi sijoittaa kahdella tavalla. Voit päättää aktiivisesti spekuloida Moneron hinnalla. Tämän lisäksi on myös mahdollista ostaa Monero pitkälle aikavälille.

Sijoittaminen Moneroon ostamalla kryptokolikkoa

Toinen tapa sijoittaa Moneroon on ostaa kryptokolikko. Tämä on hyvä strategia, jos olet varma siitä, että kolikon arvo kasvaa tulevaisuudessa. Kun päätät ostaa Moneroa, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota turvallisuuteen. Monet sijoittajat ovat menettäneet Monero-kolikkonsa, koska he eivät ole suojanneet lompakkoaan kunnolla.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Monero?

Voit käydä kauppaa kryptolla Monero kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Monero:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Monero sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Monero.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Monero.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Monero ostetaan tilillesi!

Monero_investing

Kuinka sijoittaminen Moneroon toimii?

Sijoituksiin liittyy aina riskejä. Sijoitukset Moneroon ovat jopa riskialttiimpia kuin osakkeisiin tehdyt sijoitukset. Tämä johtuu siitä, että kryptovaluuttojen valuuttakurssit ovat hyvin epävakaita ja siitä, että se on suhteellisen uusi rahoitusväline. Tämän vuoksi on vaikea arvioida, mitä Monerolle ja vastaaville kryptovaluutoille käy. Ovatko ne osa tulevaisuutta vai vain kuplia?

Tämän epävarmuuden takia on tärkeää olla käyttämättä kaikkia säästöjäsi Moneron kaltaiseen kryptovaluuttaan. On tärkeää tutkia perusteellisesti Moneron kaltaisen kryptovaluutan edut. Pidä silmällä tausta uutisia, jotta et joudu kohtaamaan epämiellyttäviä yllätyksiä. Uutiset vaikuttavat voimakkaasti kryptovaluutan hintaan.

Lopuksi on tärkeää laatia suunnitelma. Mieti mitä aiot ostaa ja kuinka kauan pidät sitä. Tällä tavoin eliminoit tunteiden vaikutusta päätöksiisi!

Mikä on Monero?

Monero tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla oma pankkisi. Maksut on mahdollista suorittaa lähettämättä tietoja tapahtuman lähettäjästä tai vastaanottajasta. Tämä tekee valuutasta jäljittämättömän. Normaalisti kryptovaluutoilla on mahdollista tarkastella transaktioita, koska nämä tiedot ovat julkisesti saatavilla. Nämä tiedot ovat kuitenkin piilotettu Moneron tapauksessa.

Tämän mahdollistamiseksi käytetään erityistä tekniikkaa, joka tunnetaan nimellä Ring Signatures. Tämä tekniikka sekoittaa julkiset salausavaimet, jotta tapahtumia ei voida jäljittää alkulähteeseen. Tätä voidaan tietysti käyttää maksujen anonyminointiin. On kuitenkin myös mahdollista käyttää tätä tekniikkaa tietoliikenne kanavien suojaamiseen tiettyjen laitteiden välillä.

Lisäksi Monerolla on se etu, että valuutalla ei ole ongelmia skaalautuvuuden kanssa. Niin sanottuja lohkoja voidaan säätää dynaamisesti, mikä parantaa kryptokolikon vakautta. Monero käyttää myös louhijia: he saavat tavallisen vähimmäispalkkion. Tämä kiinteä palkkio varmistaa, että kryptovaluutalla on kiinteä inflaatio.

Moneroon sijoittamisen strategia

Fiksuilla sijoittajilla on hyvä strategia. Monet ihmiset näyttävät unohtavan, että myös kryptovaluuttoja varten tarvitaan hyvä suunnitelma. Ennen sijoituksen avaamista on välttämätöntä laatia suunnitelma. Kuinka monta Monero-kolikkoa haluat ostaa? Mikä on tavoite hintasi? Ja millä arvolla otat lopulta tappiosi?

Kun olet toteuttanut suunnitelman, sinun on jatkettava sen noudattamista riippumatta siitä, mitä tapahtuu. Monet ihmiset alkavat panikoida, kun kryptovaluutat yhtäkkiä kaatuvat. Tämä on kuitenkin vaarallista. Juuri noina hetkinä sinun on pidettävä kiinni positioistasi.

Hyvä sijoittaja tekee usein päinvastoin kuin mitä massa tekee. Paniikin ja kaatumisen aikoina on siksi houkuttelevampaa ostaa. Ja kun taas hinta putoaa kerta toisensa jälkeen? Sitten on ehkä parasta napata spekuloidasi Monero-kryptokolikoiltasi.

monero

Pitäisikö sinun ostaa Moneroa tai XMR:ä?

Jotkut miettivät, onko kannattavaa ostaa XMR:ä tai Moneroa fyysisesti. Jos harkitset tätä, sinun pitäisi tietysti tarkastella pitkää aikaväliä. Se, että Monero on anonyymi, vaikuttaa joka tapauksessa sen pitkän aikavälin suoriutumiseen. Rehelliset ihmiset eivät pelkästään käytä Moneroa. Rikolliset käyttävät myös Moneroa mielellään anonymoimaan maksuja.

Moneron ostaminen on mahdollista ns. lompakon avulla. Sinun on kiinnitettävä huomiota tämän turvallisuuteen itse. Jos haluat hyödyntää valuutan volatiliteettia, on houkuttelevampaa sijoittaa online välittäjän kanssa.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *