Aloita treidaus ilmaisella demolla!

Ilmaisella demo-tilillä voit kokeilla treidausta ilman rahallista riskiä. Se on täydellinen tapa testata sijoitus taitosi. Tällä sivulla voit vertailla parhaimpia demo-tilejä ja testata osakekaupan käymistä ilmaiseksi!

Miksi sinun pitäisi kokeilla treidausta demolla?

 • Demo sijoittaminen on 100% ilmaista.
 • Voit aloittaa sijoittamisen heti.
 • Tulokset ovat reaalisia.
 • Opit sijoittamisen salat.

Painamalla alla olevaa painiketta voit avata ilmaisen kokeilutilin eToro:lla. Rekisteröinti kestää muutaman minuutin, mutta sen jälkeen voit aloittaa harjoittelun heti!

Pääomasi on vaarassa. Muita kustannuksia sovelletaan. Käy osoitteessa :etoro.com/fi/trading/fees/Pääomasi on vaarassa. Muita kustannuksia sovelletaan. Käy osoitteessa :etoro.com/fi/trading/fees/

Muita kokeilemisen arvoisia demo palveluita

Tästä artikkelin osiosta löydät luettelon parhaista sivustoista, joilla voit kokeilla treidausta riskittömän demon avulla. Myöhemmin puhumme siitä, mitä voit tehdä demo-tililläsi. Haluatko tietää mikä sivusto sopii sinulle parhaiten? On mahdollista avata useita demo-tilejä, jotta voit verrata treidaus sivustoja riskittömästi!

eToro demo

Voit myös kokeilla treidausta 100% riskittömästi eToron virtuaali demossa. Demo-tilisi kattaa kokonaisten sijoitus mahdollisuuksien kirjon. Vaikka sinulla on mahdollisuus treidata itsenäisesti, on myös mahdollista seurata muiden treidaajien toimia. eToron sosiaalisuus on erityisen mielenkiintoinen ominaisuus sijoittajille, joilla on vähän aikaa. Avaa ilmainen tili tänään alla olevan painikkeen kautta:

76 % yksityissijoittajista menettää rahaa tällä tarjoajalla. Harkitse, haluatko ottaa suuren riskin menettää rahaa. Promootiolinkki.76 % yksityissijoittajista menettää rahaa tällä tarjoajalla. Harkitse, haluatko ottaa suuren riskin menettää rahaa. Promootiolinkki.

Mitkä ovat eToro:ssa treidauksen hyödyt?

 • eToro:ssa voit ostaa ja treidata osakkeita CFD:llä.
 • eToro:ssa voit ostaa osakkeita ilman lisäkustannuksia.
 • Voit treidata sosiaalisesti: seuraa muiden treidaajien toimia ilmaiseksi.
 • Palvelu on helppokäyttöinen ja monikielinen.
Vinkki: Haluatko tietää lisää eToro:sta? Klikkaa tästä lukeaksesi kattavan arvostelun!

Miten luot demo-tilin eToro:ssa?

Demo-tilin luominen eToro:ssa on helppoa. Paina kotisivun Liity heti-painiketta.

eToro create demo

Sinun on täytettävä joitain perustietoja. Kun olet täyttänyt tiedot, voit kirjautua sisään eToro-kokeilu sivustolle.

Open trial eToro

eToro demo-sivustolla voit kokeilla sijoittamista demo-tilillä, jolla on 100 000 dollaria.

Treidaus oikealla rahalla

eToro:lla minimitalletus uudelle tilille on 200 dollaria. Tällä rahalla voit ostaa osakkeita ilman vipua. Voit myös spekuloida aktiivisesti tarjouksia CFD:n avulla. Riittävän harjoituksen jälkeen tämä on täydellinen tapa tutkia sijoittamisen mahdollisuuksia entisestään!

Plus500: seuraa sijoitustrendejä.

Plus500:ssa voit käydä kauppaa osakkeilla, valuutoilla, kryptovaluutoilla ja hyödykkeillä käyttämällä CFD:tä. Plus500:ssa sinulla on mahdollisuus tutustua treidauksen maailmaan ilmaisella, rajoittamattomalla demolla. Kun koet olevasi valmis, voit tallettaa rahaa helposti tilillesi. Avaa tili nyt alla olevasta painikkeesta:

80 % piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.80 % piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.

Mitkä ovat Plus500:ssa sijoittamisen etuudet?

 • Plus500:ssa maksat 0% kommission kaikista transaktioista.
 • Plus500:ssa voit myös sijoittaa pienemmillä summilla.
 • Sinun on mahdollista shortata osakkeita, kun hinnat laskevat.
 • Kaikki kansainväliset CFD osakkeet ovat käytössäsi Plus500:ssa.
Vinkki: haluatko tietää lisää Plus500:sta? Klikkaa tästä lukeaksesi kattavan arvostelun!

Miten luot ilmaisen demo-tilin Plus500:ssa?

Voit luoda tilin helposti Plus500-verkkosivustolla. Plus500:ssa saat 40 000 dollaria virtuaalista pääomaa, jota voit käyttää kauppojen tekemiseen. Tämä pääoma ei tietenkään ole rahallista eikä sillä ole mitään todellista arvoa.

Jos Plus500 kuulostaa sinusta hyvältä, aloita ilmainen kokeilu napsauttamalla alla olevaa painiketta.

Open demo Plus500

Sinulla on mahdollista kirjautua sisään olemassa olevalla tililläsi tai luomalla uuden. Voit myös linkittää tilisi Google- tai Facebook-tiliisi.

Create trial account Plus500

Ilmaisen demo-tilin luomiseen tarvitaan vain sähköpostiosoite ja salasana. Jos haluat käydä kauppaa oikealla rahalla, sinun on lisättävä joitain henkilökohtaisempia tietoja.

Treidaus oikealla rahalla

Plus500:ssa voit treidata oikealla rahalla alkaen 100 dollarista. Ennen kuin voit aloittaa kaupankäynnin oikealla rahalla, sinun on muutettava tilisi kokeilutililtä käteistilille. Tätä varten sinun pitää todistaa henkilöllisyytesi. Lain mukaan sijoitustiliä ei saa avata nimettömästi. Sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi lataamalla kopio passistasi.

Kuinka voit käyttää demo-tiliäsi?

On järkevää käyttää demo-tiliäsi oikein ja kohdella sitä kuin se olisi oikea treidaus tili. Aluksi voit käyttää kokeilutiliä oppiaksesi, kuinka treidaus ohjelmisto toimii. Kun olet perehtynyt perusteellisesti sivuston toimintaan, voit aloittaa sijoitusten tekemisen.

Harjoitellessasi on tärkeää pitää kirjaa siitä, mikä toimii ja mikä ei toimi. Tämä voi kuulostaa lapselliselta, mutta on viisasta pitää päiväkirjaa. Päiväkirjan avulla voit seurata tekemiäsi sijoituksia. Näin voit analysoida, oletko tehnyt hyvän vai huonon kauppapäätöksen. Pitämällä kirjaa sijoitusratkaisuistasi voit kasvaa sijoittajana ja tulla entistä paremmaksi.

Koska & kuinka voit sijoittaa oikealla rahalla?

On tärkeää treidata oikealla rahalla vasta, kun olet täysin ymmärtänyt kuinka sijoittamissivusto toimii. On myös tärkeää, että sinulla on hyvä käsitys siitä, kuinka rahoitusmarkkinat toimivat. Kun nämä perusteet on katettu, voit harkita ensimmäisen talletuksen tekemistä. On viisasta aloittaa ensin pienellä määrällä, jotta voit tottua sijoittamiseen liittyviin riskeihin ja jännitteisiin.

Demo-tilin muuttaminen oikeaksi tiliksi vie noin kymmenen minuuttia. Tämä prosessi vaatii tiettyjen henkilötietojen täyttämistä (joita Euroopan unioni vaatii rahanpesun torjumiseksi). Välittäjä varmistaa myös, että sinulla on tarpeeksi sijoittamistietoa sijoittaaksesi. Kun tilisi on aktivoitu, voit tallettaa sinne rahaa helposti pankkisiirrolla, luottokortilla tai PayPalilla. Kaupankäynti oikealla rahalla toimii viime kädessä samalla tavalla kuin kaupankäynti demo-tilillä.

Mikä tarkalleen ottaen on demo-tili?

Demo-tili avulla voit simuloida markkinoiden toimintaa. Simulaatio seuraa reaalimarkkinoiden osakekursseja. Demo-tililläsi sijoitat kuitenkin kuvitteellisilla summilla. Näin ollen saamasi voitot ja tappiot ovat täysin virtuaalisia. Tämä tekee demo-tilistä ihanteellisen tavan totuttautua kaupankäyntiin rahoitusmarkkinoilla.

Mitä voit tehdä demo-tilillä?

Demo-tili toimii samoin kuin oikea tili, vain ilman todellisia rahallisia spekuloidaja tai tappioita. Demon avulla voit testata kaikki sivuston tarjoamat mahdollisuudet. Kokeilu sopii myös erilaisten sijoitusmenetelmien testaamiseen. Jopa kokeneille sijoittajille demo-tilin luominen voi olla hyödyllistä.

Voitko käyttää demoa ilmaiseksi?

Demolla harjoittelu on aina ilmaista. Demo-tilillä sijoittamiseen ei liity mitään riskiä. Vain tallettaessasi rahaa voit myös menettää ne.

Mikä ero on sijoitus simulaattorilla ja demo-tilillä?

Niillä ei ole mitään eroa! Demo-tilistä voidaan joskus käyttää eri nimeä eri palveluntarjoajilla. Jotkut kutsuvat demoa simulaatioksi tai kokeiluversioksi.

investment-options

Tämä riippuu välittäjästä. Useimmilla välittäjillä voit sijoittaa seuraaviin arvopapereihin:

Mitä ominaisuuksia demo-tilillä on?

Toiminnot voivat vaihdella huomattavasti. Jotkut välittäjät sallivat sinun käydä kauppaa aktiivisesti osakkeilla vain vipuvaikutuksella. Vipuvaikutuksen avulla voit avata suuremman position pienellä summalla. Kun käytät vipua, voit avata esimerkiksi 1000 dollarin position, kun alkusijoitus on vain 100 dollaria. Kun käytät vipuvaikutusta, sekä potentiaaliset voitot että tappiot kasvavat.

Voit myös shortata osakkeita useilla välittäjillä. Kun shorttaat osakkeen, teet spekuloidaa, kun osakekurssi laskee. Onko yritys menossa konkurssiin ja laskeeko heidän osakekurssinsa? Sitten teet spekuloidaa lyhyellä positiollasi.

Useimmat välittäjät tarjoavat myös mahdollisuuden käyttää toimeksiantoja. Toimeksiannot antavat sinun avata tai sulkea positiosi automaattisesti, kun se saavuttaa tietyn arvon.

Miksi välittäjät tarjoavat ilmaisia demo-tilejä?

Välittäjät eivät tarjoa demo-tilejä silkkaa hyvyyttään. Välittäjien tarkoituksena on innostaa sinua ja houkutella sinut tallettamaan oikeaa rahaa. Välittäjät haluavat luonnollisesti houkutella mahdollisimman monta asiakasta. Mahdollisuudet houkutella potentiaalisia käyttäjiä kasvavat vain, kun voit kokeilla heidän sivustojaan ilmaiseksi.

Voinko menettää enemmän rahaa kuin mitä talletan?

Ei, et menetä koskaan enemmän rahaa kuin mitä olet tallettanut. Heti kun tappiot kasvavat liikaa, positio sulkeutuu automaattisesti. Jos välittäjä ei sulje positioasi ajoissa, hänen on maksettava  tästä koituvat lisätappiot. Siksi et voi koskaan menettää enemmän kuin tililläsi olevan summan.

Demo treidaus: hyödyt

Ihmisille, jotka eivät ole koskaan sijoittaneet aikaisemmin, on aina suositeltavaa avata ensin ilmainen demo-tili. Demo-tilillä opit käyttämään sivustoa vaivattomasti ja opit erilaisten käytettävissä olevien työkalujen merkityksen. Positioiden avaaminen eri ajankohtina opettaa sinulle, mikä on järkevää ja mikä ei, joten saavutat parempia tuloksia, kun aloitat treidauksen oikealla rahalla.

Demo-tili voi olla hyödyllinen myös kokeneelle sijoittajalle. Voit testata uusia strategioita ja sijoitusmenetelmiä ennen niiden soveltamista oikealla rahalla. Näin voit vähentää riskejä ja saavuttaa korkeimman mahdollisen tuoton!

Miten pääset alkuun demo-tilillä aloittelijana?

Sinun on tutkittava perusteellisesti osakkeet, joihin aiot sijoittaa, ennen kuin avaat position. Ilmaisella kurssillamme “opi onnistuneen treidauksen salat” opetamme sinulle tärkeimmät asiat. Kurssin suoritettuasi olet täysin valmis aloittamaan treidauksen!

Odota ennen kuin teet ensimmäisen talletuksesi! Ensimmäinen talletuksesi voi nopeasti hävitä, jos teet väärän siirron. Viisaampaa on harjoitella ensin demo-tilillä kuvitteellisella rahalla, jotta ymmärrät paremmin demon ominaisuudet. Kun olet valmis treidaamaan oikealla rahalla, voit tehdä ensimmäisen talletuksesi.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *