Holon ostaminen: miten sijoittaa Holoon?

Holo on lohkoketjun ja krypton kasvavan trendin kehitys. Lohkoketju on näyttänyt, että sillä on paljon potentiaalia, mutta skaalattavuus on edelleen ongelma. HoloChain on löytänyt tähän innovatiivisen ratkaisun. Tästä voisi tulla uusi trendi Big Datan ja Esineiden internetin keskuudessa.

Tässä artikkelissa tarkastelemme Holoa ja sen kehitystä, toimintoja, suorituskykyä sekä Holon ja HoloTokenin (HOT) ostoa lähemmin. Lopuksi määritämme, onko Holoon sijoittaminen houkuttelevaa.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Holo?

Holo-kryptovaluutan ostaminen voi olla mielenkiintoista. Holo on löytänyt ratkaisun skaalattavuusongelmaan kehittämällä lohkoketjun, jossa konsensusta ei tarvitse päivittää jokaiselle tietokoneelle. Tämä mahdollistaa nopeammat transaktiot ja täten kryptovaluutan laajemman käytön.

Voit käydä kauppaa kryptolla Holo kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Holo:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Holo sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Holo.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Holo.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Holo ostetaan tilillesi!

Mikä on Holo?

Holo on vaihtoehtoinen ratkaisu nykyiselle lohkoketjujärjestelmälle. Tärkein ero on tapa, jolla konsensus saavutetaan. Konsensus tarkoittaa, että jokainen lohkoketjun osallistuja hyväksyy toteutettavan transaktion. Tällä hetkellä jokainen lohkoketjussa saa käyttöönsä lokin, joka päivitetään globaalisti jokaisen transaktion jälkeen. Tämä helpottaa kaikkien transaktioiden seuraamista. Toisaalta se taas rajoittaa skaalattavuutta.

Mitä suurempi lohkoketju on, sitä enemmän tietoa ja sitä hitaampi koko järjestelmä. Holo on löytänyt tähän ratkaisun kehittämällä erilaisen tavan päästä konsensukseen vaarantamatta nykyisen konsensusjärjestelmän luotettavuutta. Tämän teknologian lisäksi Hololla on kryptovaluutta HoloToken (HOT). Tätä tokenia treidataan kaikissa suurimmissa pörsseissä.

Miten Holo luotiin?

Holo luotiin etsimällä ratkaisua lohkoketjun ja Bitcoinin rajoituksiin. Kuten mainitsimme, blockchain-järjestelmän skaalattavuutta rajoittavat tietorajoitukset. Mitä enemmän osallistujia lohkoketjussa, sitä enemmän dataa säilytetään maailmanlaajuisesti. Tämä tapahtuu koko järjestelmän kustannuksella. Esimerkiksi jokainen käyttäjä saa käyttöönsä koko lokin, jota on ylläpidettävä maailmanlaajuisesti.

Holo luotiin rajoittavan tekijän ymmärtämisen jälkeen. Se on vaihtoehtoinen ratkaisu nykyisiin lohkoketjujärjestelmiin ja se pyrkii parantamaan niitä. Jokainen agentti eli jokainen, joka on osa transaktiota, tarjoaa konsensuksen transaktiolla. Tällä tavoin henkilökohtaista lokia ei tarvitse säilyttää globaalisti.

Holoon sijoittaminen

Mitkä ovat Holon tavoitteet?

Holon toiminnallisuus keskittyy hajautettuun tiedonsiirtoon. Tämä voi olla esimerkiksi maksun tai tiedon muodossa. Ajattele esimerkiksi asiakirjaa, tulostetta tai muuntyyppistä tiedostoa. Lohkoketju tarjoaa myös näitä toimintoja. Nykyistä lohkoketjuteknologiaa rajoittaa kuitenkin skaalattavuus.

Holo on ratkaissut tämän ongelman luomalla konsensuksen siten, että käyttäjän tarvitsee vain pitää omaa lokikirjaansa. Tällä tavoin kaikki eivät näe globaalia lokia ja se on tärkeä vain tietylle henkilölle.

Tämä vähentää datan käyttöä, koska globaalia konsensusta ei enää tarvita. Tuloksena hajautettu järjestelmä ei ole ylikuormitettu ja se voi toteuttaa rajattomasti transaktioita. Ja kaikki tapahtuu erittäin nopeasti. Järjestelmä voi tällä hetkellä toteuttaa yli 56 000 transaktiota sekunnissa. Tämä on enemmän kuin monikansallinen yritys, kuten Visa voi tällä hetkellä toteuttaa.

Mitä haittapuolia Hololla on?

Hololla on myös tiettyjä haittapuolia. Ensinnäkin se ei ole ainoa teknologiallinen kehitys, joka väittää voivansa ratkaista lohkoketjun skaalattavuusongelman. Myös useat muut järjestelmät tekevät samoja väitteitä. Se, kuka tässä onnistuu parhaiten, selviää tulevaisuudessa.

Kuten monissa lohkoketjujärjestelmissä, myös Hololla on kryptokolikko. Tätä tokenia kutsutaan HoloTokeniksi (HOT). Nykyään on selvää, että tällaisten valuuttojen arvot vaihtelevat hurjasti. Siksi tähän teknologiaan sijoittaminen on riskialtista.

Lyhyellä aikavälillä tämä on hyvä huomioida. Jokaisella kryptovaluuttoihin sijoittavalla on oltava vahva vatsa. Jyrkkiä laskuja seuraavat nopeat nousut, eivätkä nämä vaihtelut ole jokaiselle. Toisaalta jos kasvupotentiaali toteutuu, tämä voi tehdä sijoittamisesta mielenkiintoisempaa.

Holon ostaminen

Voit ostaa HoloTokenia (HOT) helposti online-välittäjän kautta. Tokenia säilytetään kryptolompakossa. Tämä on eräänlainen pankkitili online-valuutoille, joita ostat pörssin kautta. HOT:lle tämä voi olla joko laitteisto- tai ohjelmistolompakko. Tämä token on rakennettu ERC20 Ethereum -protokollaan, joten sitä voidaan helposti säilyttää näissä lompakoissa.

Tammikuussa 2021 HoloTokenin (HOT) arvo oli 0,000658 $ HOT:ia kohden. Tämä edustaa yli 106 miljoonan dollarin markkina-arvoa. Heinäkuussa 2019 HOT oli edelleen 0,0024 $ per kolikko, ja markkina-arvo oli yli 450 miljoonaa dollaria. Tämä voisi olla siis hyvä piste aloittaa. Emme tee väitöksiä rahoitustuotteiden tai vastaavien teknologioiden tulevasta arvosta.

Mihin kiinnittää huomiota Holoon sijoittaessa?

Kun sijoitat Holoon, tuleva potentiaali on tärkein. Onko Holo uusi versio lohkoketjuteknologiasta, ja täyttääkö se potentiaalinsa? Jos näin on, Holon ja HoloTokenin (HOT) arvo nousee merkittävästi. Se voisi muodostaa uuden ekojärjestelmän transaktioiden toteuttamiseen ilman välikäsiä. Toisaalta on mahdollista, että tulevina vuosina ilmaantuu parempi vaihtoehto. Siihen asti se on erittäin epävakaa sijoitus. Kiinnitä siis tähän huomiota. Tutki Holoa ja HoloTokenia (HOT) ennen siihen sijoittamista.

Pitäisikö sinun sijoittaa Holoon?

Holo edustaa innovatiivista ratkaisua olemassa oleviin lohkoketjujärjestelmiin. Se on onnistunut ratkaisemaan blockchainin skaalattavuusongelman. Mutta Holon lisäksi myös useat teknologiat ovat keksineet mahdollisia ratkaisuja. Holo näyttää edistyneeltä ja sen teknologiaa voidaan käyttää laajasti.

Tulevina vuosina se voi näyttää, mitä tätä potentiaalia hyödynnetään. Mitä transaktioita HoloChainin kautta toteutetaan tulevaisuudessa? Jos tästä tulee transaktioiden uusi standardi, HoloTokenilla (HOT) voi olla paljon arvoa. Tämä myös lisää HOT:n hintaa valtavasti, koska useat käyttäjät huomaavat HoloChainin lisäarvon.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *