Basic Attention Tokenin ostaminen: miten sijoittaa?

Kryptovaluuttoihin sijoittamisesta on tulossa yhä suositumpaa. Useat ihmiset uskovat, että digitaalisesta valuutasta on tulossa suuri läpimurto finanssimaailmassa. Basic Attention Token on yksi projekteista, joka saattaa kuulostaa tutulta. Nyt on tärkeää tietää siitä enemmän ennen kuin päätät aloittaa sijoittamisen, joten olemme luetteloineet tärkeintä tietoa tässä artikkelissa. Lukemalla tämän artikkelin saat paremman ymmärryksen Basic Attention Tokeniin sijoittamisesta!

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Basic Attention Token?

Verkkomainonta toimii! Basic Attention Token vastaa tähän palkitsemalla käyttäjiä mainosten katsomisesta. Tämä poistaa paljon harmia, koska nyt käyttäjät voivat hyötyä mainonnasta. Siksi sijoittaminen Basic Attention Tokeniin voi olla mielenkiintoista.

Voit käydä kauppaa kryptolla Basic Attention Token kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Basic Attention Token:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Basic Attention Token sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Basic Attention Token.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Basic Attention Token.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Basic Attention Token ostetaan tilillesi!

Mikä on BAT – projektin tavoite

Vilkaistaan ensin sitä, mikä Basic Attention Token on ja mitä sillä voidaan saavuttaa. Basic Attention Token (BAT) on erityinen kryptovaluutta, jonka tavoitteena on tehdä digitaalisesta mainonnasta reilumpaa sekä luojille että kuluttajille. BAT toimii Ethereum-verkossa ja se on integroitu Brave-nimiseen kustomoituun verkkoselaimeen, josta kerromme lisää hieman myöhemmin. Mainostajat, julkaisijat ja internetin käyttäjät voivat vaihtaa BAT:ia toimintansa mukaan internetissä. Tämä helpottaa näiden kolmen ryhmän välisiä transaktioita.

Miten Basic Attention Token siis toimii? Käyttäjiä palkitaan BAT-tokenilla tiettyjen videoiden katsomisesta. Näin julkaisijat voivat luoda vaikuttavampia mainoksia. Mainostajat voivat olla varmoja, että heidän sisältöään näytetään siitä kiinnostuneelle yleisölle. Lopputuloksena on uudenlainen digitaalinen mainonta-alusta, joka toimii täysin BAT:illa. Käyttäjät voivat pitää BAT:ia hallussaan tai muuntaa sen tavalliseksi rahaksi. BAT:n avulla he voivat sitten palkita suosikkimainostajiaan tai -sisällönluojiaan.

Verkkomainonnasta on tulossa yhä suositumpaa ja BAT on tässä edelläkävijä. Tämä voi siis olla hyvä syy sijoittaa BAT:iin ostamalla kryptovaluuttaa.

Basic Attention Token

BAT:n luonti

Jokaisen, joka haluaa sijoittaa BAT:iin, pitäisi tietää, millainen alku projektilla on ollut. BAT:n loi Brendan Eich, jota kehitti edelleen Brave-ohjelmisto. On tärkeää ottaa huomioon, että molemmat projektit ovat täysin erillisiä.

Tokenin käsitteen tavoitteena on eliminoida kaikki petokset ja välikädet. Basic Attention Tokenin luojalla oli selkeä visio auttaa asiakkaita, mainostajia ja käyttäjiä. Hän korosti tavoitetta poistaa kaikki internetin käyttämiseen liittyviä hankaluuksia. Lopulta hän päätti luoda ekojärjestelmän, joka teki juuri näin. Koska tiimi laittaa käyttäjiensä edut etusijalle, tällä hetkellä on useita sijoittajia, jotka haluavat sijoittaa Basic Attention Tokeniin.

BAT:n pääosat

Kuten mainitsimme, BAT käyttää erityistä selainta varmistaakseen alustan oikean toiminnan. Tämä ei kuitenkaan ole BAT-projektin ainoa osa. Annamme sinulle paremman käsityksen sen toiminnasta listaamalla tärkeimmät projektin osat:

  • Brave-selain – BAT toimii Brave-nimisellä verkkoselaimella. Tämä selain on saman tokenin tiimin kehittämä selain. Brave on ilmainen selain, joka voi ladata 3-6 kertaa nopeammin kuin muut selaimet. Näin se näyttää mainoksia vain, kun käyttäjät haluavat nähdä niitä. Brave-selaimen käyttäjät voivat rekisteröityä Brave-palkinto-ohjelmaan ja saada BAT-valuuttaa mainosten katsomisesta. Mainokset otetaan käyttöön vain, jos käyttäjä niin päättää.
  • Brave-mikromaksujen tilikirja – BAT:n liikkeiden seuraamiseksi Brave käyttää Brave-mikromaksujen tilikirjaa. Ideana on, että käyttämällä tätä tilikirjaa mainostajat, julkaisijat ja lukijat voivat toteuttaa älysopimuksia. Nämä älysopimukset mahdollistavat transaktioiden nopeamman toteuttamisen alustalla. Brave tutkii nollatietotodistusten käyttöä lohkoketjussa, jolla pyritään saamaan enemmän nimettömyyttä kuin ennen. Itse asiassa tämä tekniikka tarkoittaa, ettei henkilötietojen julkistaminen enää ole mahdollista transaktioita toteuttaessa selaimella.

Sijoittaminen Basic Attention Tokeniin pörssin kautta

Jos haluat sijoittaa Basic Attention Tokeniin, yleisesti helpoin tapa on pörssissä. Pörssi on paikka, jossa kysyntä ja tarjonta yhdistyvät. Täällä on mahdollista ostaa myös Basic Attention Tokenia. Esimerkiksi voit valita tilin sivustolla, kuten Bitvavo:lla tai Bitvavolla, koska näiden pörssien kautta voit helposti sijoittaa Basic Attention Tokeniin itse. Voit jättää tokenit pörssiin niiden ostamisen jälkeen tai siirtää ne myös lompakkoon.

Päätelmä – pitäisikö sinun sijoittaa Basic Attention Tokeniin?

Jos näet hyvän tulevaisuuden Basic Attention Tokenille, voi olla hyvä idea ostaa kolikkoa itse ja tavoitella anteliasta tuottoa. Erityisen tekniikan ja vuosien kokemuksen ansiosta on suuri mahdollisuus, että projekti houkuttelee yleisöä. Tietenkin eteen tulee se kysymys, onko olemassa projekti, jolla on samanlainen visio. Lopulta valinta on henkilökohtainen, mutta näiden tietojen avulla olemme jo ohjanneet sinua oikeaan suuntaan. Tämä helpottaa omaa valintaasi.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *