Kuinka voit ostaa Google (Alphabet) osakkeet?

Olet todennäköisesti päässyt tälle verkkosivustolle Google n kautta. Googlaamisesta on tullut arkipäiväinen sana; Voit jopa löytää sen nykyään jokaisesta sanakirjasta. Google-yrityksen valtava suosio voi tehdä Googlen osakkeiden ostamisesta mielenkiintoista; mutta miten tämä tehdään? Tästä artikkelista löydät myös nykyisen osakekurssin.

Vinkki: Googlen osakkeita kutsutaan nykyään Alphabet-osakkeiksi. Käytämme molempia nimiä tässä artikkelissa.

Missä voit ostaa Google osakkeita?

Luotatko Googleen ja sen emoyhtiö Alphabetiin? Siinä tapauksessa voi olla erittäin hyvä vaihtoehto sijoittaa Alphabet-osakkeisiin. Aiemmin osakkeenomistajat ovat hyötyneet suuresti Google-osakkeesta. Haluatko ostaa Google -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Google -osakkeilla yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen Google (Alphabet) osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen Google (Alphabet) osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen Google (Alphabet) osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Mikä on Alphabet-osakkeen hinta?

Oletko kiinnostunut Alphabet (Google)-osakkeen nykyisestä hinnasta? Alta näet Alphabetin CFD-hinnan. Googlen osakekurssin avulla voit määrittää, haluatko sijoittaa osakkeeseen. Haluatko tehdä tilauksen suoraan? Voit käyttää kaavion painikkeita.

Osakkeen Google (Alphabet) yritystiedot

Alta näet osakkeen Google (Alphabet) tärkeimmät yritystiedot.

Google (Alphabet)-analyysi

Ennen kuin päätät ostaa tai myydä osakkeen Google (Alphabet), on tärkeää analysoida osaketta oikein. Alla
olevasta yhteenvedosta näet, miten Google (Alphabet) on kehittynyt.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen Google (Alphabet) osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Miten osakkeen Google (Alphabet) hinta kehittyy vuonna 2024?

Mietitkö, mitä analyytikot osakkeen Google (Alphabet) kehittyvät vuonna 2024 ja sen jälkeen? Olemme
yhdistäneet analyytikkojen ennusteet Alpha Vantage -tietojen avulla. Pidä mielessä, että nämä
numerot ovat vain ennuste osakkeen Google (Alphabet) hintatrendistä eikä se välttämättä toteudu. Tee siis aina
oma tutkimustyösi!

Miksi sijoittaa Alphabetiin (Google)?

Kaikki tuntevat Googlen hakukoneena; mutta tiesitkö, että Google on muutakin kuin vain hakukone? Paljon on tapahtunut sen jälkeen, kun Larry Page ja Sergey Brin perustivat Googlen 4. syyskuuta 1998. Yrityksen kauneus on, että se kehiteltiin pienessä autotallissa. Nykyään Google on välttämätön toimija Internet-markkinoilla.

Isossa-Britanniassa Google on hakukoneiden markkinoilla laaja markkinajohtaja lähes 90 prosentilla; tämä voi tehdä siitä houkuttelevan sijoituksen, kunhan osaa ajoittaa osakkeiden ostamisen ajankohdan oikein.

Buying Google shares

Lyhyt analyysi Google osakkeesta

Aloitetaan lyhyellä analyysillä Alphabetista. Vuodesta 2015 lähtien Google on kuulunut Alphabet-ryhmään erillisenä yrityksenä. Tässä organisaatiorakenteessa erillisillä yrityksillä, kuten Googlella ja Life Sciencella, on paljon vapautta suorittaa tavoitteensa kunnolla.

Google voi tulevaisuudessa saada paljon ylimääräistä spekuloidaa älypuhelinten ja tablettien myynnistä. On yhä enemmän ihmisiä, jotka ostavat näitä tuotteita. Lisäksi Android-käyttöjärjestelmä on tulossa yhä suositummaksi. Alphabet tai Google voivat vastata näihin trendeihin hyvin myymällä vielä enemmän näitä tuotteita.

Buying Google shares

Hakujätti on kuitenkin jonkin verran paineessa vaihtoehtojen ilmaantumisen vuoksi. Esimerkiksi monet ihmiset käyttävät sovelluksia vastausten löytämiseksi kiireellisiin kysymyksiin. Tällä hetkellä Google on vieläkin maailman johtava hakukone. Luuletko, että Google onnistuu ylläpitämään asemansa? Silloin voi olla houkuttelevaa ostaa Alphabet.

Toinen uhka, johon sinun on kiinnitettävä huomiota, on hakujätin imago. Esimerkiksi tunnetussa oikeudenkäynnissä kävi ilmi, että Google sijoitti kilpailijat vähemmän korkealle hakukoneeseen. Euroopan komissio sakotti Googlea ja hakujätti joutui vaihtamaan metodejaan. Tällaiset tapahtumat eivät tietenkään ole hyväksi yrityksen maineelle.

Haluatko ostaa Google- tai Alphabet-osakkeita? Mieti itse, luotatko yrityksen tulevaisuuteen. Onko asia näin? Sitten on varmasti houkuttelevaa ostaa osakkeita.

Ketkä ovat Googlen kilpailijat?

Isossa-Britanniassa Google on selkeä markkinajohtaja noin 90 prosentin markkinaosuudella. Näin on myös maailmanlaajuisesti. Silti on kilpailua. Mihin kilpailijoihin sinun tulisi kiinnittää eniten huomiota ennen kuin ostat Alphabet-osakkeita?

Bing

Bing on Microsoftin hakukone ja toiseksi suurin hakukone maailmanlaajuisesti. Bingin markkinaosuus on 2,32%, joten se ei ole yhtä suuri kuin Google, jolla on maailmanlaajuinen 92,71%:n markkinaosuus. Googlen on kuitenkin pidettävä silmällä Bingiä.

Yahoo!

Yahoo! oli ennen paljon suositumpi. Hakukonetta käyttää nykyään vain noin 1,6% maailman väestöstä. Joissakin maissa Yahoo!:n markkinaosuus on edelleen huomattavan suuri. Indonesiassa, Irakissa ja Iranissa Yahoo!:lla on enemmän käyttäjiä.

Baidu

Baidu on suuri hakukone Kiinassa. Google on estetty Kiinassa normaalien kanavien kautta. Tämän seurauksena paikallisesta Baidusta on tullut suosittu. Kiinassa hakukone omistaa 67% markkinoista. Kiina tarjoaa tietysti mielenkiintoiset markkinat hakukoneille sen koon ja nopean taloudellisen kehityksen vuoksi.

Yandex

Venäjällä Google on edelleen suurin, mutta se ylittää juuri ja juuri paikallisen Yandex-hakukoneen. Tällä alueella Googlen on siis tehtävä kaikkensa pysyäkseen suurimpana hakukoneena.

Paikalliset kilpailijat

Eri maissa on useita paikallisia kilpailijoita. Googlen on jatkettava tiettyjen markkinoiden analysointia pysyäkseen paikallisten kilpailijoiden edellä. Esimerkiksi Etelä-Koreassa Naveria käytetään laajalti. SNZ on suosittu hakukone Slovakiassa ja Seznam Tšekissä.

Kilpailija analyysi

Kaiken kaikkiaan voimme päätellä, että Google on vahva brändi, joka hallitsee maailmanlaajuisesti. Tämä ei tarkoita sitä, että Google voi ottaa iisisti. On paljon muita alueita, joissa toisen hakukoneen uhkan voi tuntea. Luuletko, että Google voi jatkaa laajentumistaan? Siinä tapauksessa voi olla mielenkiintoista ostaa Google-osakkeita.

Vinkki:tästä Voit tarkastella hakukoneiden markkinaosuuksia alueittain.

Miksi sinun kannattaisi ostaa Alphabet osakkeita?

Ennen kuin sijoitat Alphabet- tai Google-osakkeisiin, on tärkeää, että ymmärrät yrityksen vahvuudet. Keskustelemme osakkeen myönteisistä ominaisuuksista alla.

Näyttävä data

Google saa valtavan määrän mielenkiintoista dataa. Maailmanlaajuisesti Google vastaanottaa useita miljardeja hakuja päivittäin. Tämän perusteella Google voi käyttää erittäin monimutkaisia algoritmeja ennustamaan ihmisten käyttäytymistä netissä, mikä on tietysti kiinnostavaa mainostajille.

Nämä tiedot johtavat mainosten kehittyneempään kehitykseen ja siihen, että mainostajat voivat tavoittaa tietyn kohderyhmän helpommin. Tämä vaikuttaa Alphabet-osakkeen kannattavuuteen ja voi vaikuttaa positiivisesti sen hintaan.

Eri tuotteet

Google on muutakin kuin vain hakukone. Google on osa Alphabetia, joka sisältää paljon enemmän tuotteita. Ajattele esimerkiksi Android-puhelinten ja Google Homen tuotantoa. Google omistaa myös YouTuben ja tuo säännöllisesti markkinoille mielenkiintoisia uusia tuotteita. Monipuolistuva yritys on vähemmän riippuvainen yhdestä tulolähteestä ja voi siten olla turvallisempi sijoitus.

Yritys tuottaa spekuloidaa

Joka vuosi Google tai Alphabet tuottavat hyviä spekuloida lukuja. Tämä näkyy myös osakekurssin kehityksessä. Kun Google julkistettiin, osakkeiden arvo oli vain 54 dollaria. 14 vuotta myöhemmin osakekurssi on ylittänyt 1000 dollaria. Sijoittajan näkökulmasta Google on siis taloudellisesti mielenkiintoinen osake. Luuletko Googlen pystyvän pitämään tämän hintatason? Sitten voi olla mielenkiintoista ostaa Google-osakkeita ja lisätä ne salkkuusi.

Dominanssi

Google hallitsee globaaleja markkinoita. Tämän seurauksena heillä on vahva tuotenimi. Kaikki tietävät Googlen ja sana on jopa sisällytetty verbinä sanakirjaan. Koska yritys on niin suuri, se voi hyötyä myös mittakaava eduista: esimerkiksi suuret datakeskukset voivat alentaa kustannuksia.

Android

Toinen Googlen etu on matkapuhelinten Android-käyttöjärjestelmä. Toisin kuin Applen käyttöjärjestelmä, tämä järjestelmä toimii myös halvemmissa puhelimissa. Tämän seurauksena voi tavoittaa laajemman yleisön. Juuri nämä nousevat taloudet ovat merkittävä tulonlähde tulevina vuosikymmeninä. Google reagoi hyvin tähän suuntaukseen, ja sillä voi olla positiivinen vaikutus osakekurssien tulevaan kehitykseen.

Googleen sijoittamisen riskit

Alphabet- tai Google-osakkeiden ostamiseen liittyy myös joitakin riskejä. Tarkastelkaamme tämän osakkeen mahdollisia heikkouksia.

Lähes täyden monopoliaseman riskit

Google on niin vahva, että sitä pidetään joskus monopolina. Tällaisissa tapauksissa Euroopan komissio määrää nopeasti miljardeja sakkoja. Sijoittajana sinun on siis seurattava tarkasti, noudattaako Google kaikkia lakeja ja asetuksia. Yhtiö on säännöllisesti suurennuslasin alla, ja sakot voivat painostaa osakekurssia.

Etiikka ja yksityisyys

Googlen tai Alphabetin on myös oltava varovaisia suojellakseen mainettaan. Ei ole aina täysin selvää, mitä Google tekee kaikilla tiedoilla. Googlella on valta päättää, mitä tietoja näytetään tai ei näytetä yleisölle. Huonot uutiset voivat antaa Alphabetin osakekurssille negatiivisen impulssin. Siksi pidä aina silmällä uutisia, kun haluat ostaa osakkeita Googlesta.

Taloudellinen riippuvuus

Yli 90% Googlen tuloista tulee mainoksista. Nämä mainokset ovat kuluttajilta ja yrityksiltä. Kun taloudella ei mene hyvin, mainosbudjetit pienenevät. Tämä tapahtuu Googlen kannattavuuden kustannuksella.

Siksi on viisasta analysoida talouden kehitystä ennen Google-osakkeiden ostamista. Näyttääkö siltä, että talous kutistuu tulevaisuudessa? Sitten olisi ehkä parempi odottaa hetki ennen sijoittamista Google-osakkeisiin.

Epäonnistumiset

Google ei myöskään aina tee kaikkea oikein. Esimerkiksi Alphabet-sosiaalinen verkosto epäonnistui täysin. Toinen esimerkki epäonnistumisesta oli Google-lasit, joita ei koskaan esitelty markkinoille. Google sijoittaa paljon rahaa uusien tekniikoiden kehittämiseen, ja he ansaitsevat siitä säännöllisesti paljon rahaa. On kuitenkin tärkeää seurata näitä kehityskustannuksia tarkasti.

Kilpailu

Olemme jo keskustelleet Googlen tärkeimmistä kilpailijoista tässä artikkelissa. On kuitenkin tärkeää korostaa vielä kerran, että on tärkeää pitää tarkasti silmällä Alphabetin kilpailua. Loppujen lopuksi Facebook korvasi MySpacen aika lyhyessä ajassa. Kuka sanoo, että näin ei voisi käydä Googlen kanssa?

Google hintakehitys

Alla näet Google-osakkeiden hintakehityksen. Kuten näet, Google-osakkeet liikkuvat säännöllisesti. Uutiset voivat vaikuttaa voimakkaasti osakekurssiin. Voit käyttää hintakehitystä ennustamaan tulevia trendejä. Kun sijoitat aktiivisesti Alphabet-osakkeisiin, voit vastata optimaalisesti nykyiseen markkinatilanteeseen.

Mistä tiedät koska ostaa osakkeita?

Nyt on tietysti kysymys siitä, miten tietää, milloin ostaa osakkeita; tätä varten on tärkeää käyttää hyvää ajoitusta. Ennen kuin avaat sijoituksen, sinulla on oltava siihen hyvä syy. Syy voi olla sekä fundamentaalinen että tekninen.

Fundamentaalisesta syystä ostat Google-osakkeita, koska näet luvuissa tai uutis raporteissa jotain, jonka uskot lisäävän yrityksen arvoa. Ajattele esimerkiksi suurempia odotettuja spekuloida lukuja tai ehkä Googlen onnistunutta toisen yrityksen hankintaa. Voit lukea lisää tästä artikkelistamme fundamentti analyysistä.

Toinen yhä suositumpi tapa sijoittaa on tekninen analyysi. Tässä tapauksessa etsit tiettyjä malleja Googlen osake kaaviosta. Ajattele tiettyjä tasoja, joita hinta aina koskettaa ja sitten palautuu. Voit lukea lisää tästä sijoitus oppaastamme >>

Kuinka Google tienaa rahaa?

Ennen kuin sijoitat ensimmäisen kerran Googleen, on kuitenkin järkevää lukea, kuinka Google ansaitsee rahansa. Loppujen lopuksi Googlen voitot ovat ne, joiden avulla Google-osakkeet voivat nousta tulevaisuudessa. Googlella on laaja valikoima Internet-palveluja, kuten YouTube, Gmail ja Google+.

Google ansaitsee paljon tuloja näyttämällä mainoksia. Nämä mainokset näkyvät muun muassa hakukoneessa. Sponsoroidut linkit ovat linkkejä, joista mainostajat maksavat. Kun kävijä napsauttaa niitä, Google saa rahaa mainostajilta.

Google ad

Näppärä temppu tämän takana on se, että Google käyttää Google AdWords-palvelua: tässä palvelussa mainostajat voivat tehdä tarjouksia toisiaan vastaan ​​tietyistä hakutermeistä. Esimerkiksi rahalainan taloudelliset ehdot ovat joskus arvoltaan yli 10,00 dollaria napsautukselta.

Samaan aikaan Googlessa luodaan vielä enemmän arvoa tarjoamalla myös Google AdSense -palvelua. Tämä on palvelu, jonka avulla webmasterit voivat lisätä mainoksia verkkosivustoonsa. Google tutkii sivustolla esiintyvät ehdot ja näyttää asiaankuuluvia mainoksia. Sekä Google että ylläpitäjä saavat osan voitosta, joka saadaan kävijöiltä mainosten napsautuksista.

Nämä mainokset ovat varmistaneet, että Google-osakkeiden hinta on korkea. Internetin nopean kasvun vuoksi hintojen nousun mahdollisuus ei todellakaan ole poissuljettua!

Investing in Alphabet

Tavoittele parasta mahdollista tulosta Google-osakkeilla

Tietysti loppujen lopuksi haluat maksimoida tuloksesi sijoittamalla Googleen. Teet tämän tekemällä sijoituksia viisaasti. Ensinnäkin on tärkeää ymmärtää, että hinta vaihtelee. Negatiiviset uutiset, kuten yksityisyyden yksityisyydensuoja oikeudenkäynnit, aiheuttavat hinnan pudotuksen väliaikaisesti.

Älykkään tempun avulla on kuitenkin mahdollista aktiivisesti käydä kauppaa Google-osakkeilla jopa hintojen laskiessa.Teet tämän avaamalla lyhyen position osakkeelle; ansaitset sitten rahaa jokaisella 1 dollarilla, jolla hinta laskee.

On myös järkevää käyttää tilauksia ostettaessa Google-osakkeita. eToro:n ohjelmistossa on asettaa arvo, jolla ostat tai myyt CFD-osakkeita. Google-sijoituksen voitot tai tappiot voidaan myös asettaa tiettyyn arvoon.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *