Ontologyn ostaminen: miten sijoittaa Ontologyyn?

Jos haluat sijoittaa kryptovaluuttoihin itse, et ole yksin. Lähes kaikkien kolikoiden hinnat ovat nousseet voimakkaasti viime aikoina. Yksi kolikoista, joista keskustellaan yhä enemmän online-foorumeilla, on tietenkin Ontology. Haluatko tietää, mikä Ontology on ja mitä syitä sen sijoittamiseen on? Lue sitten tämä artikkeli perusteellisesti, koska tältä sivulta löydät kaikki tarvittavat tiedot.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Ontology?

Jos uskot NEO:n tulevaisuuteen, Ontologyn ostaminen voi olla mielenkiintoista. Ontology-kryptovaluuttaa käytetään yhdistämään olemassa olevia järjestelmiä NEO-lohkoketjussa.

Voit käydä kauppaa kryptolla Ontology kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Ontology:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Ontology sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Ontology.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Ontology.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Ontology ostetaan tilillesi!

Mikä on Ontology? – projektin tavoite

Katsotaan ensinnäkin projektin alkuperää ja tavoitetta. Ontology-projektin perusti kiinalainen yritys OnChain vuonna 2017. Tätä yritystä johtavat perustajat Erik Zhang ja Da Hongfei. Olet saattanut kuulla heistä: he ovat NEO-lohkoketjun luojat. Kuten saatat jo tietää, tämä projekti on yksi suurimmista projekteista, joka kryptomarkkinoilta löytyy tänä päivänä.

Ontologya voidaan oikeastaan pitää alustana yrityksille, jotka haluavat parantaa liiketoimintaansa lohkoketjun avulla muuttamatta olemassa olevia järjestelmiään täysin. Tämä tekee siitä täydellisen alustan yrityksille, jotka eivät tunne lohkoketjun teknologiaa. Yksi tämän projektin erityinen piirre on se, ettei se pitänyt Ontologyn ICO:ta. Sen sijaan se jakoi kolikkoja ilmaiseksi ihmisille air dropeilla.

Miten Ontology toimii?

Ontologyn lohkoketju on julkinen lohkoketju, joka luotiin erityisesti yritysasiakkaita huomioiden. Nämä ihmiset haluavat yksityisyyttä eivätkä halua lähettää henkilötietojaan yksityiseen lohkoketjuun. Tämä tekee Ontologysta BaaS-alustan (blockchain-as-a-service). Ontologyn tavoitteena on antaa yrityskäyttäjille mahdollisuuden hyödyntää lohkoketjun hajautettua ja jaettua luontoa yksinkertaisella tavalla.

Ontologyn asiakkaat voivat hyödyntää useita alustan vaihtoehtoja. Näitä ovat muun muassa tunnusten hallinta, älysopimukset, hajautettu pörssi ja kyky luoda omia digitaalisia omaisuuksia ja sovelluksia, joita voidaan isännöidä Ontology dApp -alustalla. Nämä vaihtoehdot antavat kaiken tyyppisille, jopa pienyrityksille, mahdollisuuden kokeilla lohkoketjua.

Ontology

Tapaa Ontologyn luottamusankkurit

Jos aiot jakaa henkilöllisyytesi jonkun kanssa, sinun ei tarvitse toimittaa kaikkia tietojasi Ontologylla. Sinun täytyy vain esittää henkilöllisyystodistus. Tämä on itse asiassa samankaltainen notaarin vahvistaman allekirjoituksen kanssa. Tässä tapauksessa annat vain ”allekirjoituksen”, et asiakirjoja. Tämä erottaa sen tavallisesta henkilöllisyystodistuksesta.

Todisteen tai vahvistuksen tarjoaa Ontologyn luottamusankkuri. Tämä on erityinen elin, joka tarjoaa henkilöllisyyden todentamispalveluja ONT ID -käyttäjille vastineeksi ONT ID -tunnuksista. Tätä todistejärjestelmää on turvallista käyttää, koska se toteuttaa erityyppisiä protokollia. Näillä protokollilla varmistetaan, etteivät väärennykset ole mahdollisia. Tämä on hyödyllistä sekä sovelluksille että kehittäjille. Ne voivat käyttää ONT ID:tä nopeasti ja turvallisesti uusien käyttäjien vahvistamiseen.

ONT-tokenin käyttö

ONT-tokenia käytetään Ontology-alustalla. ONT:n rooli Ontologyn ekojärjestelmässä on hyvin yksinkertainen. Tämä token antaa käyttäjille erityisiä hallintaoikeuksia. Sinulla on sananvaltaa Ontology-verkon päätöksissä, kuten päivityksissä tai muutoksissa. Saat myös korkoa tokeneiden avulla.

Sen sijaan, että rahat saataisiin dollareina, saat rahat ONG-tunnuksena. ONG on niin sanottu ”kaasu”, jota Ontology-verkon käyttää. ONG:ia käytetään siis transaktioita tai älysopimuksia toteutettaessa. ONG on hyvin samankaltainen NEO-verkon GAS:n kanssa. Kun päätät sijoittaa Ontologyyn, sijoitat ONT-tokeniin itseensä. Voit tehdä niin yhdessä pörsseistä, joka on sisällyttänyt tämän tokenin.

Säilytä Ontologya erityisessä lompakossa

Oletetaan, että olet päättänyt sijoittaa Ontologyyn. Mitä tehdä, jos olet juuri ostanut kolikkosi? Ensimmäinen asia, joka sinun tulisi tehdä, on siirtää kolikot erityiseen lompakkoon, jos et vielä ole tehnyt niin. Kolikkojen jättäminen pörssiin kutsuu vain ongelmia. Kolikot eivät ole käsissäsi, mikä tarkoittaa, että olet aina alttiina hakkereille.

Voit valita ohjelmistolompakon tai laitteistolompakon. Vaikka olemassa on myös paperilompakko, se ei ole yhtä kätevä. Laitteistolompakon avulla voit siirtää Ontology-kolikot ottamatta tietokonetta mukaasi. Jos omistat ohjelmistolompakon, kolikot tallennetaan tietokoneelle. Ohjelmistolompakko on ilmainen, toisin kuin laitteistolompakko, joka voi maksaa satoja euroja.

Ontology linkkinä NEO:oon

Ontology voi olla suhteellisen epäselvä kryptovaluutta. Kolikko on ensisijaisesti suunniteltu yrityksille yhdistämään olemassa olevat järjestelmät NEO-lohkoketjuun. Tämä tekee Ontologysta olennaisen kolikon elimille, jotka haluavat käyttää NEO-lohkoketjua. Kun pidät hallussa Ontology-kolikkoja, saat palkkiona toisen kolikon eli ONG:n.

ICO:ta ei koskaan pidetty, vaan kolikot jaettiin ihmisille, jotka omistivat NEO:a jo ennestään. Siksi kolikkoa itseään ei ole julkaistu kuluttajille. Tämä ei tarkoita, että yksityisenä treidaajana et voi hyötyä Ontology-kryptovaluutan hinnanvaihteluista. Niin kauan kuin kolikkoa käytetään tarpeeksi, sijoittajana voit hyötyä hintamuutoksista.

Päätelmä – pitäisikö sinun sijoittaa Ontologyyn?

On vaikea vastata siihen, onko Ontologyyn sijoittaminen viisasta vai ei. Tämä riippuu täysin siitä, mitä näet yrityksessä ja uskotko, että siitä voi tulla suuri lohkoketju. Jos luulet, että useat yritykset valitsevat Ontologyn, voit aina jakaa pienen osan osakesalkustasi tähän kolikkoon. Jos et usko sen tapahtuvan, on parempi valita toinen kryptovaluutta.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *