Loopringin ostaminen: Miten sijoittaa Loopringiin?

Olemassa on tällä hetkellä muutamia tuhansia eri kryptovaluuttoja. Useimmille tulee mieleen Ripple tai Bitcoin, mutta olemassa on useita muita projekteja, joilla on lupaava tulevaisuus. Yksi näistä projekteista on Loopring. Haluatko tietää, mikä Loopring on ja onko se valuutta, johon kannattaa sijoittaa? Jatka lukemista, sillä tässä artikkelissa kerromme kaiken olennaisen tiedon!

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Loopring?

Voi olla hyvin mielenkiintoista ostaa Loopringiä. Tätä kryptovaluuttaa voidaan käyttää omaisuuden vaihtamiseen eri pörssien välillä. Koska se yhdistää toimeksiantoja eri pörsseistä, ne voidaan toteuttaa parhaaseen hintaan.

Voit käydä kauppaa kryptolla Loopring kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Loopring:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Loopring sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Loopring.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Loopring.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Loopring ostetaan tilillesi!

Mikä on Loopring – projektin tavoite

Katsotaan ensinnäkin sitä, mikä Loopring itse asiassa on. Loopring (LRC) voidaan luokitella avoimen lähdekoodin hajautetuksi digitaaliseksi valuuttaprotokollaksi, jolla on automaattinen täytäntöönpanojärjestelmä Ethereumissa. Tämä kuulostaa monimutkaiselta, mutta lyhyesti sanottuna se tarkoittaa, että se on luotu, jotta käyttäjät voivat vaihtaa omaisuutta eri pörssien välillä.

Loopring ei ole hajautettu pörssi sanan alkuperäisessä merkityksessä, vaan se käyttää teknologiaa toimeksiantojen täsmäämiseen ja renkaiden jakamiseen. Projektin tavoitteena on kerätä toimeksiantoja yhteen mahdollisimman monelta pörssiltä. Sen jälkeen näiden toimeksiantojen nippu halutaan täsmätä kaikkien Loopring-verkon pörssien toimeksiantoluetteloihin.

Loopringin ainutlaatuinen protokolla

Loopring tarjoaa ainutlaatuisen protokollan muihin kryptomarkkinan projekteihin verrattuna. Tämä protokolla helpottaa kaupankäyntiä ERC20-tunnuksilla Ethereum-lohkoketjussa. Loopring mahdollistaa esimerkiksi useiden tunnuksien vaihtoja. Se takaa myös likvidiyden korkeaa tasoa pörssin eri olosuhteissa. Tämä tarjoaa etuja sekä käyttäjille että pörsseille vähentämällä riskejä.

Riskejä vähennetään älysopimuksilla ja kustannuksia minimoimalla. Tämä mahdollistaa kannattavamman renkaan täsmäyksen ja toimeksiantojen jaon. Lisäksi se tarjoaa online-tietojen parempaa tietoturvaa. Mikä tahansa alusta, joka on toteuttanut älysopimuksia, voi integroida Loopring-verkon. Kuten voit kuvitella, tämä tarkoittaa, että projektilla on suuri kasvupotentiaali.

virgula in loop

Loopring 3.0

Loopring 3.0 on protokollan viimeisin versio. Tämä versio tarjoaa paljon paremman suorituskyvyn tinkimättä tietoturvasta. Sen suunnittelussa huomioidaan kaksi päätavoitetta: suorituskyky ja tietoturva. Tämä versio varmistaa, että käyttäjät voivat aina perua tehonsa, jos he eivät luota siihen täysin. Pahimmassakin tapauksessa käyttäjät voivat saada tehonsa takaisin välittömästi Merkle-todistuksilla.

LRC-tunnuksen käyttö

Jos sijoitat Loopringiin, voit ostaa LRC-tunnuksen. LRC on erityistunnus, josta käydään kauppaa Loopring-verkossa. Tunnusta käytetään jakamaan prosenttiosuus kaikista verkossa luoduista maksuista. 70 % maksuista maksetaan hyökkääjille, 20 % käytetään Loopring DAO:n rahoittamiseen ja loput 10 % kirjataan kuluiksi.

Erityisellä LRC-tunnuksella on tärkeä tehtävä Loopring-mainejärjestelmässä. Loopringin DEX-omistajien on käytettävä LRC:tä maineensa rakentamiseen ja täten lisäturvan tarjoamiseen kaikille alustan käyttäjille. Tämä tarkoittaa, että petolliset pörssit menettävät osan panoksestaan. Tämä antaa käyttäjille mielenrauhaa.

Loopringin liittyvät riskit

Loopringin sijoittamiseen liittyy tiettyjä riskejä. Nämä riskit ovat samat kuin muun tyyppisissä hajautetuissa pörssissä. Suurin riski on, etteivät hallitukset suosi hajautettuja pörssejä, koska niitä on vaikea valvoa. Keskusviranomaisen puute vaikeuttaa EU:n jäsenvaltioiden torjuntaa rahanpesua vastaan.

Hallitus voi päättää, ettei kaupankäynti Loopring-alustan kautta ole enää sallittua. Tällä olisi tietenkin negatiivinen vaikutus tunnuksen hintaan. Toinen riski on, että markkinoille ilmestyy lopulta parempi pörssi, joka tekee Loopringistä vanhentuneen. Vaikka mahdollisuus tähän on pieni, siitä tulisi silti olla tietoinen Loopringiä ostettaessa.

Säilytä Loopringiä erityisessä lompakossa

Kun olet päättänyt sijoittaa Loopringiin, saatat miettiä, mitä sinun täytyy ottaa huomioon. Ensinnäkin suosittelemme siirtämään kolikot lompakkoon. Näin voit hallita kaikkia kolikkoja. Voit valita kolikkojen säilyttämiseen erilaisia lompakkoja. Paperilompakkoja voidaan ladata internetistä, mutta ne eivät ole kovinkaan käytännöllisiä.

Ohjelmisto- tai laitteistolompakot puolestaan ovat hyviä valintoja kolikkojen säilyttämiseen. Laitteistolompakko on turvallisin vaihtoehto, koska sitä ei yhdistetä internetiin. Nämä kuitenkin maksavat. Jos et investoi suuria määriä, ohjelmistolompakko on kätevämpi, koska voit asentaa sen tietokoneellesi ilmaiseksi. Budjetista riippumatta on hyvä olla jättämättä kolikkoja pörssiin. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun pörssi hakkeroitaisiin.

Päätelmä – tulisiko sinun sijoittaa Loopringiin?

Kuten olet lukenut tästä artikkelista, Loopring on projekti, jolla on erityinen visio kryptomarkkinoilla. Jos tätä DEX-pörssiä käytetään, Loopringin hinta voi nousta merkittävästi. Kysymys kuitenkin on, että onnistuuko tiimi tehtävässään. Loopringiin sijoittaminen johtuu sinusta itsestäsi. Valitettavasti emme voi tehdä valintaa puolestasi.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *