Mitkä kryptovaluutat ovat anonyymejä?

Kryptovaluutat ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja sijoittajien keskuudessa. Korkeiden tuottojen ansiosta on mahdollista tienata paljon rahaa lyhyessä ajassa. Kryptovaluuttoja on kaiken muotoisia ja kokoisia. Yksi käytettävissä olevista vaihtoehdoista on anonyymi digitaalinen valuutta. Tässä artikkelissa kerromme lisää tästä ainutlaatuisesta kryptovaluutasta.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Anonyymi kryptovaluutta?

Yksi suosituimmista kryptovaluutoista on edelleen anonyymi kryptovaluutta. Kuten nimestä voi päätellä, nämä ovat digitaalisia kolikkoja, jotka sallivat tiettyjen transaktioiden toteuttamista nimettömästi. Koska kaikki eivät vielä tunne anonyymiä kryptovaluuttaa, päätimme luetella tärkeimmät tiedot tässä artikkelissa. Kerromme, mitä anonyymi valuutta pitää sisällään ja minkä tyyppisiä anonyymejä kryptovaluuttoja markkinoilla on tällä hetkellä.

Voit käydä kauppaa kryptolla Anonyymi kryptovaluutta kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Anonyymi kryptovaluutta:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Anonyymi kryptovaluutta sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse [X].
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Anonyymi kryptovaluutta.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Anonyymi kryptovaluutta ostetaan tilillesi!

Anonyymi kryptovaluutta – mikä se on?

Ennen kuin keskitymme syvemmin kuuluisimpiin anonyymeihin kryptovaluuttoihin, on hyvä ymmärtää, mitä nimettömyys tarkoittaa tässä sanayhteydessä. Tätä varten meidän on tutkittava kryptovaluuttojen tekniikkaa hieman lähemmin. Kuten saatat jo tietää, kryptovaluutta on digitaalinen valuutta, jota käytetään vaihtovälineenä. Se on verrattavissa oikeaan valuttaan, mutta sillä ei ole fyysistä muotoa ja se käyttää kryptografiaa. Näin varmistetaan, että sitä on lähes mahdotonta väärentää, eikä sillä voi maksaa kahdesti. Siksi se eroaa normaalista pankkitilistä. Kun avaat normaalin pankkitilin, pankki rekisteröi KYC-tietosi. Tämä on lyhenne termistä Know Your Customer.

Nämä tiedot ovat tärkeitä sen varmistamiseksi, etteivät pankit palvele ihmisiä, joiden tavoitteena on esimerkiksi pestä rahaa. Tämä ei kuitenkaan koske kryptovaluuttaa. Toisaalta kryptovaluutta on täysin anonyymi, etkä yksinkertaisesti voi nähdä, kuka on transaktion takana. Toisaalta se on taas täysin vilpitöntä ja seurattavissa. Tämä johtuu siitä, että tiedot tallennetaan lohkoketjuun. Tämä lohkoketju on jokaisen verkon osallistujan käytettävissä.

Osoitteet, joiden välillä rahaa siirretään sekä kunkin tapahtuman päivämäärä, aika ja arvo tallennetaan. Ainoa asia, jota ei tallenneta, on osoitteiden ihmisten henkilöllisyydet.

anonyymit kryptovaluutat

Onko kryptovaluutta anonyymi?

Tietenkään yllä oleva ei selkeytä sitä, onko kryptovaluutta anonyymi vai ei. Vastaus tähän kysymykseen on, että se riippuu sitä, mitä anonyymillä tarkoitetaan. Se on anonyymi siltä osin, että voit omistaa krypto-osoitteen paljastamatta tietoja itsestäsi. Henkilö voi omistaa useita osoitteita, ja teoriassa näitä osoitteita ei voida yhdistää mihinkään. Virtuaalisen valuutan lähettämistä ja vastaanottamista voidaan verrata salanimellä kirjoittamiseen. Jos kirjailijan salanimi voidaan yhdistää hänen henkilöllisyyteensä, kaikki salanimellä kirjoitettu sisältö voidaan yhdistää häneen.

Alkuperäinen Bitcoinin white paper neuvoi käyttäjiä käyttämään uutta osoitetta jokaiselle transaktiolle välttääkseen henkilöllisyyden paljastumista. Algoritmi on rakennettu siten, että kaikkia Bitcoin-maailmassa tapahtuvia asioita voidaan seurata. Tämä johtaa avoimuuden tasoon, joka ei aina takaa parasta nimettömyyttä. Koska kaikki transaktiot ovat pysyviä ja julkisia, Bitcoin ei salli täyttä nimettömyyttä. Tuloksena Bitcoin itsessään ei oikeastaan ole anonyymi kryptovaluutta. Tietenkin on olemassa muitakin kolikkoja kuin Bitcoin, joista osa katsotaan anonyymeiksi kryptovaluutoiksi.

Yksityisyystunnusten luonti – nimettömyys ja yksityisyys asian ytimessä

Bitcoinin yksityisyysongelmien ratkaisemiseksi on luotu erityisiä kryptovaluuttoja, joiden teknologiat takaavat korkeaa nimettömyyttä. Kutsumme näitä yksityisyystunnuksiksi eli digitaalisiksi valuutoiksi, jotka laittavat käyttäjän yksityisyyden ensisijalle. Yksityisyystunnukset ovat kryptovaluuttoja, jotka keskittyvät henkilöllisyytesi ja transaktiosi piilottamiseen ja ne pitävät transaktiot anonyymeinä ja näkymättöminä. Anonymiteetti poistaa henkilöllisyyden yhteyden lompakosta ja tietyistä transaktioista, ja jäljittämättömyys estää ulkoisia osapuolia kartoittamasta lohkoketjutoimia.

Tunnetuimmat anonyymit kryptovaluutat

Yllä olevien tietojen pitäisi antaa sinulle paremman käsityksen tietyntyyppisten kryptoprojektien nimettömyydestä. Nyt on aika vilkaista tällä hetkellä saatavilla olevien anonyymien kryptovaluuttojen päätyyppejä. Helpotimme asioita luetteloimalla tunnetuimmat anonyymit kryptovaluutat:

Monero

Monero on epäilemättä tunnetuin anonyymi kryptovaluutta, jonka voit löytää tällä hetkellä. Tämä projekti on niin anonyymi ja yksityinen, ettet voi nähdä, miten suuria summia eri osapuolten välillä lähetetään. Edes poliisi ei voi selvittää, miten paljon Monero-rahaa lähetät jollekulle.

Monero käyttää monimutkaista tekniikkaa, kuten rengasallekirjoituksia sekä RingCT-, Kovri- ja Stealth-osoitteita käyttäjien yksityisyyden suojaamiseksi. Stealth-osoitteet ovat todennäköisesti yksinkertaisin tapa taata yksityisyys transaktioita toteutettaessa. Perusmuodossaan nämä osoitteet luovat uuden osoitteen, kun vastaanotat kryptovaluuttaa. Tämä varmistaa, että ulkopuoliset osapuolet eivät voi yhdistää tulevia maksuja lompakko-osoitteeseesi.

Rengasallekirjoitukset yhdistävät sinut muihin renkaan allekirjoituksiin piilottaakseen sinut lähettäjänä. Mitä enemmän osapuolia renkaassa on, sitä vaikeampi sinut on yhdistää transaktioon. Tämän toimintatapa ei ole oleellista. Tärkeintä on, että Monero voi suojata transaktioita täysin. Monero on pitkään ollut yksi suurimmista projekteista kryptovaluuttamarkkinoilla. Ainoa tämän kolikon haittapuoli on sen monimutkainen teknologia. Tämä johtaa siihen, että transaktioissa kestää pidempään.

Monero

Zcash

Zcash on toinen hyvin tunnettu vaihtoehto, jos etsit anonyymejä kryptovaluuttoja. Zcashin erityinen hyöty on, että se käyttää erilaisia ​​menetelmiä yksityisyyden takaamiseksi transaktioita toteutettaessa. Zcash toimii SNARK-protokollan kautta, joka tunnetaan myös nollatietojen todistuksena. Tämä protokolla tarkoittaa, että maksettaessa ei tallenneta tietoja. Se on aivan kuin aave olisi tehnyt maksun digitaalisella valuutalla. Protokollan avulla voit todistaa transaktion kelvollisuuden jakamatta tietoja transaktiosta.

Tämä mekanismi parantaa yksityisyyttä sekä auttaa lohkoketjun skaalattavuutta. Zcash ei kuitenkaan ole vielä ottanut sitä käyttöön standardina. Sillä on vielä avoin lohkoketju, joka muistuttaa Bitcoinia. Käyttääksesi tätä yksityisyystoimintoa Zcashissa sinulla on oltava vähintään 4 gigatavua RAM-muistia. Tämä on vaativaa vanhemmille tietokoneille.

PIVX

PIVX on toinen projekti, joka on yrittänyt taata käyttäjien yksityisyyden parhaalla mahdollisella tavalla. PIVX-projekti on ensimmäinen todiste panosprotokollasta, joka otti käyttöön Zercoin-protokollan. Tämä on erityinen protokolla, joka yllä olevan projektin mukaisesti takaa, etteivät transaktiot vaadi tietoja. Se on otettu käyttöön vasta äskettäin, joten se ei vielä toimi odotetusti. Pätevä kehitystiimi kuitenkin kehittää asiaa. Se, että tämä projekti mahdollistaa erittäin nopeat transaktiot sekä takaa yksityisyyden, tekee siitä yhden parhaista investointiprojekteista. Tietenkin on kysymys siitä, kykeneekö tiimi käsittelemään kaikki tällä hetkellä läsnä olevat haasteet.

Komodo

Komodo on tällä hetkellä alakynnessä kryptovaluuttamaailmassa. Siksi ei ole yllättävää, jos et ole ennen kuullut tästä projektista aiemmin. Mielenkiintoista on, että tämä valuutta tekee parhaansa saavuttaakseen anonyymit transaktiot. Myös Komodo käyttää Zcashin SNARK-protokollaa. Se on oikeastaan ottanut käyttöönsä Zcashin teknologian, mutta myös tehnyt siihen tarvittavia muutoksia. Voit ajatella projektia eräänlaisena Zcashin pikkuveljenä.

Tämä tarkoittaa, että Komodolla on samankaltaisia haittapuolia Zcashin kanssa yksityisten transaktioiden osalta. Komodon projekti ei kuitenkaan keskity vain yksityisiin transaktioihin, vaan kehittää myös hajautettua pörssiä. Tämä on pörssi, joka ei ole yrityksen tai ihmisryhmien valvoma, vaan se on täysin itsenäinen.

NAV Coin

NAV Coin on yksi aliarvostetuimmista anonyymeistä kryptovaluutoista tällä hetkellä. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että tällä projektilla on suuria hajautusongelmia, joita ei ole vielä ratkaistu. NAV Coin ei käytä salakirjoitustekniikkaa nimettömyyden takaamiseksi. Sen sijaan se käyttää monipuolista teknologiaa erilaisen lohkoketjun luomiseksi. Tämä saavutetaan NavTech-palvelimilla, jotka määrittävät uuden verkon. Tämän toimintatapaa on vaikeaa selittää tarkasti. Ainoa tärkeä tiedettävä asia on tietää, että NAV Coin ei vielä takaa täyttä nimettömyyttä. Tämä voi kuitenkin muuttua tulevaisuudessa.

ZenCash

ZenCash on projekti, joka on verrattavissa Zcashiin. Myös tämä projekti käyttää SNARK-protokollaa nimettömyyden takaamiseksi. Se käyttää Zcashin kaltaista määritystä. Tämä tarkoittaa, että suojatun transaktion lähettämiseen vaaditaan vähimmäismäärä RAM-muistia. Tällä hetkellä sinulla on oltava vähintään 3,2 gigatavua RAM-muistia transaktion tekemiseksi. Tiimi yrittää erottaa itsensä joukosta tukemalla erityyppisiä lompakkoja. Tämä mahdollistaisi myös muiden kryptovaluuttojen lähettämisen ZenCashin avulla. Vaikka tämä ei tällä hetkellä toimi kovin hyvin, on hyvä mahdollisuus, että se onnistuu tulevaisuudessa.

Verge

Viimeinen projekti, johon voit sijoittaa, jos pidät anonyymeistä kryptovaluutoista, on Verge. Verge on ottanut erilaisen lähestymistavan muihin verrattuna tullakseen yksityiseksi ja nimettömäksi. Toisin kuin yllä mainitut kolikot, tämä on projekti, joka ei käytä erityistä tekniikkaa transaktioiden nimettömyyden takaamiseksi. Itse asiassa se käyttää vain Tor-selainta transaktioiden suojaamiseen. Tor käyttää erityistä reititystä piilottaakseen IP-osoitteesi salattuihin kerroksiin. Vaikka voit käyttää Toria minkä tahansa lohkoketjun kanssa, jotkut sisällyttävät sen vakiona. Sekä Verge että Monero käyttävät Toria tai vaihtoehtoista ratkaisua transaktioiden suojaamiseen.

Jos kaikki menee hyvin, tämän artikkelin tiedot ovat antaneet sinulle paremman käsityksen siitä, mitä anonyymit kryptovaluutat ovat. Korkean turvallisuustason vuoksi nämä ovat ihanteellisia kolikkoja, jos haluat tehdä transaktioita täysin anonyymisti. Näytimme myös, mitkä kryptovaluutat tarjoavat nimettömyyttä. Jos tarvitset apua näihin anonyymeihin kryptovaluuttoihin sijoittamiseen, olet tullut oikeaan paikkaan. Tältä sivulta löydät useita artikkeleja, jotka voivat auttaa aloittelevaa sijoittajaa.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *