Aelfin ostaminen: miten sijoittaa Aelfiin?

Kryptovaluuttojen suosion nousun mukana lohkoketjuteknologiasta on tulossa tärkeämpää. Aelf hyppää mukaan tähän kehittyvään markkinaan. Tästä artikkelista voit lukea, miten Aelf toimii. Voit myös selvittää sen edut ja haitat ja päättää, onko siihen sijoittaminen viisasta.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Aelf?

Aelf on eräänlainen lohkoketjun käyttöjärjestelmä: sen avulla voidaan pyörittää dApps (hajautettuja sovelluksia) -sovelluksia. Muutamien parannuksien ansiosta transaktioita voidaan toteuttaa paljon nopeammin. Tämä sovellus tekee Aelfin ostamisesta mielenkiintoista, mutta mikä on paras tapa tehdä niin?

Voit käydä kauppaa kryptolla Aelf kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Aelf:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Aelf sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Aelf.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Aelf.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Aelf ostetaan tilillesi!

Mikä on Aelf?

Aelf tukee lohkoketjujärjestelmiä, joissa voi esiintyä ongelmia useista syistä. Se on siis lohkoketjuteknologian käyttöjärjestelmä.

Aelfin ideana on keskittyä lohkoketjuteknologian kaupallistamiseen ja sen tavoitteena on luoda hajautetun pilvipalvelun verkko. Bitcoinin transaktiokäsittelynopeus on tällä hetkellä 8 BTC:tä sekunnissa. Toisaalta Visan kaltainen järjestelmä käsittelee yli 250 000 transaktiota sekunnissa.

Käsittelynopeuden näkökulmasta on selvää, että nykyisen lohkoketjujärjestelmän kehittämiseksi on tehtävä paljon työtä. Tämä on ainoa tapa tulla talouden tulevaisuudeksi. Yksi lohkoketjun kohtaama ongelma on sen rajoitettu skaalautuvuus.

Tiedot ovat jaoteltavissa ja koko järjestelmä toimii konsensusalgoritmillä. Tämä algoritmi tarkistaa molemmat transaktion puolet tehdäkseen transaktioiden tilikirjasta julkisen. Oikealla konsensuksella petoksesta tulee mahdotonta.

Aelf: miten se toimii?

Aelf on lohkoketjun käyttöjärjestelmä, jonka tavoitteena on kaupallistaa tätä teknologiaa. Se on pilvipohjainen palvelu, joka mahdollistaa rinnakkaiset tiedonjakoprosessit. Tämän saavuttamiseksi Aelf koostuu useasta ketjusta.

Ensinnäkin verkossa on pääketju ja joitakin sivuketjuja. Näiden sivuketjujen ansiosta pääketjun kuorma on pienempi. Tämä tekee järjestelmästä kestävämmän suurille transaktiomäärille. Tällä tavalla se voi suoriutua paremmin kuin mitä nykyiseltä lohkoketjuteknologialta odotetaan.

Verkossa on myös AEDPos-konsensusmekanismi. Tämä tarkoittaa, että yksimielisyyteen päästään nopeammin, mikä nopeuttaa tilikirjaan tallentamisen prosessia kaikkien transaktioiden tarkistamiseksi. Tämä mekanismi mahdollistaa luotettavan verkon rakentamisen, joka viestii suoraan eri ketjujen välillä.

Aelf-verkon pääketjua voidaan pitää järjestelmän selkärankana, jonka avulla voidaan kommunikoida kaikkien sivuketjujen kanssa. Sivuketjut eivät voi kommunikoida keskenään, vaan ainoastaan pääketjun kanssa. Kullakin toimialalla tai valuutalla voi olla oma sivuketjunsa pääketjun taakan lieventämiseksi.

Esimerkiksi koska nykyisellä Bitcoinilla on arvoa ja hypetystä, sille voidaan luoda nimenomainen ketju. Tätä ketjua voidaan sitten käyttää kaikkiin tämän valuutan transaktioihin. Myös kokonaisella teollisuudella voi olla oma lohkonsa. Tällä tavalla kunkin ketjun nykyistä potentiaalia hyödynnetään tehokkaasti. Näin järjestelmän selkäranka pysyy kuormittamattomana, kun transaktioita on paljon.

Aelfiin sijoittaminen

Aelf-token(ELF)

Vuodesta 2017 lähtien peräti miljardi Aelf-rahaa on laskettu liikkeeseen. Nämä tokenit jaetaan eri osapuolten kesken. Julkaisemisen aikana laskettiin liikkeeseen 250 miljoonaa tokenia, ja muita tokeneita käytetään louhimiseen. Kolikon lyhenne on ELF, ja se kuuluu altcoinien kategoriaan.

Kolikkoa voidaan ostaa kaikista suurimmista pörsseistä, ja sitä on mahdollista säilyttää tavallisessa kryptolompakossa. Tammikuussa 2021 kolikon arvo oli 0,12 $. Emme tee arvailuja Aelfin tulevaisuudesta, mutta tämänhetkinen teknologia näyttää lupaavalta.

Aelf-tokenia käytetään Aelf-verkossa transaktioiden toteuttamiseen ketjuissa. Se on oikeastaan maksu, jonka sivuketju maksaa pääketjulle rungon käytöstä. Näin järjestelmä voi olla omavarainen ja kestävä tulevaisuudessa.

Miksi ostaa Aelfia (ELF)?

ELF-tokenin (joka on sidoksissa Aelf-tekniikkaan) ostaminen ja myyminen on mahdollista usean online-kryptovälittäjän kautta. Kolikkoa voi ostaa yleisimmiltä kryptopörsseiltä ja se on saatavilla suurissa määrin. Lisäksi on selvää, että institutionaaliset sijoittajat ovat jo alkaneet sijoittaa ELF:ään. Tämä voi viitata siihen, että tunnuksella on suuri potentiaali tulevaisuudessa.

Lohkoketjuverkko on siis erittäin tärkeä. Tämän lohkoketjutekniikan skaalautuvuuden ja turvallisuuden ansiosta se voi auttaa useita sektoreita. Ajattele esimerkiksi rahoituspalveluja, mutta että se voi tukea myös sähköistä tunnistamista. Tulevaisuudessa älykkäiden kaupunkien ja esineiden internetin ilmaantumisen myötä nämä voivat edistää teknologian kehitystä.

ELF-kolikko on sidoksissa Ethereumiin sillä tapaa, että ne perustuvat samoihin protokolliin. ERC tulee sanoista ‘Ethereum Request for Comment’. Tämä standardi varmistaa turvallisen yhteyden järjestelmässä sekä luotettavan verkon.

Se varmistaa myös, että yksimielisyys toteutetaan mahdollisimman pian. Tämä voi huomattavasti nopeuttaa transaktioprosessia paremmin kuin protokolla, jolle Bitcoin on rakennettu. ELF täyttää kaikki ERC20:n vaatimukset. Sinun ei siis tarvitse huolehtia tästä ELF:ää ostettaessa.

Mihin kiinnittää huomiota Aelfiin sijoitettaessa?

Aelf tekee yhteistyötä FBG Capitalin ja Decentralandin kanssa digitaalisen kaupungin rakentamiseksi Yhdysvaltoihin. Tässä kaupungissa erilaiset lohkoketjun start-up-yritykset voivat tehdä yhteistyötä virtuaalitodellisuuden kautta. Tämä voisi ratkaista ongelmia astelemalla toistensa koteihin verkossa. Tämän kaupungin nimi on Crypto Valley.

Tällä hetkellä lohkoketjuun ja kryptoon osallistuvien yritysten on edelleen vaikea hakea apua toisiltaan. Crypto Valley olisi siis täydellinen ratkaisu. Se myös antaisi lisää tietoisuutta Aelfista.

Pitäisikö sinun sijoittaa Aelfiin?

Aelfin valuuttakurssista on aiemmin tehty useita ennusteita, varsinkin kryptoyhteisössä ja kryptovaikuttajien keskuudessa sosiaalisen median kanavien kautta. Hintojen odotetaan nousevan lähivuosina. Mutta koska jo varmaan tiedät, kryptovaluuttoihin sijoittamiseen liittyy riskejä.

Jos haluat lisätä Aelfia sijoitussalkkuusi, on järkevää sijoittaa kohtuudella. Kryptovaluuttaan sijoittamisella on aina hieman uhkapelaamisen luonnetta, ja on sinusta kiinni, miten käsittelet asiaa. Aelf on tietenkin mielenkiintoinen sijoitus osakesalkkuusi. Tällä tavoin voit hajauttaa osakesalkkuasi ja maksimoida potentiaalisia tuottoja.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *