Sijoita Ethereumiin tai Etheriin

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Ethereum?

Voit käydä kauppaa kryptolla Ethereum kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Ethereum:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Ethereum sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Ethereum.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Ethereum.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Ethereum ostetaan tilillesi!

Kryptovaluutat kukoistavat! Bitcoinin lisäksi on yhä enemmän digitaalisia valuuttoja, joilla voit ansaita rahaa. Esimerkki toisesta suositusta digitaalisesta valuutasta, johon voit sijoittaa, on Ethereum tai Ether. Tästä artikkelista voit lukea, kuinka voit sijoittaa Ethereumiin, ja saat tietää myös, kuinka Ether eroaa esimerkiksi bitcoinista.

Mitä hyötyjä liittyy Ethereum sijoittamiseen?

Jos et sijoita kaikkia rahojasi Bitcoiniin, pienennät kryptovaluutta lompakon kokonaisriskiä. Koska Ethereum on maailmanlaajuisesti tunnettu krypto kolikko, spekuloijat eivät epäröi sijoittaa osan rahoistaan Etheriin, kun siitä julkaistaan positiivisia uutisia. Tämä antaa mahdollisuuden tehdä mukavaa spekuloidaa Ethereum kaupalla.

Ethereumin toinen suuri etu on se, että se on erittäin joustava kolikko. Esimerkiksi Ethereumin lohkoketjussa on mahdollista hyödyntää muita kryptovaluuttoja. Ainoa tähän liittyvä riski on se, että tämä hidastaa verkon nopeutta.

Lisätoiminnot ovat Ethereumin suuri etu verrattuna bitcoiniin. Jotkut ihmiset uskovat, että emme enää tarvitse lakimiehiä ja notaareja Ethereumin olemassaolon ansiosta. Vaikka emme ole vielä sellaisessa tilanteessa, on silti mahdollista, että Ethereumilla on merkittävämpi rooli tulevaisuudessa.

Mitä riskejä liittyy Ethereum sijoittamiseen?

Kuten monet muutkin krypto kolikot, Ethereum on erittäin epävakaa. Voit menettää helposti kymmenen prosenttia yhdessä päivässä. Siksi Ethereumiin sijoittaminen vaatii teräshermoja. Lisäksi on erittäin tärkeää laatia selkeä suunnitelma. Sijoittajien, jotka ovat paniikki herkkiä, tulisi välttää sijoittamista Ethereumiin.

Toinen Ethereumin riski on kova kilpailu. Ether on nykyään niin menestyvä, koska se oli ensimmäisiä, jotka tarjosivat tiettyjä toimintoja. Parempia vaihtoehtoja on kuitenkin olemassa, ja on todennäköisesti vain ajan kysymys, ennen kuin nämä kolikot päihittävät Ethereumin. Siksi Ethereumiin sijoittaminen sisältää myös aina kilpailun tarkkaa seuraamista.

ethereum invest

Mikä tekee Etheristä uniikin?

Jos yrität verrata Ethereumia Bitcoiniin, teet virheen. Toki ne ovat molemmat digitaalisia valuuttoja, mutta niillä on merkittäviä eroja. Ethereumin merkittävä etu on se, että ethereitä on helpompi käyttää kaikenlaisiin projekteihin. Bitcoineja ja litecoineja käytetään pääasiassa valuuttana, mutta Etherin kanssa voi tehdä kaikenlaista.

Tiesitkö esimerkiksi, että voit laskea liikkeelle Ethereitä tai perustaa poliittisen järjestelmän? Ether on myös erittäin hyödyllinen sopimuksen laatimiseen. Ethereitä ei voi itse asiassa muuttaa, mikä tarkoittaa, että sopimuksen sisältöä ei voida myöskään enää muuttaa. Edes ohjelmoija ei pääse käsiksi sisältöön enää. Tämä tekee etheristä erityisen voimakkaan haitallisia hakkereita vastaan. Tämän potentiaalin ansiosta ethereiden hinta voi nousta edelleen.

Ethereum sijoittamis strategia

Voit ostaa etheriä satunnaisesti. Tämä ei kuitenkaan ole ensisijainen lähestymistapa tämän krypto kolikon ostamiseen. Yleensä on kolme tapaa, joilla voit sijoittaa Ethereumiin:

  • Ostat Ethereumia pitkällä aikavälillä
  • Yrität spekuloida hinnankorotuksesta
  • Yrität spekuloida hinnanlaskusta

Kun päätät sijoittaa Ethereumiin pitkällä aikavälillä, on tärkeää analysoida ja tutkia huolellisesti laajempia krypto markkinoita. Etherin hinta liikkuu usein muiden kryptovaluuttojen hintojen mukana.

Lisäksi on tärkeää seurata etherin uusinta kehitystä ja uutisia. Onko toinen kolikko vähitellen ottamassa hallitsevan aseman Ethereum-kolikosta? Sitten on ehkä parempi lykätä kolikon ostamista. Jos päätät ostaa ethereumin, on välttämätöntä valita oikea hetki tehdä niin. Yleensä oikea hetki etherin ostamiseen on ostaa dip.

Vaihtoehtoinen strategia keskittyy enemmän spekulointiin. Esimerkiksi teknisen analyysin avulla voit yrittää astua markkinoille tai ulos niiltä oikeaan aikaan. Lisäksi on mahdollista ostaa tai myydä etheriä viimeisimpien uutisten perusteella. Minkä strategian sitten valitsetkin Ethereum sijoittamiseen, on aina tärkeää hallita huolellisesti ja ottaa huomioon riskit. Voit esimerkiksi tehdä tämän ottamalla automaattisen tappion tietyllä hinnalla.

Ethereumin valuuttakurssi

On tietysti tärkeää pystyä tarkastelemaan etherin viimeisintä hintaa. Alla näet Ethereumin arvon. CFD-ethereitä on myös mahdollista ostaa suoraan osta ja myy-näppäimillä.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *