Sijoita Ethereumiin tai Etheriin

Kryptovaluutat kukoistavat! Bitcoinin lisäksi on yhä enemmän digitaalisia valuuttoja, joilla voit ansaita rahaa. Esimerkki toisesta suositusta digitaalisesta valuutasta, johon voit sijoittaa, on Ethereum tai Ether. Tästä artikkelista voit lukea, kuinka voit sijoittaa Ethereumiin, ja saat tietää myös, kuinka Ether eroaa esimerkiksi bitcoinista.

Missä ja miten voit sijoittaa Ethereumiin?

Kun sijoitat Ethereumiin, sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit päättää sijoittaa aktiivisesti Ethereumin hintaan. Kutsumme tätä sijoitusmenetelmää treidaukseksi. Voit myös päättää ostaa Bitcoinin pitkäaikaisena sijoituksena. Tässä osiossa käsitellään molempia menetelmiä.

Osta sitä pitkällä aikavälillä

Aivan kuten Bitcoin, Ether on myös noussut huomattavasti. Jos olisit ostanut Etheriä, kun se juuri julkaistiin, sinusta olisi tullut miljonääri. Hinta on todella kaksinkertaistunut! Jopa nyt valuutalla on vielä potentiaalia pitkällä aikavälillä. Myöhemmin käsittelemme tarkemmin, mikä tekee Ethereumista ainutlaatuisen, mutta näiden ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta Etherin hinta voi nousta.

On kuitenkin tärkeää ostaa Ether oikeaan aikaan. Älä siis mene sokeasti verkkosivustolle Ethereitä ostamaan. Hinta on hyvin epävakaa, ja siksi on viisasta tehdä ensin hinta-analyysi. Tee suunnitelma kuten perinteisen sijoituksen kohdalla tekisit, jotta voit maksimoida potentiaalisen voiton!

Mutta mikä on paras paikka ostaa fyysistä Ethereumia? Kunnollinen, kansainvälinen osapuoli Ethereumin ostamiseen on Binance. Kun olet luonut tilin heidän verkkosivustolleen, voit heti alkaa ostaa ja myydä kryptovaluuttoja. Käytä alla olevaa painiketta avataksesi ilmaisen tilin tälle välittäjälle.

buy Ethereum eToro

Ethereumin treidaus: lyhyen aikavälin sijoitus

Jos haluat hyödyntää kaikkia markkina vaihteluita, yksi vaihtoehto on spekuloida Etherin hintaa. Ethereum valuutat ovat erittäin epävakaita, ja sijoittajana voit hyötyä tästä. On tietysti mahdollista ansaita voittoa Etherin hinnan noustessa, mutta tiesitkö, että se on mahdollista tehdä myös hinnan laskiessa? Tämä tapahtuu säännöllisesti ja myymällä lyhyeksi verkko välittäjän kanssa voit myös hyötyä näistä hinta liikkeistä.

eToro on hyvä välittäjä, jolla voi käydä kauppaa CFD:llä Etherillä. eToro:ssa voit helposti luoda ilmaisen (demo) tilin, jolla voit kokeilla eri mahdollisuuksia. Verkko-ohjelmiston avulla on mahdollista ostaa ja myydä CFD-Etheriä hiiren napsautuksella, jolloin pystyt hyödyntämään kaikki hinta liikkeet. Napsauta tätä ja kokeile CFD Ethereum kaupankäyntiä eToro:ssa:

Pääomasi on vaarassa. Muita kustannuksia sovelletaan. Käy osoitteessa :etoro.com/fi/trading/fees/

Mikä on Ethereum? Enemmän kuin vain kolikko..

Ihmisten, jotka pitävät Ethereumia vain kolikkona, pitäisi ajatella kahdesti! Ether on enemmän kuin vain kolikko. Etherin tarinan ainutlaatuinen puoli on se, että tätä kryptovaluuttaa voidaan käyttää järjestelmänä, johon voidaan ohjelmoida useita asioita.

Sekä Ethereum että Bitcoin käyttävät blockchain-tekniikkaa. Ethereumilla voidaan suorittaa sovelluksia pilvessä. Nämä sovellukset voidaan siten suojata manipuloinnilta. Siksi Ethereumia voidaan käyttää esimerkiksi sopimuksen luomiseen turvallisella ja älykkäällä tavalla.

Vielä se on utopiaa, mutta jonain päivänä lakimiehet voivat käyttää Ethereum-tekniikkaa esimerkiksi sopimusten luomiseen. Ethereumilla on siis hyvät mahdollisuudet saada bitcoin kiinni tulevaisuudessa, ja tämä on tietysti hyvä uutinen voittoa etsiville sijoittajille. Onko mielestäsi hyvä idea sijoittaa Ethereumiin nyt?

ethereum investing

 

Mitä hyötyjä liittyy Ethereum sijoittamiseen?

Jos et sijoita kaikkia rahojasi Bitcoiniin, pienennät kryptovaluutta lompakon kokonaisriskiä. Koska Ethereum on maailmanlaajuisesti tunnettu krypto kolikko, spekuloijat eivät epäröi sijoittaa osan rahoistaan Etheriin, kun siitä julkaistaan positiivisia uutisia. Tämä antaa mahdollisuuden tehdä mukavaa voittoa Ethereum kaupalla.

Ethereumin toinen suuri etu on se, että se on erittäin joustava kolikko. Esimerkiksi Ethereumin lohkoketjussa on mahdollista hyödyntää muita kryptovaluuttoja. Ainoa tähän liittyvä riski on se, että tämä hidastaa verkon nopeutta.

Lisätoiminnot ovat Ethereumin suuri etu verrattuna bitcoiniin. Jotkut ihmiset uskovat, että emme enää tarvitse lakimiehiä ja notaareja Ethereumin olemassaolon ansiosta. Vaikka emme ole vielä sellaisessa tilanteessa, on silti mahdollista, että Ethereumilla on merkittävämpi rooli tulevaisuudessa.

Mitä riskejä liittyy Ethereum sijoittamiseen?

Kuten monet muutkin krypto kolikot, Ethereum on erittäin epävakaa. Voit menettää helposti kymmenen prosenttia yhdessä päivässä. Siksi Ethereumiin sijoittaminen vaatii teräshermoja. Lisäksi on erittäin tärkeää laatia selkeä suunnitelma. Sijoittajien, jotka ovat paniikki herkkiä, tulisi välttää sijoittamista Ethereumiin.

Toinen Ethereumin riski on kova kilpailu. Ether on nykyään niin menestyvä, koska se oli ensimmäisiä, jotka tarjosivat tiettyjä toimintoja. Parempia vaihtoehtoja on kuitenkin olemassa, ja on todennäköisesti vain ajan kysymys, ennen kuin nämä kolikot päihittävät Ethereumin. Siksi Ethereumiin sijoittaminen sisältää myös aina kilpailun tarkkaa seuraamista.

ethereum invest

Mikä tekee Etheristä uniikin?

Jos yrität verrata Ethereumia Bitcoiniin, teet virheen. Toki ne ovat molemmat digitaalisia valuuttoja, mutta niillä on merkittäviä eroja. Ethereumin merkittävä etu on se, että ethereitä on helpompi käyttää kaikenlaisiin projekteihin. Bitcoineja ja litecoineja käytetään pääasiassa valuuttana, mutta Etherin kanssa voi tehdä kaikenlaista.

Tiesitkö esimerkiksi, että voit laskea liikkeelle Ethereitä tai perustaa poliittisen järjestelmän? Ether on myös erittäin hyödyllinen sopimuksen laatimiseen. Ethereitä ei voi itse asiassa muuttaa, mikä tarkoittaa, että sopimuksen sisältöä ei voida myöskään enää muuttaa. Edes ohjelmoija ei pääse käsiksi sisältöön enää. Tämä tekee etheristä erityisen voimakkaan haitallisia hakkereita vastaan. Tämän potentiaalin ansiosta ethereiden hinta voi nousta edelleen.

Ethereum sijoittamis strategia

Voit ostaa etheriä satunnaisesti. Tämä ei kuitenkaan ole ensisijainen lähestymistapa tämän krypto kolikon ostamiseen. Yleensä on kolme tapaa, joilla voit sijoittaa Ethereumiin:

  • Ostat Ethereumia pitkällä aikavälillä
  • Yrität spekuloida hinnankorotuksesta
  • Yrität spekuloida hinnanlaskusta

Kun päätät sijoittaa Ethereumiin pitkällä aikavälillä, on tärkeää analysoida ja tutkia huolellisesti laajempia krypto markkinoita. Etherin hinta liikkuu usein muiden kryptovaluuttojen hintojen mukana.

Lisäksi on tärkeää seurata etherin uusinta kehitystä ja uutisia. Onko toinen kolikko vähitellen ottamassa hallitsevan aseman Ethereum-kolikosta? Sitten on ehkä parempi lykätä kolikon ostamista. Jos päätät ostaa ethereumin, on välttämätöntä valita oikea hetki tehdä niin. Yleensä oikea hetki etherin ostamiseen on ostaa dip.

Vaihtoehtoinen strategia keskittyy enemmän spekulointiin. Esimerkiksi teknisen analyysin avulla voit yrittää astua markkinoille tai ulos niiltä oikeaan aikaan. Lisäksi on mahdollista ostaa tai myydä etheriä viimeisimpien uutisten perusteella. Minkä strategian sitten valitsetkin Ethereum sijoittamiseen, on aina tärkeää hallita huolellisesti ja ottaa huomioon riskit. Voit esimerkiksi tehdä tämän ottamalla automaattisen tappion tietyllä hinnalla.

Ethereumin valuuttakurssi

On tietysti tärkeää pystyä tarkastelemaan etherin viimeisintä hintaa. Alla näet Ethereumin arvon. CFD-ethereitä on myös mahdollista ostaa suoraan osta ja myy-näppäimillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *