0x:n ostaminen: miten sijoittaa 0x:ään?

Harkitsetko 0x:n ostamista? Ymmärrettävästikin, koska tämä on mielenkiintoinen vaihtoehto. Haluatko tietää enemmän siitä, mikä 0x tarkalleen on, miten se toimii ja miltä sen tulevaisuus näyttää? Tässä artikkelissa kerromme lisää 0x:n mahdollisuuksista.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa 0x?

0X on hajautettu treidausalusta, jonka tavoitteena on mahdollistaa kaikenlaisten tuotteiden vaihtaminen paljon edullisemmin. Uskotko 0x:n tulevaisuuteen? Silloin voi olla järkevää ostaa 0x-kryptovaluuttaa.

Voit käydä kauppaa kryptolla 0x kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla 0x:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon 0x sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse 0x.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa 0x.
  5. Napsauta osta-painiketta.

0x ostetaan tilillesi!

Mikä on 0x?

0x (ZRX) on kryptovaluutta, joka mahdollistaa vaihtojen hajauttamisen niin kutsutun “Zero Exchange” -protokollan kautta. Se on rakennettu Ethereum lohkoketjun periaatteiden pohjalle, ja siksi se on saatavilla kaikille ERC20-tokeneille. Tämä saattaa kuulostaa hieman tekniseltä, mutta kerromme eduista lyhyesti.

0x-protokollan etuna on, että useat pörssit voivat käyttää sitä, mikä vähentää transaktioiden kustannuksia. Alustalla voi treidata suurempia määriä. Eri pörssit, jotka on rakennettu 0x-protokollan perustalle, jakavat likvideettiään ja tällä tavoin pienentävät transaktiokustannuksia käsittelemällä yhdessä suurempia treidausmääriä. Kaksikymmentä pientä pörssiä voivat siis käsitellä saman määrän kuin yksi suuri pörssi. Samaan aikaan ne hyötyvät alhaisemmista kustannuksista.

0x on samankaltainen kuin Waves-kryptovaluutta. Tämä kryptovaluutta ei kuitenkaan toimi nimenomaisesti yhteistyössä Ethereumin kanssa.

sijoita 0X:ään

Miten 0x luotiin?

Amir Bandeali ja Will Warren perustivat tämän projektin lokakuussa 2016. He molemmat uskovat tulevaisuuteen, jossa kaikesta käydään kauppaa tokeneiden avulla. Olivatpa ne osakkeita, taidetta tai autoja, jokaiselle esineelle voidaan antaa oma tokeni. Niistä käydään sitten kauppaa hajautetussa verkossa.

Miten 0x toimii käytännössä?

Pörssissä kryptovaluuttojen omistajuutta säännellään niin kutsuilla älysopimuksilla. Tämä tarjoaa sen edun, että tokenit ovat aina sinun hallussasi välikäden (kuten pankin) sijaan. Kun toteutat transaktioita näiden älysopimusten avulla, kun esimerkiksi myyt kryptokolikkoja, palvelusta veloitetaan pieni transaktiomaksu.

Pienissä pörsseissä on se haittapuoli, että tämä kustannus on usein korkeampi kuin suuressa pörssissä. Tämä johtuu siitä, että näissä pörsseissä on pienemmät treidausmäärät. 0x poistaa tämän ongelman yhdistämällä pieniä pörssejä ja sallimalla niiden toimia yhtenä suurena pörssinä, jolla on suurempi kaupankäyntivolyymi. Tällä tavoin transaktiokustannukset ovat paljon pienemmät ja pörssin käyttäminen on edullisempaa.

Blockchain & 0x

0x on myös hieman muuttanut lohkoketjuteknologian käyttöä kustannuksien pienentämiseksi. Esimerkiksi osto- ja myyntitoimeksiannot asetetaan lohkoketjun ulkopuolelle ja siirretään lohkoketjuun vasta, kun toimeksiannot toteutetaan. Tämä tarkoittaa, että lohkoketju on vähemmän kuormitettu, koska tiedonsiirtoja on vähemmän. Toisaalta krypton omistaja saa käyttöönsä ostotoimeksiantokirjan.

Tämän tarjoamiseksi 0x on luonut ‘relayers’-pörssit. Relayer on hajautettu pörssi, joka seuraa kaikkia ostotoimeksiantoja ja jakaa tietoa käyttäjien kanssa. Tarjotuista palveluista maksetaan ZRX-tokenilla. Lisäksi 0x-protokolla tarjoaa mahdollisuuden myydä tokeneita suoraan ennalta määritettyyn hintaan. Tällä ei ole mitään tekemistä markkinahintojen kanssa, ja sitä kutsutaan myös ”point-to-point”-toimeksiannoksi.

ZLX:n käyttö

ZLX on 0x-protokollaan kuuluva token. Kuten aiemmin mainitsimme, sitä käytetään blockchain-transaktioiden tiedonsiirtomaksujen maksamiseen. Lisäksi kolikkoa käytetään protokollan sisäiseen hallintaan. Tällä tavoin ZLX:n suuret osakkeenomistajat voivat vaikuttaa alustan tulevaisuudensuunnitelmiin. Henkilöt voivat siis ehdottaa ja toteuttaa mukautuksia ja innovaatioita.

Olemassa on yhteensä miljardi ZLX-kolikkoa, joista 500 miljoonaa on tällä hetkellä kierrossa. Tammikuussa 2021 ZLX:n arvo oli 0,5186 € per token. Sen markkina-arvo on lähes 400 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Kolikosta käydään kauppaa suurissa määrin, mikä nopeuttaa ostamista ja myymistä huomattavasti.

ZLX:n ostaminen

ZLX-tokenin ostaminen on yksinkertaista, ja voit ostaa sitä suurimmilta kryptopörsseiltä. Kuten alla selitämme, tämän tokenin hallussapito tapahtuu lompakon kautta. 0x-järjestelmä voi mukautua useisiin Dapps-sovelluksiin.

Dappsit ovat lohkoketjuteknologian takana olevia ohjelmistojärjestelmiä, jotka mahdollistavat maksujen tekemisen muiden kryptovaluuttojen muodossa. 0x on täysin sitoutunut tekemään järjestelmästä helpomman käyttäjille. Tämä tarkoittaa, että voit maksaa 0x-alustalla eri kolikoilla, eikä kaikkien tokeneiden muuntaminen ZLX-kolikoksi ole tarpeellista!

Mitä ottaa huomioon ZLX:ään sijoitettaessa

Ole varovainen: muista tämä henkilökohtainen salaus. Tämä lompakko on erittäin turvallinen ja vaikea murtaa, mutta jos unohdat sen salasanan, lompakosta tulee arvoton. Turvallisuus ja luotettavuus ovat erittäin tärkeitä asioita kryptomaailmassa, ja 0x on tässä johtavassa asemassa. Se on kehittänyt erittäin luotettavan järjestelmän ja älykkäästi ratkaissut pienten pörssien alhaiset transaktiovolyymit. Tällä tavoin usean kysyntä saavutetaan.

Pitäisikö sinun sijoittaa 0x:ään?

0x:n tulevaisuus näyttää kirkkaalta. Se tarjoaa innovatiivisen ja turvallisen lohkoketjuprotokollan, joka mahdollistaa teknologian kaupallistamisen. Se on hajautettu pörssi, joka käyttää älykästä pienempien pörssien yhdistelmää transaktiokustannusten vähentämiseksi luotettavuudesta tinkimättä.

Emme koskaan tee lausuntoja lohkoketjuteknologian mahdollisista tulevaisuuden kolikon arvoista tai protokollista. Mutta 0x on jo näyttänyt, että tälle teknologialle on kysyntää. Lisäksi tälle alustalle on vielä paljon horisontissa.

Siksi on mielenkiintoista tarkastella tätä nähdäksesi, onko se hyvä sijoitus. Lue aina lisää ennen tämän tai samankaltaisen tokenin ostamista. Näin voit varmistaa, että olet tietoinen alustan tai krypton itsensä kehityksestä ja tulevaisuudensuunnitelmista.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *