Sijoittaminen Bitcoin Cashiin

Yhä useammat ihmiset hyötyvät Bitcoiniin sijoittamisesta. Valtavien hinnankorotusten ja volatiliteetin vuoksi Bitcoin-kaupalla voi ansaita paljon rahaa. Viime aikoina on tullut myös mahdolliseksi sijoittaa Bitcoin Cashiin. Ostamalla sekä Bitcoineja että Bitcoin Cashia, voit ansaita vielä enemmän rahaa käymällä kauppaa eri krypto valuutoilla. Mutta miten tämä toimii ja mikä on Bitcoin Cash?

Miten voit sijoittaa Bitcoin Cashiin?

Bitcoin Cashiin voi sijoittaa kahdella eri tavalla. Ensimmäinen menetelmä on aktiivisempi: voit spekuloida kryptovaluutan hinnankorotuksista. Toinen menetelmä on keskittynyt enemmän pitkälle aikavälille: ostat Bitcoin Cashin toivoen, että sen arvo kasvaa tulevaisuudessa.

Sijoita Bitcoin Cashiin ostamalla tämä kryptovaluutta

Jotkut sijoittajat haluavat ostaa Bitcoin Cashin. Voit itse asiassa verrata tätä osakkeiden ostamiseen. Näin ostat Bitcoin Cashin toivoen mukavaa hinnannousua.

Voit ostaa Bitcoin Cashia useilta online-alustoilta. Olen suuri eToron fani. Tällä alustalla voit ostaa Bitcoin Cashia muutamassa minuutissa. Kaikki muut tunnetut krypto kolikot ovat myös myynnissä eTorossa. Luo ilmainen tili heti alla olevalla painikkeella:

Käy aktiivisesti kauppaa Bitcoin Cashilla

On joitakin yrityksiä, joissa voit käydä aktiivisesti kauppaa Bitcoin Cashilla. Aktiivisen kaupankäynnin merkittävä etu on, että voit vastata pieneen kehitykseen. Bitcoin Cash-hinnat ovat erittäin epävakaat. Jonain päivänä hinta voi nousta tai laskea useita prosentteja. Käyttämällä tilauksia älykkäästi voit hyödyntää näitä pienempiä liikkeitä.

Voit sijoittaa aktiivisesti online-välittäjän kanssa. Yksi parhaista välittäjistä, jossa voit tehdä tämän, on eToro. Tämän välittäjän avulla voit sijoittaa CFD Bitcoin Cashiin enintään kahdella vivulla. Tämä mahdollistaa kaupankäynnin tällä uudella valuutalla pienemmällä summalla. Lisäksi eToro:ssa voit kokeilla mahdollisuuksiasi ilmaiseksi esittely tilillä.

Käytä alla olevaa painiketta avataksesi ilmaisen demo-tilin eToro:ssa:

Pääomasi on vaarassa. Muita kustannuksia sovelletaan. Käy osoitteessa :etoro.com/fi/trading/fees/

Invest Bicoin Cash Plus500

Suuntaa-antavat hinnat. Bitcoin Cash CFD:t Plus500.

Mikä on Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash voidaan nähdä alkuperäisen Bitcoinin haarukkana. Kun kaksi käyttäjäryhmää on eri mieltä Bitcoinin tulevaisuudesta, voi syntyä ns. haarukka ja virtuaalivaluutta jakautuu. Tämä tapahtui myös Bitcoin Cashin kanssa. Alkuperäisen Bitcoinin omistajat saavat siis tililleen saman määrän Bitcoin Cashia.

Bitcoin Cashilla on monia yhtäläisyyksiä Bitcoinin kanssa. Bitcoin Cash on myös hajautettu valuutta, jota ei ole helppo jäljittää. Kukaan osapuoli ei voi valvoa valuutan tarkkaa käyttöä. Tämä tekee Bitcoin Cashista houkuttelevan useille ihmisryhmille.

Miksi Bitcoin Cash luotiin?

Kuten aiemmin on sanottiin, Bitcoin Cash on syntynyt, koska kahden ryhmän välillä oli ristiriita. Tällöin luodaan ns. haarukka, jossa valuutta jaetaan kahteen muunnokseen. Bitcoinia ympäröivä konflikti oli suunnilleen transaktio verkon kokoinen.

Bitcoin on suhteellisen hidas, jolloin tapahtuman suorittaminen ns. lohkoissa kestää keskimäärin kymmenen minuuttia. Tämä on tietysti tehotonta, kun otetaan huomioon, että Bitcoin on yleistymässä maksujen suorittamisessa. Bitcoin Cash yrittää ratkaista tämän ongelman varaamalla enemmän virtuaali tilaa tapahtumille. Tämä mahdollistaa tapahtumien suorittamisen Bitcoin Cashin kanssa nopeammin.

Bitcoin Cash

Bitcoin Cash sijoittamis strategia

Bitcoin Cash-sijoituksellesi on kaksi karkeaa strategiaa. Ensimmäisessä strategiassa keskityt jokaiseen liikkeeseen. Voit esimerkiksi tehdä tilauksia sekä laskeville että nouseville hinnoille käyttämällä Plus500:n CFD:tä. Jos haluat saavuttaa parhaat tulokset, sinun on ajoitettava tilauksesi voimakkaiden hintamuutosten hetkinä.

Toinen strategia on ostaa Bitcoin Cash otollisella hetkellä. Jos sinulla on paljon luottamusta krypto-kolikoiden ja erityisesti Bitcoin Cashin tulevaisuuteen, voit ostaa sen, kun hinta on laskussa. Näin voit hyötyä tulevista hinnankorotuksista.

Milloin sinun kannattaisi ostaa & myydä Bitcoin Cashia?

Aivan kuten Bitcoineja ostaessa, kun ostat Bitcoin Cashia, ajoitus on välttämätöntä. Tätä varten voit pitää silmällä uutisia ja tarkastella kaavion kuvioita. Bitcoin Cashiin sijoittamisen hieno asia välittäjän, kuten Plus500, kautta on, että voit aina tehdä tilauksia erilaisille hinta liikkeille. Plus500:n avulla on myös mahdollista hyötyä hintojen romahduksesta.

Nykyaikaisten välittäjien kanssa sinulla on mahdollisuus myydä lyhyeksi. Kun myyt lyhyeksi, ansaitset rahaa, jos hinta laskee. Tämä antaa mahdollisuuden hyötyä suurista lasku vaihteluista. Se, että Bitcoin Cash on erittäin epävakaa, osoitettiin jo sen esittelyn yhteydessä. Jos olisit myynyt avajaisissa lyhyeksi ja sitten ostanut Bitcoin Cashia, olisit hyötynyt koko matkasta.

Bitcoin Cash graph

Kuten yllä olevasta kaaviosta käy ilmi, on olemassa paljon mahdollisuuksia hyödyntää tätä uutta kryptovaluutta. Hinta liikkuu paljon ja vipua käyttämällä voit lisätä sijoituksesi potentiaalia entisestään. Tietenkin on tärkeää muistaa, että Bitcoin Cash on epävakaa ja siksi riskialtis. Siksi voi olla viisasta harjoitella ensin demon kanssa.

Bitcoin Cash valuuttakurssi

Alta voit tarkistaa Bitcoin Cashin nykyisen kurssin. Voit myös sijoittaa suoraan Bitcoin Cashiin painamalla osta tai myy-painiketta.

Bitcoin Cashin tulevaisuus

Bitcoin Cashin tulevaisuus on edelleen epävarma; onko tällä uudella virtuaalivaluutalla viime kädessä oikeus olemassaoloon? Se riippuu sen omaksuvien osapuolten määrästä. Toistaiseksi Bitcoin on edelleen suurin eikä tämä tule muuttumaan pian. Bitcoin Cash on kuitenkin jo rakentanut hyvän aseman, jolla se on jo yksi suurimmista krypto valuutoista. Siksi tarkastelkaa huolellisesti, ottavatko louhijat ja digitaalisten valuuttojen myyjät uuden valuutan käyttöön; tämä voi olla osoitus siitä, että Bitcoin Cash on yleistymässä ja tämä voi nostaa sen hintaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *