Sijoittaminen Bitcoin Cashiin

Yhä useammat ihmiset hyötyvät Bitcoiniin sijoittamisesta. Valtavien hinnankorotusten ja volatiliteetin vuoksi Bitcoin-kaupalla voi ansaita paljon rahaa. Viime aikoina on tullut myös mahdolliseksi sijoittaa Bitcoin Cashiin. Ostamalla sekä Bitcoineja että Bitcoin Cashia, voit ansaita vielä enemmän rahaa käymällä kauppaa eri krypto valuutoilla. Mutta miten tämä toimii ja mikä on Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash valuuttakurssi

Alta voit tarkistaa Bitcoin Cashin nykyisen kurssin. Voit myös sijoittaa suoraan Bitcoin Cashiin painamalla osta tai myy-painiketta.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Bitcoin Cash?

Jotkut sijoittajat haluavat ostaa Bitcoin Cashin. Voit itse asiassa verrata tätä osakkeiden ostamiseen. Näin ostat Bitcoin Cashin toivoen mukavaa hinnannousua.

Voit käydä kauppaa kryptolla Bitcoin Cash kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Bitcoin Cash:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Bitcoin Cash sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Bitcoin Cash.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Bitcoin Cash.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Bitcoin Cash ostetaan tilillesi!

Mikä on Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash voidaan nähdä alkuperäisen Bitcoinin haarukkana. Kun kaksi käyttäjäryhmää on eri mieltä Bitcoinin tulevaisuudesta, voi syntyä ns. haarukka ja virtuaalivaluutta jakautuu. Tämä tapahtui myös Bitcoin Cashin kanssa. Alkuperäisen Bitcoinin omistajat saavat siis tililleen saman määrän Bitcoin Cashia.

Bitcoin Cashilla on monia yhtäläisyyksiä Bitcoinin kanssa. Bitcoin Cash on myös hajautettu valuutta, jota ei ole helppo jäljittää. Kukaan osapuoli ei voi valvoa valuutan tarkkaa käyttöä. Tämä tekee Bitcoin Cashista houkuttelevan useille ihmisryhmille.

Miksi Bitcoin Cash luotiin?

Kuten aiemmin on sanottiin, Bitcoin Cash on syntynyt, koska kahden ryhmän välillä oli ristiriita. Tällöin luodaan ns. haarukka, jossa valuutta jaetaan kahteen muunnokseen. Bitcoinia ympäröivä konflikti oli suunnilleen transaktio verkon kokoinen.

Bitcoin on suhteellisen hidas, jolloin tapahtuman suorittaminen ns. lohkoissa kestää keskimäärin kymmenen minuuttia. Tämä on tietysti tehotonta, kun otetaan huomioon, että Bitcoin on yleistymässä maksujen suorittamisessa. Bitcoin Cash yrittää ratkaista tämän ongelman varaamalla enemmän virtuaali tilaa tapahtumille. Tämä mahdollistaa tapahtumien suorittamisen Bitcoin Cashin kanssa nopeammin.

Bitcoin Cash

Bitcoin Cash sijoittamis strategia

Bitcoin Cash-sijoituksellesi on kaksi karkeaa strategiaa. Ensimmäisessä strategiassa keskityt jokaiseen liikkeeseen. Voit esimerkiksi tehdä tilauksia sekä laskeville että nouseville hinnoille käyttämällä Bitvavo:n CFD:tä. Jos haluat saavuttaa parhaat tulokset, sinun on ajoitettava tilauksesi voimakkaiden hintamuutosten hetkinä.

Toinen strategia on ostaa Bitcoin Cash otollisella hetkellä. Jos sinulla on paljon luottamusta krypto-kolikoiden ja erityisesti Bitcoin Cashin tulevaisuuteen, voit ostaa sen, kun hinta on laskussa. Näin voit hyötyä tulevista hinnankorotuksista.

Milloin sinun kannattaisi ostaa & myydä Bitcoin Cashia?

Aivan kuten Bitcoineja ostaessa, kun ostat Bitcoin Cashia, ajoitus on välttämätöntä. Tätä varten voit pitää silmällä uutisia ja tarkastella kaavion kuvioita. Bitcoin Cashiin sijoittamisen hieno asia välittäjän, kuten Bitvavo, kautta on, että voit aina tehdä tilauksia erilaisille hinta liikkeille. Bitvavo:n avulla on myös mahdollista hyötyä hintojen romahduksesta.

Nykyaikaisten välittäjien kanssa sinulla on mahdollisuus myydä lyhyeksi. Kun myyt lyhyeksi, ansaitset rahaa, jos hinta laskee. Tämä antaa mahdollisuuden hyötyä suurista lasku vaihteluista. Se, että Bitcoin Cash on erittäin epävakaa, osoitettiin jo sen esittelyn yhteydessä. Jos olisit myynyt avajaisissa lyhyeksi ja sitten ostanut Bitcoin Cashia, olisit hyötynyt koko matkasta.

Bitcoin Cash graph

Kuten yllä olevasta kaaviosta käy ilmi, on olemassa paljon mahdollisuuksia hyödyntää tätä uutta kryptovaluutta. Hinta liikkuu paljon ja vipua käyttämällä voit lisätä sijoituksesi potentiaalia entisestään. Tietenkin on tärkeää muistaa, että Bitcoin Cash on epävakaa ja siksi riskialtis. Siksi voi olla viisasta harjoitella ensin demon kanssa.

Bitcoin Cash valuuttakurssi

Alla voit tarkastella Bitcoin Cashin nykyistä kurssia. Voit myös sijoittaa suoraan Bitcoin Cashiin painamalla osto- tai myyntipainiketta.

Bitcoin Cashin tulevaisuus

Bitcoin Cashin tulevaisuus on edelleen epävarma; onko tällä uudella virtuaalivaluutalla viime kädessä oikeus olemassaoloon? Se riippuu sen omaksuvien osapuolten määrästä. Toistaiseksi Bitcoin on edelleen suurin eikä tämä tule muuttumaan pian. Bitcoin Cash on kuitenkin jo rakentanut hyvän aseman, jolla se on jo yksi suurimmista krypto valuutoista. Siksi tarkastelkaa huolellisesti, ottavatko louhijat ja digitaalisten valuuttojen myyjät uuden valuutan käyttöön; tämä voi olla osoitus siitä, että Bitcoin Cash on yleistymässä ja tämä voi nostaa sen hintaa.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *