Komodon ostaminen: miten sijoittaa Komodoon?

Lohkoketjuteknologian suosion nousu ei ole jäänyt huomaamatta. Teknologia ja kryptovaluutat saavat yhä enemmän huomiota ja esimerkiksi bitcoinin arvo nousee hyvin nopeasti. Komodo on seuraava lohkoketjuevoluution osa ja usein sitä kutsutaan Blockchain 2.0:ksi.

Tämä kuulostaa mielenkiintoiselta, ja siksi haluamme vilkaista Komodoa tarkemmin tässä artikkelissa. Keskustelemme kryptovaluutan alkuperästä ja tutkimme, onko Komodoon sijoittaminen järkevää.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Komodo?

Komodo on kryptovaluutta, jolla tietosuoja on ensisijalla. Useat käyttäjät arvostavat kryptovaluuttoja niiden korkean turvallisuuden ansiosta. Siksi Komodoon sijoittaminen voi olla hyvä idea.

Voit käydä kauppaa kryptolla Komodo kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Komodo:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Komodo sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Komodo.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Komodo.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Komodo ostetaan tilillesi!

Mikä on Komodo?

Kuten aiemmin mainitsimme, Komodo on blockchain 2.0 -tekniikka. Komodo on siis hajautettu verkko, jonka kautta tietoja tai rahallisia transaktioita välitetään. Nämä hajautetut transaktiot käyttävät korkeinta anonymiteetin muotoa. Esimerkiksi kehittäjien nimet ilmaistaan pseudonyymeinä.

Jokaisen transaktion välikäden (kuten pankin tai hallituksen) puuttuminen on hyödyllistä käyttäjien yksityisyyden kannalta. Lisäksi maksimaalista turvallisuutta tarjotaan käyttäjälle ‘Delayed Proof of Work’ -protokollan kautta. Tätä järjestelmää ei voi hakkeroida. Tämän toiminnasta kerromme myöhemmin tässä artikkelissa.

Miten Komodo luotiin?

Komodo perustettiin vuonna 2016 nimettömyysongelman tuloksena, joka liittyi jo valmiiksi suureen Bitcoin-alustaan. Komodo on siis Bitcoinin käyttämän lohkoketjujärjestelmän johdannainen. Nimettömyyden lisäksi Komodon kehityksen etusijalla on myös skaalattavuus.

Ennen vuotta 2016 kehitettyjen lohkoketjujen ongelma on, että ne eivät ole skaalautuvia. Järjestelmä ei pystynyt käsittelemään suuria määriä transaktioita lyhyessä ajassa. Siksi transaktiokohtaiset kustannukset olivat edelleen korkeat. Skaalaamalla transaktioiden määrää myös transaktiokustannuksia voidaan pienentää. Komodo löysi tähän ratkaisun rinnakkaistransaktioiden muodossa, joita kutsutaan nimellä ‘Multichain Syncing -teknologia’.

Mitkä ovat Komodon tavoitteet?

Komodon toiminnot keskittyvät nimettömyyden ja skaalattavuuden parantamiseen. Komodo tekee näin käyttämällä ja kehittämällä Delayed Proof of Work- ja Multichain Syncing -teknologiaa.

Ensinnäkin selitämme Delayed Proof of Work -protokollan. Tämä tekniikka takaa, että Komodo-lohkoketjun ympärillä on lisäsuojakerros, joka on Bitcoin-lohkoketjun muodossa. Tämä lohkoketju muodostaa kuvainnollisen suojan Komodon ytimen ympärille. Hakkereiden on ensin murtauduttava Bitcoinin lohkoketjuun ennen kuin he pääsevät käsiksi Komodon tietoihin. Tämä tekee Komodon alustasta yhden turvallisimmista.

Toiseksi se käyttää ‘Multichain Syncing’ -teknologiaa skaalattavuuden takaamiseksi. Rinnakkaistransaktioiden avulla voidaan toteuttaa useampia transaktioita samanaikaisesti. Tämä ei vaaranna järjestelmän turvallisuutta ja luotettavuutta. Lisäksi se vähentää transaktiokustannuksia merkittävästi.

Mitkä ovat Komodon edut?

  • Skaalattavuus Multichain Syncing -teknologian kautta
  • Turvallisuus Delayed Proof of Work -protokollan kautta
  • Alemmat transaktiokustannukset
  • Nopeammat transaktioiden toteuttamiset

Kuten voit nähdä, Komodo-kryptovaluuttaan liittyy etuja. Sinun pitäisi siis todella harkita sijoittamista.

Mitkä ovat Komodon haittapuolet?

Usean Komodon tarjoaman edun lisäksi on myös haittapuolia. Luojien tavoite laittaa nimettömyys ensisijalle on ollut elintärkeää sen kehityksessä. Esimerkiksi kehittäjiä ei mainita nimellä, vaan heidän nimissään käytetään pseudonyymejä. Tämä on edullista tietoturvalle, mutta voi houkutella myös petoksia tai rikoksia.

Aiemmat tutkimukset ovat osoittaneet, että rikolliset käyttävät kryptoa ja lohkoketjuja tiedon jakamiseksi nimettömästi. Tällä on siis riski tavalliselle käyttäjälle, joka arvostaa yksityisyyttään.

Komodon ostaminen

Komodolla on myös oma krypto nimeltään KMD. Voit helposti treidata KMD:tä kryptovaluutoille tarkoitetussa online-pörssissä. Tammikuussa 2021 KMD:n hinta oli 0,59 $. Tämä on suuri ero joulukuun 2017 huippuun, jolloin KMD oli lähes 10 $.

Emme koskaan tee väitöksiä kryptovaluuttojen tulevasta arvosta, mutta KMD:llä ja Komodo-teknologialla näyttää olevan paljon potentiaalia. Kun Komodo-verkko on usean yksilön käytössä ja siitä tulee valtavirtainen, KMD:n arvo voi nousta merkittävästi lähitulevaisuudessa.

Mihin kiinnittää huomiota Komodoon sijoitettaessa?

Kun sijoitat Komodoon tai KMD:hen, sinun tulee olla tietoinen tällaisiin järjestelmiin liittyvistä rikoksista. Tutkimukset ovat osoittaneet, että useat rikolliset käyttävät lohkoketjualustaa vaihtamaan tietoja nimettömästi. Komodo on nyt erityisen turvallinen ‘Delayed Proof of Work’ -protokollan ansiosta.

Lisäksi ‘Multichain Syncing’ -teknologian ansiosta Komodo on erittäin nopea ja käyttäjän nimettömyys oli ratkaisevan tärkeää. Kaiken kaikkiaan tämä tekee siitä täydellisen alustan rikollisille väärinkäyttää. Sijoittajana et halua olla osa tätä KMD:n laskevan hinnan aikana.

Sijoittaako Komodoon vai ei?

Komodoon sijoittaminen voi tarjota paljon potentiaalia. Alusta takaa optimaalista nimettömyyttä, korkeaa tietoturvatasoa, alhaisia transaktiokustannuksia ja nopeita transaktioita. Hajautettu verkko poistaa tarpeen välikädelle.

Komodon ja KMD:n monen edun lisäksi tämä artikkeli on käsitellyt tärkeitä asioita, joihin sinun pitäisi kiinnittää huomiota. Yhä useammat rikolliset haluavat käyttää lohkoketjualustaa, ja siksi olemassa on riski. Uskotko Komodon ja KMD:n tulevaisuuden potentiaaliin? Sitten KMD voi olla mielenkiintoinen sijoitus. Tee aina omaa tutkimustyötä ennen kryptoon sijoittamista.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *