Miten ostaa NIO-osakkeita?

NIO on kiinalainen sähköautojen valmistaja, jota kiinalaiset kutsuvat nimellä NIO Weila. Tämä kiinalainen sana tarkoittaa ”sininen taivas on tulossa”. Sähköautollaan yhtiö toivoo osallistuvansa puhdistamaan ilmaa. Kiinalainen yritys on omien sanojensa mukaan kehittämässä tulevaisuuden autoa. Kiinassa yritys tunnetaan nimellä ‘Tesla-killer‘.

Sijoitus NIO:oon voi siis olla mielenkiintoista: varsinkin kun otetaan huomioon, että osakekurssi oli 25 kertaa arvokkaampi yhdessä vuodessa. Mutta mikä on paras paikka ostaa NIO-osakkeita?

Mistä ostaa NIO-osakkeita?

Haluatko käydä aktiivisesti kauppaa NIO-osakkeilla? Nio on start-up-yritys, joka voi tehdä hurjia harppauksia. Käymällä kauppaa aktiivisesti voit tehdä toimeksiantoja sekä nouseviin että laskeviin trendeihin.

Haluatko ostaa NIO -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan NIO osakkeista yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen NIO osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen NIO osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen NIO osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Mikä on NIO:n nykyinen osakekurssi?

Mietitkö NIO:n nykyistä CFD-kurssia? Alla olevasta kaaviosta näet NIO:n tämänhetkisen CFD-osakekurssin. Voit avata positioita myös suoraan painikkeilla.

Osakkeen NIO yritystiedot

Alta näet osakkeen NIO tärkeimmät yritystiedot.

NIO-analyysi

Ennen kuin päätät ostaa tai myydä osakkeen NIO, on tärkeää analysoida osaketta oikein. Alla olevasta yhteenvedosta näet, miten NIO on kehittynyt.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen NIO osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Miten osakkeen NIO hinta kehittyy vuonna 2024?

Mietitkö, mitä analyytikot osakkeen NIO kehittyvät vuonna 2024 ja sen jälkeen? Olemme yhdistäneet analyytikkojen ennusteet Alpha Vantage -tietojen avulla. Pidä mielessä, että nämä numerot ovat vain ennuste osakkeen NIO hintatrendistä eikä se välttämättä toteudu. Tee siis aina oma tutkimustyösi!

Onko NIO:oon sijoittaminen viisasta?

Väitteitä NIO-osakkeiden ostamisen puolesta ja vastaan ​​on erilaisia. Ennen NIO:oon sijoittamista automarkkinoiden huolellinen analyysi on joka tapauksessa järkevää. Jos talous suoriutuu hyvin ja ihmiset ostavat enemmän autoja, tällä voi olla positiivinen vaikutus yrityksen tulokseen.

Tärkeämpää on yrityksen kehitys ja innovaatiot. Hyvät uutiset uusista prototyypeistä voivat antaa NIO-osakkeelle huomattavan noususuhdanteen. Vertaa tuotteita samankaltaisten autonvalmistajien kilpaileviin tuotteisiin: näin voit määrittää, pysyykö NIO kilpailun perässä.

Ennen NIO:oon sijoittamista on tärkeää tarkistaa, onko nykyinen hintataso realistinen. Vuonna 2020 sähköautot Teslan ansiosta olivat hypetettyjä: myös kiinalaisen NIO:n osakekurssi on noussut 25-kertaiseksi muutamassa kuukaudessa. Näillä valtavilla nousuilla näet usein huomattavia tasaantumisia tulevaisuudessa. Tämä tapahtui myös useille kannabisyrityksille, jotka olivat hypetyksen kohteena vuonna 2018.

On myös erityisen tärkeää analysoida Kiinan markkinaa kunnolla. Kotimarkkina elää vaikeita aikoja ja yritykset saavat yhä vähemmän tukia. Yritys ei ole vielä kannattava ja tarvitsee jatkossa uutta rahoitusta. Tämä tekee NIO:oon sijoittamisesta riskialtista. Sijoittamalla aktiivisesti voit hyötyä myös tulevista osakekurssien laskuista.

Kiinalainen start-up NIO

NIO on yksi ensimmäisistä Kiinan start-upeista, joka keskittyy sähköajoneuvoihin. Kun yritys julkaistiin vuonna 2014, sen nimi oli Next Car. Muutamaa vuotta myöhemmin nimi muutettiin NIO:ksi. Yrityksen perusti kiinalainen yrittäjä Bin Li, ja sen pääkonttori sijaitsee Shanghaissa.

Vuoteen 2018 mennessä yritys työllisti yli 4 000 henkilöä 19 sijainnissa. Nämä toimipaikat sijaitsevat Kiinassa, Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

NIO

Mitä NIO haluaa saavuttaa

NIO:n ensimmäinen auto on NIO EP9. Tämä kilpa-auto on nopeampi kuin Teslan nopein auto. NIO suunnittelee ja valmistaa älykkäitä sähköajoneuvoja. Yritys tutkii myös tekoälyä ja itseliikkuvien ajoneuvojen mahdollisuutta. Ensimmäinen itseliikkuva sähköauto voisi tulla markkinoille vuonna 2020. On arvioitu, että itseliikkuvien ajoneuvojen osuus automarkkinoista on 20 % 10 vuoden kuluessa. NIO toivoo voivansa myydä autojaan maailmanlaajuisesti siihen mennessä.

NIO ei valmista kalliimpia premium-autoja kuten Tesla. Yritys keskittyy keskiluokan sähköautoihin. Tällä hetkellä NIO keskittyy myös pääasiassa Kiinan markkinoille. Onko tämä mielestäsi hyvä liike? Silloin NIO-osakkeiden ostaminen voi olla erittäin houkuttelevaa.

NIO ei vielä päihitä Teslaa

On liian aikaista kutsua NIO:a Teslan päihittäjäksi. Tällä hetkellä (2020) Tesla on tunnetuin ja suosituin sähköauto. NIO edelleen kasvattaa markkinaosuuttaan. Lisäksi Tesla voi ajaa jopa 1 000 kilometriä täydellä latauksella. Tämä on paljon enemmän kuin 350 kilometriä, jotka NIO-sähköajoneuvot kulkevat täydellä latauksella. NIO ei ole vielä todellinen kilpailija Teslalle. NIO-sähköautojen etuna on, että ne ovat paljon edullisempia.

Luuletko, että NIO menestyy Teslan vakavana kilpailijana tulevaisuudessa? Siinä tapauksessa NIO-osakkeiden ostaminen voi olla erittäin mielenkiintoista.

Muut NIO:n tuotteet ja palvelut

NIO tienaa rahaa muillakin tavoilla kuin myymällä sähköautoja: yritys tarjoaa myös Power Home -tuotteen: kotilatausaseman. NIO tarjoaa myös palveluita. Esimerkki tästä on Power Express. Palvelu toimii 24 tuntia vuorokaudessa asiakkaiden akkujen lataamiseksi. Yritys tienaa myös rahaa myymällä vakuutuksia sähköautoilleen. Ovatko nämä palvelut mielestäsi vaikuttaneet NIO-osakkeiden suorituskykyyn? Sitten voit tietysti harkita sijoittamista!

NIO tulevaisuudessa

NIO voi olla houkutteleva, mutta se ei ole täysin riskitön sijoitus. Kiinalainen yritys valmistaa tuotteita, jotka ovat edullisempia kuin Teslan tuotteet. Jos se onnistuu saamaan suuremman markkinaosuuden, se voi saada valtavia spekuloidaja. Sähköajoneuvojen markkinat kasvavat tulevaisuudessa valtavasti. Uskotko, että NIO onnistuu vakiinnuttamaan vahvan aseman näillä markkinoilla? Siinä tapauksessa voi olla viisasta ostaa NIO-osakkeita.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *