Tetherin (USDT) ostaminen: miten sijoittaa Tetheriin?

Kryptomarkkinat ovat kasvaneet voimakkaasti vuosien varrella, ja yhä useampia kryptovaluuttoja on lisätty. Lisäksi yhä useammat ihmiset sijoittavat kryptoon. Yksi kryptovaluutoista, joihin voit sijoittaa, on Tether.

Tether täyttää stablecoinin roolia kryptomarkkinoilla. Tämä on digitaalinen valuutta, jota voidaan käyttää muuttamaan fiat-rahaa kryptorahaksi. Tetheriä pidetään tällä hetkellä yhtenä parhaista stablecoineista. Siksi voi olla hyödyllistä sijoittaa Tetheriin.

Tetheriin liittyvää kryptovaluuttaa kutsutaan myös nimellä USDT. Vaikka Tether täyttää stablecoinin tehtävän, voit ostaa tätä kryptovaluuttaa eri välittäjiltä verkossa. On myös useita lompakkoja, joissa voit säilyttää näitä tokeneita. Tässä artikkelissa löydät kaiken tarvittavan Tetheristä ennen siihen sijoittamista.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Tether?

Tether mahdollistaa fiat-rahan muuntamisen kryptovaluutaksi. Tetherin tokenia kutsutaan myös USDT:ksi, ja sen arvo on sama kuin Yhdysvaltain dollarin. Näin voit toteuttaa tavallisia pankkitransaktioita käyttämättä oikeaa pankkia. Tämä vakaus tekee Tether USDT:n ostamisesta mielenkiintoista esimerkiksi muiden kryptovaluuttojen ostamiseen.

Voit käydä kauppaa kryptolla Tether kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Tether:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Tether sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Tether.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Tether.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Tether ostetaan tilillesi!

Mikä on Tether?

Tether on finanssiteknologiakonsepti, jonka avulla voidaan muuntaa fiat-rahaa kryptovaluutaksi. Fiat-raha, jota kutsutaan myös paperirahaksi, on erittäin suosittu konsepti kryptomarkkinoilla. Lyhyesti sanottuna fiat-rahaa voidaan pitää “oikeana” rahana, jota käytetään laillisena maksuvälineenä. Näitä ovat esimerkiksi punnat tai dollarit.

Koska Tether on välikäsi fiat-rahan ja kryptovaluuttojen välillä, sen arvo on epäsuorasti verrattavissa dollarin arvoon. Fiat-valuuttoihin liittyvät kryptovaluutat kutsutaan nimellä “stablecoin”. Voidaan siis sanoa, että myös Tether on stablecoin.

Tetherin lupaus on siis, että tämän kryptovaluutan tokenilla, USDT:llä, on aina sama arvo kuin yhdellä dollarilla. Tämä on kuitenkin vain lupaus. Tetherin lohkoketju on julkinen, mutta Tetherin pankkitili ei. Tetherin tiimin ulkopuolella kukaan ei tiedä, onko Tether-kryptovaluuttaa tarpeeksi suhteessa dollariin.

Tetheriin sijoittaminen

Mitä käyttötarkoituksia Tetherillä on?

Kuten jo mainitsimme, Tether on niin kutsuttu stablecoin, joka toimii välikätenä fiat-rahan ja kryptovaluutan välillä. Tether toteuttaa transaktioita internetin välityksellä, joka on yhteydessä Yhdysvaltain dollariin. Tällä tavalla se erottuu muista kryptovaluutoista. Kaiken kaikkiaan koska yhden USDT:n arvo on suhteessa Yhdysvaltain dollariin, USDT ei ole kovin epävakaa.

Toinen USDT:n etu on se, että sitä voidaan säilyttää verkkolompakossa muiden kryptovaluuttojen ohella. Tällä tavalla treidaajien tai sijoittajien ei tarvitse ottaa huomioon eri kryptovaluuttojen epävakautta.

Miten yksi USDT voi aina olla yhtä kuin yksi dollari?

Saatat ihmetellä, miten yksi USDT voi aina olla samanarvoinen kuin yksi Yhdysvaltain dollari. Tämän saavuttamiseksi Tether käyttää niin sanottua Omni Layer -alustaa. Tämä alusta saa kaiken tiedon fiat-rahan talletuksista ja nostoista. Lisäksi tämä alusta seuraa, miten paljon USDT:tä lasketaan liikkeeseen tai nostetaan. Tällä tavalla USDT:n ja Yhdysvaltain dollarin arvon saldo säilyy Tetherin tilillä.

Onko Tether luotettava?

Stablecoinille on tietenkin tärkeää, että se saa paljon luottamusta treidaajilta ja sijoittajilta. Kaiken kaikkiaan treidaajana sinun on pystyttävä luottamaan, että stablecoinin arvo nousee. Kuten jo mainitsimme, USDT:n takana oleva tiimi ei ole täysin rehellinen sen suhteen, miten paljon krypto- ja fiat-rahaa Tetherin pankkitilillä on. Onko Tetheriä todella yhtä paljon kuin Yhdysvaltain dollaria?

Ainoa tieto, jonka tämän digitaalisen valuutan tiimi on julkaissut rahasta, on se, ettei se koostu vain Yhdysvaltain dollareista. Osa Tetherin vakuudesta koostuu siis myös muista kryptovaluutoista. Koska tiimi ei ole täysin rehellinen likviditeetin määrästä, on vaikeaa määrittää, onko organisaatiolla tarpeeksi vakuutta tarjota hyvä stablecoin.

Tällä hetkellä Tether on kuitenkin yksi laajimmin käytetyistä stablecoineista. Tämä osoittaa, että treidaajat luottavat näihin digitaalisiin kolikkoihin.

Tetherin tulevaisuudennäkymät

Sijoittajille on kannattavaa käyttää Tetheriä. Tällä hetkellä on suositeltavaa sijoittaa fiat-rahalla ja ostaa USDT-kryptokolikkoja. Pienen vuoden 2018 skandaalin vuoksi USDT:n arvo ei kuitenkaan ole täsmälleen sama kuin dollarin. Siksi tällä hetkellä ei suositella USDT:n kryptovaluuttojen vaihtamista USD:ksi.

Jos arvot ovat jossain vaiheessa taas samat, tämä on järkevä liike. Jos sijoitat Tetheriin nyt, sinulla on mahdollisuus saada paljon tuottoa tulevaisuudessa. Tietenkin kryptomarkkina kehittyy edelleen, joten hinnat voivat vaihdella hieman, mutta positiivinen tulevaisuus ei ole taattu.

Miten ostaa Tetheriä?

Tether on stablecoin ja siksi sillä on hieman erilainen tehtävä kuin useimmilla kryptovaluutoilla. Olemassa on välittäjiä, jotka tarjoavat useita kryptovaluuttoja, kuten Tetheriä. Voit helposti maksaa pankkisiirrolla, luottokortilla tai toisella kryptovaluutalla.

Kun ostat Tether-kryptovaluuttaa, on järkevää tehdä tutkimusta erilaisista välittäjistä nähdäksesi, tarjoavatko ne tätä kryptovaluuttaa. Kaikki välittäjät eivät tue Tetheriä ja myös transaktiokustannukset voivat vaihdella. Saadaksesi edullisimman tarjouksen on järkevää vertailla useita välittäjiä ennen Tether-kryptokolikkojen ostamista.

Tetherin säilyttäminen lompakossa

Kun olet päättänyt sijoittaa Tetherin digitaaliseen valuuttaan, on tietenkin tärkeää, että pidät omaisuutesi turvassa. Tähän voit hyödyntää niin sanottua lompakkoa. Lompakko on eräänlainen verkossa tai offline-tilassa toimiva lompakko, johon voit siirtää kryptovaluuttoja.

Useimmat välittäjät tarjoavat turvallisia lompakkoja, jotka sopivat niiden myymiin kryptovaluuttoihin. Olemassa on kahdenlaisia lompakkoja, joissa voit säilyttää kryptovaluuttoja. Voit tehdä tämän digitaalisessa lompakossa tai laitteistolompakossa. Kullakin näistä lompakoista on etunsa ja haittansa, ja siksi niitä on hyvä vertailla ennen päätöksen tekemistä.

Digitaalinen lompakko

Jos haluat käyttää lompakkoasi milloin tahansa, digitaalinen lompakko sopii sinulle parhaiten. Digitaalista lompakkoa kutsutaan myös online-lompakoksi ja se käyttää pilvipalvelua kryptorahojen säilyttämiseen. Näin voit käyttää lompakkoasi milloin tahansa, kunhan sinulla on internet-yhteys. Tämäntyyppisen lompakon haittapuoli on, että digitaalisia kolikkojasi säilytetään internetissä, joten ne ovat alttiimpia verkkorikollisille.

Laitteistolompakko

Tetheriä voi myös säilyttää laitteistolompakossa. Tämäntyyppistä lompakkoa kutsutaan myös offline-lompakoksi. Tämä lompakko on saatavilla offline-tilassa ja sitä voidaan säilyttää ulkoisella laitteistolla. Tämän lompakon haittapuoli on, ettet voi käyttää sitä milloin tahansa millä tahansa laitteella, toisin kuin digitaalista lompakkoa. Etuna on kuitenkin se, että tätä lompakkoa suojataan hyvin verkkorikollisilta ja siksi se ei vaadi internet-yhteyttä.

Tetheriin sijoittaminen

Onko lompakkosi täynnä Tether-kryptovaluuttaa? Sitten voit aloittaa sijoittamisen. Tietyllä hetkellä ostat tietyn määrän kryptovaluuttaa. Jätät nämä lompakkoosi tietyksi aikaa seuratessasi hintaa, tai sitten et. Kun hinta on suotuisa ja digitaaliset kolikkosi ovat nousseet arvoltaan, voit myydä ne ja ansaita paljon tuottoa.

Sijoittamisstrategiat

Sijoittaessasi on tietenkin tärkeää pitää silmällä vastaavan kryptovaluutan hintaa. Tästä huolimatta on hyvä ajatella strategiaa, jota käytät sijoittaessasi. Kun sijoitat digitaalisiin valuuttoihin, voit käyttää kahta eri strategiaa.

Pitkäaikaisessa strategiassa säilytät kolikkoja lompakossasi pidempään ja toimit hinnan kehityksen mukaan pidemmällä aikavälillä. Kun käytät lyhytaikaista strategiaa, seuraat hintaa lähemmin ja olet aktiivinen kryptomarkkinoilla.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *