Gnosiksen ostaminen: miten sijoittaa Gnosikseen (GNO)?

Sijoittaminen on tärkeää, jos haluat kasvattaa omaisuuttasi. Rahan jättäminen säästötilille ei tuota juurikaan korkoa. Nyt on kuitenkin totta, että olemassa on useita asioita, joihin voit sijoittaa. Mutta mitkä ovat parhaita sijoituksia? Digitaalisiin valuuttoihin sijoittaminen on yksi mahdollisuuksista. Yksi tällaisista projekteista on Gnosis.

Haluatko tietää, mikä Gnosis on ja mitä tältä projektilta voi odottaa? Siinä tapauksessa on hyvä lukea tämä artikkeli huolellisesti, koska olemme koonneet yhteen tärkeintä tietoa. Kun luet tämän artikkelin, et kohtaa epämiellyttäviä yllätyksiä!

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Gnosis?

Voit käydä kauppaa kryptolla Gnosis kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Gnosis:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Gnosis sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Gnosis.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Gnosis.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Gnosis ostetaan tilillesi!

Mikä on Gnosis? – projektin tavoite

Myöhemmin keskustelemme Gnosiksen pääkomponenteista. Mutta ennen sitä meidän on selvitettävä, mikä tämä projekti on. Gnosis on ennustemarkkina-alusta, joka on rakennettu hajautetuksi sovellukseksi (dapp) Ethereum-verkossa. Tässä on paljon sisäistettävää, mutta yksinkertaisesti sanottuna se tarkoittaa, että Gnosis käyttää Ethereumin alustaa.

Alustalla on sekä lompakko että pörssi. Emme keskustele tästä sen enempää, koska se ei ole itse projektin painopiste. Gnosis on varustettu täydellä infrastruktuurikerroksella, jonka avulla voit tehdä sovelluksesi markkinan ennustamiseen.

Mikä on ennustemarkkina ja miksi sellaisen määrittäminen on hyödyllistä? Ennustemarkkina käyttää käyttäjien ennusteita keräämään tietoa tulevista tapahtumista. Markkinan käyttäjät treidaavat tokeneita, jotka edustavat tietyn tapahtuman tulosta. Koska jotkut tulokset tapahtuvat todennäköisemmin kuin toiset, näillä tokeneilla on eri arvoja avoimilla markkinoilla.

Kun aikaa kuluu tai tapahtumia tapahtuu, tiettyjä tuloksia voi tapahtua säännöllisemmin. Tämä johtaa niiden arvon nousuun. Kun tapahtuma tapahtuu, tokeneilla, jotka edustavat lopputulosta, on täysi arvo. Loput tokeneista ovat arvottomia.

Osta Gnosista

Erityinen Management Interface

Gnosiksen seuraava vaihe on hallintaliittymä (Management Interface). Tiimi julkaisi tästä sovelluksesta beetaversion joulukuussa 2017. Se ei kuitenkaan vielä ole ilmoittanut alustan pääversion julkaisusta. Hallintaliittymä on periaatteessa koontinäyttö Gnosiksen ennustemarkkinoille. Täällä voit tarkistaa saldosi ja osallistua itse tulosten ennustamiseen.

Apollon julkaisun jälkeen (ennustemarkkinaprotokollan versio 1.0) toukokuussa 2018 Gnosis-tiimi on keskittynyt Gnosis Safe -palveluun. Tämä on kryptovaluuttalompakko, jossa voit säilyttää tokeneita. Kaiken kaikkiaan lompakko toimii hyvin, mutta se on edelleen testausvaiheessa.

Gnosikseen sijoittaminen pörssin kautta

Jos yllä olevat tiedot saivat sinut kiinnostumaan Gnosikseen sijoittamisesta, todennäköisesti ihmettelet, miten tämä tapahtuu parhaiten. Sijoittaessasi päädyt aina pörssiin. Pörssiä voidaan pitää paikkana, jossa digitaalisen valuutan ostajat ja myyjät kokoontuvat yhteen.

On tärkeää valita pörssi, jolla on luotettava maine. Tämä on ainoa tapa, jolla sinäkin voit aloittaa sijoittamisen turvallisesti Gnosis-projektiin. Voit esimerkiksi valita Bitvavon kaltaisen pörssin. Bitvavon luotettavuus mahdollistaa parhaan mahdollisen turvallisuuden sijoittaessasi kryptovaluuttoihin. Jos päätät sijoittaa Gnosikseen, voit siirtää kolikot lompakkoon tai jättää ne pörssiin.

Esittelyssä Olympia

Olympia on tällä hetkellä projektin testiversio. Kerran tässä tuotteessa järjestettiin ilmaisia turnauksia. Näin käyttäjät pystyivät kokeilemaan sitä kuluttamatta rahaa. Joka toinen päivä tiimi antoi tietyn määrän Olympia (OLY) -rahakkeita, joita voit käyttää sijoittamaan eri ennustemarkkinoihin. Jos onnistut hyvin markkinoilla, saat tietyn määrän Gnosis (GNO) -tokeneita. Nämä tokenit voitaisiin sitten myydä oikealla rahalla.

Vaikka kyseessä ei ollut suuri rahamäärä, se oli ensimmäinen kerta, kun projektia todella käytettiin. Näyttää siltä, että Gnosis-tiimi on sittemmin poistanut Olympian markkinoilta. Vielä ei ole selvää, milloin se palaa. Siihen asti et valitettavasti voi käyttää sitä.

Päätelmä – pitäisikö sinun sijoittaa Gnosikseen?

Vaikka Gnosis on vähemmän tunnettu verrattuna muihin markkinoiden projekteihin, se on varmasti projekti, joka voi kokea paljon kasvua. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että Gnosis on yksi harvoista projekteista, joka keskittyy omien ennustemarkkinoiden määrittämiseen. Se on siis ainutlaatuinen yritys.

Jotkut ihmiset kuitenkin ajattelevat, että Gnosiksesta ei todellakaan ole paljon hyötyä, eikä sinun pitäisi investoida siihen. Onko siis viisasta ostaa Gnosista? Tämä on henkilökohtainen valinta. Se riippuu täysin siitä, mitä mieltä olet tiimistä ja projektista. Tarjoamme sinulle vain hyödyllistä tietoa, joka auttaa sinua tekemään valintasi.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *