Kuinka voit ostaa Amazonin osakkeita?

Sijoittaminen Amazonin osakkeisiin voi olla toimivaa! Tämän suuren verkkokauppayrityksen arvo kasvaa joka vuosi. Mutta miten voit ostaa Amazonin osakkeita? Ja onko viisasta sijoittaa Amazoniin nyt? Tästä artikkelista voit lukea kaiken mitä sinun tarvitsee tietää!

Mistä ostaa Amazonin osakkeita?

Uskotko Amazonin tulevaisuuteen? Yhtiö investoi edelleen useisiin uusiin toimialoihin, mikä tarkoittaa sitä, että sijoittaminen yhtiöön voi olla kannattavaa. Haluatko ostaa Amazon -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Amazon -osakkeilla yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen Amazon osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen Amazon osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen Amazon osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Mikä on Amazonin osakekurssi?

Oletko utelias tietämään Amazonin osakekurssin? Alla olevasta kaaviosta näet heti, kuinka CFD-osake on suoriutunut kuluneen ajanjakson aikana. Painikkeilla voit avata välittömästi sijoitus position yrityksessä.

Osakkeen Amazonin yritystiedot

Alta näet osakkeen Amazonin tärkeimmät yritystiedot.

Amazonin-analyysi

Ennen kuin päätät ostaa tai myydä osakkeen Amazonin, on tärkeää analysoida osaketta oikein. Alla olevasta yhteenvedosta näet, miten Amazonin on kehittynyt.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen Amazonin osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Miten osakkeen Amazonin hinta kehittyy vuonna 2024?

Mietitkö, mitä analyytikot osakkeen Amazonin kehittyvät vuonna 2024 ja sen jälkeen? Olemme yhdistäneet analyytikkojen ennusteet Alpha Vantage -tietojen avulla. Pidä mielessä, että nämä numerot ovat vain ennuste osakkeen Amazonin hintatrendistä eikä se välttämättä toteudu. Tee siis aina oma tutkimustyösi!

Mitä hyötyä on sijoittamisesta Amazoniin?

Sijoittaminen Amazoniin voi olla kannattavaa! Yritys sopii täydellisesti moderniin yhteiskuntaamme. Ihmiset ostavat enemmän tuotteita netistä ja Amazon-tuotemerkki on erittäin vahva. Yritys on perustettu Amerikassa, mutta se on saavuttanut suosiota monissa muissakin maissa.

Esimerkiksi yhtiö työskentelee parhaillaan laajennusten parissa Euroopassa. Tarjoamalla asiakaspalvelua paikallisilla kielillä ja rakentamalla paikallisia verkkosivustoja Euroopan eri markkinat voidaan voittaa. Esimerkiksi Amazon toimii verkkotunnuksella Amazon.nl, jolla se on palvellut Alankomaiden markkinoita vuodesta 2020 lähtien. Tämä mahdollistaa yrityksen liikevaihdon sekä kannattavuuden kasvun.

Yritys on myös osoittanut pystyvänsä pitämään itsensä pinnalla kriisin aikana. Korona kriisin aikana he onnistuivat pysymään toiminnassa. Enemmän ihmisiä tilasi tuotteita netistä, mikä lisäsi heidän kannattavuuttaan. Tämän seurauksena yhä useammat ihmiset kokeilivat verkkokauppaa, mikä voi lisätä asiakaskuntaa myös korona kriisin jälkeenkin.

Amazon headquarters

Uudet tuoteryhmät ja innovaatiot

Toinen vahva syy ostaa Amazonin osakkeita on se, että Amazonilla on yhä enemmän tulonlähteitä. Perustamisensa jälkeen yritys ansaitsi rahaa vain myymällä tuotteita. Nykyään Amazon toimii useilla toimialoilla. Amazon hallinnoi onnistunutta pilvipalvelua ja kilpailee suoratoistopalveluiden kanssa Amazon Prime Video -sovelluksen kautta. Tämä vastaa odotusta, että näiden tuoteryhmien markkinaosuus kasvaa entisestään, mikä lisää yrityksen kannattavuutta.

Yhtiö jatkaa myös innovointia investoimalla uusiin projekteihin. Esimerkiksi yritys investoi 700 miljoonaa dollaria Rivianiin, joka valmistaa sähkökuorma-autoja. Lisäksi he investoivat startup -yritykseen Aurora Innovation, joka kehittää autonomisia autoja. Investoimalla tämän tyyppisiin tekniikoihin liiketoimintaprosesseja voidaan optimoida tulevaisuudessa.

Kaiken kaikkiaan Amazon on vahva yritys, jonka myynti kasvaa vuosittain. Sijoittajat odottavat selvästikin tämän trendin jatkuvan, jonka huomaa tarkasteltaessa yhtiön korkeaa arvostusta. Uskotko Amazonin tulevaisuuteen? Sitten voi olla fiksua ostaa Amazonin osakkeita!

Mikä on suurin riski sijoitettaessa Amazoniin?

Amazon on yksi suurimmista yrityksistä maailmassa sen markkina-arvon perusteella. Silti sijoittaminen Amazoniin ei ole täysin vaaratonta. Tässä artikkelin osassa tarkastelemme riskejä, jotka sinun on otettava huomioon, kun sijoitat Amazoniin.

Tiukka kilpailu

Suurin riski Amazonille on kilpailu. Asiakkaiden on helppo vaihtaa toiseen verkkokauppaan. Yrityksen on siksi oltava jatkuvasti valppaana ja tarjottava parasta palvelua. Yhä useammat tunnetut yritykset, kuten Wal-Mart ja Home Depot, tarjoavat nettimyyntiä. On myös otettava huomioon paikalliset kilpailijat, kuten Bol.com Hollannissa.

Tämä kasvava kilpailu voi aiheuttaa paineita spekuloida marginaaleihin. Kilpailijat yrittävät esimerkiksi tarjota halvempia tuotteita kuin Amazon. Amazon voi sitten menettää asiakkaita kilpailijoilleen. Jos nämä myös laskevat hintojaan, yhtiön kannattavuus heikkenee edelleen.

Pilvipalvelut omaavat myös erittäin kilpailukykyiset markkinat. Suurimmat kilpailijat ovat Hewlett-Packard, Google, AT&T, IBM ja Microsoft, joilla kaikilla on oma palvelunsa. Nämä yritykset keskittyvät toiseen nicheen, joka voi vahingoittaa Amazonia markkinajohtajana.

Spekulatiiviset voitot ja kasvuluvut

Toinen riski on spekuloidajen kehitykseen liittyvä epävarmuus. Skeptikot ihmettelevät, onko yrityksellä, jolla on suhteellisen pienet spekuloidamarginaalit, riittävästi tilaa jatkaa kasvuaan korkean kilpailun markkinoilla. Jos näin ei ole, Amazonin osakekurssi voi joutua huomattavan paineen alaiseksi.

Voit jo nähdä, että Amazonin kasvuvauhti on laskussa; Kun yritys aiemmin kasvoi yli 40% vuodessa, se kasvaa nyt noin 20% vuodessa. Tietysti suhteellinen kasvu on rajoitetumpaa, mutta absoluuttinen kasvu on silti suurempi. Tämän ei tarvitse olla suuri riski, ja se voi olla osoitus siitä, että yrityksestä on hitaasti tulossa vakaa osapuoli.

On kuitenkin tärkeää muistaa ostaessasi Amazonin osakkeita, että osakkeen arvo on hyvin spekulatiivinen. Osake on erittäin arvostettu, ja sen on pysyttävä korkeassa arvossa. Toistaiseksi ei ole merkkejä siitä, että tämä toimii, mutta jos yritys kasvaa odotettua hitaammin, et saa parasta tulosta sijoituksestasi.

Kuinka Amazon ansaitsee rahaa?

Ennen kuin ostat Amazonin osakkeita, on viisasta tutkia, miten yritys ansaitsee rahaa. Artikkelin tässä osassa analysoimme suuryrityksen eri tulonlähteitä.

Vähittäismyynti

Amazon saa suurimman osan tuloistaan ​​myymällä tuotteita kuluttajille. Amazonin tarjonta on valtava, ja löydät sieltä melkein mitä tahansa haluat. Lisäksi yritys yrittää jatkuvasti tavoittaa uusia kohderyhmiä; esimerkiksi he tekivät tämän myymällä e-kirjoja Kindle Storessa.

Tämän kirjoituksen aikaan yritys saa noin 50% tuloistaan tuotemyynnistä. Tuotteiden nettimyynnistä saatavien tulojen osuus on laskussa. Tämä on kuitenkin hyvä uutinen: osuus vähenee, koska Amazon saa rahaa muista lähteistä. Tämä antaa yritykselle mahdollisuuden tehdä hyviä tuloksia, vaikka netissä myydään tulevaisuudessa vähemmän tuotteita.

Amazon shares buy

Kolmansien osapuolten myynti

20% Amazonin voitoista on peräisin muilta osapuolilta, jotka myyvät tuotteita Amazonin kautta. Muut kaupat ja verkkokaupat voivat avata tilin Amazonilla myydäkseen tuotteitaan heidän verkkosivuillaan. Tietenkään he eivät tee tätä ilmaiseksi: myyjät maksavat 0,99 dollaria tuotetta kohden. Lisäksi ammattimyyjät, maksat myös 40 dollarin kuukausimaksun ja 6-25% prosenttiosuuden hinnasta.

Tietysti on erittäin houkuttelevaa ansaita rahaa tällä tavalla: Amazon ei ole vastuussa tuotteiden myynnistä. Ne tarjoavat vain alustan, jolla tuotteita tarjotaan, ja saavat niistä hyvän kommission. Samaan aikaan verkkokaupan asema vain vahvistuu, kun se lisää tuotevalikoimaa entisestään.

Amazon Web Services (AWS)

Amazon ansaitsee myös yhä enemmän rahaa pilvipalvelullaan, Amazon WebServicesellä. Aikaisemmin yrityksen oli investoitava paljon infrastruktuurin rakentamiseen. Tämä infrastruktuuri on nyt valmis, ja kiinteät kustannukset ovat suhteellisen rajalliset. Tämän seurauksena pilvipalveluiden spekuloidamarginaali on erittäin korkea. Tällä hetkellä 15% liikevaihdosta tapahtuu pilvipalvelun kautta, ja luvut kasvavat edelleen. Menestyvä pilvipalvelu voi siis olla hyvä syy sijoittaa Amazoniin.

Amazon Prime (Video)

Toinen ilmainen, uusi Amazonin tulonlähde ovat erilaiset tilauspalvelut. Vuodesta 2005 lähtien yhtiö on tarjonnut Amazon Prime-palvelun, jonka avulla kuluttajat voivat saada pakettien kuljetuksen ilmaiseksi. Tämä antaa yritykselle kiinteän tulovirran ja sitoo asiakkaita brändiin. Jos maksat ilmaisesta toimituksesta, todennäköisesti jatkat tilaamista Amazonista.

Yhtiö haluaa myös kilpailla Netflixin kanssa suoratoistopalvelu Amazon Prime Videon avulla. Amazon Prime-sivustolta löydät uusia TV-ohjelmia ja elokuvia. Tarjolla on myös erikoistarjouksia: esimerkiksi vuodesta 2019 lähtien yhtiö striimaa englantilaisia ​​jalkapallo-otteluita. Yhtiö sijoittaa myös paljon rahaa ainutlaatuisen sisällön kehittämiseen.

Luuletko, että Amazon voi ottaa markkinaosuuden pois Netflixiltä? Sitten voi olla mielenkiintoista sijoittaa Amazoniin ostamalla sen osakkeita.

Fyysiset kaupat ja muut tulot

Amazon on myös avaamassa yhä enemmän fyysisiä kauppoja. Tämä on mielenkiintoinen siirto, kun otetaan huomioon, että ihmiset ostavat yhä enemmän netistä. Kuitenkin tämä perustuu hyvään ideaan: kauppojen avulla he haluavat kartoittaa paremmin ostajien käyttäytymistä. Ne voivat myös vähentää monien pakettien palautuskustannuksia antamalla ihmisille mahdollisuuden tuoda paketit takaisin kauppaan. Tämän kirjoituksen aikaan yritys saa noin 7% liikevaihdostaan fyysisistä myymälöistä.

Yritys ansaitsee rahaa myös muilla tulonlähteillä. Esimerkiksi he saavat rahaa mainoksista.

4-jakoinen suunnitelma: Kuinka ostaa Amazonin osakkeita?

Amazonin osakkeiden ostamiseksi sinun on käytävä läpi tietyt vaiheet. Artikkelin tässä osassa kuvataan, mitä tehdä ennen kuin avaat sijoituksen yritykseen.

Tutki Amazonin osaketta

Monet ihmiset unohtavat, että on tärkeää analysoida ensin osaketta. Jos ostat Amazonin osakkeita ilman mitään syytä, sinulle voi käydä kaltoin. Tutustu Amazonin näkemykseen tulevaisuudesta ja selvitä, onko osakkeiden ostaminen kannattavaa.

Voit suorittaa kahden tyyppisiä analyyseja, kun haluat selvittää, onko kannattavaa ostaa Amazonin osakkeita:

Tietenkin voit myös yhdistää molemmat analyysimenetelmät. Kun olet todennut, että on järkevää ostaa Amazonin osakkeita, tarvitset tilin välittäjällä.

Avaa tili välittäjällä

Välittäjä on osapuoli, joka mahdollistaa osakkeiden ostamisen ja myymisen. Voit ostaa Amazon-osakkeita melkein miltä tahansa osakevälittäjältä. Loppujen lopuksi Amazon on yksi suurimmista yrityksistä maailmassa!

On suositeltavaa valita välittäjä, jolla on alhaiset hinnat. Sijoittaminen kalliin pankin kautta voi tulla pitkällä aikavälillä kalliiksi: Et ole ensimmäinen sijoittaja, joka jättää tuhansien eurojen tuoton pöydälle. Siksi käytä alla olevaa painiketta verrataksesi parhaita välittäjiä:

Harkitse kuinka paljon rahaa haluat sijoittaa

Missään tapauksessa ei ole suositeltavaa sijoittaa kaikkea rahaasi Amazonin osakkeisiin. On parempi miettiä ensin, miten yritys sopii osake portfolioosi. Sijoittajille, jotka uskaltavat ottaa enemmän riskejä, voi olla mielenkiintoista sijoittaa suurempi summa Amazoniin. Koska hinta linkittyy vahvasti tulevaan kasvuun, sijoitus Amazoniin on melko spekulatiivista.

Muista, että sijoitat yleensä pitkällä aikavälillä. Siksi on tärkeää sijoittaa vain rahalla, jonka voit menettää. Usein on suositeltavaa sijoittaa porrastetusti: Tätä kutsutaan myös dollarin kustannusten keskiarvoksi. Näin vältät kaiken rahasi sijoittamisen Amazoniin hinnan huipussa.

Amazonin osakkeiden ostaminen

Kun olet päättänyt, kuinka paljon rahaa haluat sijoittaa Amazonin osakkeisiin, voit tehdä tilauksen. Voit valita kahdesta tilaus tyypistä: markkinatilaus ja rajoitettu tilaus. Sijoittajalle, joka ostaa Amazonin osakkeita pitkällä aikavälillä, markkinatilaus on hyvä valinta. Näin ollen ostat osakkeet suoraan parhaaseen hintaan. Voit käyttää Amazon osakkeiden markkinatilausta, koska kaupankäynti volyymi on suuri ja likviditeetti on näin ollen riittävä.

Voit myös valita rajoitetun tilauksen. Rajoitetulla tilauksella määrität hinnan, jolla ostat osakkeen. Tämän tyyppinen tilaus on ihanteellinen aktiiviselle sijoittajalle, joka haluaa myös hyödyntää pieniä hinta liikkeitä.

Kun olet ostanut osakkeen, on tärkeää jatkaa tulostesi arviointia. Tutki, meneekö yrityksellä vieläkin hyvin. Jos näin ei ole, voit päättää myydä osakkeet.

Amazonin historia

Jeff Bezos esitti 1990-luvulla idean, joka on tehnyt hänestä nyt yhden rikkaimmista ihmisistä maan päällä. Hän aloitti vuonna 1994 verkkosivustolla, joka myi kirjoja Internetissä. Hän teki tämän, koska näki Internetin kasvavan 2300% vuodessa. Tämä osoittautui hyväksi päätökseksi: kolmen vuoden kuluessa Amazon saavutti 16 miljoonan dollarin myynnin myymällä kirjoja 180,000 asiakkaalle 100 maassa.

Jeff Bezos työskenteli aiemmin Wall Streetillä ja kokemuksensa vuoksi päätti nopeasti viedä yrityksen osakemarkkinoille. Osakkeen päätöskurssi oli 1.72 dollaria ensimmäisen kaupankäyntipäivän jälkeen vuonna 1997. Listautumisannin sijoitus toimi hyvin, kun otetaan huomioon, että hinta on nyt yli 3000 dollaria!

Jeff Bezos Amazons founder

Jeff Bezos (oikealla) Amazonin perustaja

Amazon on yksi harvoista yrityksistä, joka selvisi kuuluisasta dot com-kuplasta. Amazon otti myös osumaa pudoten 112 dollarista 5,5 dollariin. Lasku johtui siitä, että yritys investoi useisiin uusiin yrityksiin, jotka eivät selvinneet suurten velkojensa vuoksi. Kuten nyt tiedämme, Amazon on enemmän kuin vain selviytynyt ja on nyt yksi suurimmista yrityksistä maailmassa.

Esimerkiksi Amazon oli Apple-yhtiön jälkeen ensimmäinen yritys, jonka markkina-arvo oli yli miljardi dollaria tai 1000 miljoonaa dollaria. Jeff Bezos omistaa edelleen 16% yhtiön osakkeista ja työllistää yrityksessä yli 600,000 henkilöä. Tästä syystä yritys on selvä markkinajohtaja Amerikassa: se omistaa yli puolet kaikista e-kaupan markkinoista.

On hyvin mahdollista, että Jeff Bezos katuu nyt avioliittoaan. Avioero oli historian kallein, ja miehen oli luovuttava puolet omaisuudestaan.

Yritysostot ja muut hankkeet

Amazon osti Whole Foods Marketsin hintaan 42 dollaria osakkeelta vuonna 2017. Whole Foods Markets on korkeamman tason supermarketti-ketju. Amazon toivoo käyttävänsä uutta kanavaa tuotteidensa myyntiin.

Whole foods Amazon

Vuonna 2018 Amazon osti myös verkkoapteekin PillPack. Tämä yritys pakkaa reseptilääkkeitä ja toimii vain Yhdysvalloissa. Amazonilla on lupa myydä reseptilääkkeitä. Seurauksena on se, että yhtiö on rakentanut aseman reseptilääke markkinoilla, jotka ovat 560 miljardin dollarin arvoiset markkinat pelkästään Amerikassa.

Tämän tyyppisten suurempien yritysostojen lisäksi yhtiöllä on myös useita pienempiä hankkeita. Esimerkiksi Amazon omistaa Alexa Internetin, A9.com:in ja Internet Movie Databasen. Yhtiö hallinnoi myös Amazon Mechanical Turk-sivustoa, jossa käyttäjät voivat tehdä pieniä töitä pienillä palkoilla.

Tällaiset yritysostot edistävät Amazonin diversifikaatiota. Tämä vähentää Amazonin alakohtaista riskiä, ​​mikä voi tehdä sijoittamisesta Amazonin osakkeisiin houkuttelevampaa.

Amazonia ympäröivät skandaalit

Amazonia ei aina nähdä positiivisessa valossa. Esimerkiksi yritys oli keskeinen dokumenttielokuvassa The Truth Behind The Click. Tämä dokumentti osoitti työntekijöiden huonot työolot jakelukeskuksissa. Amazon ei ole ammattiliittojen fani, eikä se näytä välittävän työntekijöistään tällaisissa paikoissa.

Vuonna 2016 BBC:n tutkimuksessa todettiin, että Amazon-kuljettajat joutuvat suoriutumaan kovassa aikapaineessa. Tämän seurauksena heidän on ajettava niin nopeasti, että se vaarantaa sekä heidän turvallisuutensa että muiden tienkäyttäjien turvallisuuden.

Amazonia ympäröi myös paljon kritiikkiä siitä, että se kohtelee työntekijöitään kuin robotteja. Esimerkiksi vuonna 2016 he hakivat patenttia liikkuvaan häkkiin, jolla varastotyöntekijät voitaisiin kuljettaa. Toinen yrityksen keksintö oli ranneke, joka voisi seurata ja ohjata varaston työntekijöitä tärinällä.

Kaikkien näiden skandaalien lisäksi tiedetään myös, että Amazon alipalkkasi työntekijöitä Amerikassa. Monien työntekijöiden on jopa täydennettävä tulojaan etuuksilla ja ruoka leimoilla, mikä tarkoittaa, että yritys saa piilotettua lisätukea.

Yritys välttää myös veroja mahdollisimman paljon. Yhdysvaltojen 3,35 miljardin punnan liikevaihdosta he maksoivat vain 1,8 miljoonaa puntaa veroja, mikä vastaa 0,05 prosentin veroa!

Tällaiset skandaalit voivat johtaa huonompiin tuloksiin tulevaisuudessa. Esimerkiksi jos yrityksen on maksettava enemmän veroja, yrityksen kannattavuus heikkenee. On tärkeää ottaa huomioon tämäntyyppiset sidosryhmien edut harkitessasi sijoittamista Amazoniin.

Amazon warehouse

Sijoittaminen Amazoniin netissä

Amazon listautui pörssiin vuonna 1997. Siksi Amazoniin on mahdollista sijoittaa tänäkin päivänä. Teet tämän ostamalla teknologiayrityksen osakkeita. Amazon on yksi monista teknologia operaattoreista, jotka on listattu Yhdysvaltain NASDAQ -pörssissä. Jos haluat ostaa Amazonin osakkeita, voit vierailla tässä tunnetussa pörssissä.

Jos haluat ostaa Amazonin osakkeita NASDAQ-pörssissä, sinun ei tarvitse matkustaa Amerikkaan. Voit käydä kauppaa Amazonin CFD:llä verkossa. Teet tämän online-välittäjän, kuten Plus500, avulla. Luo ilmainen (demo)tili ja voit aloittaa sijoittamisen heti.

Vinkki: Harjoittele demotilillä

Jos haluat, voit aloittaa sijoittamisen Amazoniin jo tänään. Jos olet kokenut sijoittaja, tämä ei ole ongelma. Tässä tapauksessa sinulla on riittävästi tietoa tehdäksesi oikeat sijoitus valinnat ja saadaksesi hyvän tuloksen sijoituksistasi.

Oletko aloitteleva sijoittaja? Sitten suosittelemme harjoittelemaan sijoittamista ennen kuin laitat osan varoistasi Amazoniin. Harjoittelemalla sijoittamista sijoitat todennäköisemmin omaisuutesi hyvällä tavalla. Tämä tarkoittaa, että sinulla on paremmat mahdollisuudet saavuttaa hyvä sijoitustulos.

Voit harjoitella sijoittamista luomalla demotilin online-välittäjälle. Oletko sijoittanut fiktiivisellä rahalla jo jonkin aikaa ja meneekö tämä yleensä hyvin? Sitten voit alkaa sijoittamaan oikeasti. Teet tämän muuttamalla demotilisi oikeaksi tiliksi.

Käytä alla olevaa painiketta avataksesi ilmaisen demon:

Joitakin Amazon sijoitusvinkkejä

  • Tutustu yleiseen trendiin ja lähde siihen mukaan.
  • Tarkista myös yleinen taloudellinen tilanne, ennen kuin sijoitat
  • Käytä stop lossia rajataksesi tappioita
  • Myy lyhyeksi kun ajattelet Amazonin hinnan laskevan.
  • Sijoita vain rahalla, jota et välttämättä tarvitse.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *