Sijoittaminen Bitcoin Goldiin: ostaako vai ei?

Bitcoin Gold on Bitcoinin uusin jako. Aiemmin näimme jaon Bitcoinista ja Bitcoin Cashista.Tässä artikkelissa tarkastellaan laajasti mitä Bitcoin Gold tarkalleen tarkoittaa. Käsitellään myös sitä, kuinka voit hyötyä sijoittamisesta uuteen Bitcoin Goldiin.

Mikä on Bitcoin Gold lyhyesti?

Bitcoin Gold on uusi haarukka. Haarukka on ns. Alkuperäisen Bitcoinin jako, joka syntyy, kun valuutan teknisestä näkökulmasta on erimielisyyksiä. Bitcoin Goldin väitetään olevan parannettu versio Bitcoinista.

Bitcoin Goldin päätavoitteena on hajauttaa valuutta uudelleen. Perustajat väittävät, että Bitcoinin hankkimiseen tarvitaan liikaa laskentatehoa. Tämän seurauksena normaaleilla ihmisillä ei ole enää mahdollisuutta hankkia Bitcoineja louhimalla niitä tietokoneilla. Bitcoin Goldin pitäisi tehdä järjestelmästä demokraattisempi.

Kuinka voit sijoittaa Bitcoin Goldiin?

Aivan kuten mikä tahansa kryptovaluutta, Bitcoin Gold on erittäin epävakaa. Jos pystyt kestämään tämän, Bitcoin Gold voi tarjota mielenkiintoisia ja kannattavia mahdollisuuksia sinulle. Voit käydä kauppaa tällä valuutalla online-välittäjän kanssa. Verkko välittäjän kanssa sinulla on seuraavat kaksi vaihtoehtoa:

  • Osta: ansaitset rahaa, kun kryptovaluutan hinta nousee
  • Myy lyhyeksi: ansaitset rahaa, kun kryptovaluutan hinta laskee

Kuten näet, sijoittajana esimerkiksi Bitcoin Goldiin, sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Tämän avulla voit hyötyä sekä hinnankorotuksista että laskuista. Tämä on erittäin houkuttelevaa, koska hinta joskus laskee ja nousee kymmeniä prosenttiyksikköjä päivässä. Voit hyödyntää tätä tekemällä oikean päätöksen.

Klikkaa tästä nähdäksesi koosteen välittäjistä >>

Bitcoin Gold logo

Miten sijoittaa kryptovaluuttoihin viisaasti?

On tärkeää ymmärtää, että Bitcoin Goldin kaltaisilla kryptovaluutoilla on korkea riski. Osakkeet liikkuvat yleensä vain rajoitetun määrän. Tämä eri Bitcoin Goldilla. Siksi on tärkeää sijoittaa vain rahaa, jota et välttämättä tarvitse. Sinun ei pitäisi pelätä menettää sijoitettavia rahojasi. Näiden potentiaalisten tappioiden lisäksi on tietysti myös mahdollisuus suurempiin potentiaalisiin tuottoihin.

Kun on kyse kryptovaluutasta, kuten Bitcoin Gold, on tärkeää tehdä tutkimusta. Valuutta reagoi voimakkaasti tiettyihin tapahtumiin. Jos esimerkiksi ilmestyy uutinen siitä, että arvopaperi ei toimi kunnolla, hinta laskee jyrkästi. Voit vastata tähän myymällä lyhyeksi oikeaan aikaan. Kun luulet, että pohja on näkyvissä, voit sitten ostaa valuutan uudelleen. Näin voit hyötyä sekä laskusta että kasvusta.

Enemmän teknistä tietoa

Bitcoin Goldin perustaja on Jack Liao, joka lanseerasi Bitcoinin kovan haarukan. Bitcoin Goldin tavoitteena on tulla paremmaksi kuin Bitcoin. Liao valitsi erityisen algoritmin, jolla on vastustuskyky ASIC:iin. ASIC on suunniteltu erityisesti yhtä tehtävää varten. ASIC:ia käytetään siksi usein Bitcoinin louhinnassa. Bitcoin Goldilla sitä ei kuitenkaan voida käyttää.

Bitcoin Goldin ostaminen

Bitcoin Gold

Jos luotat paljon Bitcoin Goldiin, voit tietysti ostaa sitä. Bitcoin Goldin ostaminen on riskialttiimpaa kuin sen treidaus. Tällä hetkellä Bitcoin Goldin tulevaisuus on edelleen epävarma. Sekä Bitcoin Cashin että Bitcoin Goldin arvo laski merkittävästi niiden julkaisun jälkeen. Siksi on kyseenalaista, että onko näillä valuutoilla merkittävä rooli kryptovaluutta markkinoilla.

Teknisten näkökohtien lisäksi tämä riippuu pääasiassa markkinoinnista. Valuutta on loppujen lopuksi saatettava markkinoille samalla tavoin kuin IPO osake. Tuki on tärkeää. Vain jos valuutta hyväksytään ajan myötä maksuna, sillä on merkittävä rooli.

Bitcoin Gold treidauksen aloittaminen heti

Haluatko aloittaa heti kaupankäynnin Bitcoin Goldilla ja muilla kryptovaluutoilla? Kattavin välittäjä, jolla voit sijoittaa kryptovaluuttoihin, on tällä hetkellä Binance. Napsauta tätä avataksesi ilmaisen tilin Binance:lla ja tutustu mahdollisuuksiin sijoittaa Bitcoin Goldiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *