Sijoittaminen Bitcoin Goldiin: ostaako vai ei?

Bitcoin Gold on Bitcoinin uusin jako. Aiemmin näimme jaon Bitcoinista ja Bitcoin Cashista.Tässä artikkelissa tarkastellaan laajasti mitä Bitcoin Gold tarkalleen tarkoittaa. Käsitellään myös sitä, kuinka voit hyötyä sijoittamisesta uuteen Bitcoin Goldiin.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Bitcoin Gold?

Voit käydä kauppaa kryptolla Bitcoin Gold kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Bitcoin Gold:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Bitcoin Gold sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Bitcoin Gold.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Bitcoin Gold.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Bitcoin Gold ostetaan tilillesi!

Miten sijoittaa kryptovaluuttoihin viisaasti?

On tärkeää ymmärtää, että Bitcoin Goldin kaltaisilla kryptovaluutoilla on korkea riski. Osakkeet liikkuvat yleensä vain rajoitetun määrän. Tämä eri Bitcoin Goldilla. Siksi on tärkeää sijoittaa vain rahaa, jota et välttämättä tarvitse. Sinun ei pitäisi pelätä menettää sijoitettavia rahojasi. Näiden potentiaalisten tappioiden lisäksi on tietysti myös mahdollisuus suurempiin potentiaalisiin tuottoihin.

Kun on kyse kryptovaluutasta, kuten Bitcoin Gold, on tärkeää tehdä tutkimusta. Valuutta reagoi voimakkaasti tiettyihin tapahtumiin. Jos esimerkiksi ilmestyy uutinen siitä, että arvopaperi ei toimi kunnolla, hinta laskee jyrkästi. Voit vastata tähän myymällä lyhyeksi oikeaan aikaan. Kun luulet, että pohja on näkyvissä, voit sitten ostaa valuutan uudelleen. Näin voit hyötyä sekä laskusta että kasvusta.

Enemmän teknistä tietoa

Bitcoin Goldin perustaja on Jack Liao, joka lanseerasi Bitcoinin kovan haarukan. Bitcoin Goldin tavoitteena on tulla paremmaksi kuin Bitcoin. Liao valitsi erityisen algoritmin, jolla on vastustuskyky ASIC:iin. ASIC on suunniteltu erityisesti yhtä tehtävää varten. ASIC:ia käytetään siksi usein Bitcoinin louhinnassa. Bitcoin Goldilla sitä ei kuitenkaan voida käyttää.

Bitcoin Goldin ostaminen

Bitcoin_Gold

Jos luotat paljon Bitcoin Goldiin, voit tietysti ostaa sitä. Bitcoin Goldin ostaminen on riskialttiimpaa kuin sen treidaus. Tällä hetkellä Bitcoin Goldin tulevaisuus on edelleen epävarma. Sekä Bitcoin Cashin että Bitcoin Goldin arvo laski merkittävästi niiden julkaisun jälkeen. Siksi on kyseenalaista, että onko näillä valuutoilla merkittävä rooli kryptovaluutta markkinoilla.

Teknisten näkökohtien lisäksi tämä riippuu pääasiassa markkinoinnista. Valuutta on loppujen lopuksi saatettava markkinoille samalla tavoin kuin IPO osake. Tuki on tärkeää. Vain jos valuutta hyväksytään ajan myötä maksuna, sillä on merkittävä rooli.

Bitcoin Gold treidauksen aloittaminen heti

Haluatko aloittaa heti kaupankäynnin Bitcoin Goldilla ja muilla kryptovaluutoilla? Kattavin välittäjä, jolla voit sijoittaa kryptovaluuttoihin, on tällä hetkellä Bitvavo. Napsauta tätä avataksesi ilmaisen tilin Bitvavo:lla ja tutustu mahdollisuuksiin sijoittaa Bitcoin Goldiin.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *