Decredin ostaminen: miten sijoittaa Decrediin?

Tällä hetkellä on mahdollista sijoittaa tuhansiin kryptovaluuttoihin digitaalisten valuuttojen markkinoilla. Decred on yksi projekteista, joka on nähnyt paljon kasvua viimeisten kuukausien aikana. Koska jokainen ei välttämättä tunne Decrediä, haluamme antaa sinulle hieman lisätietoa tästä kryptokolikosta. Lukemalla tämän artikkelin saat selkeän vastauksen seuraavaan kysymykseen: onko Decrediin sijoittaminen järkevää vai ei? Tällä tavoin et kohtaa mitään yllättävää.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Decred?

Decred tunnetaan myös demokraattisena kryptovaluuttana. Koska jokainen Decrediä omistava voi äänestää tulevista kehityksistä, myös sinä voit päättää tämän kolikon tulevaisuudesta. Louhijoita palkitaan reilusti Decred-kolikolla: et tarvitse supertietokonetta Decred-tokeneiden louhimiseen. Luuletko, että Decred voi nousta suosiossa tulevaisuudessa? Siinä tapauksessa voi olla järkevää sijoittaa Decrediin ostamalla kryptovaluuttaa.

Voit käydä kauppaa kryptolla Decred kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Decred:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Decred sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Decred.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Decred.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Decred ostetaan tilillesi!

Mikä on Decred – projektin tavoite

Decred julkaistiin helmikuussa 2016. Projektin tavoitteena on tulla avoimeksi ja itserahoittavaksi kryptovaluutaksi, joka perustuu yhteisön hallintoon. Yksi mielenkiintoisimmista Decred-kryptovaluutan aspekteista on se, että se yrittää yhdistää digitaalisten valuuttojen, kuten Bitcoinin eräänlaisen hajautetun hallinnon kanssa.

Tämä tapahtuu erilaisten louhintaprotokollien kautta. Protokolliin sisältyy hallintotapa, jossa osallistujat voivat äänestää, mitä käytetään yhä enemmän kryptovaluutoissa. Tätä pidetään yhtenä tehokkaimmista tavoista ehkäistä kehittäjien välisiä erimielisyyksiä.

Decredited

Miten Decred toimii – ero Bitcoiniin

Decred julkaisi pääverkon tavoitteella luoda valuutta, joka olisi todella hajautettu ekojärjestelmä. Yritys käyttää Bitcoinin kaltaista tekniikkaa. Bitcoinia louhitaan tällä hetkellä Proof-of-Work-algoritmien avulla. Tämä tarkoittaa, että louhijat tehokkaita tietokoneita ratkaistakseen monimutkaisia ​​matemaattisia algoritmeja.

Jotkut louhijat ovat onnistuneet kehittämään erityisiä koneita nimeltään Application Specific Integrated Circuit (ASIC). Nämä ASIC-koneet voivat louhia Bitcoinia tehokkaammin SHA256-hashausalgoritmiä. Tämä tarkoittaa, että näitä koneita omistavat louhijat voivat voittaa pienemmät louhijat. Tämä johtaa suuriin ja keskitettyihin louhintapooleihin.

Decred voi vastat tähän käyttämällä hybridilouhintajärjestelmää. Decred-kryptovaluutta käyttää Proof-of-Work (PoW) ja Proof-of-Stake (PoS) -louhinta-algoritmien yhdistelmää. Toisin kuin PoW-louhinta, PoS ei vaadi laskentoja, ja Decred käyttää edelleen PoW-louhintaa transaktioiden vahvistamiseen. Decredin käyttämä hashausalgoritmi tarjotaan “blake”-algoritmilla. Tämä tarkoittaa, että louhijat eivät voi enää käyttää ASIC-koneita voittamaan muita.

PoS-mallissa tarvitaan vain, että verkon osallistujat omistavat tietyn määrän kolikkoja transaktiota varten. Nämä kolikot vahvistavat transaktiot ilman monimutkaisten summien laskemista. Luuletko, että on tärkeää, että jokainen voi hyötyä louhinnasta? Siinä tapauksessa voi olla järkevää sijoittaa Decrediin.

Decredin äänioikeudet

PoS-mallilla on useita muita etuja. Se ei vaikuta vain projektin sisällä toteutettuihin transaktioihin. Tokenia omistavat käyttäjät voivat osallistua myös äänestyksiin, jotka päättävät alustan tulevaisuudesta. Esimerkki yhteisölle ehdotetusta tärkeästä tapaamisesta oli erityisten yksityisyysprotokollien toteuttaminen. Decred-tiimi halusi joitakin samoja nimettömyysominaisuuksia, joita esimerkiksi Monero tarjosi. Tämä laitettiin sitten äänestykseen, johon periaatteessa kuka tahansa pystyi osallistumaan.

Käyttäjille annettiin äänioikeus keskeisimmistä päätöksistä, jotka muotoilevat teknologiaa tulevaisuudessa. Äänestys tapahtuu käyttäjien avulla, jotka ostavat “lippuja”. Nämä liput maksavat tietyn määrän DCR:ää. Vaikka voit maksaa näistä lipuista, saat summan takaisin myöhemmin. Tämä tarkoittaa, ettet todella maksa rahaa osallistuaksesi. Tämän järjestelmän kautta muille käyttäjille halutaan antaa demokraattinen luonne. Tämä tekee siitä projektin, joka laittaa käyttäjien edut ensin.

Luuletko, että kryptovaluutan tulevaisuuteen vaikuttaminen on tärkeää? Siinä tapauksessa Decred-kryptovaluutan ostaminen voi olla kiintoisaa.

Sijoittaminen Decrediin pörssin kautta

Sijoittamalla Decrediin voit saada korkeita tuottoja, mutta se on aina kyseenalaista. Decrediin sijoittaminen tapahtuu pääasiassa pörssissä, josta voit ostaa kolikkoja. Olemassa on useita pörssejä, joista voit valita. Tunnettuja pörssejä, joissa voit aina treidata kryptovaluuttoja, ovat muun muassa Bitvavo ja Bitvavo. Nämä pörssit mahdollistavat kolikkojen turvallisen säilyttämisen.

Päätelmä – pitäisikö sinun sijoittaa Decrediin?

Suuri osa kryptoyhteisöstä ajattelee, että Decred voi saada valtavaa kasvua, jos se onnistuu toteuttamaan kaikki tavoitteensa. Nyt kun Decred on ollut aktiivinen pitkään ja se on näyttänyt, mihin se pystyy, tämä ei ole ollenkaan huono idea. Jos näet tulevaisuuden Decredissä, voit sijoittaa hieman pääomaa tähän kryptovaluuttaan. Ei kuitenkaan ole takuuta siitä, että kaikki menisi hyvin. Lopulta se on aina henkilökohtainen valinta. Tämä artikkeli kuitenkin antaa sinulle paremman idean Decredistä.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *