Miten voi sijoittaa NEO:n?

NEO:n sijoittaminen on vielä mahdollista! Virtuaalivaluutan arvo on noussut voimakkaasti: vuoden 2017 alussa hinta oli vielä vain 17 senttiä ja tällä hetkellä se on kymmeniä puntia. Hinta potentiaali on silminnähtävä, mutta miten voit hypätä tämän raketin kyytiin ja hyötyä NEO:n hintavaihteluista?

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa NEO?

Voit käydä kauppaa kryptolla NEO kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla NEO:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon NEO sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse NEO.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa NEO.
  5. Napsauta osta-painiketta.

NEO ostetaan tilillesi!

Mikä on NEO?

Ennen sijoittamisen aloittamista on viisasta ymmärtää, mikä NEO tarkalleen on. NEO, aivan kuten Bitcoin, on kryptovaluutta. Kryptovaluutat ovat eräänlainen digitaalinen valuutta, jolla voit suorittaa verkkomaksuja. Luonnollisesti NEO eroaa Bitcoinista eri tavoin. NEO vastaa ominaisuuksiltaan Ethereumia.

NEO on kryptovaluutta, jossa sopimukset ovat keskeisiä. NEO-lohkoketjussa näitä sopimuksia kutsutaan myös NEO Contractiksi. Voit käyttää tietokonelogiikkaa, joka mahdollistaa eri prosessien ja tapahtumien automatisoinnin. Tässä NEO on hyvin samanlainen kuin Ethereum.

Suurin ero on kuitenkin kohderyhmä. Ethereum on muodostanut vahvan aseman länsimaissa kun taas NEO ei ole. NEO on rakentanut vahvat markkinat Aasiassa. Kuinka tämän voi selittää?

Onko NEO Kiinan kryptovaluutta?

Tätä väitöstä vahvistaa se, että Kiina tukee valuuttaa. Kryptovaluutta on itse asiassa kehitetty Kiinassa, ja tämä näyttää johtavan siihen, että Kiinan hallitus näkee valuutan vähemmän uhkana. Toisin kuin Bitcoinin kanssa, Kiinan hallitus ei ole ottanut kantaa NEO:ta vastaan. Tämän ansiosta NEO:n on helpompi hankkia suuri markkinaosuus tässä suuressa maassa.

On myös tärkeää muistaa, että kehittäjät ymmärtävät myyntimarkkinoita paremmin. On monia yrityksiä, jotka menestyvät lännessä, mutta eivät tiedä miten astua Aasian markkinoille. Kulttuurierot tarkoittavat, että yritykset eivät joskus pysty sopeutumaan tarpeeksi. Koska kiinalaiset kehittivät NEO:n, tämä valuutta voi kilpailla ja hankkia vahvan aseman Aasian markkinoilla aivan kuten Alibaba ja Huawei tekivät.

China cryptocurrency

NEO:n muut hyödyt

NEO:lla on myös muita etuja verrattuna esimerkiksi Ethereumiin. Suuri etu on se, että ohjelmoijien, jotka haluavat tehdä sopimuksen, ei tarvitse oppia uutta ohjelmointikieltä. Toisin on Ethereumin kanssa. NEO:ta voidaan onneksi käyttää kaikentyyppisissä tutuissa ohjelmointikielissä, joita jokainen ohjelmoija voi käyttää normaali tietokone taidoilla. Kun valuuttaa käytetään enemmän käytännön sovelluksiin, sen hinta todennäköisesti nousee.

Tämä ei kuitenkaan ole ainoa etu, joka NEO:lla on Ethereumiin nähden. NEO on myös skaalautuvampi ja nopeampi. Tämän seurauksena NEO:n potentiaali on suuri.

NEO tämänhetkinen hinta

Kannattaisiko sinun ostaa NEO:ta?

Onko nyt aika ostaa suuria määriä NEO:ta? Tosiasia on, että NEO:n tulevaisuus on edelleen suhteellisen epävarma. Tällä hetkellä vain kaksi ohjelmoijaa työskentelee järjestelmän kehittämisen parissa. Itse asiassa kysymys on siitä, onko mitään ”hammastuksen ongelmia” asianmukaisesti selvitetty.

Joka tapauksessa on varmaa, että voit spekuloida NEO:n hintaa. Tämä onnistuu parhaiten online-välittäjän kautta. Tällä tavoin voit hyötyä sekä hinnankorotuksista että laskuista, joten loppujen lopuksi ei ole väliä, tuleeko NEO:sta menestys.

Klikkaa tästä vertaillaksesi kryptovaluutta välittäjiä >>

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *