Tezosin ostaminen: miten sijoittaa Tezosiin?

Tezos (XTZ) on kryptovaluutta, jonka tavoitteena on voittaa tunnettu Ethereum.. Tezos esiteltiin kryptomarkkinoille vuonna 2017, ja pian sen jälkeen tämä kryptovaluutta sai paljon luottamusta kaikenlaisilta treidaajilta. Useiden teknisten ongelmien vuoksi Tezos pysyi kuitenkin huomaamattomana jonkin aikaa. Nykyään nämä tekniset ongelmat on ratkaistu ja Tezos pyrkii astumaan takaisin kryptomarkkinoille.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Tezos?

(Uutena) treidaajana saatat miettiä, onko Tezosin treidaaminen järkevää. Siksi olemme koonneet yleiskatsauksen, jossa on tärkeää tietoa Tezosista. Tezos on ainutlaatuinen siinä mielessä, että käyttäjät voivat itse päättää kryptovaluutan tulevaisuudesta. Tämä demokraattinen elementti voi tehdä Tezosiin sijoittamisesta hauskaa.

Voit käydä kauppaa kryptolla Tezos kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Tezos:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Tezos sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Tezos.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Tezos.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Tezos ostetaan tilillesi!

Mikä on Tezos?

Tezos on lohkoketjuverkko, joka on sidoksissa digitaaliseen tokeniin. Tämä digitaalinen token tunnetaan nimellä tezzie tai Tez. Lohkoketju on hajautettu, mikä tarkoittaa, ettei järjestelmää hallinnoi keskusosapuoli.

Tezos on kryptovaluutta, joka on täysin sovitettu tulevaisuuteen kätevillä älysopimuksilla. Näitä älykkäitä sopimuksia kehitettäessä päätettiin käyttää virallista varmennetta. Tämä varmennusmuoto takaa optimaalista turvallisuutta ja virheettömyyttä, koska se voi todistaa koodin oikeellisuuden matemaattisesti.

Tezos-lohkoketju sisältää myös sisäänrakennetun konsensusjärjestelmän verkon kehitykseen liittyvien ristiriitojen välttämiseksi. Tällä tavoin taataan, että Tezos kasvaa yhtenä kokonaisuutena, eikä se koe jakoja.

Tezos

Miten Tezos luotiin?

Hyvin tunnetut kryptovaluutat, kuten Bitcoin ja Ethereum, ovat hyvin keskitettyjä. Tämä tarkoittaa, että näiden kryptovaluuttojen kehittämisen ja suunnittelun päätöksentekoprosessi on laajalti erityisen kehitystiimin ja tiettyjen louhijoiden käsissä. Siksi näiden kryptovaluuttojen lohkoketjut eivät ole kovinkaan joustavia.

Aina kun kehitystiimien välillä on erimielisyyksiä, ne usein päättävät jakautua ja jatkaa työskentelyä uuden kryptovaluutan parissa, jossa he voivat toimia ideoidensa mukaan. Näiden jakojen vuoksi alkuperäinen kryptovaluutta ei voi kehittyä enempää. Tezosin luojat halusivat ehkäistä tätä. Tuloksena he päättivät kehittää hajautetun lohkoketjun, jossa päätösten teko on käyttäjien käsissä.

Tezosiin sijoittaminen

Käyttäjien on noudatettava erilaisia sääntöjä. Kun he tekevät niin, he voivat hyväksyä tai hylätä päivityksiä tai muutoksia Tezos-verkkoon. Tämä demokraattisempi lähestymistapa rohkaisee käyttäjiä osallistumaan verkon kehittämiseen ja päivittämiseen, mikä tekee siitä tehokkaamman kuin keskitetty kryptovaluutta, kuten Bitcoin.

Mitä toimintoja Tezos tarjoaa?

Bitcoinin kaltaiset tunnetut kryptovaluutat tunnetaan niiden mahdollisista korvauksista “oikealle rahalle”, kuten paunalle tai Yhdysvaltain dollarille. Valitettavasti Tezos ei vielä korvaa tällaista valuuttaa. Siksi Tezosia tai TXZ-tokeneita ostavat pääasiassa projektin tukijat ja treidaajat, jotka uskovat projektiin ja ilmaisevat tämän luottamuksen sijoittamalla projektiin.

Tezosiin sijoittaminen

Useimmat Tezos-treidaajat etsivät vain tapoja takoa rahaa lyhyellä tai pitkällä aikavälillä. Tezosin toiminta on pääasiassa pitää lohkoketju toiminnassa, ei niinkään tulla todelliseksi vaihtoehtoiseksi valuutaksi. Tezos-kolikoita kutsutaan nimellä Tezzies, ja niitä voidaan käyttää ICO:n pitämiseen tai mikromaksujen tekemiseen verkossa. Tietenkin Tezosin omistaminen tarkoittaa myös, että voit äänestää lohkoketjun kehityksestä.

Mitä etuja Tezos tarjoaa?

Tezosin ensimmäinen etu on, että tämä lohkoketju on itseään muokkaava. Siksi se ei vaadi keskitettyä sijaintia tai tiimiä muutoksien tai päivityksien tekemiseksi järjestelmään. Tämä vähentää lohkoketjun fragmentaation riskiä ja mahdollistaa käyttäjien palkkioiden säätämistä.

Toiseksi Tezos tarjoaa käyttäjille systemaattisen ja järjestyn tavan sopia ketjun muutoksista ja päivityksistä. Niin kutsuttu vaalisykli takaa, että jokainen lohkoketjun käyttäjä voi osallistua verkon hallintaan, mikä parantaa verkkoa.

Palkkiot muutoksista

Kolmas Tezosin etu on sen palkintojärjestelmä. Hajautetun lohkoketjun tapauksessa on erityisen tärkeää, että henkilöitä motivoidaan edistämään alustan kehitystä. Tästä syystä Tezos käyttää kätevää palkintojärjestelmää, jossa ehdotuksen hyväksyntä varmistaa, että sen kehittäjille on tarjolla palkkio. Kaiken kaikkiaan kehittäjien ehdottamat muutokset aiheuttavat usein kustannuksia, ja siksi on tietenkin hienoa, jos näistä varoista tulee käytettäviä ehdotuksen hyväksynnän myötä. Tällä tavoin yhä enemmän ideoita ehdotetaan, mikä edistää Tezosin kehitystä.

Neljäntenä virallisen varmenteen ja älysopimusten yhdistelmä takaa sovellusten parempaa turvallisuutta. Tämä mekanismi voi myös helposti tunnistaa ja ratkaista ongelmia, joten niillä ei ole paljoa vaikutusta.

Tezosin viimeinen etu on niin sanottu todistus panosprotokollasta (PoS), jota käytetään yhteisymmärryksen saavuttamiseen lohkoketjun kehityksistä. Jokainen käyttäjä voi olla osa tätä protokollaa ja saada suoran palkkion verkon turvallisuuden edistämisestä. Sisäänpääsyvaatimukset ovat alhaiset, mikä tekee PoS-protokollaan osallistumisesta helppoa.

Mitä haittapuolia Tezosilla on?

Menneisyydessä on ollut teknisiä ongelmia, jotka ovat tehneet Tezosista vähemmän suositun. Tämä johtui pääasiassa siitä, että näitä ongelmia olisi voitu välttää ICO:n aikana.

Tämän laiminlyönnin lisäksi Tezosilla on muitakin puutteita. Monet ihmiset ajattelevat, Tezosin aikomukset ovat liian kunnianhimoisia, koska se haluaa kilpailla Ethereumin kanssa. Ethereum on jättiläinen nykyisillä kryptomarkkinoilla, mikä tekee Tezosin kamppailusta lähes mahdotonta.

Tezosin täytyy siis todella todistaa itsensä kryptomarkkinoilla menestyäkseen paremmin kuin Ethereum. Pääsyy olla epäluuloinen on luultavasti menneisyydessä tapahtunut petosskandaali. Vuonna 2019 Tezos saavutti korkeimman (siihen aikaan olevan) summan ICO:ssa.

Pian tämän menestyksen jälkeen Tezos vietiin käräjille arvopaperiväärennöksistä. Tämän tuloksena useat treidaajat ja sijoittajat menettivät uskonsa tähän kryptovaluuttaan ja vain aika voi kertoa, saako Tezos tämän luottamuksen takaisin. Uskotko Tezosin tulevaisuuteen? Siinä tapauksessa voi olla mielenkiintoista sijoittaa Tezosiin ostamalla kryptovaluuttaa.

Mitä pitää mielessä Tezosia treidattaessa?

Tezosia treidattaessa on tärkeää olla tietoinen siitä, ettei nimettömyys ole täysin mahdollista. Julkiset osoitteet ja transaktiot ovat nimettömiä, mutta jätät jälkeesi aina digitaalisen tunnisteen, mikä tarkoittaa, että pätevä henkilö tai viranomainen voi seurata tietoja ja tunnistaa sinut.

Kun ostat XTZ-tokeneita, sinun täytyy myös syöttää henkilötietoja vahvistuksen yhteydessä. Tezosia treidattaessa on tärkeää tietää, ettei Tezosilla ole etenemissuunnitelmaa. Aiempien ongelmien vuoksi Tezos on jäljessä eikä tälle kryptovaluutalle ole saatavilla selkeää suunnitelmaa. Siksi Tezosin tulevaisuuden suunnitelmat jäävät nähtäväksi.

Tezosin ostaminen

Sijoittajien, jotka haluavat ostaa Tezosia, tulee huomioida, että Tezosia säilytetään mukautetussa lompakossa, joka ei ole yhteensopiva muiden digitaalisten valuuttojen kanssa. Saumattoman transaktion takaamiseksi sinun on määritettävä lompakko ennen Tezosin ostamista.

Lisäksi potentiaalisena Tezos-sijoittajana tai treidaajana voit ostaa Tezosia ilman vahvistusta. Tämänkaltainen treidaaminen tapahtuu usein avoimissa markkinapaikoissa. Tezos-treidaajana sinun tulisi kuitenkin suhtautua varauksella, kun törmäät uskottaviin tarjouksiin. Usein nämä ovat varastettuja tai turmeltuneita kryptoja, jotka saattavat sinut vaaraan. Jos aloitat tämän tyyppisen krypton treidaamisen, sinua voidaan seurata, voit menettää kaikki Tezos-kolikot tai jopa joutua syytteeseen.

Siksi Tezos-treidaajana on tärkeää varmistaa, että hankit kolikot turvallisten ja luotettujen transaktioiden kautta, jotka vahvistetaan. Tällä tavoin sinun ei tarvitse pelätä lakipykäliä. Viimeiseksi Tezos käyttää erityistä palkintojärjestelmää, jossa saat lisäpalkkioita, jos säilytät tokeneita erityisissä lompakoissa tietyn aikaa.

Jos päätät treidata Tezosia sijoittamisen sijaan, jäät paitsi näistä lisäpalkkioista. Siksi on tärkeää harkita hyvin tuottojen välillä, joita saisit treidaamalla Tezosia ja tuottoja, joita saisit sijoittamalla Tezosiin pitkällä aikavälillä.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *